Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi: az lehet.
Tényleg, te közel laksz a kórházhoz? Gyalog, BKV-vel szokták CTG-kre járni? Nekem ez mindig nagy gond volt, hogy vidékről ki hozzon be, mert én már nem vállaltam a BKV-zést. A végén már taxival jöttem-mentem, mert már senki nem tudott szabit kivenni, hogy szállítson. Jó volt aztán már hazamenni a babával, akkor végre sehova sem kellett kidugni az orromat:)))) :wink:
Vendég

Ma utójjára meglyártam a terhes gondozásat. Doktor nem láttot, aszonták nem kell - bár lyeleztem, hoty a napokban töbsszőr a pusztulat hattárán áltamm. Mindegy... aszonták ottan, hoty a foront... NST álítolagg okéjs.
Jővöhéttű asztán amnilyo szokopilya és cétégéj vaty enestély vagy ijen hárombetüs izé.... ahotyan asztat a kata 53 megirtta.
Asziszem lefekeszemm, mert efárattam ebenn a délelötbenn már.
szilvi35

Sziasztok!

Bocs,hogy ismét eltűntem. Minden rendben jól vagyunk, annyi mindent tudnék mesélni, hogy már azért nem írok, mert tudom, hogy fél napig csak itt ülnék :) Azért persze olvasgatok.

Csipetnyusza gratulálok Ákoshoz!
Szilvi, neked pedig kitartást! Némán is drukkolok ám!

Pako! Mi is megyünk holnap. Sütöttem sütit is :-) Jön még valaki?

Felteszem én is az elérhetőségemet a g-re, ha van kedvetek, talizhatunk ott.

Beu

Kép
Kép
beubaba

Majd meséljetek, hogy milyen volt.

Szilvi!
Remélem tűrhető éjszakád lesz!

Én tegnap szar anya voltam, mert nem figyeltem eléggé Domó bébire, vagyis az ágyam közepére raktam, aztán az ágy végében lévő konnektorhoz guggoltam, hogy bedugjam a szúnyogriasztót.
Nem tudom mennyi lehetett ez a művelet, tán 5 másodperc és Domi előttem landolt a padlón... :cry:
Semmi baja nem lett az ijedtségen kívül, de engem még mindig mardos a lelkiismeret miatta.

Kattkat

Kép
kattkat

viccesség a gmailen a "bejövők" között

Kattkat

Kép
kattkat

Ó Istenem Kattkatt! Próbáld meg elengedni a történteket, sok ilyen lesz még. Tudom-tudom, könnyű ezt mondani. Egyébként nálatok az sem a legjobb, hogy nem lehet eleve a földre tenni Domit az állatok miatt. Pedig onnan nem esne lejjebb.

Ekkora offot írtam délelőtt, hogy senki nem jelentkezik? Hahóóó! Mindenkivel minden okés?

Beubaba! Mindig csak az elején és szépen a végére erünk egyszer. Mindenkit érdekel, hogy mi van veletek!

Jó bulizást!!!
szilvi35

Kattkat, szegénykém:( Örülök, hogy nincs semmi baj. Majdnem minden anyuci ismerősömmel történt már ilyesmi, sajnos egyszer velünk is. Semmi baj nem lett, de azt az ijedtséget nem kívánom senkinek.
Nagyon szerencsés az, akivel sosem történik meg.

Szilvi: hogy vagy? Mindjárt 40 hetes leszel. Ma is mész CTG-re? Vagy mikor? Hogy bírod, tudtál aludni az éjjel? Én nem aludtam a végén szinte semmit, olyan izgatott voltam már.

Beubaba, szuper, hogy mentek a talira!:) Nekünk sajnos messze van a tali helyszíne, nem pestiek vagyunk. De szívesen mentem volna, jó lenne gyerekek között lenni és bulizni:)
Vendég

Ettől független, szerintem még mindig jobb és békésebb helyen vagytok. Távol a Bp-i egészségtelenségtől. Ez olyan szükséges kellemetlen áldozat a sok jóért :)

Jó vagyok köszi! Semmi bajom. Nem is gondolnám, hogy szülni fogok mostanában!
Majd estére biztosan elfáradok és előjön minden. Így szokott ez
lenni :)

Csömörről mennyi idő alatt lehet beérni és mennyire körülményes? Gondolkozunk a kiköltözésen. (persze a kommunát nem hagynánk ki a világért sem :))

Beubaba! Gratula a családhoz. Nagyon szépek ám!
szilvi35

Halihó csajok!

