Köszi még egyszer mindenkinek a névnapi köszöntést
Zsuzsó, nem volt lehetőségem fotózni, de ők már egy tucatot csináltak, majd vasárnap kisírjuk. Pl: nagyon cuki lehet, hogy mit szólt Marci a kishugihoz, azt nagyon megnézném
Kisbeeka, nekem a leszíváshoz számítva mondta kezdésre a 3 hónapot. Leszívás febr elején volt, mondta, hogy május elején menjek vissza. Mivel longosok lettünk, és pont úgy jött meg, hogy 3 nap eltéréssel, így április 26-án már ott toporogtam nála, hogy kezdjünk. Konzultálnia kellett K2-vel, de rámondta az áment
Nagyon figyelik, de sikerült meggyőzni, hogy a long része nem tartozik bele Pedig igen. Nem is az állami támogatás miatt, hanem nagyon figyelik, hogy törvény szerint betartsd a 3 hónap pihit, kell az a szervezetednek. Tuti nem véletlenül hozták meg ezt.. Régen nem volt pihi, inszemre mehettél egymás után, lombiknál meg ha jól tudom, egy mensi szünet volt. Pl: a Sejtjeinkben is látszik a dátumokon
Vikus: ha sok kicsi van, az PCO gyanus, azzal „nem foglalkoznak”. Kisciszta mindig jön megy a szervezetben, attól nem kell félni. Ha nagy, meg szólnak és küldenek műtétre. Nekem egyszer azt mondták, hogy cisztát 5 cm felett műtenek normál esetben. Egy hét múlva a mensivel távozott
Judit, a táblával látom végül dűlőre jutottatok
Igen, külön címet kell adni neki
Estrella, jó nyaralást
Küldünk egy kicsit jobb időt
Vicky, NAGY GRATULA!!!!!!
Valyoni, hát, ez nehéz és nagyon lutris kérdés. Én a kettőben hiszek, valahogy még 3ból sikeres babát nem hallottam. Persze, attól még lehet. Nekem soknak tűnik 3 baba abban a pici pociban. Ráadásul ha mindhárom megtapad, akkor menned kell beszélgetésre, ahol a redukciót javasolják. Nekem azt mondta a dokim, hogy ő mindenképpen rábeszélne a redukcióra. (az más kérdés, hogy nem lennék rá képes). Szóval, én nagyon kettő párti vagyok…
Holnap és vas. lesz a repülősnap
Látom Kisbéka nem ezt írta. Ez nagyon szubjektív kérdés