Új privát üzeneted érkezett!

Béku,
szegénykém, nagyon rossz ilyenkor, tudom :cry:
De ahogy halad az idő és ürülnek a hormonok az ember egyre megkönnyebbültebb, és bizakodóbban várja a következő lehetőséget!

Szandra,
gyönyörű a kicsilány, megértem, hogy szeretnétek ráduplázni :wink:

Valyoni,
nekem a sima lombiknál is hármat javasoltak, és be is vállaltuk.
Sajnos nem sikerült, de tuti nem azért, mert hárman voltak!
Szóval én is a három mellett döntenék a helyedben!
Ráadásul szerintem ha felengedik őket, akkor utána már nem lehet visszafagyasztani újra. Szóval ha csak kettőt kérsz vissza, akkor a harmadik valszeg elveszik. Ha meg csak kettőt kezdenek ébresztgetni, és esetleg nem sikerül...?
Persze ez csak okoskodás, úgyis a megérzésetek számít leginkább :oops:

Kép
judit0713

Judit: én is arra gondoltam,hogy talán a megváltozott hormon-állapot miatt akaszt ki ennyire... :shock:

Most jobban érzem magam,hogy megérkezett a párom.
Bár mikor megérkezett ma a táppénzes fizum,rosszul lettem a látványtól...
Főleg,hogy csak júl.19-től vagyok táppénzen,addig munka volt.
A fizum 54%-át kaptam meg egész pontosan (persze én most a caffeteria-t is beleszámoltam...)
Vendég

Na jó, vannak jó példák is :) De több rosszra emlékszem valami miatt. Mi nagyon kettő pártiak voltunk :)
Ők nem külön-külön vannak lefagyaszgatva? Látjátok, ez sem tudtam...
mieza

Mieza, küldtem megint! :D
Vendég

Mieza,
ez jó kérdés volt :shock:
Tényleg lehet hogy külön-külön vannak...akkor döthet az ember, hogy hogy legyen.

Nekünk ketten vannak a jégoviban, és mindkettőt visszavárjuk, sőt...titkon reménykedünk, hogy mindketten meg is maradnak.
Hiszen én már a korom miatt még egy kistesót nem tudok bevállalni :oops:

Kép
judit0713

Milyen furcsa játéka a "véletlennek" hogy épp a 971-es laptetőt csíptem meg...1971-ben láttam meg a napvilágot :D

Kép
judit0713

Woody! Gratulálok Lilihez, sok örömet nektek! :-D
Csak összejött Kubuval a randi! :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Hahó!

Kit látni itt? Zsu? Lejárt a pihi? De jó, hogy jöttél! Remélem, te is hamarosan babázol majd.

Breki: nagyon-sajnálom, de remélem minden rendben lesz. Ma különleges nap, valahogy mindent megérzek. Találkoztam egy régi koll-nővel (rá gondoltam előtte) most a barátnőmre, aztán abban a pillanatban irt is. Ezzel az állással is igy voltam, talán mégis sikerülhet???

A kicsi lányka a fotón nagyon aranyos. Persze kell neki testvérke. Hát én nem tudom, mit választanék, de nagyon előttem van Eszter irása.

Remélem jövő hét elején meglátjuk a két kislánykát itt és vajon bátyó mit szól hozzá? De hát kicsi még!

Estrella: nyaralni mész, nem is irtad, merre?

No lépek az ágy felé

üdv kispatak
Vendég

Judit

Semmi sincs véletlenül, ezt az a kolléganőm mondta sokszor, akivel ma találkoztam!

Ugy lesz minden ahogy szeretnéd, csak bizz benne és sokat gondolj rá!

üdv

kispatak
Vendég

Kispatak, azért néha előbújok, hogy képben legyek! :D Velem most nem történik semmi különös, most dolgozom, szeptember végéig, aztán elhozzuk a jégoviból a két kis drágánkat! :D
Vendég

Kisbeka!
Nagyon sajnálom! Annyira átérzem az érzéseidet! Nagyon nagy ölelés neked: (((((((o))))))))
Hidd el, eljön majd az az idő, amikor a lelked már kevésbe fog sajogni!

