Új privát üzeneted érkezett!

Vikus: a cisztával nem mindig foglalkoznak,de ha gondot okozna,vagy sürgősen ki kellene műteni,úgyis szólnának.
Addig meg talán pici,és lehet hogy felszívódik.

Az ember testében elég sok ciszta lehet,ami ártalmatlan többnyire.
Vannak,aztán felszívódnak. Inkább akkor van baj,ha nagyon megnőnek.
Az egyik,amit kiszedtek belőlem pl. 3cmx3cm volt...

Úgyhogy ne foglalkozz vele!! :)

Az átjárhatóságis dolgot nem tudom,én nem vagyok annyira vérezgetős,nekem csak közvetlenül utána vérzett.

(köszi az ölelést!)
Vendég

Már nem emlékszem ki vagy kik kérdezték, de most kaptam meg a választ Keresztanyutól a kérdésemre. Divascan a gyógyszer neve, és migrénes rohamok gyakoriságának és mértékének csökkentésére van. Mivel ezt állandóan kell szedni azoknak ajánlott, akik szinte napi szinten küzdenek a problémával. És csak orvos írhatja fel.

hofeherke

Béku!

Nem úgy értettem amit a kapcsolatotokról írtam, hogy szorosabbra fűzésre szorulnátok :) már ha lehet ezt ilyen hülyén fogalmazni.
Csak tudom, hogy mi nagyon nagy harmoniában, ezer százalékkal indultunk! Minden tökéletes volt. És így, egy lombikon, egy hat hónapos terhességen és a kislányaink elvesztésén túl érezzük, hogy amiről azt hittük, hogy fokozhatatlan, az tud még annál is erősebb lenni! Egyszerűen, ha két ember tényleg szereti egymást, akkor ez még sokkal inkább összeköti őket.
A gyengébb kapcsolatok pedig nem feltétlenül élik túl az ilyen kríziseket - DE nem arra gondoltam, mikor írtam, hogy a Ti kapcsolatotok gyengébb lenne!
Csak ez egy még inkább megerősítő tényező lesz - gondolom Nálatok is.

És legközelebb az eredménye is meglesz :D
Ma már sokkal "vidámabb" a hangvételed :)

ÁTJÁRHATÓSÁGI:
Ha valakinek nem múlik a vérzés, vagy nagyon éles fájdogálás van utána, érdemes egy telefont megejteni és esetleg bemenni megmutatni!
Ismerősnek megcsinálták, átjátható volt, haza ment. Aztán még aznap mentővel vitték be éjjel a kórházba és megoperálták, mert a vizsgálat során egy addig inci pinci kis "láthatatlan" ciszta nem kedvelte ezt a kontraszt anyagos, cső feldugdosós rendszert és bedurrant tőle. Az ismerősnek fájdalmai voltak, meg görcsei és elkezdett lázasodni.
És mikor bementek, akkor jól "leszúrták", hogy miért nem jött vissza sokkal hamarabb! A dokijának el kellet volna mondani, hogy mik azok a tünetek, amikkel irány a kórház, de ezt nem tette meg elég alaposan.
Én amondó vagyok, hogy az ember inkább menjen fölöslegesen, mint hogy később nagyobb baj legyen.
Ő is megúszta volna simán a dolgot, ha nem akart volna a fájdalomtűrés bajnoka lenni, de így kikapták mindkét petevezetékét és most ők is lombikolnak!
Na ezt nem rémisztgetésnek szántam, csupán azt mondom, hogy ha tényleg fáj valami, akkor érdemes dokival egyeztetni!

eszter82
Budapest

Eszter: ne haragudj,ha támadtam volna,nagyon kedves Tőletek,hogy segíteni próbáltok,kicsit kiakasztó volt a tegnap.
Inkább csak az volt a baj,hogy már ott volt a remény azzal a pozitív teszttel,és most mindent elvettek tőlünk.

Párom is nehezen viseli,és hát sajnálom is őt nagyon,mert ha én nem lennék itt "akadálynak",már rég lehetne babája,neki abszolút tökéletesek a leletei.

Annyira várta,hogy megerősítse a doki,hogy már örülhetünk.

Te tudnál nekem válaszolni arra,hogy mettől meddig számolják azt a 3 hónapot,amit a 2 lombik között ki kell hagyni?
eddig a neten 4féle választ olvastam...