Kattkat: Szegénykéééém,mármit te..mert szerintem te sokkal jobban megijedtél mint ő..

Ildóca: Köszi a tanácsot,megfogadtam..már előre elkészítem mindig a sinlac-ot.

Szilvi:ez a tegnapi üzenet..kész voltam rajta.. :D téged meg mi lőtt? :D
Kitartást,én tudom,hogy az utolsó hónapban már mindenki agyára mentem annyira türelmetlen voltam..te még nem is tűnsz annyira türelmetlennek :)
A tanyasi élet majd lenyugtat :) ,akkor már 3 családunk van,tök jóóó :) Addig gyakorlom online a gazdálkodást..én kicsi tanyám-ha ismered a neten :)

Beubaba:jó megint itt olvasni!meg remélem látni is,ma :)

Amúgy Dorka 2-3 óránként kel éjszaka..totál kész vagyok a fáradtságtüól..nem tudom miért csinálja..azt hittem a Sinlac majd segít,mert biztos csak éhes és tej már nem elég neki este..de nem...cicire teszem és 5 perc után már alszik is..
Az is lehet,hogy most fog megjönni,mert fájnak a cickók,lehet azért ilyen Dorka :( Fene se tudja..
MA babanetes tali :)
Szonja,Beubaba: Akkor tali ott??? :) ti mikorra mentek?én a 2órás ringatót meg szeretném nézni :)
pako

Aszem Csömörről HÉV megy Pestre. Az Örsről indul. Szerintem 20 perc az út, pikk-pakk a pesti metrónál vagy, onnan meg minden közel van:)
Vidéki élet tényleg nyugis, szeretem. Itt pl. sok a lovarda, így a pici lányt, mindenképpen megismertetem a lovaglással majd, ha nagy lesz. Nézünk majd tehenet, csirkét, pulykát stb. És persze a saját kutyusainkat:)

Milyen volt a babatali?
Vendég

Szilvi!

Lassan tényleg a finisbe érsz már csak 3 nap ! :D
Kitartás! Tényleg nagyon türelmes vagy ez jó! :D
Csömörröl megy hév meg van busz is a busz az egész felmegy Csömör végébe a hév csak az elejére de mind a kettővel el lehet menni az Örs vezér térig! Modjuk a busz az sűrűbben jár mint a hév! De 20 perc alatt ér be a busz a hév 25 perc kb.!

Mi most telkezünk de azért leszek!
Sajnálom a Baba-netes talit! Ígérem jövőre mi sem hagyjuk ki!
Azért majd meséljetek lányok, hogy milyen volt!

Kattkat!

Tudom, hogy téged nem vigasztal de nekem is estek le az ágyról Enikő például frissen műtötten rá a porszívóra! Csengének és Csabának is sikerült leesniük és nekik is a porszívóra! Nemtudom de valahogy vozzotta őket ez a porszívó dolog mert mindeggyik azon kötött ki!

Na majd jövök még!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!
Ne haragudjatok, de tegnap du. már nem tudtam a géphez férkőzni, ma meg reggel :twisted: Ádám nálunk is kelt éjjel 1-kor, meg hajnali 5-kor. Úgyhogy reggel jól eladutunk. Utána meg jött a pakolás, ami ugye mindig rám marad. Szóval pont dél volt, mire elindultunk.

Nagyon sajnálom, hogy nem jutottam gép közelbe, találkozhattunk volna.

De Pako asszem titeket láttalak, csak nem voltam benne biztos és nem mertem odamenni. Rajtad fehér felső volt, a férjeden lila, és volt veletek egy idősebb szőke hölgy, ő meg sötétkék felsőben volt. Ti voltatok?

Beubaba! De jó, hogy vagy! Ti mikor voltatok a találkozón?

