Új privát üzeneted érkezett!

Ez egy laptető amit most küldök Woodynak fénypostán :D :D :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Breki:nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: ölelés Neked (((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Béku,
ne máááááááááááááááár!
Annyira bíztam benne, hogy a mérhetetlen optimizmusoddal és sikerszériáddal most megtöröd a negatív hullámot :cry:
Nagyon sajnálom csajszika!
DE tudod, hogy Sz-nek igaza volt: hatalmas eredményeket értetek el!
ÉS ha egyszer már (majdnem) sikerült, a következőnél ott lesz az a babci, jó helyen, szépen növekedve :wink:
Tudom milyen rossz újra Mary-t várni, amikor az ember már babásodni szeretne, de túl leszel ezen a Maryn is, és aztán megint ott lesz a szemed előtt az újabb cél!
Szóval fel a fejjel lányka, és csak pozitívan továbbra is!

Kép
judit0713

Breki: Én is nagyon sajnálom. Nem értem ennyi pozitív energia mellett, ami benned van hogy nem sikerült. :( De hidd el az, hogy elindult valami tényleg sokat jelent. Sikerült megfoganni. Sokan erre sem képesek. És mivel a látogatótok biztosan jól érezte magát veled, így legközelebb biztos beköltözik ;) Fel a fejjel!

hofeherke

Béku,

ez már tuti???? nem akarom elhinni... :cry:
Nagy-nagy ölelést küldök, és sok-sok erőt, hogy képesek legyetek tullépni ezen az átmeneti (!!) kudarcon. A következő tuti sikerül!!!

És ki tudja, talán még végül valami csodának leszünk tanúi, és kiderül, hogy mégis van ott vki :roll:

Verka
wikka
Miskolc

Kubu

Szívből gratulálok, jó egészséget és sok tejecskét kívánok!
Lizácska! Isten hozott a nagyvilágban!

Woody

Hűha...
Nagyon drukkolok Neked is. Nemsokára te is babázol :D

Breki

Sajnálom :cry:
Drukkolok, hogy megúszd műtét nélkül.
Nagy ölelést küldök!
angi81

Judit: megmondom őszintén,bizakodtam,de mióta mondta Sz az alacsony HCG-szintet,már nem voltam biztos a dolgomban.

Azért reménykedtem,hogy hátha,de a tüneteim is alábbhagytak...

Mikor mondta,hogy mi az ábra,megkövült arccal néztem,erre a hírre is számítottam,(meg az ellenkezőre is),de mikor a lépcsőfordulóig értem,kitört belőlem a zokogás...

Hisz oda a fagyibabáink is,mert ráhagytuk,hogy kibírják-e 5 napig...
Most pedig mindent kezdhetünk elölről...:(

Tudom,hogy nagy eredmény,amiért hálás is vagyok a sorsnak,mert tudom,hogy még van remény...,de most annyira elszomorodtam...
Vendég

Sajnálom,de nem sok remény van arra,hogy csoda történne...
Nehéz elengedni a babót,mikor annyira akartam,hogy maradjon,és kapaszkodjon,de nem tudok mást tenni.

Úgyhogy tőlem most ne sok csodát várjatok.
Bízom benne természetesen,hogy ez még csak a bemelegítés volt,és amilyen jól vettünk minden akadályt,a következő tutira sikerül.

Tehát ne féltsétek az optimizmusomat,az kitart!

Csak most egy kicsit el kell hagynom magam...
Nem erőszakolhatom meg magamat azzal,hogy úgy teszek,mintha ez most nem lenne pocsék érzés.

Ne haragudjon rám senki,főleg aki ezerszer nagyobb fájdalmat élt már meg életében,de muszáj ezt a "kisebbet" is kiadnom magamból,mert különben felrobbanok :(
Vendég

Breki:

Nagy ölelés neked, remélem minden jobban alakul azért és nem lesz mütét. Mit mondjak: pakliban ez is benne van? Ne add fel, lesz még babó! Nézz Lizára és hamarosan Lilire ill. itt van Macsek, Rodi és Mieza, mindenki a csodák csodája. Remélem nálad is és mind többeteknél alakulnak majd jobban is a dolgok.

Woody: azt hszem itt már nagyon közel vannak a dolgok, most már értetek szorítunk és várjuk a hireket.

