Új privát üzeneted érkezett!

Szerintem fölösleges is.
anabana

nem mondom h nekem nem tetszik,de ennyiért,meg tényleg azt hiszem 9kgig lehet használni,utánna meg akkor csak áll,foglalja a helyet.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Fisher Price hintaszék 12kg-ig jó, van benne rezgőfunkció. Nekünk olyan van. Eni egy csomószor aludt el benne, mikor fájt a hasa és nem akartam álló éjjel vele a kezemben róni itthon a köröket. Ricsivel nem volt, sajnos. A pocakjuknak, meg a közérzetüknek is jó a hintázás, valami mód, megnyugszanak tőle.

Légzésfigyelő
Szerintem feltétlenül kell. Az első hónapokban ugye rengeteget alszanak, az ember nem ülhet az ágyuknál vagy szaladgál be hozzájuk 2percenként ellenőrizni, hogy kap-e levegőt. Ha valaki elfelejti kikapcsolni, mikor kiveszi a gyerekét, az tényleg becsipog, mert ez a dolga :) Már egy másik fórumon is leírtam, de ha nekünk nem lett volna, szerintem Ricsi már nem élne. 3hós korában 3 egymást követő napon reggel 7-9 között beriasztott a készülék és nem ok nélkül. Akkor jött az arcba fújás (ráfújsz az arcára), talppaskolás stb. Ilyen véletlen nincs! Az érzékenységen lehet állítani, úgyhogy megakadályozható a téves riasztás is. Ha lekúszik az érzékelőkről a baba, és riaszt az őr, akkor sem az őr hibája, hisz ő azt nem érzékelte. Szóval én ajánlom. 15-18hós korig szokták javasolni, asszem a kritikus időszak valahol a 3-9hónap között van. Érdemes megnézni Tesz-veszen, Vaterán, mert ez igazából nem tud elhasználódni, mégis nagyon ár alatt vannak ott hirdetve a már használt készülékek. Nekünk Angelcare AC401 van.

Mérleg
Ha éhes a baba, mert nem jut elég kaja a pocijába, azt úgyis jelezni fogja. Ha alszik békésen és kiegyensúlyozott, akkor nincs semmi probléma a bejuttatott kajamennyiséggel, elég neki. Aztán van, hogy fáj a hasuk, van, akinek hónapokig (általában a fiúk, meg általában a tápszeres bébik), van, akinek csak 1-2 hétig, de az egész más lesz, mint egy szimpla sírás, elég felismerhető, ráadásul feszít a baba, meg húzza fel a lábait, vergődik...

Ana, drukkolok továbbra is! Lh-val is nézted?

maccs01

maccs

mondjuk ennyiből tényleg hasznos a rezgős hinta.

KépKép
bettike83

Hello Lányok!

Én ezen az egész héten úgy el vagyok úszva, hogy elhagyom a bugyimat is! Egyszerűen meg kell fizessem az árát annak, hogy jövő héten szabin leszek. Kéééééééééééééééész vagyok!
Úgyhogy : majd jövök!

Pusszantás
Vendég

kitartás leti :)

KépKép
bettike83

na megjöttem!

Nagyon aranyos a szülésznő!!!! Megmutatott mindent,tök szép a szülőszoba is! Ha a fájdalom nem lenne,szálloda is lehetne! Az osztály is szép és tiszta! Jó sok kisbaba van,kis hajasok! Olyan édesek voltak! 80% fiú,sok a Gergő meg az Áron köztük! Most biztos azok a befutó nevek!
Aztán még haza se értem,jött a burkoló,pénteken jön és kezdi a munkát! Tiszta rohanás vagyok ma!

Kép
Kép
k_inga

A nagy rohanásban majd elfelejtettem:
CHRIS!!! A Jóisten megéltessen névnapod alkalmából!