Egyébként nálunk is mozgalmasak az éjszakák, de szerintem tutira a fogacska miatt. Hiába adom a bogyókat, van hogy jobb, van hogy zűrösebb az éjjel. Az elsőnél ilyenkor már 4 fog kinn volt. Igaz egy éves korára az összes, most meg a felső kettő olyan, mintha sorvadna. Pedig vizet iszik, nem játékcumizott, és cumiból is csak ivott, nem tartogatta a szájába. Na, ezt csak azért írtam, mert két egyforma gyerek nincs.

Kinek mi a tapasztalata a Viburcollal? Csakmert úgy emlékszem, hogy azt írja, az első pár kúp okozhat nyugtalanságot. Na nálunk okozott. Szerintetek adjam?

Ádám is leesett kb. 3 hete. Akkor kezdte a forgolódást. Egyik reggel beraktam a franciaágy végére és kimentem kitölteni a kávémat. Kb. tíz méter és mennyi, 30 másodperc. Visszafele láttam ahogy a gyerek még forog a levegőbe. Remegett a kezem-lábam, de nálunk is csak ijedtség volt. Utálom ezt a szőnyeget a szobába, mert porszívózás után kettő perccel már látszik rajta minden pösz, de most áldottam, hogy olyan jó vastag. Komolyan mondom egyszerűen nem gondoltam, hogy annyira megy már neki a forgás. Előző nap még azért küzdött rendesen, most meg fél perc alatt forgott vagy két métert.

Szilvi! Húú, már nagyon izgi. Nekünk :D Tudom, hogy nem vigasztal, de még emlékszem a végére. Hááát nem én voltam a minta terhes :D az fix. Szerintem Te nagyon jól viseled. Kitartás! Drukkolunk!

És mi lesz Szilvi után :D nem lesz már kismamink, akinek drukkolhatunk :cry:
szonja77

Ne haragudj Ildóca, de hangosan felnevettem, amikor írtad, hogy majd minden gyermeked a porszívóra esett rá.
Pedig nem vicces önmagában, sajnos tegnapelőtt megtapasztaltam ugye, csak hát mennyi esély van rá, hogy 4 gyerekből 3 a porszívót "választja" landolásra? :-)

Jó, hogy bejelentkeztél!

Nálunk annyi újdonság van, hogy elkezdtük használni a mosható pelust.
Egyelőre még kissé átázik, ha sok pislantás kerül belé, mert állítólag 6 mosás után éri el a legjobb nedvszívó képességét a bambuszbetétje.
Na majd meglátjuk.

Kattkat

Kép
kattkat

Még mindig nincsen semmi bajom, pedig rengeteget mentünk ma!!!
Köszi a biztató szavakat!
Remélem nem azért dekkol a pociban, mert baja van....
Na, majd kedden , ha megyek ... addig meg talán kibújik....
szilvi35

Már írtam egyet, azt elszúrtam!
A lényeg, hogy egyben és problémamentesen!
szilvi35

Nem tüntem el,csak a Gyerkőc lefoglal.Tiszta ZIZI néha,ha nem az ágyon hancúrozik,akkor ölben nyafog.Szerencsére még nem esett le,csak mindíg megfejeli az ágy végét,elejét és a fejemet is.Egyébként sem lehet mindíg megközelíteni,mert olyan erősen rúgdosódik,hogy kék zöld a lábam és a karom,és persze karmol.

Lehet,hogy butaság,de a Ti gyerekeiteknek nő a lábán a köröm.Én még csak egyszer vágtam,akkor is csak a nagy ujján.

Szilvi
Biztos nincs semmi baja Tivának,csak jól érzi ott magát.Én már nagyon nyügi voltam a végén és az elején na meg a közepén is :oops:

Tegnap végre pihiztem.Jöttek a tesómék,vigyáztak Szonjára,mi pedig elhúztunk itthonról.Jó csak tesco-ni,de nekem már ez is kikapcsolódás.Aztán átmentünk hozzájuk.Ott a teraszon akkorát aludt a gyerkőc,mint még soha:))És mi is aludtunk apával délután.Már nagyon ránk fért.De cserébe este 11-kor még nagyon vidám volt a picur és csak későn aludt el :(

Szonja

Én használom a Viburkolt.Vagyis csak 2x kapott még,ha nagyon nem bírok vele.Mondjuk ha éjszakánként óránként felébred,ettől nyugodtabban alszik .

Hogy kell vonalzót csinálni? :?:
tlindi

Ttlindi!