(ha nem lenne ilyen súlyos az endometriózisom,nem számítana ennyire,hogy egy hónappal több,vagy kevesebb...,de így minden nap fontos lehet)

Persze hogy pozitívan állok a következőhöz,hisz most is már bizonyította a sors,hogy nekünk lehet gyerekünk,sőőőt,közös :)

Arra már nem is volt erőm,hogy rákérdezzek a dokinál,hogy vajon van-e esélyünk arra a 3 hónap alatt,hogy esetleg spontán összejöjjön...
Ha már kényszer-várakozás van :)

De megmondom őszintén,nem értek az "időzítéshez"...
Vendég

Szép reggelt ebben a borús időben :)

Íme első próbálkozásom a táblácskával:
1281078885.3797.xls

Remélem sikerült :roll:

Kép
judit0713

Sikerült, csak a címét nem írta át :?
Bocsi, de itt egy újabb próba:

[url=https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/Babaálmok.xls]1281079033.4729.xls[/url]

Kép
judit0713

Na ezt meg meg se kreálta :shock:

Mindegy, az elsőben benne a lényeg, aztán majd még gyakorlok :oops:

Kép
judit0713

Uhh,bocsi,már valaki átírta a koromat,így akkor mégis egyet vissza kéne venni,azt a változatot nem láttam :)
tehát "csak" 29 :)
Vendég

A többi bejegyzést köszi :)

nevezd át a gépeden a fájlt,és úgy csatold,és akkor nem itt kell átnevezni :)
Vendég

Woodykám!

Ha ma nem szülsz meg ebben a viharban, hát, akkor nem tudom.....
Nagyon szurkolok! Nagyon sokat gondolok rátok!

rodina74

Hofeherke
Köszi a tesztet, erre azt hozta ki, nagy az esélye /de ez PCO, nem?/
Ha cisztáim lennének, akkor azt látnák elvileg ultrahangon...

Kisbeeka
Nagyon-nagyon sajnálom!!! :(
De tényleg nagy eredmény, hogy legalább elindult...
Drukkolok, hogy minél előbb megjöjjön.

Mieza
Gratulálok, hogy negatív lett a szűrés és minden rendben!

judit
Én majd csak akkor szeretnék felkerülni a táblázatba, ha megvan az átjárhatósági...

Rita
Nem hívod fel a dokit, hogy mi baj lehet?

Vikus,
Akkor te legalább mindene túl vagy! Az átjárhatóságinál minden rendben volt?
estrella22

Judit: segítek-hátha sikerül :)

Álmaink
Vendég

Estrella: köszi,egyelőre még nem jött meg,de este óta eléggé fáj az oldalam,szerintem hamar meg fog jönni.

gondolom elég durva lesz :shock:
hisz most mindennek távozni kell-pedig úgy kapaszkodott :(
Vendég

Lányok, szerintetek normális, hogy még mindig fájok? Tulajdonképp egyre jobban. Kezdi megközelíteni a mensi első napját a fájdalom szintje, meg hányingerem van és kegyetlen gyenge vagyok.
aktucs

Aktucs: sajnos nem tudom megmondani...
nekem a HSG után kegyetlenül fájt,de mivel méhkaparást is csináltak,nem tudom melyik miatt...

Nekem egy nap alatt elmúlt.
Vendég

Kedd óta ez a 3. nap... Lehet felhívom őket.
aktucs

Mindenképp telefonálj be a megadott számon,akkor tuti megmondják,hogy érdemes-e emiatt aggódni,vagy teljesen "normális"!
Vendég

Aktucs,
szerintem is telefonálj!
Nekem hsg után másnap még picit fájt, de aztán már semmi!
Inkább nyugtassanak meg, minthogy valami bajod legyen!

Béku,
úgy próbáltam az előbb is, de nem ment :roll:
Újabb nekifutás:
1281082934.4839.xls

Kép
judit0713

Nem értem :shock:
Lementem, átnevezem, és mikor becsatolom mindig ezeket a köcsög számokat írja ki :twisted:

Kép
judit0713

Judit,én már rájöttem :)
Ahova a szöveget beírod,azalatt van a "melléklet feltöltése".
arra kattints,töltsd fel a gépedről bármilyen néven a fájlt,majd a felső sorba írd azt a nevet,amit szeretnél,hogy kiírjon :)
Vendég

Csajok,most akkor hogy kell azt a 3 hónapot számolni?
Ahány helyen néztem,annyifélét írtak az emberek.

Én meg túl kiváncsi vagyok,hogy mikor mehetünk újra,nem bírok csütörtökig várni,hogy Sz emondja,hogyan tovább...
Vendég

Béku!

Én sajnos nem értek ehhez a számolgatósdihoz, DE az biztos, hogy az ügynökök mindent szem előtt tartva döntenek a következőkről!
Tekintve, hogy előtte úgyis lesz UH, meg VV, így akkor kellene megkérdezned.
Én K és K2 ügynökhöz járok, de ők pl sosem mondanak nagyon előre semmit, mert mindig az éppen aktuális uh és vv eredményhez képest beszéljük meg a következő lépést!
De én ezt szeretem is, mert nyilván ígérhetnének nagy átlaghoz képest bármit, de nem vagyunk egyformák.
Még a saját ciklusaink sem egyformák! Úgyhogy szerintem 2 hónap elteltével telózzál és mond el, hogy mikor volt most a punkció és az ET és ahhoz képest a folytatáshoz mikor kell menni az első vizsgálatokra! (én ezt csinálnám! Így tuti időben lesztek!!!)

