Hahó!
Szonja: Igen,azok mi voltunk!!!!Na ne má,hogy veled sem sikerült talizni!!!
Pedig még dirrekt meglestem mindenkiről a képeket indulás előtt,és még a bizti kedvéért páromnak is megmutattam,ha én béna lennék,és nem ismernélek fel titeket...
De ti merre voltatok ringatón??fotón visszakeresem,had szentségeljek kicsit,hogy ilyen béndzsa vagyok
Mi ringató után meg bementünk a csodák palotájába is,aztán meg rohantunk haza,mert párom mondta,hogy neki van még dolga itthon..erre szoptatás közben,nézem a tv-t és neszezést hallok ajtó felől..hááát,pár barátunk tortácskával beállítottak meglepetésből még szülinapom miatt..Én meg óriás cickók kirakva..ők lehet jobban meglepődtek még nálam is
De szupi volt,aranyosak voltak!
Tlindi:én is csak 1x vágtam eddig Dorka lábán a körmöt,azt is csak nagyról,merta piciken meg se moccan..
Persze kezecskéjén nő mint a gomba..persze nem gombás a körme
Csipetnyusza: annyira gyönyörű Ákos baba,már többször megcsodáltam
Ahhoz képest milyen csinos pici pocakod volt,nagy baba lett
Beus: Hát,jah..jól elszúrtam ezzel a telefon dologgal...
És én még pont azért tettem a szem előtti konnektorba tölteni a telefon,hogy itthon ne hagyjam..pfff
De most már csak összejön valami tali lányok...most már kéne szervezni,persze ha már nem lesz ilyen meleg...
Kattkat:köszi avonalzót,én is tettem fel
Éjszakánk szörnyű volt már megint...
óránként keltett Dorka..nem tudom mi lőtte..lehet,hogy tényleg a fogacskája..de még nem bújt ki kicsit sem
Fáj cickó még mindig,arra gondoltam,hogy lehet,hogy tényleg most jön meg,és akkor azért nyűgibb ő is még ha szopizik akkor is..vagy pedig jön a kistestvér...ki tudja..volt egy "nem figyeltünk eléggé" éjszaka
Ahogy olvasom ez az ágyról leesés mindenkinél előfordul egyszer,de ahogy nézem,ijjedtségnél több nem történik...már készülök rá én is,legalábbis lelkiekben
Tali egyébként jó volt..mármint a ringató nekem nagyon tetszett,de odaülni azért nem mertem a sok anyuka közé,hátha kizavarnak,ha meghallják a fahangom
Vettünk is ringató könyvet..majd ha lesz időm 1-2 oldal mondókát beszkennelek/vagy mi/ és felteszem gmail-re..