Domó sem az az eljátszom magamban típus.
Kicsit mindenhol elvan, de aztán jön a nyűglődés.
Előbb csak panaszosan "dumál", aztán beindul a műbalhé. Belefúrja a fejét az ágyba és vinnyog. Úgy behergeli magát, hogy izzad mint a ló, rákvörös és ilyenkor aztán már nem elég az anya hangja, hogy megnyugtassa. Fel sem néz rám, hanem "eszi"a lepedőt
és közben dühöng. Persze idáig csak ritkán jutunk el, mert általában kiveszem, de hát vannak az embernek mindenféle szükségletei, amit muszáj kielégíteni, különben gáz van és nem feltétlenül akarom mindenhova magammal vinni :)

Karmolás, meg a karate ismerős. Engem is aprít a ded. :)
Fogalmam sincs hogy nőhet ilyen gyorsan a körme. Igaz, hogy már 1/4 milliméteressel is úgy tud karmolni, hogy bészarás.
Meg csípni!
A múltkor megcsípte az integető hájam. Majd bexartam.

Lábán talán kétszer vágtam a körmöt, de akkor sem azért mert olyan óriási volt, csak ha már végigmentem a kezein...
Épp ma volt a második és meg is állapítottam, hogy bárcsak a kézkörmei is ezt az ütemet tartanák.

Vonalzós oldalak a teljesség igénye nélkül:

http://lilypie.com/First_Birthday.php

http://vonalzo.picibaba.hu/

http://nagyonbaba.hu/

http://www.tickerfactory.com/ezticker/t ... php?type=2

Szonja!
Én is akartam írni, hogy csak egyszer használtam Viburcolt, a 4 hós oltás után, amikor Domónak 37,1 volt a "láza". Nyugtalan is volt úgyhogy kapott kétszer, így nem kellett a lázcsillapító kúp, mert elvileg nem csak fogzásra mehet, hanem ilyen esetekre is.

Veszélyes a gyerekem, mert minden takarót a fejére húz, aztán meg ott liheg alatta...

Most egy fórumos lány gyerekének a Chamomilla homeos bogyesz segített, de írtad, hogy adod a bogyókat, lehet, hogy éppen ezt.
Én a borostyán nyakláncban nem igazán hiszek, és elképzelhetetlennek tartom, hogy nem szerelné le egyből magáról.
Amúgy is vonzódik a kábelekhez.

Kattkat

Kép
kattkat

Egyben !
szilvi35

Sziasztok Lányok!

Látom Szilviék még egyben! hajrá Tiva, most már indulj kifele!!!

Még lógok nektek szüléssztorival meg képekkel, lesznek ám, csak a hétvégén költöződtünk, és nehéz menet volt, de Ákos jól viselte. Most kicsit itthon baján, aztán birtokba vesszük az új lakot!

Mindenkinek szép napocskát!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Kattkat

Köszönöm a vonalzós oldalakat :D

Csipetnyusza

Nem semmi lehet másfél héttel szülés után költözködni.Minden elismerésem a tiéd.

Tlindi

Kép
tlindi

Csipetnyusza! Éppen ma kukkoltam Ákost! Gyönyörű :-)

Vizesedem, nem kapok levegőt, fáj a hátam-tüdőm, szarul vagyok. Görcs semmi.
szilvi35

Ó te szegény.
Úgy tűnik kihasználja Tiva a barlangfürdőjét addig, amíg a mandátuma szól.

Kattkat

Kép
kattkat

Ákos csudaszép!
Olvastam a g-t! :)
Írtam is.

Kattkat

Kép
kattkat

Jó reggelt!
Szaladok a g-re én is Ákosozni :)

Mint látjátok túléltem az estét (sokakhoz hasonlóan). Reggel olyan vizes volt a kezem (legalábbis gondolom vizes), hogy nem tudtam behajlítani az ujjaimat ökölbe, csak félig. Már alakulgat.
Iszonyatosan szenvedtem tegnap.... Ez a "nem kapok levegőt" és "fáj a hátam-tüdőm" ... elég rossz.
szilvi35

