Új privát üzeneted érkezett!

Judit

Igen,igen. Még Wiegandt doki "készítette". :D

Kép
Kép
vszandra

Jippiiii :lol: :lol: :lol: a front

Wooody gratulálok a kicsi Lilihez :!: :!: Lilike Isten hozott! :lol: Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok az egész családnak! Nagyon ügyik vagytok!!!!
:lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Judit, ez aranyos tőled.

Egyébként Pest mellett lakunk, Csepel-szigeten. Felhívom a Párom, ő elég okos lesz hozzá. :wink: Végülis mentős volt. Meg különben is ő visz.
aktucs

Átmentem a rutin vizsgán, de jó nagy mákom is volt. Pont elment már a vihar, bár azt hittem sosem érek oda. Az oktatóm Gödöllői és a vizsgabiztos is az volt. :) A kézifékest húztam (amit nagyon nem akartam), de mivel a vizsgabiztossal még volt egy tanulója, ezért azt mondta hogy menjünk inkább az y-fordulóra, mert így nehéz a kocsi hátulja...Előtte persze beszélt az oktatómmal. Az átvizsgáláskor sem kekeckedett és csak a gyorsításnál jegyezte meg, hogy kicsit megizzadt a bal oldali bója. Meg néha azért rángattam a kocsit, amit nem szoktam. Kicsit féltem az esős úttól. De meg lett, senki nem fogja már megkérdezni hogy hogy.

kubu, woody: Ezer gratulációm nektek és jó egészséget mindenkinek.

kisbeeka: Az tényleg biztató hogy sikerült elsőre, de az már nem olyan jó hogy mégsem marad veletek. Ha ez biztat a sógornőméknél is az első lombiknál nem volt szívhang, de utána meg sikerült spontán Lóri. De ezt a fájdalmat amit most érzel elképzelni sem tudom. Remélem sosem kell megtapasztalnom. Azt azért nem igazán értem hogy lombiknál hogy lehet méhen kívüli a terhesség. Még inszemnél megérteném.

lukacsne: Szerintem a nem alvós hetekben/hónapokban jól fog még az a magnézium jönni.
vicky79
Budapest III. kerület

aktucs:
Szerintem is a Janosba menj, ott csinaltak a hsg-t akkor nyugodtan mehetsz oda ha valami van.

Woody: gratula!!!!!! SOk boldogsagot es nektek is sok tejecsket kivanok.

kisbeeka: nem a mensik szamitanak, ami most jon az az elso,vagy nem? En igy ertelmeztem februarban, azt mondtak 3 honap mulva mehetunk ujram akkor megjott azt szamoltam elsonek.

szia vszandra: udv itt meg en is uj vagyok, es nekem is Wiegandt csinalta a lanykankat. :D

vicky: gratula a vizsgahoz, ugyi vagy!!
valyoni

Woody: GRATULÁLOK :D :D :D :D :D :D :D :D

Vicky:neked is a vizsgádhoz :D :D :D

Vszandra: Üdv itt :D :D :D :D Lenne egy kérdésem...csináltál valamit másképpen a sikeres lombik alatt,mint az előzőeknél :?: :?: :?:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

kisangyal: ez az idezet az egyik kedvencem.Tutti.
valyoni

valyoni: nem lehet másképpen gondolkoznunk :wink:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sziasztok!

Woody!
Nagyon gartulálok Neketek!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Köszi a tanácsokat csajok,nekem nem fáj csak pecsételgetek,szinte már fekete ami jön! :shock: :shock: :shock:

Vicky!
gartula a vizsgádhoz!
vikus82

Estrella!
igen szerencsére minden rendben az átjárhatóságin!

csajok!az urammal mikor lehet kex-elni?az átjárhatósági után? :wink: :wink: :wink: :wink:
vikus82

Vicky: Gratulálok!!!