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Na megjöttem! Hű csajok én csak kapkodom itt a fejem az olvasásba!
Sajnos én ezekből a baba dolgokhoz nemtudok hozzászólni, de legalább tanulok tőletek és gyűjtöm az infókat! :D

Leti, kitartás jövőhéten meg pihi.

Kinga ez tök szuper, hogy így tetszett!Gondolom most akkor ez is megnyugtatott, hogy jó helyen és kézben leszel.

Ana, ne add még fel és ha esetleg megjön akkor sem!Én szorítok továbbra is!

Na szóval rólunk!
Apácskát jővő héttől felveszik a Cerbonába dolgozni. Ennek nagyon örülök ugyan, de van hátránya is!
3 műszakba fog dolgozni, aminek viszont nem nagyon örülök, mert én eléggé félős vagyok. Még nem tudom, hogy fogom itthon kibírni az éjszakákat egyedül. De remélem könnyen megszokom!
A fizu ugyan nem az eddigi legjobb lesz, de még mindig több mint a 40e Ft munkanélküli segély.

Ma apukám is mondott valamit, ami nem is lenne rossz, ami szintén befolyásolná nagyban az életünket jó irányba.

Úgyhogy remélem megindulunk most már a hegynek felfelé!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

kinga

na akkor legalább szép helyen szülsz majd :) :) nálunk sajnos elég gáz a kórház de mit tudok csinálni.

niki

akkor legalább haladnak nálatok is a dolgok,ez a lényeg.

KépKép
bettike83

Leti, kitartás, gondolj a jövőhétre :)

Niki, alakulnak a dolgok, ez tök jó! Kertes házban laktok, hogy félsz éjjel? Kutya?
Apámnak volt egy kolléganője, cicája volt, bent aludt a lakásban. Ő mesélte fateromnak, hogy ő csak akkor kezdett el parázni, amikor már a macskája is hegyezte a fülét. Szerintem ez aranyos :)
Én kiskoromban féltem sokat egyedül, recsegett az öreg parketta, tiszta olyan volt, mintha valaki járkált volna a lakásban.
Esetleg felszereltethetnétek riasztót pánikgombbal. Anyukáméknál is olyan van.

Kinga, nagyon jónak tűnik a kórház, főleg, hogy a szülésznő is ilyen kedves és már körbevezet. Ez nincs ám mindenhol így. Van, hogy látni sem akar a szülésznő, csak a 36. héttől... első szülésem előtt volt rá példám. Kedvesnek születni kell!

Bettike, ez nem hinta, hanem hintaszék, azaz hivatalosan: pihenőszék. Hintáztathatod a gyereket - manuálisan - (de rögzíthető is a talppal), a rezgő funkció meg elemes, háttámlája 2fokozatban állítható. A kép illusztráció, de nekünk is ilyenünk van, csak más mintával.
Kép 17-18e. körüli az ára.

maccs01

Jó reggelt kívánok Nektek!

Most írok, mert tuti, hogy az uszoda folytatódik...legalább nem kell járnom úszni... :?. MOndjuk alapban én szeretem, ha pörög az élet, csak most ez egy kicsit sok lett így augusztusban...ilyenkor kevés a vendég és nincs sok meló...de most...talán ez jót jelent :lol: :lol:.

Jó sok hozzászólás született, próbálok képben maradni azért. Napközben is olvasok, csak írni nincs időm. Tegnap is 7-kor értem haza, akkor még főztem.

Aztán Apikával a kardunkba dőltünk, mert a telephelyen, ahol dolgozik, 2 éve hozzászegődött egy kutya és nagyon megszerették egymást. Folyton a seggében lógott, esőben, szélben és kánikulában is ott őrizte, imádták egymást és én is hamar megszerettem. Azonban kb. 1 hete történt valami vele és tegnapelőtt megtámadta az egyik kollégáját, a combját elkapta rendesen, aztán az én Drágámat is elkapta utána egy fél órával de úgy, hogy a sebészeten kötött ki. Soha de soha nem csinált ilyet. És mivel nem az övé a kutya, hanem a telep tulajáé, ő úgy döntött, hogy elaltattatja. Na ez tegnap megtörtént, hát egy csomót bőgtem, Párom persze nem bőgött, de meg volt rogyva rendesen. Főleg ma ment először azóta reggel, nem várta ott a kutya...K. szar lehet, én most nem is megyekm oda egy ideig. De ha nem tesznek így, tuti, hogy megtámad több embert is és nem biztos, hogy mindenki ilyen "könnyen" megússza... Tehát most szomorúság (is) van.