Jó reggelt! :)
Szilvi! A vizesedésről írtam már Neked, de inkább nem ijesztgetlek! :D Nekem a fiamnál reggelre felduzzadtak az ajkaim (mint aki feltöltette), és este szültem :D
Csipetnyusza! Ákos baba gyönyörű kispasi!!! Nagyon tetszik!
Ildóca! Hazajöhetnél már a telkezésből, hiányzol! :D
Tlindi! Abigélnek én is még csak egyszer vágtam a lábán a körmöt, de a nagyfiamnak is baromi ritkán kell vágni! :D
Szonja! Vibrucollal nekem semmilyen tapasztalatom nincs. Én Zarándnál is a Dentinox-ot használtam (összesen 1x), meg Abigélnél is azt használom, (eddig 2x). Nekünk bevállt. Mondjuk csak napközben volt/van hiszti ez miatt, az éjszakáink szerencsére nyugalmasak (még!!!) ! :D
Pako! Beu, Szonja! Meséljetek kicsit a babanetes taliról!
Vendég

Megnéztem a g-t! Hát... elolvadtam... és a beszámoló is nagyon tetszik.
Adrienne! Nem ijesztgetsz :). Boldog lennék, ha már ott tartanék, de a fikarcnyi fájásom, görcsöm sincs. Csak a sokasodó kellemetlenség.... Igyekszem elfoglalni magam, takarítok, olvasok és hasonlók.
Ákos milyen nagy bébi lett! :) :) :)
szilvi35

hajjaj, mi is meglepődtünk, hogy milyen nagy lett! :)
Szilvi, a végén én is vizesedtem, most már a küszöbön vagytok, hajrááá!!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Hajrá Tiva!!! :) :) :)
szilvi35

Adrienne!

Jól esik, hogy hiányzom nektek! :D
Vagyok ám de tegnap is csak olvastalak benneteket!
Gépet hoztam a telekre! Persze ennek apa nem nagyon örült!
De nem bírtam volna ki nélkületek sokáig!

Köröm vágás! Jaj! Hát a lábán én még nem vágtam de a kezé vághatnám akár 3 naponta is! Őrület!

Csiptnyusza! Örülök, hogy van ránk egy kis időd!
Megyek meglesem én is Ákos babát!

Szilvi!

Látom te még egyben! :D
Montad is, hogy szerinted Tiva igen csak fog hozzád ragaszkodni!
Hát úgy néz ki, hogy ez bejött :D

Igen lányok tessék egy kicsit mesélni nekünk a babataliról!
Irgum burgum!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Csipetnyusza!

Meg lestem Ákos babát !
Nagyon cuki kis legény!
Édi nagyon mindegyik képen! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ildóca! Hát persze, hogy hiányzol!!!
szilvi35

Most készült (a kicsi éppen odabent csuklik)

Kép
szilvi35

Sziasztok!

Épp egy túlfáradóshisztis 2 órás altatáson túl (persze sztereóban) erőt gyűjtök a házimunkához, úgyhogy ismét csak röviden.

Tiszta béna vagyok! Én nem látok a g-n sem új irományt, sem képeket! :( Pedig én is nagyon kíváncsi vagyok ám Ákosra :(((((((

Lányok! Ezt jól összehoztuk. Pako otthon hagyta a telcsijét, Szonja a számokat, én meg nem akartalak zaklatni Szonja, mert nem mondtad biztosra. Kerestelek én mindkettőtöket, de nagyon rossz az arcmemóriám. (Illetve úgy általában a memóriám).
Mi 3 körül tudtunk végül csak odaérni. Sajnálom, hogy a ringatót kihagytuk, Pako azt mondta nagyon jó volt. Gondolom sok mindenről lemaradhattunk, mert mire odaértünk, nem voltak túl sokan, vagy szétszéledtek. A koncert jó volt, élvezték a fiúk is. Meg a játékokat is :) Most voltunk először a Milenáris parkban, úgyhogy már csak ezért is megérte. Nagyon szép hely.

Szilvi le a kalappal, nagyon jól viseled! Ekkora pocakkal pláne! Vissza lehet olvasni, én mást sem csináltam csak panaszkodtam az utolsó hetekben, pedig jóval kisebb hasam volt.

