Új privát üzeneted érkezett!

Suzy:
Leiden elvileg nincsen, de a stimu alatt kellett adnom a véralvadásgátlót végig

Tibma:
Üdv közöttünk. Én Kaális vagyok SOTE-ban nem tudok segíteni.

puszi mindenkinek

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Sziasztok

Tegnap éjjel értünk haza a pihiből! Nagyon jól esett mindkettőnknek! :D

Boldog szülinapot kívánok a szülinaposoknak! :D

Tibma, én a SOTE helyett a Budai Meddőségit ajánlanám!Én mikor keresgéltem a meddőségi kh-akat, akkor ez meleltt döntöttem és nem bántam meg, a sotéról nagyon rosszakat hallottam.De persze ezt neked kell eldönteni! :)

Vamili, igen október elejére tervezzük a fagyit! :D Már nagyon be vagyok sózva!

Melinda ez fantasztikus! Gratula a kicsihez!Majd gyere a hírekkel!

Puszilok mindenkit! Főleg akiket kihagytam! :oops: :D
Vendég

Zsu
Örülök, hogy sikerült a nyaralás és egy picit ki tudtatok kapcsolódni :!: :wink: azt elhiszem, hogy be vagy sózva :!: :wink: drukk neked is+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Helló!

Bri drukk a mai uhu-hoz - most nem is tudom hogy NYban talán most van délelőtt++++++++++!!!

Szrityi gratulááálok a laptetőőhöz, ügyeske vagy nagyon :lol: !

Zsu na akkor együtt megyünk fagyizni kb :) .

Gyancsi hol vagy :roll: ?

Suzy nem írtad hogy készülődtök-e már babaszoba stb ügyben vagy még vártok?

Sok puszi
Vanili
Vendég

Sziasztok!

Boldog szulinapot az unnepelteknek :)

Zsu,
Orulok, hogy jol sikerult a nyaralas, hol voltatok?

Szrityi,
Sajnalom, hogy ennyi nehezsegen mentel at. A lenyeg, hogy lombiknal ez nem okoz problemat.
Lehet, hogy hulyeseget kerdezek, de mi az a lapteto?

Cukigabi,
Nagyon szep a gyerekszoba :)

Meli,
Gratulalok a csodabebihez! :D Olyan jo ilyenrol hallani.

Suzy,
Latom, Nalatok is sikerult mar :) Nem tudom az elozmenyeket, mert nemreg ota vagyok fent: hanyadikra sikerult Nalatok?

Vanili,
Az az egy millimeteres polip is ilyen gondokat tudott okozni? Hat, nem biztato. Fajdalmas volt a kivetele?

Nekem mult elotti szombaton volt a beultetes, ez volt az elso lombikprogramom. Holnap megyek vervetelre, szoval holnap derul ki minden. Nagyon izgulok, de felek is. Mar pentek ota gorcsolok, de nem enyhen, hanem neha nagyon. Ezenkivul semmi tunet nincs, meg a mellem sem feszul, semmi. :( Elvileg tegnap kellett volna megjonni, de allitolag a progreszteron zsele amit hasznalok, az eltolja a menzeszt, szoval ez nem jelent semmit.
Hat, holnap minden kiderul. Mar szamolom vissza az orakat...

Puszilok mindenkit!
Doringo
doringo

Halihó :!:

Vanili
Igen, bocsi tényleg kérdezted Én meg bunkó módon nem válaszoltam :oops: ne haragudj :!: :roll:
Nem lesz még most baba szoba alakítás, rendezés, mert most egyenlőre nálunk a hálóban lesz egy baba sarok kialakítva, de még semmi alakítás nem kezdődött el, mert tudod majd mindent a megfelelő időben, várunk még :!: :roll: nagyon sok mindent fogok kapni kölcsönben, többek között kiságyat is pelenkázóval együtt, meg a Nővéremnek kisfiától az összes kis ruhát, ágyba való dolgokat és sok-sok mindent megkapunk, nagyon nagy segítség ez nekünk anyagilag :!: :wink: hálás is vagyok érte :!: :roll: :wink:
Úgyhogy majd, ha lesz képem a baba sarokról felteszem nektek is :!: :wink: köszönöm, hogy érdeklődtél erről :!: :wink:

Doringo
Én nem lombikos voltam, hanem 3 sikertelen inszeminációm volt (2009.aug., szept., okt.) utána egy spontán korai vetélés decemberben és március 19-én 8.DPO- n egy pozitív teszt, spontán terhességem, ami most már a 23+2 napon tart :!: :lol: az Én nagy nagy boldogságomra, örömömre, kitartásomra :!: :wink: Ezt kívánom mindenkinek :!: :wink: drukkolok is hozzá+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nem csináltál tesztet :?:
Holnapra egy nagy kalappal+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++hova mész v.v-re :?:

Bri
Hogy vagytok :?: pihengetsz :?: várunk :!: :roll: :wink:

Betty
Strandoltok :?: puszillak

Vidám, szép napot mindenkinek :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri miattad jöttem és utánad olvastam, akkor holnapra +++++++++++++++!!!