üdv kispatak
Vendég

kisbéka
sajnálom hogy nem marad a baba, de fel a fejjel mert teherbe tudsz esni és Sz. doki is segíteni fog neked, mint nekem is , látod már mindjárt nálunk is születik , csak ne add fel, most egy kicsit elkeseredhetsz de aztán érezze a köv. baba hogy te boldog anyukája akarsz lenni :)
tessék intézni azt a költözést ide a szomszédba szép nygodt körülmények és jó levegő és hipp-hopp itt lesz az a baba.
én nem bántam meg a költözést olyan jó itt és nem mennék vissza semmi pénzért sem.

woody:
te sem várod már meg a hétfőt ha már fájásaid vannak mégha nem is rendszeresek.

tegnap nem is írtam, hogy 1 hete kiváltottam egy 50 db-os MagneB6-ot mire tegnap mondta a dokinéni hogy betöltött 37 hét után nem lehet szedni... 40darabom megmaradt, ha esetleg kéri valaki szivesen átadom neki.
Filipnek ovit nem tudtam intézni mert mindenhol tele vannak az ovik majd szept 1 napjaiban érdeklődjek hátha vki elköltözött vagy mégsem megy, szóval ez még nincs lejátszva ez az ovis dolog.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Kispatak: köszi,igen tudom,hogy itt mennyi a sikertörténet,és van,aki több nehezítő körülményt is legyőzött,és összejött a baba.

Majd igyekszem,hogy nekünk is legyen.

Lukacsne: igen,megyek a szomszédotokba lakni :)
Szerettem is ott lakni,csak akkor nem volt hely.
Még nem tudom,mikor tudunk költözni.
Vendég

Mindenkinek köszönöm azért,hogy támogattok!
Vendég

Kisbeeka :cry: :cry: :cry:
Pedig úgy reménykedtem.
Muszáj is egy kicsit ilyenkor gyengének lenni, és gyászolni. Amit magadba fojtasz, az belülről rág és tönkreteszi a következő lehetőséget is, úgyhogy add ki bátran!

És a következő biztos sikerül :wink:

Woody, húha, holnap kapunk újabb babafotót? :D
aktucs

sziasztok csajok,

eltűnt a reggeli üzim. :shock:' :shock:'

nagyon sok szeretettel gratulálok az egész Kubu családnak, sok örömöt nektek. Liza gyönyörű.

Mieza,
csodásak a képek. pasi létére milyen jól kacsatáncol. :D

Woody,
drukkolok ezerrel, jó jel hogy nem kell megindítani. várjuk a hírt és persze képet is, ha lehet. :-D

Kiskéka,
nagyon sajnálom. :-(
nekem is ilyen alacsony hcg után nem sikerült. próbáljuk a jó oldalát nézni, legalább valami elindult, van esély hogy legközelebb még jobban alakulnak a dolgaik.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kisbeeka, :cry: :cry: :cry:
Nagyon sajnálom, pedig nagyon drukkoltam neked.
Szerintem sírd ki magad, én is ezt csináltam. Lombik után kimentem a kutyusommal az erdőbe és csak sírtam, szegény drága kutyusom nem is tudta, hogy mi bajom van. Másnap meg új erővel kell felébredni és küzdeni tovább. A végén ott lesz a csoda!
Én sem hittem volna, de most már tudom.

Mieza, nagyon édesek a képek. Kis örökmozgó kisfiú. :lol:

Angyal, köszi a laptetűt, én megosztom mindenkivel akinek most szüksége van rá.

Köszönöm mindenkinek a drukkokat. Még itthon és egyben a kanapén. Fürödtem egy jót és elmúltak a fájások. Már csak ritkán néha-néha vannak. Holnap ismét jelenésem dokinál, kérdés, hogy ő mit mond ezekre, de azért kezdek kicsit izgulni.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Igen,lányok,én is reménykedtem! :)

No majd meglátjátok,micsoda csodák lesznek körülöttem :)
Vendég

Woody: Te még ilyen jól bírod? :shock: :D

Én is itt sirdogáltam,cicám meg csak nézett,és nem értette...
Ilyenkor mindig fél,hogy mi van,hihetetlen érzéke van ahhoz,hogy tudja,mikor mi történik lelkileg.

