Köszönjük szépen a gratukat:D Remélem, még sok-sok évfordulónk lesz..bár ez az idei nem volt olyan különleges, lévén, hogy már 30 napja minden napunk különleges:D:D
Kati: dede én már nagyon vágyom haza, jövő hét ilyenkor már otthon is leszünk:D persze furi lesz visszacsöppenni a normális kerékvágásba..ma a kirándulás közben 1 oldalnyi dolgot írtam fel, hogy mit kell majd csinálnom:D:D főleg, mert rögtön esküvőre megyünk Pécsre, és hogy mit nem szabad otthon hagyni:D
Meg igazából nagyon jó volt ez az egy hónap, de azért minden évben nem csinálnám végig mert elég fárasztó, plusz a pénztárcát sem kíméli, hiába nem költekezünk...meg már aggódom is egy kicsit, mert mikor hazamegyünk nálunk is lakásújítás lesz, festeni kell, meg szőnyeget cserélni...plusz kocsit akarunk venni, plusz ugye a babó...szóval eléggé leamortizáljuk a számlát...pfff...
De férjpofa bizakodó:D És bírom, amikor megnyugtat:D
Gabi: úgy örülök hogy már ekkora a babód:D Mindig tiszta átéléssel mesélem férjpofának mikor írsz:D:D Tisztára boldoggá tesz, hogy nektek már összejött:D Tényleg kislányt vagy kisfiút szeretnétek?:D (gondolom mindegy, csak egészséges legyen, de azért hátha valamelyik nem felé jobban húz a szíved) Ja és a gyökér főnököt meg felejtsd el, majd lesz valahogy!
Jaj meg képzeljétek...vagy allergiás vagyok valamire, vagy valami csúnya fertőzést összeszedtem..felfázás tünetei+viszketés(ja meg a pisi is elég sötét színű, de az lehet, hogy az elevittől, mert most kezdtem 4 napja)..kurva kellemes...és fogalmam sincs, hogy mit tegyek..valami jó kis házi praktika kellene, mert orvoshoz majd csak otthon tudok menni(bár remélem elmúlik..)..
Az allergiát azért gondolom, mert valami helyi márkájú gumit vettünk, és nagyjából akkor kezdődtek a tünetek...
Amúgy tök bírom, hogy én abszolút óvatos emberke vagyok, nem ülök hideg kőre, mindig be van takarva a derekam, 40C°-ban is takarózom, és rendszeresen én fázok fel:( nospa van nálam, ami ugye a vizelési ingert enyhíti, mert simaizmot lazít, de a viszketéssel nemtom mit csináljak, mert erre otthon nem készültem fel..és bár ugyan teljes házi patika van nálam, semmi ilyenre való..és bocsi, hogy a babás blogba ilyesmit írok, csak gondoltam rákérdezek van-e valami tippetek mit tegyek..
üdv:b.