Visszaolvastaaaaaam
Csoki
Hat valahogy ugy...vgyis nem igazan mert 12-en hazasodtunk es a baba july 4-en fogant
az ismiknek nem is tudom,hogy magyarazzuk ki
Az a kicsit faj mas orome nem minenkire ertheto
tudod kinek nem inge
en is neha ereztem ezt
Igen leszalltam a buszrol...az en megallom elhagyta a busz de minden megallonal megall ez a busz szal a rajta utazoknak is csak turelmesen kikell varni...tudom ez a leghulyebb duma...en sem szamitottam ra...es mikor mondta a buszvezeto ez a Bridget megalloja en sem akartam elhinni
Megfelelo pillanat?Az a baj hogy azt nem lehet tudni mikor van...en azon voltam mindig hogy menni menni probalkozni egyszer sikerulnie kell
te kis ugyeske....hat igen aki keres az talal
enis mindig mas utan szoktam nezni altalaban oda irok azert ha mashova nem is megy
Koszonom a drukkokat
Kamilla
Koszonooom
Te meg 2in 1?
Gabi
1-en lett volna de a verzes miatt elobb volt utana meg ra egy hetre hivott vissza...azaz tegnap volt a masodik
28het
jol latok
az mar majdnem 30 es huhuuu nem sok van hatra na
Roli szobaja ngyon csecse...en ha belegondolok,hogy apacska meg lehet koltozni akar masik lakasba szeptemberben
Zita,Doringo,Dike,Timba
Timba
Sote 1rol nem tudok semmit de a szuleszetek korhazak fulecske allatt egy csomo korhaz van felsorolva az is biztos ott van.
Melindaaaaaa
Ez azt hiszem a csodak honapja es remelem meginditunk valami lavinat es gyirsan jo sokan bebabasodunk!Nezegettem en,hogy eleg sok az a nap a szamlalodon mondom ez mar baba
En tegnap voltam szivkukucson
ma vgyok 6+4 te???
Doringo
Nekem is volt polipom az elso 3eve olyan verzest okozott 20napig hogy a vege kuret lett
5doki vizsgalt meg mire kiderult mi bajom
Aztan most lombikozasnal a 2.elott volt egy histeroskopiam ahol egy kisebb polipot meg egy kinovest eltavolitottak.Nagyon jo dolognak tartom ezt a histeroskopiat
Lattam a johireket...na azt hiszem te is szerencsesnek mondhatod magad
az elso sikeres lombikosok nagy mazlistak
Mi is ausztraliaban kivanunk letelepedni...bar az a legmesszebbi pont otthontol igy nem ngyon szeretnek de parom ugy gondolja az a legjobb megoldas
Zita
Nekem is nagy felelmem volt,hogy fogom beadni hisz egy vv-tol rosszul vgyok es lekell fekudjek
Az elsok meg furak voltak...eloszor a noverke megmutatja hogy kell...ngyon kell figyelni mert nem oktatostilusban mutatja be hanem eleg gyorsan csinaljak legalabbis nalunk
aztan a kovetkezot mar te otthon adod be de ha annyira nem megy akkor vagy a noverkek nap,mint nap beadjak vgy korzeti valahogy megkell oldani.Az elso nekem se volt egyszeru de a baba iranti vagyam olyan eros,hogy barmire kepes lettem volna.Es altalaban azzal biztattam magam ez kell ahoz,hogy baba legyek!Es,hogy a szules fajdalma sehol sincs a szurikhoz kepest
Nekem altalaban mindig sok sok tum van +ban is mert sosem lehet tudni alapon...mondjuk a kaaliban ahol en veszem meg ott alapbol adnak is hozza de a gyogyszertarban is inkabb tobbet vettem
pl korzeti dokim nem is kert tut mikor fenekbe kellett szuri beulti utan hozza mentem volt de nem kert naluk is mindig van tu!!Es a drogosok miatt a legtobb gyogyszertarban kene legyen
Huu mar ennyi tuszo
tovabbi drukkok mennek
most hanyadik nap vgy?es hogy mentek a szurik?
Gyancsi
Puszantyuuuu
Dike
En Kaaliba jarok de a pastibe...te melyikbe
ismerem a storidat a masikbol meg regebbrol...olvasgattam anno
Eskuvohoz gratula emlexem milyen lazasan keszulgettel
Nekem is ez lett volna az uccso lombik idenre mert jovore lagzi lesz...es hat bejott
vv eredmenyek megvannak?
LHB
Miert torolted magad?
Szrityi
Nem fogod elhinni de ami tesztem itthon volt az et+15-ig tartott ki,vettem digitalisat apacskanak meglepinek es meg joval ra valamikor et+20on valamennyin vettem egy haromdarabosat es annyi
nem nyomatom abszolut
En is meglepodtem magamon
prividre valszolok am majd csak meg utol kell erjem magam
Suzy
Ne is mond gondolni sem tudtam se szulinapra semmire...
de a boldogsagom megvan
es mar ti is tulhuztatok a felidom
Cukorterhelesre egy kalappal
Betty,CsokiUtolagos happy b-day!!!
Ancsu
Hajra fogigatlo!!!Nekem is ugy indul mindig
a koszonteseket es a sok sok drukkot!!!!!!!