Jó reggelt kívánok Nektek!
Most írok, mert tuti, hogy az uszoda folytatódik...legalább nem kell járnom úszni...
. MOndjuk alapban én szeretem, ha pörög az élet, csak most ez egy kicsit sok lett így augusztusban...ilyenkor kevés a vendég és nincs sok meló...de most...talán ez jót jelent
.
Jó sok hozzászólás született, próbálok képben maradni azért. Napközben is olvasok, csak írni nincs időm. Tegnap is 7-kor értem haza, akkor még főztem.
Aztán Apikával a kardunkba dőltünk, mert a telephelyen, ahol dolgozik, 2 éve hozzászegődött egy kutya és nagyon megszerették egymást. Folyton a seggében lógott, esőben, szélben és kánikulában is ott őrizte, imádták egymást és én is hamar megszerettem. Azonban kb. 1 hete történt valami vele és tegnapelőtt megtámadta az egyik kollégáját, a combját elkapta rendesen, aztán az én Drágámat is elkapta utána egy fél órával de úgy, hogy a sebészeten kötött ki. Soha de soha nem csinált ilyet. És mivel nem az övé a kutya, hanem a telep tulajáé, ő úgy döntött, hogy elaltattatja. Na ez tegnap megtörtént, hát egy csomót bőgtem, Párom persze nem bőgött, de meg volt rogyva rendesen. Főleg ma ment először azóta reggel, nem várta ott a kutya...K. szar lehet, én most nem is megyekm oda egy ideig. De ha nem tesznek így, tuti, hogy megtámad több embert is és nem biztos, hogy mindenki ilyen "könnyen" megússza... Tehát most szomorúság (is) van.
Niki: örülök, hogy párocskádnak van újra melója...a 3 műszak nagyon kemény... nem nagyon tervezhető így az élet. Háááááááááááát, kertes házban én is félnék, megmondom őszintén. Tutui, hogy a kutyám ott aludna az ágy mellett!
És a Maccs riasztó ötlete nem is rossz ötlet!
Babás cuccok: hát ahogy így írjátok, mi mennyi - én eddig így nem számoiltam össze - nem mertem. Hát ja... én majd apránként.
A pihenőszéket már én is kinéztem, állítólag nagyon jó ötlet! És légzésfigyelő is kell nekem, mert iszonyat parás vagyok...és ez a korral csak rosszabb lesz
szegény gyerekem. De majd igyekszem lazább lenni...
Kinga: megnyugtató lehetett ez a szülőszoba téma! Meg a szülésznő. Én kíváncsi lennék, hogy fogadnéák, ha csak úgy felmennék az egyik szülésznőhöz a klinikára
Abba a káoszba. Kivi leszek majd, hogy mi lesz.
Chris! Boldog névnapot neked!
Fúúúú, jövő héten akkora pihi lesz! Amnio után 2 nap intenzív pihit tervezek. Meg is érdemlem...egy ilyen hét után
A feneegyemeg!
Nem is tudok szerintem ma már visszaaludni. Elkezd kattogni az agyam, akkor vége. Ja, hétfőtől új étlapunk lesz, holnap fogják a szakácsok lefőzni az egészet...és mind megesszük a pincérekkel! Na az jó nagy dőzsölés lesz!
Ana, mi van veled?
És veletek, Baba? Bár 10.-e még messze van...
Na, szép napot Nektek Lányok! Itt leszek lélekben!