Suzy jaj semmi baj :) csak kivi voltam :) . Na ez tök jó hogy kapsz dolgokat, és főleg ugye úgy nőnek a kicsik mint a gomba...

Doringo, hát igen, ez mikropolip, vszleg a gyulladástól lett. Tudod az van, hogy azt pontosan nem tudják mi az oka hogy nem tapad meg... ez is lehet egy (főleg ha rossz helyen van) meg egy pinduri embrikének ez is nagy... Drukkok mára, gyere majd a hírekkel+++++++++ (úgy tudom a nincs tünet az jó tünet 8) ).
Vendég

Sziasztok!

Futólag átolvastam amit írtatok, a köszöntéseket köszönöm aranyosak vagytok. Mi tegnap jöttünk haza Sopronból nyaraltunk, egy hét pihi olyan jó volt már.

Bri, ment az email meg az msn-en.

Gabi, nagyon tuti lesz a szoba.

Zsu, október az már itt van nemsokára, de jóóóó.

Én elkezdtem a fogigátlót már majdnem a felét be is szedtem, jött egy kis barnázás is, gőzöm nincs hogy ez jó-e így, de gondolom nem gond.

puszi lányok.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

megnéztem normális a barnázás, megnyugodtam

váratlanul hüvelyvérzés jelentkezett
A kombinált fogamzásgátlók alkalmazásának első néhány hónapjában rendszertelen (pecsételő, vagy áttöréses) vérzés jelentkezhet a szabályosan ismétlődő megvonásos vérzések közötti időszakokban. Lehetséges, hogy emiatt tisztasági betétet kell viselnie, azonban folytassa továbbra is az előírt módon a gyógyszer szedését. Amint szervezete alkalmazkodott a gyógyszer hatásaihoz, a rendszertelen vérzés is megszűnik (rendszerint 3 csomag felhasználása után). Ha makacsul fennáll, erősödik, vagy újból jelentkezik a vérzés, forduljon orvoshoz.

Ancsu

ancsuka

Zita! igen, én is a Bogához fogok járni. neked csináltak ott hsg-t meg a párodnak spermavizsgálatot? most hol tartotok pontosan?

Doringo! köszi a biztatást, igen a babáért mindent! nagyon nagyon szorítok holnapra, remélem csupa jó hírrel jössz majd!!!!!!!

Csokoládé-vanilia! Boldog szülinapot! nem vok benne biztos, h hsg lesz, de nekem tavaly márciusban már volt laparom. és az egyik el van záródva, de nagy valószínűséggel a másik is, mert azt is csak nagyon nehezen tudták megnyitni:(( szóval nekem biztos nagyon fájni fog:(((

Szrityi! te történeted se egyszerű, sajnálom, de kívánom, h minél előbb bebabásodj!!! győri kaális vagy?

Betty, Bri! Boldog szülinapot!!

Bri! ez csodálatos, gratulálok!!!!!!!!!

Tibma! mielőbbi babásodást!

Gaby! nagyon szép a szoba!

ancsuka! te hova jársz?

KépKép
dike

Sziasztok,

Egy szörnyűséget történetet kell elmesélnem nektek, ami velem történt. S kezdeném azzal, hogy állítólag, egyes emberek szerint éns szerencsés vagyok, hát nem vagyok az.

Elkezdtük a lombik progit, csak pirit vártuk, meg is jött, s vasárnap már kezdenem kellett volna Gonallal, de amikor nekiálltam volna az előkészüléshez, hogy beadjam, akkor láttam, hogy törött az injekció, teljesen használhatatlan. Városunkban csak 2 helyen lehet kapni. Szerencsétlenségben mégis szerencsénk volt valahol, mert vasárnap épp az volt az ügyeletes gyógyszertár, ahol lehet kapni, persze a töröttet nem itt vettem. Mennünk kellett megvenni, mert endóm volt korábban, és cisztaleszívásom is, meg persze 2 lapar műtétem (cisztaeltávolítás). Így eü-i helyzetemet nézve, nem várhattunk még 1 hónapot. Sajnos mivel vényem nem volt, így teljes áron kellett megvennünk. Hazajöttünk, s beadtam. De ezt a sokkot nem kívánom senkinek, mikor megláttam a törött injekciót. Egy világ omlott össze bennem, s megkérdeztem hangosan, hogy Istenem miért teszed ezt velem, hát még nem volt elég?????

Végül tegnap intézkedtem az ügyben, s kaptam vényt és a különbözetet a teljes ár és a támogatott ár között visszakaptam. Bementem a másik gyógyszertárba is, ahol a töröttet kaptam, s már intézkednek. Remélem sikeres lesz a dolog, s visszakapom a vételárat, mert rettenetes árakon lehet ezeket kapni.

Arra kérem az Istent, ha van, bár már kételkedem ebben is, hogy soha senkit ne érjen ilyen sokk! Még sírni sem tudtam, annyira sokkot kaptam.

