Béku!
Nem úgy értettem amit a kapcsolatotokról írtam, hogy szorosabbra fűzésre szorulnátok
már ha lehet ezt ilyen hülyén fogalmazni.
Csak tudom, hogy mi nagyon nagy harmoniában, ezer százalékkal indultunk! Minden tökéletes volt. És így, egy lombikon, egy hat hónapos terhességen és a kislányaink elvesztésén túl érezzük, hogy amiről azt hittük, hogy fokozhatatlan, az tud még annál is erősebb lenni! Egyszerűen, ha két ember tényleg szereti egymást, akkor ez még sokkal inkább összeköti őket.
A gyengébb kapcsolatok pedig nem feltétlenül élik túl az ilyen kríziseket - DE nem arra gondoltam, mikor írtam, hogy a Ti kapcsolatotok gyengébb lenne!
Csak ez egy még inkább megerősítő tényező lesz - gondolom Nálatok is.
És legközelebb az eredménye is meglesz
Ma már sokkal "vidámabb" a hangvételed
ÁTJÁRHATÓSÁGI:
Ha valakinek nem múlik a vérzés, vagy nagyon éles fájdogálás van utána, érdemes egy telefont megejteni és esetleg bemenni megmutatni!
Ismerősnek megcsinálták, átjátható volt, haza ment. Aztán még aznap mentővel vitték be éjjel a kórházba és megoperálták, mert a vizsgálat során egy addig inci pinci kis "láthatatlan" ciszta nem kedvelte ezt a kontraszt anyagos, cső feldugdosós rendszert és bedurrant tőle. Az ismerősnek fájdalmai voltak, meg görcsei és elkezdett lázasodni.
És mikor bementek, akkor jól "leszúrták", hogy miért nem jött vissza sokkal hamarabb! A dokijának el kellet volna mondani, hogy mik azok a tünetek, amikkel irány a kórház, de ezt nem tette meg elég alaposan.
Én amondó vagyok, hogy az ember inkább menjen fölöslegesen, mint hogy később nagyobb baj legyen.
Ő is megúszta volna simán a dolgot, ha nem akart volna a fájdalomtűrés bajnoka lenni, de így kikapták mindkét petevezetékét és most ők is lombikolnak!
Na ezt nem rémisztgetésnek szántam, csupán azt mondom, hogy ha tényleg fáj valami, akkor érdemes dokival egyeztetni!