Niki: örülök, hogy párocskádnak van újra melója...a 3 műszak nagyon kemény... nem nagyon tervezhető így az élet. Háááááááááááát, kertes házban én is félnék, megmondom őszintén. Tutui, hogy a kutyám ott aludna az ágy mellett!
És a Maccs riasztó ötlete nem is rossz ötlet!

Babás cuccok: hát ahogy így írjátok, mi mennyi - én eddig így nem számoiltam össze - nem mertem. Hát ja... én majd apránként.
A pihenőszéket már én is kinéztem, állítólag nagyon jó ötlet! És légzésfigyelő is kell nekem, mert iszonyat parás vagyok...és ez a korral csak rosszabb lesz :? szegény gyerekem. De majd igyekszem lazább lenni... :wink:

Kinga: megnyugtató lehetett ez a szülőszoba téma! Meg a szülésznő. Én kíváncsi lennék, hogy fogadnéák, ha csak úgy felmennék az egyik szülésznőhöz a klinikára :shock: Abba a káoszba. Kivi leszek majd, hogy mi lesz.

Chris! Boldog névnapot neked!

Fúúúú, jövő héten akkora pihi lesz! Amnio után 2 nap intenzív pihit tervezek. Meg is érdemlem...egy ilyen hét után :wink: A feneegyemeg!

Nem is tudok szerintem ma már visszaaludni. Elkezd kattogni az agyam, akkor vége. Ja, hétfőtől új étlapunk lesz, holnap fogják a szakácsok lefőzni az egészet...és mind megesszük a pincérekkel! Na az jó nagy dőzsölés lesz!

Ana, mi van veled?

És veletek, Baba? Bár 10.-e még messze van... :?

Na, szép napot Nektek Lányok! Itt leszek lélekben!
Vendég

Lettike! Jól vagyok! :lol: Sok pihit neked. PÜ-t írok mindjárt.

CSAJSZIK! Leesett a hőm, remélem még 2 nap és csak aztán jön meg. Nem baj!Mehet tovább a full sex. Reggel api úgy örült, mert ünnepélyes keretek között eltemettük a hőmérőt. :lol: Majd még jövök, megnézem kivel mi van.

Chris! Boldog névnapot. Olvass vissza írtam neked.
anabana

Sziasztok!

Köszönöm lányok a névnapi köszöntőt!Aranyosak vagytok,hogy gondoltatok rám! :D

Ana:Szerintem nagyon nem fog felmenni.De mindenképp nézesd majd meg,ha eltelt azóta 4 hét.
Vendég

Chris, SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!

Maccs, igen kertes házban lakunk, ami nem is kicsi.
Két bejárata is van.
Sajna a kutyával nem megyek semmire, mert ha beakarnának jönni ugyis lefújnák! Ja de amúgy nincs kerítésünk sem.
Szomszédok meg csak elöl az utcába vannak,de ott is csak szembe, mert mind a két oldalt mellettünk lévő ház tök üres. A kert hátuljába meg egy sima műút van. Ott senki nem lakik, még házak sincsenek.

De mondtam is a páromnak, hogy valai riasztót feltétlen be kellene szerelni,ha elmegy dolgozni. Mert a múlkor is betörtek a szomszédhoz fényes nappal, mikor nem voltak otthon.