Szandra!
Nagyon szép a kislányod! Hogy hívják?

Valyoni!
Köszönjük a név dicséretet! Én majd csak november 18-ára vagyok kiírva, még Navi és Vaya is előttem van! (És talán még páran!)

rodina74

Zsu

Minap ment neked egy mail azt láttad, vagy nem érdekel a dolog? Főleg ha mész a jégoviba, lehet, hogy nem. Vigyázz magatokra, és kell hogy sikerüljön. Te is nagyon megérdemled már!

üdv

kispatak
Vendég

kispatak: Igyekezni fogok, bár néha megrémítenek a többiek. pl. legutóbb nekem lett volna elsőbbségem, de úgy kidugta a hülyéje a kocsi orrát, hogy nem mertem kikerülni. Gyakorlatilag kierőszakolta hogy elengedjem. Biztos a tanulóautó miatt. De ha egy ilyen miatt bukok meg? Nagyon pipa lennék, 11.000 Ft a pótvizsga és azt inkább költeném Barbusra. Majd meglátjuk.

vikus: Nekem olyan 20 ciszta/petefészek az átlagos adagom. Ez nem volt gond, de a stimunál nagyon oda kellett figyelni. Volt már 4 cm-es, azt megvártuk amíg felszívódik. Mindig maradt cisztám, de még egyet sem kellett szerencsére műteni. A baba mellett egy 7 cm-es volt a jobb petefészekben és 2x4 cm-es a balban, de az is eltűnt a 12. hétre a másik petezsákkal együtt. Bocsi ha már olvastad régebben, csak gondoltam biztatásnak jó lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Rodina!

De jó olvasni, hogy már neked sincs sok hátra. A blogod: ez a csoda éltet minden nap! Nemsokára valóság lesz, nagyon megérdemled te is és földöntuli boldogság vár.

Kivánom mindenkinek!

Talán nekem is lesz még valami jó?

üdv

kispatak
Vendég

Vikcy!

Rossz hirem van: a pótvizsga csak vizsgadij, ahhoz még pótórát is kell venni, vagy legalábbis nekem kellett. Igy alkalmanként 20 ezer volt és akkor még 4000 körül volt a vizsgadij (2 éve)

Annyit tudok mondani, amit nekem tanítottak:

Csak annak van elsőbbsége, akinek megadták! Tehát arra nem lehet hagyatkozni, hogy meg is kapom. Meg kell győződni róla, hogy igen megadták!.
Igaz ez pl. jobb kezes utcák, nézz be balra - megadták vagy se. Arra meg különösen figyelj ha balra kanyarodsz akkor mi van! Bonyolult szitu, a könyvben jól le van irva csak épp ki fogja alkalmazni?

Na hello

üdv kispatak
Vendég

[quote]E írta:gyébként Pest mellett lakunk, Csepel-szigeten.

Csutka, mi is!

Először mi is kettőt akartunk, mert a párom nagyon rettegett, hogy ikrek lesznek :wink: , főleg, hogy hármas ikrek. :roll: Aztán azt tapasztaltuk, hogy egy beültiig is olyan nehéz eljutni, annyi megpróbáltatáson megy keresztül az ember, annyi mindennek passzolnia kell, hogy a három csibe mellett dönttöttünk, az "inkább több, mint egy sem" elven. Persze azért is voltam ilyen bátor,mert kétnapos kisvirágok voltak a fiúk, blaszto esetén bizti a kettő mellett döntünk! Egyébként meg a 6 petesejtünkből 3 gyönyörűség lett és olyan egyértelmű volt, hogy mindhárom becsücsül. Nem gondoltam volna komolyan, hogy ennyi év után, ennyi évesen elsőre ilyen szépen ketten is velünk maradnak. :lol: :lol: :lol: Persze már férjem is megbarátkozott a gondolattal, hogy ikreink lesznek, elfogadta a sors döntését.. én is. :lol: :lol: :lol: :lol:

Békukám ,még nem volt alkalmam megírni, hogy mennyire nagyon sajnálom :( :!: :!: :!: :!: Ölellek Kép

Maccs
vörösmacska

Vicky, gratula a vizsgához!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Macsi: köszönöm,cuki vagy (Macskusz :) -remélem nem baj)

Hamar túlteszem majd magam a dolgon! Legalábbis igyekszem.
Remélem mire menni kell újra a vényekért,már egyéb csodát lát a monitoron Sz :D :D :D

Kispatak: szerintem Neked ez szerencsés nap! Bízom benne,hogy tied a meló!! :D :lol:

Én párom örülne nagyon,ha ikrek lennének :)
Azt persze fogalmam sincs,hogy oldom majd meg,de lesz ahogy lesz,talán majd növesztek még 2 kart,2 babó esetén cici már van elég :lol: :lol: :lol:

Nekem egymás után is jó,csak legyenek :)
Tudom,hogy lesznek,ezzel tisztában vagyok. Már csak a türelmetlenségemmel nem bírok :lol:
Vendég

kispatak: Biztosan most is kell pótórákat venni, csak ezt nem annyira tudom. Megpróbálom megcsinálni minél előbb.
vicky79
Budapest III. kerület

Judit: én is 71-es vagyok!! Nagyon jó évjárat :!: :lol:

Rodina:Köszönöm! Mietta a neve.

Aktucs: Mi van veled?? Jobban vagy?? Végül is elmentél dokihoz?

Kép
Kép
vszandra

Vicky:

Pótóra a bukott vizsga után kötelező! Vizsga előtt nem csak ha akarsz vagy oktató mondja. Nekem minden volt. Sőt vizsga előtt délután mindig vezettem, hogy ne legyen annyira idegen este. Neked is javaslom, hogy előtte menjél egy órakörre és kívánom, hogy egyből sikerüljön. Nagyon ugy látszik semmiségekért buktatnak, de ez nem igy van. Én tanultam belőlük egy életre

Béku: legyen igazad!

Macsek: de jó, hogy az ikrek rátok találnak! Láttad mit csináltam neked? Külön te miattad!

üdv

kispatak
Vendég

Sziasztok!
Woody nagy gratula!
Üdv ezen a világon pici Lili!

Ma éppen jól voltam,nem mentem dokihoz,remélem ez már ahcg csökkenése miatt volt.
Kedden írok hogy alakulok.
Lelkileg talán ma nem kattogtam először. :wink: :lol:
ritabmc

Rita: örülök,hogy alakulsz :)
nekem is megjött legalább,így hamarabb helyreállnak a dolgok-remélem :)
Vendég

Ó! Mit hallok! :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: Woody!!! :lol: :lol: :lol: Kép
Hatalmas GRATULÁDÉÉÉÉÉ!!!
Nagyon ügyes volt a kislányod, hogy megszületett végre! Igazán várva-várt baba! Biztos megijedt ettől a vacak időtől és inkább a karodban akart már lenni. Annyira boldog vagyok! Nagyon szép méretekkel született, mégegyszer nagy gratula hozzá! Majd, ha időd lesz írd meg, hogy te milyen hős voltál, hogy mégjobban megdicsérhesselek! :wink:
Akkor sikerált a közös szoba Kubuval? :D