Kattkat! Ne gyötörd magad az esés miatt, szerintem, nincs olyan anya, akivel ne fordult volna elő.Az én pici fiam is hónapokig takaróval, pelussal, bármivel a fején aludt el, és le sem mertük venni, nehogy felébredjen. De leszokott...mostanában kézben alszik el :) Általában üvöltve :(

Majd írok magunkról is...valamikor...csak általában 1-2 gyerek, de minimum egy fejő van nálam, mikor a géphez jutok.
Megyek főzni...

Bea

Kép
Kép
beubaba

Szilvi!

Nem semmi a pocid! Minden tiszteletem a tiéd, hogy még bírod!
Nekem is volt a fiammal ekora de akkor nem volt ennyire meleg mert Csaba Áprilisban született!

Lányok lehetséges, hogy én is béna vagyok mert a g-én én sem találtam sem irományt sem képeket Ákosról!
A képeket az iwiw-en néztem meg!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Beubaba! Ildóca! Mindenki!
A bejövő levelek között van az utolsó kettő, amit Csipetnyusza írt! Az egyik a beszámoló, a másik tartalmazza azt a linket, ahová az Ákibákis képeket feltette. Írjátok meg, ha még mindig nem találjátok és akkor bemásolom privibe!
Csak nyugi! Mindent megoldunk és SENKI NEM BÉNA!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvi35 2010.08.02 17:00-kor.
szilvi35

Gyerekek!!!
Szőrén-szálán eltűnt Csipetnyusza levele!!! Írtam neki, hogy küldje el újból! Semmi gond, csak várni kell, amíg elolvassa a levelet. Most még utánanézek a gépen, szerintem a kicsi képeinek a linkjét el tudom nektek küldeni :).
szilvi35

Csajok, újraküldtem a levelet :)
Nagyon szépen köszönjük a dicsiket!

Szilvi, nem semmi pocak!!! Tiva, most már orientálódj kifelé szépen!!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Ne is mond ...
szilvi35

Szilvi, kapd el apát egy körre aztán irány szülni!!!! Ez parancs! Amúgy bábakoktélt ismered???Az is hatásos...állítólag!

Kép
kata05

Sziasztok!

Csipetnyusza! Gratulálok nagyon szép babát hoztatok össze :-) Gyönyörű nagy haja van.

Én is akarok megint ilyen picit! :(

Szilvi én lépcsőzés is segíthet. Jól fáraszd ki magad (és apát is), a dokim is ezt javasolta anno.

Kép
Kép
beubaba

Hahó!

Szonja: Igen,azok mi voltunk!!!!Na ne má,hogy veled sem sikerült talizni!!! :( Pedig még dirrekt meglestem mindenkiről a képeket indulás előtt,és még a bizti kedvéért páromnak is megmutattam,ha én béna lennék,és nem ismernélek fel titeket... :)
De ti merre voltatok ringatón??fotón visszakeresem,had szentségeljek kicsit,hogy ilyen béndzsa vagyok :)

Mi ringató után meg bementünk a csodák palotájába is,aztán meg rohantunk haza,mert párom mondta,hogy neki van még dolga itthon..erre szoptatás közben,nézem a tv-t és neszezést hallok ajtó felől..hááát,pár barátunk tortácskával beállítottak meglepetésből még szülinapom miatt..Én meg óriás cickók kirakva..ők lehet jobban meglepődtek még nálam is :D De szupi volt,aranyosak voltak! :)

Tlindi:én is csak 1x vágtam eddig Dorka lábán a körmöt,azt is csak nagyról,merta piciken meg se moccan.. :)
Persze kezecskéjén nő mint a gomba..persze nem gombás a körme :)

Csipetnyusza: annyira gyönyörű Ákos baba,már többször megcsodáltam :)
Ahhoz képest milyen csinos pici pocakod volt,nagy baba lett :)

Beus: Hát,jah..jól elszúrtam ezzel a telefon dologgal... :( És én még pont azért tettem a szem előtti konnektorba tölteni a telefon,hogy itthon ne hagyjam..pfff :?
De most már csak összejön valami tali lányok...most már kéne szervezni,persze ha már nem lesz ilyen meleg... :)

Kattkat:köszi avonalzót,én is tettem fel :)