Zita
zitácska79

zita! sajnálom nagyon, de hála istennek akkor megoldott végül a probléma! szóval akkor most kezded az inyekciókúrát?

KépKép
dike

Sziasztok,

dike nekem méhfeltöltésem volt, páromnál sperma vizsgálat. Nem fogadják el a máshol végzett spermavizsgálatot. A méhfeltöltés kibírható volt.

Zita
zitácska79

dike! vasárnap kezdtem, holnap megyek kaáliba, s lesz vérvétel, uh, aztán kapom a köv. adag injekciókúrát.
zitácska79

Sziasztok Csajok!!

Életjel :D Ancsa él csak lót és fut, de sokat gondol rátok :lol:

Mindenkit pusszantok!

Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok

Doringo, drukkplok holnapra! Csináltál tesztet?A progezstreon tényleg tolhatja a mensit, de nekem pl simán megjött mellette, úgyhogy az tök jó, hogy nem jött meg!
Gyulán voltunk 3 napot pihizni, pont most voltak várjátékok, meg vásár, nagyon jó volt.Azt kivéve, hogy pont pénteken jött meg, szóval én nem tudtam strandolni. :( Mindig akkor jön meg, amikor nem kéne!

Vanili, akkor együtt fogunk babásodni, már nagyon várom!

Ancsuka, nekem is volt egy kis vérezgetés a fogigátló miatt!Ne aggódj!

ZIta, megértem, h kiakadtál rendesen, én is kiakadtam, amikor a doki felírja a szurit és péntek du-n sehol nem lehet kapni, mindenhol azt mondták, h hétfőre meghozatják, nekem vasárnap kellett kezdenem! :shock: Voltunk kb 10-15 gyógyszertárban.A tesóm ráment a netre és elkezdte végigtelózni az összes patikát, amit talált, míg végül a tizenakárhányadikban mondták, h van! Olyan ideges lettem én is.Remélem visszakapod az árát, ha vényre 30ezer, akkor gondolom mennyi lehet anélkül! :shock:

Mindenkinek pussz!
Vendég

Sziasztok

Megvan a teszteredmeny es: pozitiiiiiv!!!!!!!!! :lol:

Baba van a pocakomban. Nem tudom elhinni. Olyan boldog vagyok. Babonabol nem csinaltam itthoni tesztet elotte, megfogadtam, ugy latszik, bejott!

Ne haragudjatok, most csak ennyi, mert madarat lehet velem fogatni, es nem tudok a gep elott ulni.

Irok meg kesobb.

Puszi mindenkinek
Doringo
doringo

Doringo
Örülök nagyon, hogy bírtad ki, hogy ne tesztelj eddig :?: :lol: most mész v.-re :?:
Ismerős érzés :roll: :D menj csak szárnyalj :!: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok

Dike, Szegedi Kaáli járok a dokihoz.

Zsu, akkor megnyugodtam végleg :) köszi

Doringo, gratulálok, tudom nagyon jó érzés én már átéltem egyszer és remélem minél hamarabb újra átélem.

Ancsu

ancsuka

Ancsu
Egy kis pihenés biztosan jót tett nektek :!: :roll: melyik fogigátlót szeded :?: gondolom már régóta nem szedtél, mert Én amikor szedtem (életemben összesen 3 évig), ha új gyógyszert írtak fel mindig volt barnázásom tőle, hozzá kellett szoktatnom a szervezetem a bogyóhoz :!:
Mikor mentek a Kaáliba :?: mikor is van zárva :?:
Vivi hogy van :?: macskusz meg van még :?:

Zita
Sajnálom ezt a szörnyűséges történetet :!: :shock: kárpótolnia kell az életnek ezt valahol, drukk a babásodásért++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Remélem azért most már rendben vagy
:?: :!: :roll: hogy ment a szurizás :?:
Gyere majd az uh-s hírekkel :!: várunk, milyen v.v volt :?:

Gyancsi
Egy nagy cuppanósat küldök
:!: :lol: vigyázz magatokra :!:

Zsu
Megy a drukkom határtalanul :!: :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betty
Tsók, majd értekezünk, de addig is giga-mega drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bri
Remélem jól vagytok :!: :?: :wink: ne aggódj minden rendben lesz :!: :wink:

Szép, vidám napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu
Szívből kívánom :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy, :)
Triregolt szedek, jövőhét vége felé szedem be az összeset és jövőhét szerdán megyek a kaáliba uh-ra és nagyon-nagyon remélem, hogy végre kezd is a doki, ha igen akkor számításaim szerint aug vége felé beülti, álmaim szülinapi ajándéka lenne egy szuper jó pozi teszt és 40 hét múlva egy egészséges kisbaba. XXX szeptember elején töltöm :lol: ennél nagyobb és szebb ajándékra nem is vágyom.