Valyoni: Nekem nagyon hiányzik W. ügynök. Benne nagyon megbíztam és jó lett volna,ha a tesó is nála készül. :D Most nem tudom kihez menjek,de azt hiszem Sz.-nél fogok kikötni.Nekünk is van 3 fagyibabánk,értük szeretnék majd visszamenni.

Kiss angyal: Nem csináltam semmit másképp,csak nem a hosszabb Long protokollom volt,hanem a rövidebb Antagonista.Gondolom ez nem terhelte meg annyira a szervezetemet,mert végig jobban éreztem magam,ugyanannyi petesejtem lett,de sokkal szebb embriók lettek.Arra is emlékszem,hogy az egyik 11 sejtes volt (előtte max.4-8 sejtesek)és mikor néztük a monitoron akkor osztódott pont.Valahogy éreztem is,hogy ennek sikerülnie kell. :lol: :lol:
Sajnos tuti receptem nincs! :(

Kép
Kép
vszandra

az biztos kisangyal,csak pozitivan, es mindig bizakodava,es soha fol nem adni.
Ezt a legnehezebb, de itt vagytok ti,most mar veletek en is, osszetarto jo kis csapat vagytok.
valyoni

Vicky: gratula a vizsgához!!!! :)

Méhen kívüli nem feltétlenül szó szerint van méhen kívül,nekem valószínűleg méhen belül van,de egy rossz "sarkában".
Valamit magyarázott erről Sz.
Lényeg,hogy ott nem jó a babónak,hiába próbált jól megkapaszkodni.

Úgyhogy nagy valószínűséggel nekem nem jutott át petevezetékbe,vagy ilyesmi.
Amúgy gondolom azzal a pulzálással mozog,amit a lombikban is látott a biológus.
Mikor nekünk mutatta,épp a kicsi állapotában volt,ő előtte nem sokkal épp azt látta,amikor jó nagyra nőtt :D
Ezt csinálta felváltva,gondolom így tudott mozogni.

Valyoni: nekem még nem mondta konkrétan Sz,hogyan kell számolni a 3 hónapot,de szerinted akkor ez az első ciklus,ami most kezdődik,és akkor a 3. ciklus 21.napján lehetne kezdeni a longot újra?

Akkor Karácsonyra szép ajándék lenne a pozitív teszt ;)

Vagy akár előbb :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

vicky
gratula a vizsgához már éppen hiányoltalak hogy nem vagy itt napok óta.... de megkerültél.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Szia Szandra,üdv itt :D

Te meg tudod mondani,hogy hogyan számolják a 3 hónap szünetet a 2 lombik között?
Van fent képed Miettáról? :)

Én asszem maradok a következő lombiknál is az eddigi módszeremnél,úgy hiszem mindent megtettem,ami lehetséges volt...
Rajtam már nem múlt,így mindent ugyanígy fogok tenni legközelebb is,csak azzal a különbséggel,hogy más lesz a helyszín,de legalább ott lesz a kert,és akkor bizony kevesebbet jövök majd netre,és inkább kint üldögélek majd :)

Kivéve,ha gyorsan jön a tél :lol:
Vendég

lukacsne: Mióta a másik fórumom tovább költözött azóta kevesebbet jövök ide. De amikor tudok, visszaolvasok
vicky79
Budapest III. kerület

Woodykám!

Nagyon sok boldogságot kívánok nektek! Nagyon gratulálunk! Csodaszép kis család vagytok!

rodina74

Most látom, hogy megszületett Lili :) Én meg a nagy hétfői esemény nyugalmával nem jöttem még ma :)

GRATULA! :)
Ha jól emlékszem, egy kórházban vagytok Lili és Liza? :)
mieza

Csajok, kaptam jegyeket a Kecskeméti Nemzetközi Repülőnapra. Nem kell valakinek? Díjmentesen átadom a leggyorsabb jelentkezőnek.
4 jegy, szóval vagy egyben, vagy 2x2 :)
mieza