A kutya is biztos olyan.
Annyira tudnak szeretni. :)
Vendég

Kisbéka :cry: :cry: :cry: öleléseket küldöm. biztosan nagyon nehéz most, és természetes hogy teret kell engedni a szomorúságnak. de te nagyon erős és optimista csaj vagy és hidd el hamarosan eljön a csoda, csak sajna még várni kell rá. de hipp hopp itt lesz

Kép
vayacon

Béku!

Sajnálom :cry:
Nem igen tudsz mást csinálni, mint hogy kicsit kisírod magad, szomorkodsz rajta, majd érzed, hogy neked mennyi idő kell ehhez...de ne add át magad nagyon ennek az állapotnak, hanem nézz előre és tényleg a jó oldalára próbálj koncentrálni!!! Arra, hogy legalább sikerült maga a terhesség! Ez is szuper, és legközelebb kicsit biztosan módosítanak majd a gyogyókon, vagy az adagokon és tuti célhoz értek!
Nagyon szorítunk nektek!
Próbáld úgy felfogni, hogy ennek megvolt az oka.
Lehet hogy az, hogy a kapcsolatotokat még erősebbre fűzze a pároddal, lehet hogy később baj lett volna - és akkor már inkább most, mint hetek, hónapok múlva! Ne adj'Isten valami bajod lett volna, mert nem volt elég stabil...nem tudhatjuk!
A lényeg, hogy hamarosan újra rajtoltok és megint szuperül végigjárjátok az utat, csak a befejezés lesz majd 8 hónappal később :D és utána Ti is várhatjátok a picikéteket, mint most Woodyék!
Fel a fejjel! :)

Woody!
Teljes extázisban vagyok miattatok!
Percenként lesem a gépet, hogy mi van veletek! :)
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚGY örülök, hogy hogy Lili már kezd kacsingatni a külvilág felé!
Érthető, hogy izgulsz, de fantasztikus, hogy már ennyire a finishben vagytok!
Hajrá Lili és persze Woody :D merthogy te is nagyon kellesz hozzá, hogy a kisasszony kibújjon! :)
puszi

eszter82
Budapest

kubuek:
Sok boldogsagot es sok-sok tejcsit kivanok, ugyesek voltatok kubu,gratulalok. Isten hozott pici lany, aki nem is olyan pici, es gyonyoru kislany.

OOOOOO kisbeka annyira sajnalom,nem hallottam meg ilyenrol, nem tapadnak meg megfeleloen vagy megtapad es levalik vagy mi van ilyenkor? O istenem de sajnalom, el sem hiszem,kivanom, hogy minel elobb probald meg feldolgozni es ujult erovel nekikezdeni az ujabb stimunak.

woddy: neked se sok van mar hatra a kicsi erkezeseig, spontan fogant baba?
valyoni

Nem is tudom,hogy mi lesz, ugy letortem megint, holnap megyek a bmc-be, hjaj annyira rossz ha sikertelenseget hallok.
valyoni

andrea, te jol vagy? Bizom benne,hogy sikerul neked, tord meg a jeget kerlek!!!!
Amiota itt vagyok veletek....rita, angi, kisbeeka, meg mindig rosszul erzem magam.

Felenk nincs sok Lili, nem is hallottam meg,hogy valakit igy hivnanak.
Az Elizabet nagyon szep, nekunk is nevunk volt a tobbiek kozott,de aztan Lara lett. A Mira tetszik meg nekem es a Dora+a Nora.
valyoni

Valyoni: ne törj le kérlek! :)
Még semmi sincs veszve,se nekünk,se Nektek!
Én mindig jól érzem magamat a BMC-ben,olyan megnyugtató ott lenni,mert úgy érzem jó kezekben vagyok,ott fognak valóra válni az álmaim :)

Még nem tudni,hogy mi van nálunk,nem valószínű,hogy kémiai terhesség (azaz hogy elindult a terhesség,aztán elhalt),mert nőtt a HCG,hanem val.szeg méhen kívüli terhesség.
Nem annyira ritka jelenség-sajnos.
Reméljük,hogy nem kell műtét...
1-2 nap,és meg fog jönni terveim szerint,no az nem lesz kellemes,de legalább most vehetek be gyógyszert a fájdalmamra... :?
Vendég

Eszter: köszi :)
Más oka lehetett annak,hogy a babó most mégsem maradt meg,párommal minden tökéletes. Végig támogatott,ahogy persze most is.
2 fogásos ebéddel lepett meg,míg én csak üldögéltem az ágyon.