Lili!
Üdvözöllek ebben a világban, legyen életed sikeres és szép hosszú, jó egészséget, sok barátot, boldogságot és sok-sok tejcsit kívánok a csodás baba-napokra! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Sajna nagyon csehül (bocs Mieza és Angyalka... :oops: ), inkább javítok: extra vacakul vagyok! :cry:
Hétvégén ugyebár megcsípett egy kullancs, szerda estére nagyon megfájdult a torkom, a gigám alján. Csütörtökre jött az influenzához hasonló tünetegyüttes (fáradtság, nyirokduzzadtság, végtagfájdalom, fejfájás), ettől teljesen beparáztam és elkezdtem nézegetni a kullacsos betegségek tünetei a neten. Nem kellett volna, mert utána a hiányzókat is prudukáltam rövid időre (előrebólintáskor nyaki fájdalom, émelygés, hányinger). Amúgy csütörtök estére 37 fokos lett a "lázam", nekem sosem szokott lázam lenni, a hőemelkedés már eléggé megvisel. Pénteken elkocogtam a dokihoz, aki majdnem kiröhögött (szerintem), de kultúráltan előadta, hogy amennyiben agyhártyagyulladásom lenne a kullancstól, azt már csípés után pár órával magas láz és a fenti tünetek kísérték volna. Ezért inkább vmi vírust bekaptam. Nem vagyok vmi jól, de Péntekre volt jegyünk a Dumaszínházba és nem óhajtottam kidobni 5 rugót csak úgy, ezért elmentem. Persze már totál begyógyszerezve és szerencsére távol másoktól, remélem már nem is voltam fertőző... :oops: Nem fújok orrot, meg ilyesmi, csak nagyon fáj a torkom. Beliczai és Kőhalmi bácsi nagyon odatették magukat, Szöllősy-Cs. sem volt rossz, de kicsit egyhangúan nyomta. Ma lesz após szülinapja, oda meg musz átlépkedni, még jó, hogy csak 2 utcányira laknak.

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Jó reggelt Mindenkinek!

Vicky!
Köszönöm szépen,h leirtad,mindig jól jön a biztatás! :lol:
vikus82

Drága Sajti!

Mihamarabbi jobbulást Neked!!!
Tudom,milyen az,amikor cefetül érzi magát az ember,és mégis muszáj helytállnia...

Remélem elmúlik gyorsan!

Az egyik ex-kolleginámat megcsípte egy kullancs,és 2 évvel később kezdett csak tüneteket produkálni (kiütés-félék),de gyógyszerekkel szépen meggyógyult!
A kezelés nem volt kellemes,mert mindene fájt tőle,de legalább helyrehozták. :)

Úgyhogy Neked inkább csak valami víruskád legyen,ami szintén nem kellemes,de legalább gyorsabban túljutsz majd rajta!

Én se vagyok ma topon,már eléggé görcsölgetek.
Próbálom kihúzni gyógyszer nélkül,nem ígérem,hogy sikerül.
Bár most már vehetek be... :oops: :oops:

Álmomban volt egy gyerekem.
A kocsiban nyújtotta felém a kezeit,hogy vegyem fel.
Mikor magamhoz öleltem,egy idő után "leesett" nekem,hogy a kezemben ez nem gyerek,hanem macska...
És akkor arra gondoltam,hogy jó érzés,de irigykedem,mert valakinek ez "gyerek-formájú"...
Elég furi volt... Először tényleg azt hittem,és úgy is láttam,hogy ember-gyerekem van...
Vendég

Vikus: jó reggelt :)
Vendég

Béku:
Menta priv.
Nagyon sajnálom, hogy ez most nem - de a következő bizti! Nagy ölelés! (((((((((((((((((((((((((((((((((((o)))))))))))))))))))))))))))))

Kispatak:
Gyönyörű fotók, biztosan jól érezted magad ezeken a csodás tájakon! :)
Drukk a melóhelytűznézelődre! :)

Judit:
Igen, asszem a köv. mensivel kezdünk. :) Csak ez múlna már el, eszébe sincs! :twisted:
Szóval akkor ha újra megjön Bádi, karöltve megyönk vele hármasban Sz ügynökhöz a jégoviba szülőire, majd megmondja, hogyan legyen. Várom már... :D
Gratula a táblihoz!

Wikka:
Hétfőre megadrukkjaim legyenek veled!!! :)

Estrella:
Ige, engem Sz küldött el anno IR-re, gondolom a lelteim alaján, vagy talán volt hozzá egy kis érzéke is... Mindenesetre nagyon hálás vagyok ezért (is) neki! :)
Cickó-UHU-ra sok szerencsét, az nem fáj. :)
A PCO nem feltétlenül jelent sok cisztát, egyéb más tünetei is lehetnek (szőrösödés, ciklus hossza, erős fájdalmas mensi és még ki tudja mi még). Nekem pl.: nem mindig van cisztám, ha van is akkor is csak 1 és a következő mensivel pápát int. Sajnos a PCO-hoz sűrűn társul IR. Tényleg érdemes kivizsgáltatni, mert jól kezelhető.