Ja, kódos jegy, szóval nem kell sehol sem átvenni tőlem, csak kódot adok .)
mieza

Kedves Tőled a jegy,én hamarosan úgyis dolgozom,addig meg itthon fájlalom a pocimat :lol:

Úgyhogy valaki más kérje :D

Nem tudom,hogy egy kórházban szültek-e...:roll:

De a lényeg,hogy 2 tüneménnyel több van a Földön :)
Vendég

mieza:
en sem kerek jegyet, bar nagy almom egy ilyen repulos napra elmenni, de most nem jo,mert nemtom mikor kapom meg a kis eszkimokat

kisbeeka: kertes hazba mentek, vaaa dejolesz ott nektek,nyugalom kis kert, lehet estenkent kinnt uldogelni apaval.Uj helyszin jaja jol mondod, tuti minden jo lesz.Szerintem ugy van,hogy a 3x kell,hogy megjon es az utanni honapban. De majd Sz ugynok megmondja az a biztos. En is csak talalgatok, hogy talan igy lehet.

rodina: te mikorra vagy kiirva Kittivel. De szep nevet valasztottatok.Jah most latom,hogy van blog, nah majd mindjart elolvasom.
valyoni

segitsetek, szerintetek ha van 3 kis eszkimonk, es ha kettojuket kerem beultetni az egyikuket visszateszik? Vagy kerjem mindharmojukat es az a tutibb.Nemtom,hogy kerjem mindet vagy csak kettojuket. A februarinal is 3-at javasolt S ugynok, en akkor is 2-t kertem, nem sikerult, probaljuk meg mindegyikuket?
Vagy kettot es meg mindig marad 1.Persze ha jol ebrednek a dragak.
valyoni

:roll:
valyoni

IIIgen,jó lesz nagyon elköltözni,bár bevallom az elmúlt majd' 4 évben nagyon megszerettem ezt a kis lakást...

Nehezen válok meg tőle,de tudom,hogy nem a miénk,és a szerződés csak decemberig tart.
A ház az én tulajdonom is harmadrészt,ezért nővérkém mellé odaköltözünk,így ő is jobban kijön anyagilag. Nekünk az picit több lesz,mint eddig,de nem vészes.

Olyan jó lesz újra ott a jólevegőn ébredni!
Imádom ott a teleket :)

Mivel a 3. ciklusnak is csak a végén kezdünk,szerintem abba belefér,majd meggyőzöm Sz-t :D

Addig is tudtok segíteni a "terminált"-ban,hogyan kell azt jóóóól időzíteni? :lol: :lol:
Vendég

kisbeeka: irtam privit, szolj ha most sem ment at. mert akkor nemtom mi van.
valyoni

Valyoni: ha Neked már "lehet" hármat,és Sz is azt tanácsolta,akkor én a helyedben belemennék a 3-ba.
Szerintem egyet ne fagyasztass vissza,szerintem ha már 3 van összesen,akkor mindet használd fel!

Ha utána kistesót szeretnél,akkor az az 1 db fagyibaba elég lutri lesz szerintem... De persze nem értek hozzá,de úgy gondolom akkor is legalább 2-vel kellene próbálkozni,viszont csak 1 lesz.

Tudom,hogy 1-ből is lehet baba,sőőőőt,több is,de nagyobb eséllyel indulsz,ha több is van :)

Ez csak az én véleményem :)

(Nem biztos,hogy épp én tudnám,mi a tuti... :roll: :roll: )
Vendég

Nem kaptam privit,de írok én egyet,és válaszolj arra :)
Vendég

nekem van mar egy lanyom ezert "felek" a 3-tol, de meg mindig jobb,ha megtapad a 3-bol 2 mint egysem. Igy lenne egy 4 evesunk es egy ikreink. De szep is lenne. Tanacstalan vagyok. Laracskanknak szeretnenk kistesot, es nagyon affele hajlok menjen mind a harmojuk.
S ugynok is igy ajanlotta.
valyoni

na??? Valaszoltam etment? kisbeeka
valyoni

etment=atment
:lol:
valyoni

kisbeeka: megnéztem a papírjaimat és nekem W. doki vérvételtől számolta a 3 hónapot. Vagyis a vv.után ugye megjön és a 3. mensinél kellett legközelebb mennem.más nem tudom,hogy csinálja.