Egyébként mióta elhunyt a mamám azóta lettem ilyen félős.
Akkoriba bármilyen zajra felfigyeltem és nem tudtam átaludni éjszakákat sem, pedig a párom ott feküdt mellettem. Csak lámpánál tudtam elaludni. Már szinte pánikoltam.
De hál istennek azért mostmár megszoktam és nincsenek ilyenek.
Ezért félek, hogy nemtudom mi lesz velem még, de ha lesz riasztó szerintem nem lesz gond.

Leti, hát nem egyszerű a 3 műszak az tuti, de muszály.
Valahonnan kell a pénz. Megbeszéltük, hogy vállalja, de mellette keresgél azért továbbra is más helyet. Pláne, hogy most elvégezte a könnyűgépkezelőt és a targoncás jogsit is megszerezte. Mert ő igazán ebbe szeretne dolgozni csak még nem talált ilyet.

Nagyon sajnálom a kutyust :( , nem lehet, hogy veszett lett és attól kattant be ennyire?!
Hú akkor holnap lesz ám neked nyam-nyam a jó kis falatokból!

Ana, jó a felfogásod ezt már én is megkaptam! Már én is kivettem rég a párnám alól és visszaraktam a tokjába a helyére. Nekem már nem is hiányzik. És most jól érzem magam ezek nélkül. Igaz ugyan nem tudom így mikor van pé, de most jó így egyenlőre.

Képzeljétek én tegnap vettem egy sexy háló rucit api meghódítására!
Kivi leszek hogy fog majd neki tetszeni. Már régóta akartam egy ilyet venni, de csak most kaptam méretbe.

Bocsi csajok, hogy ilyen hosszúra sikeredtem,de most míg nem jön a főnököm tudtam írni. Most viszont estig el is tűnök, mert még vár rám két zárójelentés és elbocsátás, aztán meg apcit elkísérem az új munkahelyére meg az azzal kapcsolatos helyekre.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Niki

Szexi hálóing,ez biztos tetszik majd a párodnak! Nálunk bejött!

Letti

Hát azért nemcsak úgy beállítottam,megkaptama számát és megkérdeztem előbb,hogy vállal-e! Nagyon kedves volt már akkor és tegnap erről személyesen meg is győződhettem! Legalább jó kezekben leszek! Azt mondta agyban kell azt megérteni,hogy minden fájásnak egyszer vége van és egyszer az egésznek vége van és egy nagyon jó dolog a vége! Ebben igaza van! Majd ugyekszem!

Irigyellek a zabbatásért!

Ana

Akkor tök jó,hogy nem görcsölsz! :)

Kép
Kép
k_inga

Köszi Niki :D
Örülök,hogy jól alakulnak a dolgok nálatok :D :D
Selyem hálóruci? :D
Vendég

Chris, majdnem! Vagyis nemtudom.
Olyan sztreccses és jól nyúlik, de olyan mint egy szatén anyag,és fekete színű az alján fodrokkal.
Ha tudom megmutizom majd.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki! Én is kivi vagyok, tegyél képet a ruciró.

CSillag! Merre vagy?

Baba! És te?
anabana

Sziasztok!
Itten vagyok, csak épp nagytakarítottam, a későbbiekben nem nagyon lesz rá időm, főleg, hogy agusztus végén elköltözünk... juj nagyon sok mindent kell csinálnom... jó lenne, ha minél hamarabb kibújna, sajnos nekem csak e körül forog most a gondolatom, sorry lányok...
Remélem mindenki jól van, puszi

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

baba

azért csak ovatosan,bár már azt mondod jobb lenne ha a kibujna :)

maccs

tényleg jó a pihiszék :)

ana

sajnálom h megint megjön,pedig annyira szoritottam neked,csillag mellé kellett volna egy zebratárs,na de majd legközelebb..

KépKép
bettike83

Na itten vagyok!

Niki, én is megnézném a szexi-rucit!
Basszus, ilyen helyen én is félnék a helyedben - és nem csak éjjel!