Sztyopika:
Annyit jártok a fejemben. Mizu veletek? Nemsokára kezdtek, ugye? :)

Angyalka:
Na, jó, akkor nem csócsálom meg Cukit! :) Pedig nagyon tündéri! :)

Lukácsné:
Manapság olyan macerás oviba íratni a gyerkőcöt... Hugim is szenvedett vele, pedig ők a kerületben laktak ezer éve. Ne add fel, sikerülni fog! Hajrá új autó, ez csudajó ajándék Hanna születésére! :lol:

Valyoni:
A beültetendő babákat szerintem a dokiddal és a biológussal együtt megbeszélitek és utána könnyebben tudtok dönteni.

Mieza:
Irígy kutyuli vagyok, hogy te már élőben láttad Liza-babát! :cry: :lol: :lol: :lol:
Gratula a nega Istenhegyi-teszthez! :lol:

Andrea:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Lassan te is a finisben, hogi-vagi? :)

Vnbeni:
Milyen volt Balcsin?

Rita:
Én úgy tudtam, hogy az ET napjától számít a 3 hónap várakozás. Javítson aki okosabb!
Örülök, hogy jobban vagy! :)

Vikus:
Szerintem a pici vérzés még belefér, mégiscsak megpiszkáltak... A lényeg, hogy csökkenjen. Ha nagyon gáz, azért irány a doki! Eszter írását is vedd figyelembe.

Eszter:
Nem semmi, hogy HSG után mi történt az ismerősöddel, szegényke. :cry:
Akkor most hatalmas drukkjaim a lombikhoz nekik! :)
Lili-infót köszönöm! :)

Csutka:
Jobban vagy már, ha nem futi befele a Jánosba! Egyébként én a mk alatt bementem a Délpestibe és ott megvizsgáltak, megnyugtattak. Szerintem akárhová mész, kötelesek ellátni, megviszgálni, hiszen nem hobbiból megy oda az ember, hanem sos ügyben.

VSzandra:
Üdv itt, gratula szépséges kislányodhoz! :)
Nekem is W ügynök volt az első (itt). :)

Vicky:
Gratulálok a sikeres rutin vizsgádhoz, hajrá többi! :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Béku:
Köszi, ma már klasszisokkal jobb, mint csüt.

Szerintem nagyon vágysz a gyerekre, de még nem sikerült megtartani ( :arrow: a kezedben ezért változott macskává).
Ez most csak félsiker volt, de láttad kocsiban (=indulásra készen, vagy úton vagytok, haladsz) a gyermeket is, tehát jó úton haladsz, menni fog! :) -Szreintem...

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: már így közeleg az idő!!! de jó!! :)
Nemsoká már Neked drukkolunk ezerrel! :)

Bár én azt hiszem,Te már sínen vagy ;)

Szerintetek az endó mellett most van esélyem a spontánra,vagy csak a lombik marad?
Vendég

Sajti,micsoda álomfejtő vagy! :D

Fura dolgokat művel a tudatalatti... :lol:
Vendég

Sajti: Neked hány fagyi-babád van?

Mieza: azt hiszem Te írtad,hogy nem ugyanaúgy gondoljuk,mert én 3 fagyibabát javasoltam :)

Nos,saját esetemben,mielőtt lett volna fagyis (nem lett),mindenképp 2-t szerettem volna.
Persze ehhez hozzátartozik,hogy az életkorom és az első próbálkozás miatt 2-nél többet nem is lehetne...

de ha idősebb lennék már,és épp 3 lenne,mindet kérném,lesz ami lesz :)
Tehát amúgy én is 2-re esküszöm,így ha 4 lenne,akkor 2-t akarnék csak,életkor ide vagy oda :)
Vendég

kisbeeka: A sógornőnek is volt endója is azt hiszem. De nem súlyos. Viszont neki társult még hozzá két elzáródott petevezeték és rossz spermakép. És mégis lett Lóri. Szóval hajrá.

