Új privát üzeneted érkezett!

valami megindult,nem is tudom mi,de a tippem szerint a pici jelzett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)el sem hiszem:)A hasam aljában kis rezgéseket érzek,de egyfolytában,ilyen még nem volt soha,és nem a belek,hanem azon a helyen ahol ő most elhelyezkedik:)rezgésként tudom leirni,valahogy arra hasonlit,fura,de érezhető:)))Most nagyon kész vagyok,fura érzés érezni őt,igy 2 nappal a 17.hét előtt:)anyukám azt mondta hogy én pontosan 17 hetesen mozdultam meg elöször:)

Érzem végre a picikémet,hihetetlen érzés:)annyira meghatott,hogy nem térek magamhoz:)))))

KépKép
bettike83

Bettike gratulálok :) Ugye milyen cukkerek :D

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

még igazábol fel sem fogtam,de tényleg ő lehetett :) :) :) :)

KépKép
bettike83

Igen-igen, a Csemetéd! Hurrááááá!

maccs01

igen maccs :D

KépKép
bettike83

Helló lányok!

Végre enyém a gééép!!!! Bakker megint nem vagyok és nem győzök visszaolvasni! Mire a végére érek elfelejtem, hogy mi volt az elején.
Úgyhogy BOCSI, ha nem reagálok! :oops: :oops: :oops:

Leti, micsoda babalak! Tökre szépen látszik, hogy nem "felfújódás", ahogy te mondtad, hanem szép formás kismamapocak!

Baba, úgy néz ki Dominika akkor jön amikor ő akarja és nem te!
De kitartás biztosan nemsokára itt lesz!

ANA, meddig kell várnunk? Én már nem bírom! Még hány nap??
Pozi tesztet és görbét szeretnék látni!Nagyon sok drukk neked!!!

Bettike, gratula, ez tök szuper! És innentől egyre jobban fogod akkor érezni, főleg mikor majd nagyobb lesz és jól oldalbabök!

Maccs, tökre jó, hogy így megy a brinyó! Sok akaratot és mínusz kilókat kívánok hozzá!
Én ellipszis trénert akartam vagy akarnék venni, de most nincs rá keret. :( :(

Csillag, hű már a 8. hét. Nem semmi, hogy szalad az idő! Dokihoz mikor mész? Lehet már írtad, de megkérdem, te már hallottad a szívhangját. Én most tökre kislányt érzek nálad. Még pár hét és kiderül!

Chris, sajnálom a vizesedést, de az tökre jó, hogy amúgy nem nagyon gyarapodsz súlyra.

Maccs és Csillag rajtatok kívül itt már mindenki iwiw-en is ismerősöm!Fent vagytok ti is? Ha úgy gondoljátok ti is bejelölhetnétek!

Na rólam semmi hír nincs. Most itt van apukám és az öcsém. Egész nap konyhaszolgálaton voltam. Aztán mikor végeztem du. akkor az öcsém gépezett. Azután apával néztem egy filmet aztán megint konyha vacsikészítés. Mire végeztem az öcsém megint itt volt.
De most már elküldtem tv-ni, hogy nekem kell a gép!
Amúgy most jól érzem magam és semmi nem izgat. Próbálok nem gondolni a babára sem. A hőmérő nélkül már egész megszoktam reggelente.
Na megyek mert párocskám nem hagy!
Jók legyetek! :wink: :wink:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Niki! hidd el velem semmi nincs. 6napon tartok, ennyi. Ez még 0. Hidd el jövök a hírrel rögtön ha lesz.

Betti! GArtula.
anabana

Ana, szerintem 9-10. napon tesztelj, hamarabb csak lh-val érdemes, ha gondolod - bár nyilván, már megvan a szisztémád :)

Még írok, csak lerakom újra a gyerekeket, nem akarnak aludni :twisted:

maccs01

köszönöm lányok :)

niki

és mi finit főztél ?