Spontánkodásról azt gondolom, hogy sosem lehet tudni mikor mit hoz az holnap! :)
Kubuék is spontán alakították ezt a kis gyönyörűséges Lizát, pedig már készülődtek vissza a tesóért :) (ha jól emlékszem)
De az élet megajándékozta őket :D
Úgyhogy csak hajrá! :)

eszter82
Budapest

Szerintem is ez a legjobb megoldás amit Eszter javasolt.
Mi pl. a következő, aug. végi mensi után megyünk vissza majd a fagyigombócokért.
Én már el is határoztam, hogy aznap amikor megjön, felhívom S-t, hogy mikor kell mennem uh-ra, stb.
Így tuti jó időben leszek jó helyen :wink:

Na még egy teszt, aztán abbahagyom :)
BABAÁLMOK

Kép
judit0713

Jippppíííí, ez az :!:

Kép
judit0713

Sz azt mondta,hogy menjek csütörtökön újabb kontroll HCG-re,utána úgyis menni kell hozzá,és hogy akkor megbeszéljük,hogyan tovább, és mivel nincs fagyisunk,ezért 3 hónapot kell tartani a 2 között.
De nem tudom,mihez képest 3 hónap.

Ha beülti,akkor már eltelt fél,így csak 2,5 hónap. De vajon a szurik elkezdéséig? :?

Persze most nem tudom,mikor fog megjönni,de amúgy elég normális a ciklusom (28).
Még most a beülti után is pontosan akkor éreztem,hogy meg akarna jönni,amikor pontosan kellett volna :lol:
Vendég

Judit: na látod,megy ez :)

a fagyis beülti más,ott már a követk. ciklusban lehetne menni,de hát nekünk az 5.napos próba miatt nem maradt fagyibaba... :?
Vendég

Kisbeeka
:(
Használ ilyenkor valami görcsoldó, vagy van otthon valami rendes fájdalomcsillapító?
Nekem is most fog megjönni, nekem persze csak “sima”, 2 napja hisztis p*csa vagyok és farkasétvágyam van…

Aktucs
Szerintem is telefonálj be, nem hiszem, hogy ez normális!

Én most el fogok tűnni két hétre, ma este megyünk Balatonra, remélem csupa jó hírre fogok visszajönni!
estrella22

Estrella: igen,nekem van erre való gyógyszer,nekem ír a nőgyógyász,mert minden hónapban fetrengős fájdalmaim vannak...
Én Mesulidot szedtem eddig,szigorúan havi 1 szemet,azelőtti hajnalban,hogy a nagyon erős fájdalmak jöttek volna.
Azért szeretem,mert mire fájna,hat a gyogyó,és mintha semmi sem történt volna.
Ilyenkor szépen kiöltözöm,és teljesen el tudok feledkezni arról,hogy megjött,mert így a közérzetem is jobb :)

(Már csak a tampont kell figyelni :lol: :lol: :lol: :lol: ).

A februári műtét után gyengébb gyógyszert kaptam,de az is nagyon jól tompítja a fájdalmat,talán egy normális fájdalmat teljesen eltűntet,nekem is teljesen jól elnyomja a görcsöket.
Ez Panalgorin.
Vendég

Örömmel jelentem: "Ma, 8:50-kor megszületett Lili. 3200 gramm, 52 cm. Jól vagyunk, csak nagyon fáradtak vagyunk! Puszi"
Ezt írta Woody!

Hatalmas könnyekkel a szememben, remegő kézzel nagyon nagyon gratulálok nektek!!!!!
Millió puszit és ölelést küldök!
És nagyon várunk majd, ha a kis gyönyörűségetek engedi :)

eszter82
Budapest

Örömmel jelentem: "Ma, 8:50-kor megszületett Lili. 3200 gramm, 52 cm. Jól vagyunk, csak nagyon fáradtak vagyunk! Puszi"
Ezt írta Woody!

bár ezt ennél sokkal pirosabbal és nagyobban szerettem volna, de a net nem hagyja :?

eszter82
Budapest

Sikerült végre felhívnom a BMC-t. Oda nem tudok már bemenni, de azért nézessem meg magam valahol. De péntek délután hol?! Itt 1-ig volt rendelés. :?
aktucs

Ezt írta Woody!

eszter82
Budapest

navégre :D sikerült végre nagyon nagyban is és pirosan!!!!!! :D :D :D

Ezek szerint csak összejött a csajócáknak a közös szoba, közös szülés??? :D

eszter82
Budapest

Gratulálok Woodynak és Lilinek! :D
aktucs

Valaki mondjon péntek délutáni nőgyógyászt, please!
aktucs

Drága Woody és Lili baba!
Hatalmas gratula, nagy ölelés és millió pussz!
(sajna csak virtuális)

Kép
judit0713

Aktucs,
sajnos ebben nem tudok segíteni :?
Helyi SZTK-ban nincs péntek délután rendelés?
Azokon a tel.számokon amit a BMC-ben beavatkozások után szoktak adni nem lehet elérni valakit?
Ha jól emlékszem a János szülészete ill. nőgyógyászata van rajta, ott meg kell hogy legyen ügyeletes doki!