kispatak: Most is vezettem még előtte való este. Azért gondolom a forgalom más lesz. Most azt néztem, hogy 4+1 pótórát kell venni, szóval 15.000 a pótórákra és 11.000 a vizsgára. Hát nagyon nem kéne megbuknom.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: Lóri is spontán jött?
Vendég

Hihihi,kiszámoltam,hogy ha ezzel a ciklussal lenne spontán terhesség,akkor a szülés várható időpontja épp az 5. házassági évfordulónkra esne :)
Vendég

Vicy,

gratulálok a vizsgához, biztos rendben lesz a többi is!!

Kisbéka,
ment pü!

Sajtkukac,

annyira jól esett, hogy megemlítettél, és eszedbe jutottam! nagyon izgulok ám a konzi miatt, de azért próbálom kondícionálni magam, hogy most már nem rajtunk múlik, és csak folyni kell az árral... :roll:

Verka
wikka
Miskolc

Verka: mostmár minden sínen lesz Nálad is,ne izgulj,csak örülj a lehetőségnek! :)
Én mindig olyan boldogan megyek a BMC-be,tudom,hogy ott jobb lesz minden :)
Vendég

Sajti!
Köszi,de ma már el állt a vérzés! :D

Csajok!az uramnak a sperma leadás elött hány napig kell magát kordában tartani?????????
vikus82

Vikus: 3-4 napig :)

Párom az első ilyen előtt vagy 10 napot kihagyott,mert nem tudtuk,mennyit kell,és akkor azt mondták,hogy talán értékelhetetlen lesz emiatt,és olyan csodás lelete lett így is :lol:

Itt most 4 napot érdemes.
Vendég

Sziasztok!
Csak egy gyors bejeletkezés, férjem behozta a gépet és majd visszi is haza.
Az én kislányom meggondolta magát és szerencsére nem kellett elindítani a szülést. Így péntek éjjel 2:22-kor bejöttünk a kórházba. Fájások már kb. 6 percesek voltak. Azt gondoltuk, hogy haza fognak küldeni, mivel telefonáltam nekik és mondták, hogy megnézik a méhszájat és utána eldöntik, hogy mi legyen telefonban nem tudják eldönteni, hogy lesz-e szülés vagy nem. Még én lepődtem meg a legjobban, hogy azt mondták, itt baba lesz még péntek 12-ig, így 1-es szülőszoba. :D
Most is itt alszik a kocsiban a kis drágám. Szopit azt tanuljuk, tejcsi még nincsen, de azért megpróbáljuk mindig a dolgot.
Ha minden ok, akkor hétfőn mehetünk haza. Majd otthonról rakok fel képet is.
Puszi, nektek!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody: Nagyon-nagyon gratulálok nektek is!
Kép

hofeherke

Woody: hihetetlen!! :)
Annyira örülök Nektek!
A tejecske dolog majd alakul;)
Egyik barátnőmnek nemigen sikerült sehogy tejet produkálni,aztán a "húst-hússal" dolog segített :)

utána már bőven volt neki.
Csodálatos érzés lehet,hogy ott van a kis szuszogós :D
Vendég

Sziasztok!

Na látod Woody milyen aranyos a kis Lili, meggondolta magát.
Majd lesz tej, addig azért próbálkozz, 2 nap még nem a világ, majd 5. nap után biztos beindul, de fejni is kell! Gondolom életed legszebb óráit éled és még Kubu is ott van valahol - ez aztán a szerencse!

Sajtikám: gyógyulj mielőbb. Igen nagyon szép volt Szlovákia, béke és nyugalom, gyönyörű tájak és mindez potom pénzen ahogy szoktam. Állásnéző: a reménytelenek bizalmával mentem, veszteni valóm nem volt/nincs - talán sikerül. Ha nem, akkor sem dől össze a világ.