Tudjuk,hogy nagy eredmény,amit elértünk,de nagyon szerettük volna,ha folytatása is lesz. :)
Vendég

Vayacon: de aranyos vagy :)
nem tudom,mennyire vagyok erős. :(
optimista igen,remélem kitart majd,míg meglesz az eredménye.
Vendég

Mieza!
Nagyon boldog névnapot!

Kisbeka!
Nagyon sajnálom. Sz ügynök semmi jóval nem biztatott? Remélem, nem lesz mk-i.
Az viszont tényleg jó hír, hogy sikerült, elindult valami, legközelebb már minden rendben lesz! Nagy ölelést küldök neked!

Kispatak!
Nagyon szép helyen voltatok! Kicsit irigykedem! :lol:

Woody!
Akkor ezek jósló fájások voltak. Állítólag az múlik el fürdés, zuhanyzás hatására.
Jaj, holnapra nagyon szurkolok!

rodina74

valyoni, a kicsi 2. inszemre sikerült
Tavaly augusztusban volt egy "véletlen" lombikom. Sok tüszőm lett és K ügynök engedélyezte nekünk a soron kivüli lombikot. Sajnos az nem sikerült. Régen volt ilyen lehetőség, most már az új szabályok miatt nincsen. Utána 2 hónap pihi volt és tovább folytattuk az inszemeket és sikerült. De én a 2 hónap alatt voltam máshol is vérvételen ott tudtam meg, hogy enyhe IR-em van, kaptam gyógyszert is és mi ennek tudjuk be a sikert. :D

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sajtim, köszönöm :D meg mindenkinek a névnapi kívánságokat. A legjobb ajándék egy Lizácska lett a nevem napján. Voltam bent, gyönyörűség! Annyira édes, kedves, aranyos, mintha több hetes baba lenne, sima bőr, semmi szülési valami :D
Kubu is vidám és fürge, nagyon jól vannak.
Hihetetlen élmény volt, hogy anyu fogja a pici lányát, aki pár órával ezelőtt még a pocakban lakott, most meg a világ legtermészetesebb dolga, hogy a nyakába szuszogjon!

Aztán az Istenhegyin is voltam, a kombinált eredménye, hogy NEGATÍV :D ez most nem az a teszt, ahol a pluszocskának örülünk :D Szóval, nagyon egészséges – amit még most lehet tudni róla. Úgyhogy ezennel a táblácskát át is adom a következő pocakosodónknak :D

Judit, priviben küldöm a táblát, amit még találtam, beleírtam, a többi rajtad :D

Wikka, mennek a drukjaim :D

Woody, hajrá, már nem én foglak egy kupaccal lentebb rakni a táblába, hanem Judit! Veled vagyunk, szorítunk, legyen minden úgy, ahogy lennie kell !
Neked jól van a táblában, hogy 2. inszem? Mert írtad, hogy a lombik után az erdőben szomorkodtál. Visszaváltottatok?

Csajok, nem akarok a kismamák között az utsó lenne, szóval húzzatok bele, hogy kerüljön mögém valaki :D

Kisbeeka, annyira nagyon szorítottam, nagy ölelés. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: De már így is messzebb jutottatok, mint bármikor. Szerintem ijesztő, hogy mennyi a furán vagy fura helyen megtapadt baba. Ennek mi lehet az oka?
Kitartást, erőt és mary-t! Ne keseredj el, lesz még neked babád, csak ki kell várni! A titok is azt mondja, hogy megadatik, csak sajnos ő dönti el, hogy mikor. Lehet, hogy a kertesházat várja :D
Én is mindig a lépcsőig bírtam, aztán a lépcsőházban már visszhangzott, hogy szipogok, kint meg elő is tört belőlem… Persze, add ki magadból, azért vagyunk itt egymásnak. Jóban, rosszban.

Andrea, mikor kell visszamenned eredményhirdetésre?

Lukácsné, a Magna pont most fogyott el nekem, én szívesen átveszem, ha gondolod (teljes áron :) )
mieza

Rodina: nem tudott mivel biztatni,csak azzal,hogy jót jelent,hogy elindult a terhesség legalább,és első lombik alkalmával.

de mivel fagyibabánk se maradt,most akkor 3 hónap várakozás,és várjuk Mary-t.