Vivi jól van élvezte a nyaralást, a macskusz....... az külön fejezetet igényelne.....
Nagyon kereste Vivit míg nem voltunk itthon, anyu telefonja Vivi énekével csörög és Fifi fel-le rohangált a házban és keresett minket vagyis Vivit. Hazaértünk Fifike alig tudta hogy ugorjon Vivihez, hát komolyan nem semmi ez a kis dög :lol: :lol:

Suzy, ez már a második cukorterhelésed ugye? jól emlékszem, hogy kettő van? Fú én elég rosszul viseltem, hogy nem ehettem és az a cukros lé...... cirommal elviselhető. Bettyről van híred? Én még nyaralás előtt írtam neki mailt, írta hogy mennek ők is nyaralni.

Ancsu

ancsuka

Ancsu
Hát akkor tényleg ennél szebb ajándékot Én sem kívánhatnék neked, szorítok nagyon++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jól össze szokott Vivi és Fifi :lol: aranyosak lehetnek mindketten :!: :roll: :wink:

Igen, csináltattam egyet már 18 hetsen is, ha van valami gáz a cukrommal akkor derüljön kis időben és kezeljük, de nem volt szerencsére, akkor egy teljes cukorprofilt csináltattam (0, 30, 60, 120 perces szúrás), de most csak éhgyomri és 120 perces szúrás lesz :!: nekem egyáltalán nem volt rossz a cukros izé-mizé, ittam Én már ettől sokkal rosszabbat is :!: :wink: március óta nem ettem édességet, egyáltalán nem is kívántam, ahhoz képest egy húzóra megittam a löttyöt, ami tiszta tömény cukor szirup :!: :roll: :wink:
Bettyvel beszéltem, jól vannak, megjöttek a nyaralásból :!: :wink: majd jön egyszer csak és mesél :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Doringo gratulálok :D !

Bri, ahogy Suzy írja, minden ok lesz!!! Majd gyere, jó?

Suzy Bettynek is drukkolunk? Jól le vagyok maradva :roll: ( Persze nem ez a lényeg :D 8) ). Bettykém ++++++++++++++

Puszi mindenkinek!
Vendég

Ancsuka +++++++++++++++ sok sok drukk a kezdéshez!!!
Vendég

Zita durva a sztorid :( sajnálom, tényleg döbbenet...

Gabi hol vagy? Nyaralsz?
Vendég

Vanili
Már úgy értettem, hogy a férjével jöttek vissza a nyaralásból, de aztán ki tudja, hogy micsoda öröm lesz itt nemsokára :lol: a drukk tudod mindig jól jön mindenkinél :!: :wink:
Te hogy vagy :?: tombol a meleg :?:

Gabi
Nem tudom merre jársz :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok,

Doringo
ez óriási hír :lol: ezer millió gratula :)

suzy
köszönöm, már jól vagyok :)

S nekem is óriási hírem van :D 8 darab édes kis tüszőcske figyel odabent :) mindkét pf-ben 4-4 db :)
Most én is boldog vagyok egy kicsit :)

Mindenkinek drukkolok, kinek amihez kell.

ancsuka
tuti szülinapi ajándékod lesz :) drukkolok neked!

Zita
zitácska79

Zita
Ez nagyon jó hír, hajrá tüszőcskék :!: :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++és mikor lesz a punkció, lehet már tudni :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!
Vagyok én is,csak apával vásárolgattunk.

Akinek mostanában kell:
Kép

És mindenkinek:
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Zsu, ez nagyon durva, de szerencsére ti is meg tudtátok oldani :)

Nálunk összesen 2 gyógyszertárban tartanak lombikhoz szükséges injekciókat, ha valamelyikben nincs ami kell, akkor nem is lesz, max. ha Pestre felmegyek.....
zitácska79

doringo! annnnnnyira jóóóó, huuu de szeretném én is ezt érezni amit te!!! és az első lombik..ez nekem nagyon biztató!! gratulálok!!!!!!!!!!!

zitácska! 8 tüsző szupeeer!!!drukkkk

KépKép
dike

doringo! légyszi ird le h miket éreztél!!!???miben volt más a ciklusod?

KépKép
dike

Sziasztok,
Itt vagyok, kicsit most mar jozanabbul. Koszonom a gratulaciokat :)

Dike,
Az az igazsag, hogy nem ereztem/erzek semmit a menstruacios gorcsokon kivul (ezek most mar enyhultek). Ezert is szinte biztos voltam benne, hogy nem sikerult. Meg a mellem sem feszul, semmi. Mar egyszer volt egy terhessegem, ami 6 hetesen elment sajnos, akkor volt mellfeszules. Most semmi ilyesmi. Talan annyi, hogy nagyon puffedt volt a hasam, es olyan kemenynek erzem, de ez lehet a progreszteron zseletol is. Szoval semmi kulonosrol nem tudok beszamolni...
Megfogadtam elotte, hogy nem csinalok tesztet. Mar 2,5 eve annyi negativ tesztem lett, es feltem, hogyha csinalok egyet, megint az lesz. Szoval megfogadtam, hogy kibirom. Ugyhogy nagyon nagy meglepetes volt, mikor a nover hivott :)

Zita,
Olvastam az injekcios sztoridat, hat, en is kiakadtam volna. De ugy latszik a szep kis tuszocskek karpotoltak erte :) Gratula!!! Mikor lesz a leszivas?

