Sajtim, köszönöm
meg mindenkinek a névnapi kívánságokat. A legjobb ajándék egy Lizácska lett a nevem napján. Voltam bent, gyönyörűség! Annyira édes, kedves, aranyos, mintha több hetes baba lenne, sima bőr, semmi szülési valami
Kubu is vidám és fürge, nagyon jól vannak.
Hihetetlen élmény volt, hogy anyu fogja a pici lányát, aki pár órával ezelőtt még a pocakban lakott, most meg a világ legtermészetesebb dolga, hogy a nyakába szuszogjon!
Aztán az Istenhegyin is voltam, a kombinált eredménye, hogy NEGATÍV
ez most nem az a teszt, ahol a pluszocskának örülünk
Szóval, nagyon egészséges – amit még most lehet tudni róla. Úgyhogy ezennel a táblácskát át is adom a következő pocakosodónknak
Judit, priviben küldöm a táblát, amit még találtam, beleírtam, a többi rajtad
Wikka, mennek a drukjaim
Woody, hajrá, már nem én foglak egy kupaccal lentebb rakni a táblába, hanem Judit! Veled vagyunk, szorítunk, legyen minden úgy, ahogy lennie kell !
Neked jól van a táblában, hogy 2. inszem? Mert írtad, hogy a lombik után az erdőben szomorkodtál. Visszaváltottatok?
Csajok, nem akarok a kismamák között az utsó lenne, szóval húzzatok bele, hogy kerüljön mögém valaki
Kisbeeka, annyira nagyon szorítottam, nagy ölelés.
De már így is messzebb jutottatok, mint bármikor. Szerintem ijesztő, hogy mennyi a furán vagy fura helyen megtapadt baba. Ennek mi lehet az oka?
Kitartást, erőt és mary-t! Ne keseredj el, lesz még neked babád, csak ki kell várni! A titok is azt mondja, hogy megadatik, csak sajnos ő dönti el, hogy mikor. Lehet, hogy a kertesházat várja
Én is mindig a lépcsőig bírtam, aztán a lépcsőházban már visszhangzott, hogy szipogok, kint meg elő is tört belőlem… Persze, add ki magadból, azért vagyunk itt egymásnak. Jóban, rosszban.
Andrea, mikor kell visszamenned eredményhirdetésre?
Lukácsné, a Magna pont most fogyott el nekem, én szívesen átveszem, ha gondolod (teljes áron
)