Na, mára kidolgoztam magam, most indulok haza lassan. Főzök finom marhahúsos tortillát, vagyis pontosan nem tudom a nevét (azt hiszem, enchilada). Veszek ilyen tortilla lapokat, darált marhahús, a tesómék hoztak igazi mexikói fűszerkeveréket (imádom), kicsire kockázott paradicsom, kaliforniai paprika, hagyma, reszelt sajt. Jó lenne hozzá egy kis Salsa is (az egy nagyon fini csípős paradicsom szósz, de az most kimarad.

Na úgyhogy már most kívánom és majd csak holnapra lesz... bár nem tudom, minek nekem ebéd, mert itt fogok zabálni. De sebaj, majd meghagyom szombatra..:)

Kinga, kíváncsi vagyok, itt a Sintértlepen (Szülészeti Klinika) milyen szülésznők lesznek...

Ana, igazad van, hagyd a lázmérőt! Niki, te is! Kis lazítás kell most!
Vendég

Maccs

Tök jó ez a pihenőszék,mi rendes kishintát kapunk majd,de az egész picinek nem jó még!Addig marad a bébihordó! meg a járóka!

Letti

nagyon ínycsiklandó a recepted!
Mikor mész amnióra?

Most értem haza,reggel voltunk ragasztót meg fugázót venni,most meg elástam a hortenziámat meg 2 primulát,mert majdnem feladtáka harcot idebent! jobb nekik a kertben,de ha jövőre rátelepítik az állványokat szinezéskor,akkor tuti kasztrálom az összes hímneműt a környéken! Direkt a legszélére raktam,ott nem lehet útban!
Fehéra hortenzia,de eddig nekem mind elfajzott,nem tudom mi az oka,mind rózsaszín lett.
Aztán meg megint felporszívóztam a talajt a lakásban,mert holnap jöna burkoló és nem lett lealapozva,legalább nem a porra kell kenni a ragasztót. Jól elfáradtam,vagy 20szor ürítettem kia zsákot,mert a porszemcsék eltömítették 3 percenként.

Jaj már olyan mehetnékem van!
Kicsit pihizek,mert Nem nagyon figyeltem ma a picire,csak délelőtt éreztem,hogy rúgdos, tegnap meg egész nap dolgozott!

Ja,először tegnap rúgott úgy,hogy ott volt a kezem a hasamon, és már éreztem a tenyeremmel a kis rúgását!
Fel is hívtam apát,hogy igyekezzen este haza,aztán talán neki is produkciózik a gyermek. Szegény először elszontyolodott,mert hiába piszkálta a hasamat meg se moccant,aztán egyszer beindult,mint akit felhúztak és rúgott egy jó erőset,amit apa tisztán érzett,na ott elolvadt,kapott a pocak vagy ezer puszit! Nagyon boldog volt és persze büszke is! Olyan jó volt látni! Egy kicsit el is felejtette,hogy milyen fáradt! Megérte!

Bocs,hogy ilyen hosszúra sikeredtem!

Kép
Kép
k_inga

Nem baj Kinga, nyugi, úgyis elolvassuk!

Kedden megyek bökdösésre...

Tök jó lehetett a karate-produkció! Már én is úgy várom!
Vendég

Helló!

Itt vagyok, csak sok dolgom volt/van, meg ez az állandó fáradtság és hányinger kikészít. :? Reggel felmásztam a hegyre a rendelőbe, vittem a kisfiamat 3 éves vizsgálatra a védőnőhöz, és egyúttal megkaptam a kiskönyvemet is. Legalább tudtam mire fogni, miért megyek oda.

Bocsi, de most ennyi telik tőlem. Remélem, mindenkinek csodás lesz az estéje! Puszi

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Na hazaérem végre! Apci kedd reggel 6-kor kezd dolgozni!
Addig el kell intéznie minden papírt.

Itt a kép a ruciról, bár megnéztem a papírt és az van ráírva, hogy kombiné! Na tökre mindegy a lényeg, hogy nekem tetszik és apcinak is tetszeni fog az tuti, ha meglát majd benne.
Amúgy van hozzá egy tanga is,de az éb nagy se...re az kicsi.