Suzy,
Kerdezted, hova mentem vervetelre. Mi kint elunk most egy ideig Ausztraliaban, szoval az itteni klinikan voltam. 8 oraval elottetek jarok idoben, ezert is van, hogy tegnap mire Ti felebredtetek, en mar tudtam a vervetel eredmenyet :)
Ez fantasztikus, hogy Nektek termeszetesen osszejott vegul. Na, az aztan hatalmas meglepetes lehetett!!! :lol:
Neked mikor kezdodtek a tunetek?

Ancsuka,
Nagyon szurkolok, hogy osszejojjon a vart szulinapi ajandekod :)
A fogamzasgatlot leszabalyozas miatt szeded? Nekem is kellett a ciklus elejen.

Zsu,
Nekem is mindig akkor szokott megjonni, mikor nyaralunk.. Ez foleg akkor idegesito, mikor satrazni megyunk. Hat, remelem, most ez egy ideig nem fog problemat okozni...

Nemigazan tudom elengedni magam, mert felek meg, foleg a regi emlekek miatt. Imadkozom, hogy ez a pici most megmaradjon!!

Puszi mindenkinek!
Doringo
doringo

doringo!!! nagyon szorítok, h minden rendben legyen!!!!!!!!!!!nekem is pl múlt hónapba szét durrantak a melleim, most meg semmi,kicsit se fáj.

KépKép
dike

Sziasztok!

Üdv az újaknak! :D Látom gyarapodtunk szép számmal, amíg nem voltam! :P

Gabi,
már 27.hét?Hogy repül az idő! :shock: :D

Doringo,
gratulálok a babócához!És vérvételen voltál?Mennyi lett a hcg?Lehet, hogy nem is egy baba van a pocidban? :wink:

Suzy,
cukiterheléshez drukk, de tuti minden rendben lesz!

Zita,
gratula a petécskékhez!Leszívás mikor lesz?

Ancsuka,
akkor már nemsokára Ti is kezdhettek!Meddig kell szedned a fogigátlót?

Csoki-vani,
Ti mikor kezdhettek újra?

Akinek nem írtam, annak dupla puszi! :D

Nekünk megvolt ma az uhu, CRL: 10mm, és gyönyörűségesen dobogott a szivecskéje!Sajna képünk nincs, nem tudtak adni, majd megyek a dokimhoz magánba, ott majd kérek! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok,

Melinda még nem tudom, hogy mikor lesz a leszívás, még nem mondott semmit a doki, előzetesen annyit mondott, hogy 12 napig szoktak injekciózni, úgyhogy gondolom majd utána, ma vagyok 6.napon, így kb. még 1 hét :)

Zita
zitácska79

Doringo
Jah, Te nem is itthon vagy :roll: :wink: bocsika, akkor most már értem :!:
Szorítok értetek, hogy minden a legnagyobb rendben legyen :!: :roll: Te most ott dolgozol egyébként :?:
2010.ápr.15-i héten, 9 hetesen kezdődtek a rosszullétek hányingerrel és hányással egybekötve :!: :roll: nagyon jól és boldogan viseltem, mert tudtam, hogy ez rosszat nem jelent :!: :lol:
Én 8 DPO-n teszteltem legelőször egy plusszosat és akkor reggel már tudtam, hogy nagy örömre ébredtem, mert a cicim is teljesen másképp fájt, mint előtte, égő érzés volt :!: :roll: :wink:
Ja és már sokkal hamarabb jött a szagoktól való undorodás :roll:

Meli
Nagyon örülök a jó hírednek és szorítok továbbra is, hogy minden a legnagyobb rendben legyen :!: :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++és most hány hetes is vagy :?:

Mindenkinek drukk amihez csak kell+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép estét :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, de nekem is kettőt csináltak vagy csak 1-et, úúú már nem tudom. A lényeg, hogy minden rendben van veled.
Tp-en vagy már vagy még dolgozol?Suzy, te valami tudsz Bettyről amit mi nem :roll: :lol: :lol:

Zitácska, 4-4db az nagyon jóóóóó

Doringo, kívánom, hogy minden rendben legyen :)
Őszinte leszek a dokival csak telon tudtam beszélni és ő ezt az utasítást adta, hogy fogigátló, de többektől tudom, főleg BRitől, akit lehet nem tudod ki, mert mostanában elég ritkán jön, szóval ő lát el sok-sok infoval emailben-msn-en, egyszóval igen ezért szedem a fogigátlót amit te is írtál.
Nagyon-nagyon bízom benne sikerül is elsőre, nekünk már van egy kislányunk, ő sem teljesen simán jött össze, costi, meg tüszőrepesztő kb. fél év alatt. Viszont most a tesó.....
Nekem endometriozisom volt 2008-ban műtöttek vele.

Meli, csak egy levéllel, nagyon remélem..... a doki azt mondta ezt beszedem és utána kezdés.