Éjszakánk szörnyű volt már megint... :( óránként keltett Dorka..nem tudom mi lőtte..lehet,hogy tényleg a fogacskája..de még nem bújt ki kicsit sem :(
Fáj cickó még mindig,arra gondoltam,hogy lehet,hogy tényleg most jön meg,és akkor azért nyűgibb ő is még ha szopizik akkor is..vagy pedig jön a kistestvér...ki tudja..volt egy "nem figyeltünk eléggé" éjszaka :)

Ahogy olvasom ez az ágyról leesés mindenkinél előfordul egyszer,de ahogy nézem,ijjedtségnél több nem történik...már készülök rá én is,legalábbis lelkiekben :)

Tali egyébként jó volt..mármint a ringató nekem nagyon tetszett,de odaülni azért nem mertem a sok anyuka közé,hátha kizavarnak,ha meghallják a fahangom :)
Vettünk is ringató könyvet..majd ha lesz időm 1-2 oldal mondókát beszkennelek/vagy mi/ és felteszem gmail-re.. :)

Kép
pako

Üdv.! :)
Ha már mindenki ennyire belejött a vonalzókészítésbe, hát akkor én is teszek fel! :)
Ildóca, örülök, hogy bejelentkeztél! :)
Szilvi! Neked holnapra megy a drukk, jelentkezz, hogy mi volt! :) Naggyon izgi! :D
Pako! Azt a ringatós dolgokat megköszönném, haa fel tudnád raknni g-re... Vagy valamennyit belőle... :oops: :roll:
Vendég

Na vééééééégre, hogy raktok fel vonalzót!!!
Már akartam reklamálni, hogy nem tudom a babák korát sosem.
(Ildóca, Te is fabrikálj egyet kettőt hármat négyet. Szerintem nem is enged ennyit kirakni a program. Diszkrimináció a nagycsaládosokkal szemben!)

Pako!
A gombás lábkörmön jót nevettem. :)

Szilvi!
Együtt érzek!
Túl hordani sem jó.
Bár egyszer kijavítottak, hogy 2 hét túlhordás még nem túlhordás, "csak" terminus túllépés.

Én reggel fejfájva keltem, most fejfájva fekszem.
És Domi helyett én fogzok...
Megint próbálkozik a bölcsességfogam.
Ha 35 évig nem bújt elő, mit erőlködik itt most nekem???

Miért van ennyi katica?
Folyton bejönnek este az ablakon mostanában. Nem győzöm kirakni a szűrüket.

Kattkat

Kép
kattkat

Jó reggelt!
Nyomi vagyok :(. Szülnék már... aggaszt a helyzet. Doki után jövök a beszámolóval!

Katica invázió?! Nálunk nincsen, de egyszer sok-sok évvel ezelőtt, binyózás közben benyeltem egyet (hányós ikon). A katica nem finom! Lehet, hogy a pettyek száma is meghatározó ízügyileg...

Ildóca! Merre van az a telek? Meddig lesztek ott? Mehetünk mi is?

Kattkatt! Vibrucol?

Adrienne! Köszi a drukkot ... ránk fér ... :( ... kicsit le vagyok törve.

Kata! Ma megkukkol a Doki bá és , ha lehet apát ma egy többmenetes körre fogom elkapni... (nyálcsurgatós-habzószájú ikon).
szilvi35

Először is Szilvi: Tegnap este totál elbénáztam,mert ahogy kitöröltem egy részt a hsz-ból,véletlen tiedet is...úgyhogy most akkor megint: szurkolok én is nagyon!tudom,hogy milyen rosszak voltak az utolsó napok,pedig én még csak nem is voltam rosszul,csak iszonyat idegbeteg és türelmetlen voltam!de az extra durván :S
Mondom,nekem még a csípőset is ajánlotta a dokim.. :)
Katicás story vicces,már bocs :D

Kattkat: én sem tudok a Vibrucolban segíteni..asse tudom mi az.. :oops: alvatlanság??? :shock:
Én még csak két bölcsességfoggal rendelkezem,talán nem is lesz már több :)

Adrienne:persze,teszek fel.De ahhoz párom segítsége kell majd,és át kell mennünk az irodájukba és onnan megy a dolog :) Majd igyekszem megsürgetni a dolgot,hogy ne 1-2 hét legyen :)

Ildóca,tényleg..hol is van az a telek?

