Sziasztok!
Kukk-kukk de mint a villám, mert 1,5 napi mosatlan vár rám. Késő este jött a gázos és akkor már baromira nem volt kedvem nekiállni. Az első "adag" most kész, eszem-iszom, utána folyt. köv.
Mázsáláson voltunk reggel, s olyasmi törpént, hogy magam sem hiszem
Peticica 7840 gramm mindez csupa nagybetűvel! Ok-ok, ha levonom a bőséges reggelit akkor is SZUPER! De ami igazán meglepte a védőnénit, az a magassága, pontosabban az Ő esetében a hossza. Ugyanis 71 cm-t mértünk. Védőnéni ingatta a fejét, hogy biztosan rosszul tettük oda, mérjük meg mégeccer. Akkor is annyi volt. Aszonta lehetetlen, hisz az átlag 1 éves baba 70-74 cm. Mondom márpedig lehetséges, mert lelóg a 70 centis pelenkázóról, kopog a sarka a fenyő komódon
Naszóval HAPPY-hegyek, remek súly, 1évesnyi hosszúság!
Azé remélem Peticica nem lesz túlontúl langaláta
Gyors reakciók.
Ági
Matykó a csúcs
Követjük ám lelkesen, sajnos valóban semmi nincs biztonságban. Fél másodperc és Peti is már az étkezőben az asztal alatt csipegeti a poircicákat (khmm-khmm
). Próbál felkapaszkodni és irtó mérges, mert nem sikerül neki. Ha segitek (azaz megtolom a senekét) akkor boldog "HEELEŐŐŐŐ" sóhajjal tapogatja kőrbe a dohányzóasztal üveglapját a távirányítók után. Hajjajj
Moncsi
Járóka: véleményem szerint olyan, mint a mobiltelefon, azaz szükséges rossz. Kell, ha kiszaladsz a mosdóba, vagy éppen a lakás egy távolabbi helyiségében tevékenykedsz, vagy esetleg leülsz 5 percre átolvasni egy újságot és nincs kedved fél mp-enként a gyereket vadászgatni elő valamely bútordarab alól. Szóval véleményem szerint is KELL, de csak onnantól kezdve, hogy a gyerek stabilból átvált mobillá
De valóban csak arra az 5-10-15 percre. Igaza van Áginak, a szobát kell inkább bababiztossá tenni. Hogy melyik típus jó? Ezt Neked kell eldönteni. Egy felfedező babának minél nagyobb terület kell, s fontos, hogy rácsos legyen mint a kiságy, mert a rácsokba kapaszkodva kiválóan fel tud állni. Nekem ilyen van, naaagy kocka alakú. Hátránya csupán, hogy nem lehet összecsukni, azaz jó nagy szoba kell hozzá. De mindehhez hozzá kell fűznöm Levi számára Peti megjegyzését is: ÚÚÚTÁÁÁLOM a járókát!!!
Ananászos karikának a tetejére nem kell tészta, csak az alja áll tésztából, arra ülteted rá a karikákat.
A kis GIF-eket a neten való barangolásom közben leltem valami grafikai portálon.
Timi
Gesztenyét főztél? nyammm! Masszából tettél bele, vagy vettél igazi szelidgesztenyét? Kipróbálnám Petinek is, biztosan szeretné
Mariann
Ha majd odakerülsz, hogy aktuális a keresés, küldj egy CV-t nekem is e-mail-en jó? Beadom a HR-eseinknek, hátha. A kontrollingra szoktak keresni munkatársakat, mert sokan csak ugródeszkának használják azt a területet. Bár igaz, ez BP, de szerintem kábé 40 perc alatt hazaérsz.
Sajna az álláskeresés nem egyszerű dolog. A legkönnyebben természetesen akkor talál az emberfia-lánya, ha állásban van. Nagyon oda kell figyelni, mit mondunk, mit kérdezünk, hogyan jelenünk meg az interjún. Én minden évben (mielőtt fiz. emelést kérek) szoktam futni egy kört, hogy mennyit érek a piacon
És ezek az interjúk jó leckék minden szempontból, mindegyik javit valamit az ember tárgyalási technikáján. Ha fejvadász keres meg, Ők igazán korrektek, Tőlük lehet számitani negativ visszajelzésre is. Zsuzska ne csüggedj, folytasd tovább ügyesen!
Jaja, fogas kérdés: milyen dátumot kell megjelölni a fogacska kibújásához? Amikor teljesen kinnt van, vagy azt amikor először koccant a kanál??? nem tudom mit jegyezzek fel Peticicám első fogacskájához...
Puszika Mindenkinek! Mai sétánkat duplán teljesitettük, ugyanis nem volt BEBA HA 2. a sarki Patikában, el kellett sétálni egy másikba. ott nem fogadtak el hitelkártyát és Eü. pénztár kártyát, igy séta a bankba. majd vissza. Grr! Peti közben elnyammogott egy fél kiflit. Ez újabb próba volt, figyelem, lesz-e kiütése a liszttől, mielőtt tésztát adok Neki.
Nuska, a csikikrém nálunk is nyerő! Sőt, tudod mi? A cappuccinó cukros tejhabja. Peti úgy eszi, mintha muszáj lenne Neki
Kósti csak meg Sárával (de nem én mondtam...
).
Télleg pá!!
Szilvus