Épp most a régi csapatból nagyon, de nagyon sokan bábások már ez olyan jóóóóó

Ancsu

ancsuka

Ancsu
Nem tudok semmi olyat Bettyről, amit Ti ne tudnátok és a blogban úgy is benne lenne, ha lenne valami sztem :!: :roll: Vanili félre értette a "nyaralásból megjöttek" dolgot, de már tisztáztuk :!: :wink:
Elvileg csak egy cukorterhelés van mindenkinél, csak Én elővigyázatosságból csináltattam meg kétszer, remélem csak kétszer kell :!: :roll: :wink:

Megy a drukk mindenkinek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csodás, vidám napot és ma végre péntek van :!: :wink: nem dolgoztam a héten csak minden másnap, de úgy meg tudnám ezt szokni :!: :wink:

Még dolgozom egyébként, és nagyon hálás vagyok a sorsnak, Cipikének, hogy birok dolgozni, a táppénz nagyon kevés lenne, de ezt gondolom nem kell ecsetelni senkinek sem :!: :roll: sajnos :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy, okszi csak gondoltam van valami "jó" hír Bettyről.
Nekem anno a tp, u annyi volt mint amennyi a fizu talán 5eFT-al volt kevesebb. Hosszú távú tp-nál teljesen más összeget néznek, éves átlagot számolnak, vagyis 13.havi jutalékok, jutalmak, így én anno jól jártam.

Ancsu

ancsuka

Bri
Hogy vagytok, mi volt a dokinál :?: :roll: nagyon szorítok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok,

ancsuka
nekem is 2008-ban kezdődött a kálváriám. 2008. dec-ben laparral műtöttek, s akkor 10 cm-es cisztát operáltak ki, s 2009-jan-ban derült ki, hogy endóm van, aztán fél évig kezeltek Pesten, az I. nőgyógyon, Decapeptyl Depot injekcióval. De sajnos úgy néz ki, hogy nekem már vissza is jött, mert volt cisztám, amit leszívtak, de vérrel teli volt, most van szövettanon, de a doki szerint tuti, hogy újra endo.

Már elkezdtük a lombikot, én is fogigátlóval kezdtem, most vagyok 7.napon, túl vagyok már 975 ml Gonalon és 1 Cetradine-n. Holnap megyek Kaáliba reggel, ismét vérvétel, uh, mint szerdán, remélem most már tudni fogom a vérvétel eredményét, s minden oké.

ancsuka neked még nem jött vissza ennyi idő alatt az endó? műtét után te kaptál kezelést?

Zita
zitácska79

Zitácska, nem semmi, akkor hasonló cipőben járunk, mondjuk én szerencsés vagyok mert már van egy gyermekem, sokan nem is értik mi a fenét akarok én a Kaáliba. :roll:

Nekem csak fogigátlót kell szednem semmi egyéb.

Én is kaptam kezelést fél évig, majd mentem dokihoz a baba miatt, el is kezdtünk mindent inszemek, petevezető átjárhatósági ami első alkalommal nem volt elzáródva majd lapoval is volt egy átjárhatósági akkor már elvolt záródva az egyik, plusz csináltam méh tükrözést de lehet rosszul írom? !, de minden rendben volt, plusz endot is néztek, semmit nem talált.

Igazából nem értem ezt az endo dolgot, azt olvasom mindenhol, hogy a terhesség a legjobb gyógyszere az endonak, ha ez így van akkor nem értem akinek visszajött és terhességre készül akkor az endo miért lehet akadály? Értem ez alatt, hogy nekem azt mondta egy doki ha laponál endot találnak akkor ujabb 6hónap kezelés és tolódik a kaáli.

Ancsu

ancsuka

mindig elfelejtem h ki jár Győrbe a kaáliba :oops: :oops: :(

KépKép
dike

Mikor utoljara irtam valamelyik hetfon ra szerdan bevereztem...csutortok reggl dokihoz mentunk es kicsit osszekutyulodtak a dolgok...azt mondta a baba kicsit levalt onnan ahol megtapadt es azert verzek...a masik topikban megirtam de tobbre erom nem volt :roll: utana nem is jotttem ra egy hetre kellett mennem azaz tegnap.szet izgultam az agyamat.

Vasarnap megint elkezdtem barnazni es szerdan meg verezni :? Tegnap mentem dokihoz holt nagy para.Teruo-nak mondtam varjon kint dokival meg megbeszeltem ugy,mint multkor,hogy nezzuk elobb meg mi es ha van johir akkor behivjuk es o is megnezheti de ha nincs akkor nem akarom,hogy bejojjon :roll:

Bekukkantott uhuval es ott volt :shock: Petezsak meg valami urmano fajta :shock: aztan tovabb nez azt mondja itt van a masik :o mondom milyen masik :shock: es akkor mondja ahaa itt van a baj...a masik baba verzik es az folyik vegig latni a mehben...(azaz a baba 1nek semmi baja!!!) es volt szivhaaaaaang :D na mndom hivjuk be gyorsan apacskat.Otthon nem keszitettem fel mit fog latni mert mivan ha mondom nem lesz semmi...igy eloszor csak nezett butan...hogy mi az a nagy kerek ott a petezsakban? :shock: meg hol van a szivveres...de doki rendes volt es kinagyitotta rakeresett vartunk es egy kis ponton csak ugy fel-le ugrant valami na az volt a szivveres :D es latta o is....mutatta neki baba2-ot is.

