Sziasztok!
Jó reggelt, és elnézést kérek, hogy ismét eltüntem...
NAgyon nagyon nagyon szépen köszike mindenkinek a névnapi köszöntést!!!
Maccs: milyen szép család vagytok! És szobabringa jó lehet!! Nálunk még nem tudom hova férne, apinak van fekvenyomó pad meg súlyok, de azokból csak tárcsákat használtam régen, majd Gergő után meglátom mit tehetek azokkal az ügy érdekében
Csillag: konvergálsz a 9. héthez
milyen jóóóóóó
"dugványozás" - > ez tetszett
Betti: gratula a baba mozgáshoz!!!!
ugye milyen jó???
totál Alien-es
nekem nagyon furi volt de nagoyn jó is... olyan hihetetlen!
Letim: most már egyszer össze kell futnunk Hertelenden, mi is ott voltunk tegnap, Rozmaring utca 5. az üdülőtelepen ...
majd jössz hozzánk csobbbbbbannnnni... van kis medence . Melyik usziba mész?? ( bakker, nekem nem ment az úszás... pedig tudok, becsszóóóra, de hassal vagy mi, nem értem, de nem ment...)
Baba: bakker, már csak pár nap.... látom mindent bevetsz, de Dominika fenejó érezheti magát, hogy nem akar kijönni!!!
Azért nagyon szorítok, hogy most már hamar meglegyen és puszlgatni tuddddd!
Kinga: de édes urad, nekem csak néha simizi, meg mutatom neki hogy nézd, megen miket csúcsosodik... de tök jó hogy már így mesélget neki... de az igaz, amikor az ember akarja mutatni hogy ott mozog , akkor a kis bentlakók néha abbahagyják!
Ana: neked az alakoddal semmi baj, én még nem szültem!!! Nem lehet tudni , hogy milyen leszek! Anyum, velem vagy 20 kg-ot hízott, 92 kg-al ment be szülni
de én voltam a 3. gyerek neki, azóta is szép husika a drágám... szóval üthetek rá is!
De a kis drágaságok nagyon édesek a fotón veled!
Niki: helyes, sterssz- mentes -sex
nem gondoltok rá , és ahogy mondtad Anának, egyszer csak ott lesz a babóka!!!
Mi: Gergő nem valami finoman mozog, néha komolyan fáj, jobb oldalon egész oldalt a lábát nyomja közben vele egyidőben a bal oldalon köldök mellett meg a popppiját és ha még ezt is überelni akarja akkor még hozzáteszi a fejét odalent.... De komolyan, mintha egy ököl bentről a húsomat meg a bőrömet nyomná, húzná rajta magát... de sebaj, érte még kicsit "szenvedek" is
Ma meg kedden még vagyok itthon, majd szerdától megyünk Balcsira uram tesójáékhoz... de ott lesz internet, ők a strandon , ezért lesz időm
addig is puuuuuuuuuuuuuuuussssssssssssz8iiiiiiiiiiiiiiiiiiii