valyoni:Szerintem használd fel mind a hármat.Nagyobb az esély.Én is így teszek majd.Nekem annó 3-ból maradt meg az 1 baba.

Kép
Kép
vszandra

ep akartalak kerdezni,hogy neked hogy volt? Igen en is ezfele kacsingatok, hogy kerjuk a 3-at. Es meg a tuszorepi utan radolgozunk apaval hatha az a sejt is befoganna aztan majd csak kivalaszt bennunket valamelyikojuk. :)
valyoni

kisbeeka: megneztelek, milyen kis fiatalos es helyes vagy
valyoni

Mieza, küldtem privit!
Vendég

Sziasztok!

Hu annyit irtok, hogy alig lehet olvasni, követni meg már nem is nagyon tudom!

Woody: először nagy-nagy gratula. Tudtam hogy hamar lesz, de hogy ennyire! Isten hozta Lili babát, neki is sok-sok szépet, hosszu boldog életet kívánunk, és dajkáld helyettünk is!

Wicky: gratula vizsga ügyes vagy! Y sem könnyű (nekem is az volt) de a kézifékes végképp nem szerettem volna, na mondjuk balra hátra se piskóta! De sokat gyakorolj majd a forgalomban, mert az igazi az lesz és próbálj majd ne félni! Engem ott buktattak meg anno 2x de már senki sem kérdi.Magamtól azt mondom ez volt a tanulópénz, óvatos vagyok azóta is. Nem kell sietni, csak oda kell érni épségben ez a fő.

Ma nap után majd jövő héten meglátjuk mi lesz állás ügyben. Az esélytelenek bizalmával jöttem el, de hát hátha, sose tudni.

Szép hétvégét

üdv kispatak
Vendég

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1281113047.0964.jpg[/img] a lányom [/img]

Kép
Kép
vszandra

Valyoni: Te is nagyon helyes vagy,mosolygós :D
Válaszd a hármat!!
Nehogy utána azt érezd,hogy talán a 3. lett volna a tuti befutó :)

Szandra: melyik vérvételtől?
A hcg-s? Utána a 3. ciklussal lehetett kezdeni?

Nos lányok,az előbb úgy elsírtam magam...
Épp a konyhában csináltam a kaját,és abban a pillanatban éreztem valamit...

Hát megmondom őszintén,nem lélegeztem fel,hogy a menstruáció rámkacsintott... Elszaladtam a mosdóba,de végig zokogtam...
Nem gondoltam az eredményhirdetés előtt,hogy ez az egész ennyire megvisel majd lelkileg. :(
Vendég

Szandra: milyen kis tündér a lánykád!!! :D
Vendég

Kispatak: fel a fejjel,hááátha! :)
Talán épp most kaptál meg egy jó kis állást :)
Vendég

Köszi még egyszer mindenkinek a névnapi köszöntést :D

Zsuzsó, nem volt lehetőségem fotózni, de ők már egy tucatot csináltak, majd vasárnap kisírjuk. Pl: nagyon cuki lehet, hogy mit szólt Marci a kishugihoz, azt nagyon megnézném :D