Annyira nem ngyon nezett arra ra nem is ertem miert :? Lehet ugy gondolja ne eljem bele magam mert verzek es majd ha megmarad akkor jobban rafigyel :roll: nem tudom es nem ertem a dokit pedig abban is volt valami :roll: Megmerte es azt mondta 6+3 vgyok na itt jott a para meg a multheten meg 6hetesnek mert most kene 7hetesnek lennem :shock: elment hozta a kis porgos valamilyet es azt mondja a mai meres az igazi...hat basszus kicsit azert ideges lettem a dokira.

Multhet ota aggodom mert nem lattam semmit a petezsakban 6hetesnek mondott es ahoz kepest nem volt semmi erre most kiderul,hogy 5+3voltam csak. Azt mondta a baba ahol megtapadt ugye levalt kicsit onnan verzek...kerdeztem hogy egy van csak?Azt mondta egyenlore igen de korul se nezett...erre most kiderul van meg egy es onnan jon a verzes nem is emettol....1hetig tok feleslegesen izgultam :twisted: es a napokkal is jol osszekavart :roll:

Tudom ezt mostmar lenyegtelen csak gondoltam leirom ha mar eddig nem jotem.Arra mar kisem terek,hogy az otthoni dokim mondta vetessem le a TSH-t mert terhessegnel felugorhat es az is vetelest okozhat ha nem vesszuk eszre...wazze mar reg lekelett volna vegye ez a doki. :? eeeees multkor olyan vitamint ahott amiben van halolaj direkt szoltam neki,hogy en allergias vgyok a halra azt mondta nem lesz semmi bajom erre mindenhol azt olvasom halolajat tartalmazo vitaminokat hallaergiasok nem szedhetnek es az otthoni dokim is azt mondta inkabb nem kiserletezne vele.Meg van az otthonibol az utanpotlas meg mar uton van.

Jaaah es az otthoni dokim nana miota kiderult hogy sikerult a dolog szabin volt es ultranehez volt elerni...itt idegeskedtem mert nem tudtam vele beszelni pedig o ngyon megtudott volna nyugtatni es mennyivel alaposabb is lett volna.Ugyhogy most vegre megnyugodtam ho vegere azert meg visszahivott magahoz 30-an megyek :arrow: nem egyszeru itt az egeszsegugy...otthon se de en most inkabb otthon lennek :roll:

u.i.:verzes tegnap ota nincs 8) en meg drukkolok baba 2-nek 8) bar ennek az egynek is ngyon ngyon orulok :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia Bri :D kerestelek én de aztán rád is találtam 8) . Teljesen megértem hogy féltél és hogy nem jártál erre... viszont a lényeg hogy a babácskád jól van, tudod szerintem ilyen hcg-vel amit ő (vagy ők) termel hát jól bebetonozta magát hál istennek :D . Szuper egyeske szívhangja, és még korán is vagy, úgyhogy ha nem vérzel hát az jó jel és joggal drukkolsz és drukkolok én is ketteskének is ++++++!!! De a kis erőske a legfontosabb egyelőre, és persze hogy egy babának is örülsz, fú ha nekem most valaki azt mondaná hogy egyszer lesz EGY :roll: ... érted... Továbbra is gondolok rád és szerintem már nemsokára szusszanhatsz :lol: .
Millió puszi!

A többiektől bocsi most csak ennyire futotta.
Vendég

Visszaolvastaaaaaam :shock:

Csoki
Hat valahogy ugy...vgyis nem igazan mert 12-en hazasodtunk es a baba july 4-en fogant 8) az ismiknek nem is tudom,hogy magyarazzuk ki :shock: :lol: Az a kicsit faj mas orome nem minenkire ertheto :wink: tudod kinek nem inge 8) en is neha ereztem ezt :roll: Igen leszalltam a buszrol...az en megallom elhagyta a busz de minden megallonal megall ez a busz szal a rajta utazoknak is csak turelmesen kikell varni...tudom ez a leghulyebb duma...en sem szamitottam ra...es mikor mondta a buszvezeto ez a Bridget megalloja en sem akartam elhinni 8) :lol:
Megfelelo pillanat?Az a baj hogy azt nem lehet tudni mikor van...en azon voltam mindig hogy menni menni probalkozni egyszer sikerulnie kell :? te kis ugyeske....hat igen aki keres az talal :wink: enis mindig mas utan szoktam nezni altalaban oda irok azert ha mashova nem is megy :oops: Koszonom a drukkokat 8)

Kamilla
Koszonooom 8) Te meg 2in 1? :shock:

Gabi
1-en lett volna de a verzes miatt elobb volt utana meg ra egy hetre hivott vissza...azaz tegnap volt a masodik 8) 28het :o jol latok :shock: az mar majdnem 30 es huhuuu nem sok van hatra na 8) Roli szobaja ngyon csecse...en ha belegondolok,hogy apacska meg lehet koltozni akar masik lakasba szeptemberben :? :x

Zita,Doringo,Dike,TimbaKép

Timba
Sote 1rol nem tudok semmit de a szuleszetek korhazak fulecske allatt egy csomo korhaz van felsorolva az is biztos ott van.