Béku,
ha otthon vagy lécci írd már be ide Aktucsnak a számokat! (én melózok és nincsenek nálam a záróim :oops: )

Kép
judit0713

De szuper!!!

Csatlakozom a gratulálók táborához!!! Isten hozta az újabb újszülöttet :lol: :lol: :lol: Jó pihit a Maminak!

Aktucs, biztos van vhol ügyelet, vagy délutáni szakrendelés, esetleg magánrendelés... jobbulást kívánok.

Verka
wikka
Miskolc

Helyi SZTK-t néztem, csak 1-ig voltak. :( Lehet, fogom magam, meg a zárót és bebattyogunk a Jánosba. :oops:
De egyelőre én is a munkahelyemen vagyok a záró meg otthon.
aktucs

Jaj de jó, megszületett a kis Lili is :lol: :lol: :lol: szuper hír, gratula Woodynak!

Kép
vayacon

sajnálom,de nincs nálam záró...
páromnál maradt,ő meg tárgyaláson van...bocsi... :oops: :oops:
Vendég

Woody
gratulálok nektek Lilihez, mondtam én hogy nem húzod te ki hétfőig.
remélem sikerül Kubuval a közös szoba és minden rendben lesz, ha kicsit sikerül kipihenni magadat.

csajok
én is egyre jobban be vagyok tojva.... mostmár mi jövünk úgy látom, képzeljétek el az egyik autót lecseréljük egy hétig rágtuk rajta magunkat egy nagyon jó ajánlatot kaptunk és hát már megbeszéltük hogy nem mire tegnap felhívtak és kérdezték hogy akkor mi legyen, aztán csak belementünk, mert ez 5 éves és akkor jó sokáig kiszolgál majd minket... jövőhéten meglesz az autó ha minden igaz... Hanna már azzal jön haza a kórházból.

mieza
te merre csavarogsz? csak nem elmentél megnézni Lili babát is?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Itt a XIII.ker. Béke téren pl minden nap van de.és du. rendelés is...
persze a szabadságokat nem tudom. :(
Vendég

aktucs
záróról a telószám:
1/458-4500 szülészeti osztályt kell kérni, vagy nőgyogyó 4095 mellék, terhes patológia 5029 mellék.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

aktucs
melyik kerületben laksz?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

GRATULA WOODYNAK ÉS A KIS TÜNDÉR LILINEK!!! :D :D :D :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Szeretnék én is hozzátok csatlakozni. :)
Régebben már jártam itt,de azóta született egy kislányom.Most testvérkét szeretnénk. :lol:
Még csak a puhatolózás fázisában tartunk. Szerintem először ezt az IR vizsgálatot fogom megcsináltatni.Nekem annó erről senki nem beszélt,pedig a 4.lombikra és az 5. beültire sikerült a lányunk.(volt egy fagyis is)

Hatalmas gratula Kubunak és Woodynak. Nagyon sok Boldogságot a csöppségekhez!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
vszandra

Aktucs

Ezt találtam a János kórházban.

Nőgyógyászati szakrendelés
Rendelés ideje: Minden hétköznap 8-19 óráig, telefonos bejelentkezés alapján
Telefon: 458-4500 / 4124, 4118

Ellátási terület: Budapest 12. kerület, Budajenő, Budakeszi, Gyermely, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Solymár, Telki, Tök, Zsámbék.

Szakrendelőnkben a szakrendelést felkereső ambuláns betegek komplex nőgyógyászati szürővizsgálata (méhnyakrák, emlő vizsgálat) illetve a különböző nőgyógyászati panaszok, betegségek kezelése történik. A szakrendelésen a szűrővizsgálatok korszerű elvégzéséhez ultrahangos vizsgáló készülék is rendelkezésünkre áll.

Kép
Kép
vszandra

Szia Szandra!

Üdv itt köztünk!
Mietta is bmc-baba?

Kép
judit0713

Ezt a laptetőt most nem tartom meg, átadnám
Aktucsnak hogy ne legyen semmi gáz a hsg után
Békának és Ritának hogy spontán megérkezzen az a gonosz Mary
és persze a fagyibabát melengető Andinak!!!

Kép
judit0713

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?