Wicky: Akkor ez most nem sokkal drágább igy, anno 7 pótóra és vizsgadij volt 20 pénz. De ne sajnáld a pótórát, inkább arra költs, mint bukott vizsgára, persze minden benne van a pakliban, de egy nagy-nagy kalappal. Igazán vezetni ugy is utána fogsz megtanulni, ez csak papír ahhoz, hogy kimehess az utra. Akkor keress valami jó nyugodt környéket. Nálunk van ilyen itt tanultam utána a Dacia-val és fogom hamarosan az Opelt is ott nyüstölni, kvázi a senki földjén de jó minőségű uton.

Szép hétvégét

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!

Woody, lesz tej, az első 2 nap a legtöbb nőnek nincs, utána indul be. NAGYON NAGY GRATULA A KICSILÁNYHOZ!!!!

Végülis nem akart múlni a hasfájás, éjjel már Cataflam kellett az elalváshoz, úgyhogy reggel felhívtam a Jánost, telefnban azt mondták, hogy menjünk be.
Éééés nem fogjátok kitalálni, ki volt az ügyeletes a nőgyógyászaton: hát SZ ügynök. :D Megvizsgált, tök rendes, meg alapos volt, kiderült hogy bennem felejtődött valami vatta (ugye én kihúztam a gézt, amit mondtak, hogy még bennem van, nem nagyon nyúlkáltam fel magamnak), úgyhogy az okozott valami kis gyulladást a hüvelyben, meg picit - és tényleg csak picit - be van gyulladva a petevezetékem.
Kaptam antibiotikumot, meg fájdalomcsillapítót, pénteken megyek vissza hozzá a BMC-be, és megbeszéljük mindjárt azt is, hogy hogyan tovább :D :D

Szóval, van amikor az, hogy valami nem úgy megy, ahogyan szeretnénk segít abban, hogy a dolgok mégis úgy alakuljanak, ahogy szeretnénk. Na, ezt most jól megmondtam.

Azért elég szarul vagyok, fájok is, meg gyenge is vagyok, de már úgyis mindjárt jobb lesz.
aktucs

Woody

Gratulálok én is a kislányodhoz!
Jó egészséget, sok-sok tejcsit kívánok!

Lili!

Isten hozott Téged is a
nagyvilágban!
angi81

Ja, és van egy 27 mm-es tüszőm. Csak tudnám minek, ha se petevezeték, amin elvándorolna a méhemig, se spermium, ami megtermékenyítené... :(

Voltunk az IKEA-ban is kamrapolcot venni. Mindenkinek vagy hasa volt, vagy pici babája. De a gyerek részen mondtam a páromnak, hogy most innen nagyon gyorsan húzzunk, mert sírva fakadok. Szerencsére megértette.
Csak túl leszek ezen is.
aktucs

Aktucs: örülök,hogy végül kiderült,mi a bibi,és még előrébb is mozdította a dolgaitokat :)

Sz tényleg nagyon rendes,mindig van megoldása a dolgokra :D
Vendég

Aktucs: igen,az IKEÁ-ban nekem is néha kínszenvedés...
Régen jó volt nézni őket,mert az gondoltam,hogy milyen jó lesz,ha majd nekünk is olyan szép gyerekeink lesznek.

Most is szép látvány,de nekem is összeszorul a torkom olykor,ha ilyet látok...

Semmi irigység nincs bennem,ne értsetek félre,de pici keserűség vagy csalódottság mindenképp.
Vendég

Nem hinném, hogy ez irigység, nem azt akarja az ember, hogy a másiknak ne legyen, csak az hogy másnak van, jobban emlékezteti arra, hogy neki nincs. A veszteség olyankor sokkal jobban érezhető.

De Béka, ezt a halmozást! Lapalja és laptető egyszerre?! :D Egyébként az IKEA-ban gondoltam rád, olyan aranyos plüss békát láttam...
Fél évet adtam magamnak teherbeesni, szóval 1 év múlva hatalmas hassal ott fogom tölteni a fél napot a babacuccok között. Juszt is. :!:
aktucs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?