Mivel ennyire nem nőtt a HCG,ezért ez elég egyértelmű-sajna.
Bár lenne mivel biztatnia,de már nem maradt sajnos,amivel lehetne.

Köszi az ölelést! ((((((())))))))
Vendég

Andi kedden megy eredményért,nagyon-nagyon drukkolunk neki!!! :)
Vendég

Köszi! Judit, szólj ha megkaptad :)
Beírod, hogy Andrea kedden megy a fagyis eredményekért?
Muszáj, hogy sikerüljön neki!
mieza

mieza

oké akkor írj privit hogy milyen formában bonyolítsuk le, nem emlékszem hogy merre is laksz írd meg légyszíves.

és minden Krisztának sok boldog névnapot kívánok.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Igen, igen!
Mától én vagyok a táblatulajdonos, mivel Miezánk túl van az összes 12. heti viszgálatokon, és milyen szép eredményekkel :D

Szóval ha bárki javíttatni, feliratkzni, stb. szeretne, privit ide!
Ja, és ünnepélyesen megígérem, hogy mostantól nem tűnök el napokra, hátha éppen akkor kellene valami jó hírt beírni :idea:

Kép
judit0713

Sziasztok!

Jaj de jó, tudtam mikor kell jönni, mikor Mieza ir Kuburól. Az élet maga egy csoda, kívánom hogy az anyaság csodáját minél többen éljétek át és minél előbb és minél többször. Liza tünemény!

Lilit is várjuk!!!

Nekem csak 1x adatott meg (nagyon bánom), aztán most hol tartok. Visszavárom elcsatangolt báránykám és nagyon szorítok itt nektek!

Kicsi drukkot én is kérek, holnap végre megyek egy állást (nem is akármilyent) megnézni, szorítsatok, hogy sikerüljön, mert már nagyon unom ezt a levegőben függést, én ténykedni, pörögni, ügyintézni szeretek. Ja ha valaki tud valamit, továbbra is várom az ötleteket.

Mieza: hurrá tul a 12. héten, hitted volna?

üdv nektek

kispatak
Vendég

Judit: nekem lenne javítanivalóm!
az életkoromat át kéne írni eggyel többre,és beírni a soromba a NEM SIKERÜLT helyett,hogy októberig spontánkodás :D
utána 2. lombik :)
ha nem gond,nem szeretnék semmi negatívat olvasni a sorocskámban.

asszem ennyi elsőkörben. :D
Vendég

Kispatak: nagyon drukkolok holnapra!!
Rád hagyományozom a nyerő szériámat,nekem most októberig nem sok szükségem lesz rá.

Tényleg csajok,ha már itt tartunk,a 3 hónap szünetet a 2 lombik között hogyan kell számolni?Pontosan mettől meddig tart? :shock:
Vendég

Sziasztok!
Woody! hajrá a pici lányhoz!Öröm könnyekből soha sem elég!

Béka!nagyon sajnálom,hogy sors társak lettünk.Annyira szorítottam neked! :oops: :oops: :oops:

Nálam vmi nincs rendben,nagyon hányingerem van rettenetes fejfájással.A méhszájamnál szúr,mint egy méhszájfogó fájdalmakor.Vajon mi ez?
ritabmc

Sziazstok

Kisbeeka, nagyon sajnálom :( a 3 hónapot a beültitől kell számolni.

Kubu! Gratulálok Lizához! :)

Mieza tündéri nagyon a gyerkőc! :)

Woody, drukkolok, hogy simán és gyorsan menjen a szülés! A bnőm is ugyanezeket a tüneteket produkálja! :)
Vendég

Aleszívás napjától 3 hónap.Akkor lehet stimut kezdeni.Javítsatok ki ha nem jól tudom.
ritabmc

Zsuzsó!Légysz írd meg neked hogy történt minden az alacsony hcgs kezdés után.Ha akarod pü ben köszi.Mikor mennyi volt,hogy ment vissza és mikor.Magától megoldódott?
ritabmc

Rita,és Zsuzsó,ez az infó engem is érdekelne...
Csak hogy mi vár rám is..
Először is egy erős,és fájdalmas Mary.

Rita: tudom,hogy nagyon drukkoltál,már a leszíváskor is naaagy segítség voltál :D

Most akkor honnantól kell számolni,és minek a kezdetéig?
Ha július 14-én volt a leszívás,akkor leghamarabb okt. 14-én lehet elkezdeni az első szurival?