Kép

Baba és Kinga ti aztán kidolgoztátok magatokat mára! Mostmár csak pihizzetek!

Leti jól hangzik amit főzöl! Küldj nekem fénypostán légyszi!

Én lazítok most csak a párom és én leszünk semmi görcsösség!
Amúgy sem várok sokat ettől a hónaptól mert a bal oldalam jön!

Csillag nem bánjuk a lényeg, hogy jól legyél és pihizz te is!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Basszus! Olyan hányingerem van,mint az állat! Ilyen csak az elején volt! És nem ettem semmi szokalan,se össze-vissza! De persze hányni azt nem tudok ám! Kéne kajálnom,aztán vagy kijön vagy nem!

Niki

Aranyos a dögös ruckód! :wink: Kapd el apukát! :twisted:

Kép
Kép
k_inga

kinga

de cuki akkor a babád,apának is produkciozótt :)

niki

jó kis cucc :wink:

KépKép
bettike83

Chris Boldog névnapot!
Niki szupi a ruci :) Jaja most hulla vagyok, sokat takarítottam ma.
Csillag amúgy be kell jelentened hova mentek? Vagy a gyerekek miatt félsz, hogy elszólják magukat?
Ana még nincs menszi, van remény... sokat esett a hőd?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Baba, nem kell, csak ha rákérdeznek, nem igazán szeretek hazudozni. :roll: Meg amúgy igen, a gyereknek úgyis eljárna a szája, hogy hol voltunk, stb.

Tegnap meglett a vérvételes eredményem, minden tök jó, csak a toxoplasmát nem tudom megállapítani, és persze miért is lenne odaírva, hogy pozitív vagy negatív :!: :?: Most eszem a kefét, de majd felhívom a védőnőt, hátha ő tudja mi ez.

Kinga, remélem, jobban vagy, és nem lett komolyabb rosszullét!

Niki, nagyon szexi ruci, remélem, apusodnak bejött :wink:

Ana, mai hődet még nem láttam, remélem, nem jön meg :roll:

Chris, utólagosan is bódog névnapot :) Kép

Szép napot mára!

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Ja, és egy kis vidámság mára ebben az esős időben: legújabb japán divat

Kép

esthajnalcsillag

Niki! Ez aztán a ruci! Nekem is kell!

Csillag! nem mértem, eltemettem a hőmérőt. :lol: Nyugi holnapra megjön. Látom megjöttek a tünetek, neked.

Találtam végre valamit, ami eltereli a figyelmemet a gyerekcsinálásról. :lol: :oops: Hurrá! Olyat aludtam, nem azt figyeltem hol a hőmérő. Elaludtam, emiatt a pm gyógyszert is később vettem be, annak meg kell 30 perc, így a reggeli és minden más tolódott. Tényleg jó, megkönnyebbült vagyok.

Majd még jövök! Jók legyetek!

:wink: :lol:
anabana

Ja és nagyon édi a kép! Csillag, én elfogadnám a srácokat a képen, még így csupasz kukival is. :lol: Szerintem a gyerekek a legcsodálatosabb lények a földön.
anabana

Sziasztok!

Baba,Csillag: Köszi nektek is :D

Csillag.Interneten fent vannak a toxoplazma értékelések.

http://www.medimix.hu/cikk.php?cid=160

Niki: Tetszik a ruci :D
Vendég

csillag

érdekes ez a divat,aranyosak benne,de remélem hozzánk nem jut el ez a divat :)

KépKép
bettike83

Helló lányok!

Köszi a ruci dicsiket!
Még nem látta apci, majd holnap este csak! :wink:

Kinga, mostmár jól vagy, elmúlt a rosszulét?

Baba, még mindig 2in1?

Leti, már csak az utolsó nap aztán pihi! Felkészültél a nagy kóstólóra?
Hú de lennék most a helyedbe! Eddig reggelente te voltál az első, most ennyire rohansz otthonról vagy már tudsz aludni?