Kisbeeka, nekem a leszíváshoz számítva mondta kezdésre a 3 hónapot. Leszívás febr elején volt, mondta, hogy május elején menjek vissza. Mivel longosok lettünk, és pont úgy jött meg, hogy 3 nap eltéréssel, így április 26-án már ott toporogtam nála, hogy kezdjünk. Konzultálnia kellett K2-vel, de rámondta az áment :D Nagyon figyelik, de sikerült meggyőzni, hogy a long része nem tartozik bele  Pedig igen. Nem is az állami támogatás miatt, hanem nagyon figyelik, hogy törvény szerint betartsd a 3 hónap pihit, kell az a szervezetednek. Tuti nem véletlenül hozták meg ezt.. Régen nem volt pihi, inszemre mehettél egymás után, lombiknál meg ha jól tudom, egy mensi szünet volt. Pl: a Sejtjeinkben is látszik a dátumokon :D

Vikus: ha sok kicsi van, az PCO gyanus, azzal „nem foglalkoznak”. Kisciszta mindig jön megy a szervezetben, attól nem kell félni. Ha nagy, meg szólnak és küldenek műtétre. Nekem egyszer azt mondták, hogy cisztát 5 cm felett műtenek normál esetben. Egy hét múlva a mensivel távozott :D

Judit, a táblával látom végül dűlőre jutottatok :D Igen, külön címet kell adni neki :D

Estrella, jó nyaralást :D Küldünk egy kicsit jobb időt :D

Vicky, NAGY GRATULA!!!!!!

Valyoni, hát, ez nehéz és nagyon lutris kérdés. Én a kettőben hiszek, valahogy még 3ból sikeres babát nem hallottam. Persze, attól még lehet. Nekem soknak tűnik 3 baba abban a pici pociban. Ráadásul ha mindhárom megtapad, akkor menned kell beszélgetésre, ahol a redukciót javasolják. Nekem azt mondta a dokim, hogy ő mindenképpen rábeszélne a redukcióra. (az más kérdés, hogy nem lennék rá képes). Szóval, én nagyon kettő párti vagyok…
Holnap és vas. lesz a repülősnap :D
Látom Kisbéka nem ezt írta. Ez nagyon szubjektív kérdés :D
mieza

Zsuzsi, nem kaptam privit!!!!
mieza

kisbeeka: Igen,a hcg-s vérvételre gondoltam.
Szegénykém,nagyon sajnálom,hogy így alakult!!! Sírd ki magad azután hajrá következő!!!
köszönöm a lánykám dicséretét.

Kép
Kép
vszandra

Jaj Békus, ez most nehezebb, mint az egész lombik. Kitartást. Vedd úgy, hogy ez a lelkecske most eljött, nem sikerült jó helyre tapadnia, de újra fog próbálkozni és akkor majd már itt is lesz veletek :)
mieza

Van azért,akinek bejött a 3-as beültetés,lásd Macskuszt :)
Vendég

nekem is bejött :D :D :D :D lásd feljebb

Kép
Kép
vszandra

Mieza: párom is azt mondogatja,hogy az a 2 lelkecske már itt van körülöttünk,és csak a megfelelő pillanatot várják,mikor jöhetnek :)

Most hogy hazaér a párom,már jobb lesz :D
Vendég

macskusz???? azaz vorosmacs? igen-igen o is harmat kapott es ket fiucska bekoltozott hozza.

szandra: kis husi a lanyod, es neked is harombol lett.
valyoni

Szandra: köszönöm,nagyon kedves vagy!
Hát most akkor megkezdődött az első ciklus...

Szerintetek most is előbb kell jelentkeznem,mint csütörtök,vagy ezt csak az első hcg-csökkenés reményében mondta akkorra Sz?

Úgy értem mikor tegnapra kellett menni,mondta,hogy ha addig tapasztalok vérzést,akkor a kontroll vérvétel ideje előtt menjek be.
Most nem mondott ilyet...
Szerintetek?
Mostanra is vonatkozik ez vajon?
Vendég

Macskusz= Vörösmacska :)
Csak én szeretem Macskusznak hívni,mert az olyan aranyos :)

Ő is 3 bogyókát kapott,és most ott a 2 fiúcska a pocakban :)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?