De ha a TB csak a beültetéseket támogatja,akkor nem 2 beülti között kéne a 3 hónapnak eltelni? Talán hülye kérdés,de mivel a gyógyszereket nem támogatják,ahhoz nem sok közül van,hogy az előző után mikor "veszem igénybe" újra,nem?:roll:
Vendég

Csak hogy mindenkinek az agyát jól megmozgassam:
ha 3 hónap múlva kezdhetünk újabb lombikot,és a mostanira itt frissen csináltak meg minden vizsgálatot,akkor kell valamit újra?

Gondolom a 3. és 22. napi hormon az alap.
Ezen kívül van,amivel esetleg előrébb juthatunk addigra? :D

tudom,türelmetlen vagyok,de hát ez vagyok ÉN. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Tegnap este sikeresen bealudtam és azóta rengeteget írtatok.

Mieza,
Nagyon kis édes a pocaklakó és az a tánc :D
Nagyon boldog névnapot kívánok Neked!
Kép

Kubu, Kubu apu,
Gratulálok a gyönyörű kis Lizához. Sok boldogságot kívánok az egész családnak :D

Kispatak,
nagyon aranyos az utolsó képen a cicus
Holnapra megy a drukk :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Woody,
Szurkolok és könnyű szülést kívánok

Breki,
Sajnálom nagyon, hogy most nem sikerült. Annyira pozitivan gondolkoztál, én nagyon biztam a sikeredben és hogy a listádon az utolsó pont is teljesül. Vigaszölelést küldök (((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))
brumi24

Rita, Béka,
nekünk inszem volt és az első tesztnél 15 körül volt a hcg, csak a vérvétel mutatta ki. Sz. ügynök visszarendelt, hogy meglátjuk, aztán mire visszamentem egyértelműen csökkent a hcg és meg is jött magától. elég brutál volt 1 napig, de utána semmi extra.
szóval én azt hiszem "szerencsésen" megúsztam, nem kellett semmi gyógyszer, magától "megoldódott".

kitartást csajok, lesz még nekünk is babánk!!!

Mieza,
nagyon irigykedek, hogy élőben láthattad Lizát. :-D
nem hoztál fényképet?

Judit,
a tábla ereje legyen veled! :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsi: akkor nekem egyelőre annyiban más,hogy 14-ről 19-re nőtt a HCG,azaz egyelőre nem csökkent...
De talán holnap már meg is jön...
Hiú ábránd? :lol:

Persze,hogy lesz babánk,talán egyszerre is szülünk majd,mint Kubu és Woody... :D

Persze ha előbb összejön a beavatkozás Neked,akkor természetesen örülök az "előnyödnek",legalább majd elmondod mindig,mire számíthatunk mi,akik követünk ;)
Vendég

Brumi: ez nagyon aranyos Tőled,hogy még a listácskámra is emlékszel :)
meg is hatódtam :)

Ne aggódj,a lista hamarosan teljesül,csak egy kis csúszás van benne :lol: :lol:
Vendég

Mindenesetre az teljesült,hogy az 1000.oldal előtt még tesztelek pozitívat... :D
Talán furcsálljátok,de ennek is nagyon örülök!!!
Vendég

Itt vagyok. Most érkeztem meg a balcsiról.
Annyit írtatok, hogy most elkezdek visszaolvasni és még jelentkezem.
vnbeni

balcsiról=Balcsiról
vnbeni

Jó reggelt!
Hát keser-édes a reggel...(tegnap nem tudtam netezni) :cry: :cry:

Breki!
nagyon nagy öleléseket küldök :cry: :cry: :cry:

Kubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sok boldogságot és egészséget kívánok neketek!

Estrella!
igen nekem ez volt az uccso vizsgálat,de az uramnak még csak 1 sperma vizsgálata volt,ezért kell a másik!és akkor kell időpontot kérni az orvoshoz.
Csajok az nem gáz,h május óta ott van a ciszta/ák,és nem csinálnak vele semmit?
vagy ha gázos lenne akkor már beavatkoztak volna??
normális ha hétfőn volt az átjárhatósági és még vérzek egy picit?
bocsi a sok kérdésért(úgy tanul a gyerek ha kérdez) :lol:
rohanok melózni!pusz
vikus82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?