Ana, és mi jó elfoglaltságot találtál magadnak.

Csillag, örülök, hogy jók az eredmények. Tutira nincs gond a toxoval sem!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

niki

készülsz mással is?egy kis vacsi,gyertyafénnyel,vörösborral :wink: :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Niki, az a helyzet, hogy most már nem kelek fel akkor se reggel, ha nem tudok aludni, addig is pihizek. Aztán 5 - 6 körül (ez változó) mindig elalszom, főleg ezen a héten, mert sokat dolgoztam. 8-kor kinyílik a "csipám", aztán már menni is kell. Na de majd a jövő héten! Az amnio után 2 napig csak pihizni fogok és már előre látom, hogy mennyire fogok unatkozni - na akkor majd itt leszek egész nap - amilyen a formám, egyedül :lol: :lol: :lol:

Nem fogok sokat enni semmiből, mert mindent meg kell kóstolni, majd csak 1-1 falatot! De nagyon jó ízek lesznek, ügyes a séfünk!

Niki, cukker a rucid! Igaza van Bettinek, kellene hozzá 1 kis vacsi, bor, gyertya, szívecskék, nem????

Aranyosak a kiscsávók a képen - de én úgy tudom, ez kínában van. Múltkor láttam egy műsorban, hogy így járatják a gyerekeket, mert nincs pénz pelenkára, ez így olcsóbb, de tényleg! A higiénikus kínaiak...

Ana, örülök, hogy végülis megint felhoztad magad! Mi az, amit kitaláltál, milyen elfoglaltság? Vagy titkos?
Vendég

Javítottam a görbén, mégiscsak pénteken volt pé. Ma jött meg és még csak 12 nap. Nekem 13 a luteális fázis.

Hogy mit találtam ki, hagy legyen titok. A lényeg, nagyon feldob.

Ma kettesben vagyunk a párommal, a gyerek barinőnél alszik. Szexpartit szerveztünk, kettesben, erre piri közbeszól. :lol: :cry:
Na mindegy 4 napot kibírunk. Újra ég a láng bennem.
anabana

leti

nagyon nagyon szoritok az amniohoz.

nagyon higénikusak tényleg,de a nagy dolog csak be megy a gyatyóba :D

KépKép
bettike83

Nem is gondoltam rá, de nem rossz ötlet! Úgy is most hétvégén nem jön hozzánk senki.
A bor nálunk kimarad, mert a párom teljesen anti alkoholista.
Nála max a kóla jöhet szóba.
De már ki is találtam mit főzök estére.
Egy könnyű bazsalikomos paradicsommártást spaggetivel.

Ana a lényeg, hogy téged feldob.
4 napot kell kibírnotok? Irigyellek, nekünk 1 hetet.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Ana sajnálom Pirit :( De egy kádas szex még lehet :P Elvileg van olyan nő, akinek a piri alatt a szex kihozza az extra pé-t. Szóval megpróbálhatnátok :P
Leti pihizz is sokat, aludj ameddig csak tudsz.
Bettinek igaza van Niki egy kis vörösbor, gyeryafény... hmmm jól hangzik, de sajnos mi még ahogy írtad 2in1-ben vagyunk, így se bor, se semmi, mivel csak a kajálásra tudok gondolni... Ma zabáltam, aztán elkezdett szakadni az eső, és rosszul lettem, aztán megint zabáltam...
jah és fogytam 1 kilót... szóval, ez így már jobban tetszik :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Niki

Küldhetsz nekem spagettit,nem lakom túl messze!

Baba

Pedig éjjel eszembe jutottál,hohy jöna front,biztos már lassan indultok! Hát nem lett igazam!

Letti

Majd én itt leszek veled,ne aggódj!