Melindaaaaaa
Ez azt hiszem a csodak honapja es remelem meginditunk valami lavinat es gyirsan jo sokan bebabasodunk!Nezegettem en,hogy eleg sok az a nap a szamlalodon mondom ez mar baba :lol: En tegnap voltam szivkukucson 8) ma vgyok 6+4 te???
Kép

Doringo
Nekem is volt polipom az elso 3eve olyan verzest okozott 20napig hogy a vege kuret lett :shock: 5doki vizsgalt meg mire kiderult mi bajom :? Aztan most lombikozasnal a 2.elott volt egy histeroskopiam ahol egy kisebb polipot meg egy kinovest eltavolitottak.Nagyon jo dolognak tartom ezt a histeroskopiat :!:
Lattam a johireket...na azt hiszem te is szerencsesnek mondhatod magad :wink: az elso sikeres lombikosok nagy mazlistak :lol:
Kép
Mi is ausztraliaban kivanunk letelepedni...bar az a legmesszebbi pont otthontol igy nem ngyon szeretnek de parom ugy gondolja az a legjobb megoldas :?

Zita
Nekem is nagy felelmem volt,hogy fogom beadni hisz egy vv-tol rosszul vgyok es lekell fekudjek :oops: Az elsok meg furak voltak...eloszor a noverke megmutatja hogy kell...ngyon kell figyelni mert nem oktatostilusban mutatja be hanem eleg gyorsan csinaljak legalabbis nalunk :? aztan a kovetkezot mar te otthon adod be de ha annyira nem megy akkor vagy a noverkek nap,mint nap beadjak vgy korzeti valahogy megkell oldani.Az elso nekem se volt egyszeru de a baba iranti vagyam olyan eros,hogy barmire kepes lettem volna.Es altalaban azzal biztattam magam ez kell ahoz,hogy baba legyek!Es,hogy a szules fajdalma sehol sincs a szurikhoz kepest :wink:

Nekem altalaban mindig sok sok tum van +ban is mert sosem lehet tudni alapon...mondjuk a kaaliban ahol en veszem meg ott alapbol adnak is hozza de a gyogyszertarban is inkabb tobbet vettem :wink: pl korzeti dokim nem is kert tut mikor fenekbe kellett szuri beulti utan hozza mentem volt de nem kert naluk is mindig van tu!!Es a drogosok miatt a legtobb gyogyszertarban kene legyen :? Huu mar ennyi tuszo :shock: tovabbi drukkok mennek 8) most hanyadik nap vgy?es hogy mentek a szurik?

Gyancsi
Puszantyuuuu :)

Dike
En Kaaliba jarok de a pastibe...te melyikbe :?: ismerem a storidat a masikbol meg regebbrol...olvasgattam anno :wink: Eskuvohoz gratula emlexem milyen lazasan keszulgettel :P Nekem is ez lett volna az uccso lombik idenre mert jovore lagzi lesz...es hat bejott :wink: vv eredmenyek megvannak?

LHB
Miert torolted magad? :shock:

Szrityi
Nem fogod elhinni de ami tesztem itthon volt az et+15-ig tartott ki,vettem digitalisat apacskanak meglepinek es meg joval ra valamikor et+20on valamennyin vettem egy haromdarabosat es annyi :oops: nem nyomatom abszolut :oops: En is meglepodtem magamon :lol: prividre valszolok am majd csak meg utol kell erjem magam :oops:

Suzy
Ne is mond gondolni sem tudtam se szulinapra semmire... :oops: de a boldogsagom megvan :D es mar ti is tulhuztatok a felidom :shock: Cukorterhelesre egy kalappal :wink:

Betty,CsokiUtolagos happy b-day!!! :D
Kép

Ancsu
Hajra fogigatlo!!!Nekem is ugy indul mindig :wink:

Kép a koszonteseket es a sok sok drukkot!!!!!!!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bocsessz a laptetuert :oops: Mindenkinek nagy nagy drukkok!!!!Vgy irtam mar :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok :!:

Bri
Örülök, hogy tudtál jönni, már nagyon izgultam, hogy mi van veled, de olvasom milyen nehéz napokon vagy túl, de minden jó, ha a vége jó szokták mondani :!: :wink: nagyon örülök a kis pocaklakód(id)nak és nagy nagy drukk megy 2-eskének is :!: :wink: van szívhang :roll: hát ez csodás dolog és érzés :!: :wink: próbálj meg megyugodni és reméljük, hogy továbbra is minden a legnagyobb rendben lesz szívből kívánom :!: :wink:

Mindenkinek megy a drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép hétvégét :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?