Kép
pako

Most nézem..Abigél és Domó egy napon születtek?De jó :)
Ti találkoztatok is a kórhátzban?bocs,ha már volt róla szó...akkor nekem ez kimaradt..
Dorkám meg ugyanúgy,csak egy hónappal előbb :)

Kép
pako

Sziasztok!
Pako!
Nem voltam ott a ringatón, mert Ádám akkor szunyált, úgyhogy távolabb ringattam. Ott, ahol mentetek ki és volt egy olyan üveg folyosó szerűség. Ott ültem széken és taszajgattam őuraságát. A nagy meg apával játszóterezett. Mondom, én szinte 98%-ig biztos voltam benne, hogy Te vagy, de olyan hülye helyzet, hogy megyek oda: Kezeket fel, Te vagy Pako a babanetről? Mert ha esetleg oda nézel és látom, hogy Te is gondolkodsz, hogy ezt a zilált fejet valahonnan már láttam, akkor talán odaintek bátortalanul.
Ezt jól megcsináltuk, mi :D

Na akkor mini találkozó? Szerintem az augusztus, szeptember eleje még jó. Kánikula már talán nem lesz, meg talán rohadt hideg se. Kinek melyik dátum jó?

Beubaba! Háromkor még kinn voltunk. Akkor kelt fel Ádám és ott a játszótéren volt egy autó mellette két paddal. Na ott ettem meg, és ott csöveztünk 4-ig, akkor jöttünk el. Pedig én kerestelek. Milyen színű most a hajad? Vagy valami különös ismertető jel :D

Lábkörmöket mi szintén 2x vágtunk, a kézkörmöket dettó: vághatnánk 3 naponta.

Köszi a Viburcolos tapasztalatokat. Hát nem adtam. Adom viszont helyette a Chamomillát (valszeg nem jól írtam) naponta 3x és ma pl. reggel fél 9-kor kelt Ádám.

Csipetnyusza!
Édes Ákos baba, és milyen sűrű haja van! Irigykedem ám a gyönyrű hajkoronákra. Nekünk csak 3 szál kakastaréjünk van, ami szinte állandóan égnek áll Ádám buksiján :D Gratulálok, hogy ilyen jól viseled ezt a többlakiságot egy picur bébivel!
szonja77

Sziasztok!

Itt vagyok! :D
Meg vagyunk!
Simontornyán van a telek!
Az igazság az, hogy sajna ez a telek közös telek a Csaba kereszt szüleivel!
De egyszer ha van kedvetek össze hozzuk és jöhettek! :D
Monjuk budi pottyantós és még a tusolás sincs megoldva!
Úgyhogy kicsit rossz ebből a szempontból főleg ebben a melegben!
Kincsőnek minden este melegítek vizet és akkor utána mosdás mindenkinek! Meg voltunk Vajtán strandon és azokon a napokon amikor oda megyünk akkor ott van rendes tusolás!
Úgyhogy ma megint lessz rendes tusolás délután mert megyünk strandolni! :D Egyébként meg pénteken megyünk haza! :lol:
De jövőhéten meg Szlovákiában leszünk ott valószínűleg nem lessz gépem! :(
De ígérem vissza olvasok majd!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Csipetnyusza!

Olvastam a beszámolót a g-én!
Ügyik voltatok nagyon és nagyon édi Ákos baba!
Kitartás és hamarosan saját kis kuckótokban telnek napjaitok!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Szonja !

Nekünk az augusztus utolsó hétvégéje lenne jó egy mini baba talira!
Ami egész pontosan csak a 28-a szombat lenne jó !
Sajna szeptemberbe minden hétvégén fellépés a gyerekeknek!
Járjuk az országot ezerrel minden szombaton az biztos!
Sőt még oktober első két szombatja is foglalat!
Max. szeptemberben egy két vasárnap ami jó lenne!
De azt apával egyeztetnem kell mert ő tudja mikor mi van!
Meg a nyakunkon az iskola kezdés!

Egyébként ha van kedvetek akkor szeptember 4-én Csömörön lesz fellépés a gyerekek egy igazi Csömöri lakodalmast adnak elő!
Nagyon édik lesznek mert a nagymamától kezdve a mennyaszony a vőféj mindenki a mennyasszony öltöztetők is gyerekek lesznek!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?