Elmúlt aztán a hányinger,ittam kávét és ettem,aztán elmúlt. Úgy voltam vele vagy-vagy!
Kéne vennem kékfestőt,mert boszit akarok csinálni az ajtóba az őszre. Van egy kisebb söprűs,ami tavaly a diófán lógott,alatta meg egy nagy rakat tök. Nagyon édes volt,csaka diófát ki kellett vágni a múltkori viharban,így szegény banya nem tud hol lódni. Gondoltam csinálok egy állót,legalább nem nagyon ázik el az ajtóban és ide rakom köré a tököket. Tiszta dísztökmániám van! Most ültettem nagy sütütököt is, remélem terem is! Ezt szeretem az őszben, a szép színeit és formáit! Csak időigényes!
Meg anyagom sincs,remélem kapok!

Kép
Kép
k_inga

baba

ez jó volt :) de legalább az étvágyaddal nincs gond,nincs hányinger :)

mennyit hiztál amúgy terhesség alatt?

KépKép
bettike83

Basszus,elúszott az alsó szint,nem is gondoltuk,de befolyt az eső az ajtónál! Ilyen 10 éve nem volt már! A szőnyeg egymerő víz és alatta műpadló van! Hát az rohadtul büdös lesz,ha nem tud kiszellőzni! Holnap rá kell állítani a fiúkat a pakolásra! Durva egy eső volt megint!

Visszatérve a két kisfiú képére,ha én valaha ilyet adnék a gyerekemre,lőjetek fejbe! Ez tök ciki! Szegények! Akkor már inkább a meztelen kis popsijuk! Azt legalább élvezik is!

Kép
Kép
k_inga

kinga

na akkor jól jártatok :? mindig kell lenni valaminek...

az én kishugom aki most 2 éves,nem türi meg magán a ruhát,még néha a pelust sem,és vetközik,hiába van felöltöztetve,nem kell neki :D :D

ma már határozott kis rugásokat éreztem miután megettem egy almát és egy nektarint,elöször 2,picivel később 3 rugással jelezte h fincsi anyu :) :) :) olyan megható h legszivesebben bögnéd,de csak a boldogságtól :) :) :) :)

KépKép
bettike83

Az jó! bence is dolgozik ma rendesen,de olyanokat szúr a bal oldalona hasam,hogy lecsodálkozom. nem szokott ilyen lenni. vagy azért mert 2 napja nem voltam wc-n,vagy ahogy nő a pocak feszül,mert a védőnő szerint attól is lehet,ha egy kicsivel hevesebben indulok meg vagy nyújtózkodom. Majd elválik. Azért vettem be Magne b6-ot,az jó rá,meg szilvát kajálok,hátha segít!

Kép
Kép
k_inga

A hirtelen felállásnál nekem is van hirtelen szurkálás és vagy h picit kemény is.mostmár ovatosabban kell mozogni,minden lépést előre eltervezni mert tényleg nem mindegy,ezt észrevettem.a nyujtozokodás is csak bizonyos fokig esik jól a pocinak.

KépKép
bettike83

Kinga! Nálam is favorit a Bence, na meg a Balázs. A barna vezetéknévhez jól passzol. Azért nem semmi vihar lehetett nálatok.
anabana

Kinga, akkor ott sem semmi vihar volt! Nálunk melóhelyen volt iszonyat vihar reggel. Olyan sötét volt reggel mintha éjszaka lett volna. Meg is kérdezték a munkatársak, hogy éjszakai műszakba jöttünk? :lol: :lol: :lol:
De aztán kisütött a nap! Erre fel délután 3 felé jött fehérvárra megint egy, akkor meg épp az Intersparba vásároltunk és az volt a szerencse, hogy addigra végeztünk mire elált az eső!

De mikor jöttem haza néztem, hogy mindenfelé áll a földeken a víz!
Iszonyat mennyiség zúdult le megint.

Nagyon jó lehet ez az érzés, ahogy a babamocorgásokról írtok!

Baba, neked meg továbbra is kitartás, csak nincs már sok hátra!

Leti, milyen lett az új menü?

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?