KépKép
bettike83

Niki, én is ellipszistrénert akartam, de utánaolvastam:
http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_01 ... trener.php

Szerintem elgondolkodtató, és igazat is adtam a szerzőnek végül, belegondolva. Úgyhogy ezért választottam mást. Én nem vitaindítónak szánom :)

Iwiw, én nem vagyok fent. Lehet, hogy majd egyszer felrakom magam, de nem valószínű, azért köszönöm!

Íme itt vagyunk mi:
Kép

Szülés előtt is plusszkilókkal indultam, bár csak 4kilót híztam, de még így is az ideálistól +13 volt ami elválasztott. Az arcomon "remekül" látszik.
A fiam 31éves koromban született, úgyhogy nem vagyok mai csirke :):):)

maccs01

Helló!

Leti, igazán klassz kis kép, aranyos vagy rajta pocis mami :)

Betti, de jó, az olyan csodás, mikor már igazán érzed a mocorgását a babának. Az a furi, hogy előtte általában nem érzik, pedig már a 7. héten rúgdos a bébike. Azért írom, hogy általában, mert én vagyok az a bizonyos kivétel, én nagyon korán megéreztem a babáim mocorgását, mint most is. Persze ez nem olyan ám, mint később, de mégis... :P

Maccs, nagyon helyesek vagytok/voltatok igazán :)

Baba, nem semmi, agáma meg gekkó :shock: , bizonyos szempontból szépek, na de az etetésük 8) brrrrr :lol:

Nos, kérdésetekre válaszom, hogy holnap megyek este dokihoz, akkor derül ki, minden okés-e a babával, és akkor hallhatom a szívhangját is először, ha minden rendben megy.

Ölelést küldök mkinek

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Köszi Csillag!

Várom a beszámolót holnap. Drukkolok, bár van egy olyan érzésem, hogy semmi probléma nem lesz itt :)

Én is a 17. hét környékén éreztem az első babát, másodikat már a 11. héten, akkor már tudod, hogy mit kell figyelni :)

Pussz

maccs01

csillag

és mit érzel már ilyen korán? :) ez tök jó lehet :)

maccs

akkor te is jó korán érezted :)

aranyosak vagytok a képen :)

KépKép
bettike83

Köszi. Meglátod, a másodiknál már Te is így leszel :) - általában működik többedik babánál. Persze az sem mindegy, hogy a pociban hogy helyezkedik el, egyáltalán mennyire érezheted az elején.

maccs01

Mit érzek? Olyan, mintha bukfencezne valaki odabenn a méhemben. Nagyon furi érzés, és semmihez sem hasonlítható. :)

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

csillag

akkor tényleg jó korán érzed a kis bébit :) és mindennap mocorog?

maccs

végülis nálam is elég korán megindult mozogni,holnap leszek 17 hetes,és tegnap óta érzem,elég gyors volt :D

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Bettike, de jó neked! Már én is figyelem egy ideje, de semmi...de én csak jövő héten töltötm a 17-et. Mensi szerint szerdán, méret alapján pénteken...:)

CSillag, te már most érzed? Nem semmi! Várom a híreket a dokinál!

Ana, én csendben drukkolok tovább +++++++++++++++++++!

MAccs, de édesek vagytok!

Azt hiszem, én is a szobabringát fogom választani! Belegondoltam, hogy hogyan menjek majd futni, ha meglesz a baba, főleg, hogy Anyukám nem biztos, hogy tud rá vigyázni...
Jövő héttől pedig megyünk Apival úszni, mert most, hogy elhalasztották aug. végére a Balaton-átúszást, megígértem, hogy ha felkészül rá, én is járok vele úszni. Most tisztítják a város legnagyobb uszodáját, majd felhívom őket, hogy ne töltsék meg annyira, mint szokták, mert MEGYEK!!!! ÉS kisodrom a vizet :)

MA megyünk Hertelendre ebédelni Anyukámhoz, az Öcsém tegnap hazajött Londonból és ő főz...ja, ő szakács...és nem az a rosszabb fajta... :wink:. Valami jó kis halacskát ígért.

Na pussz, én megyeek is, délután jövök! Szép napot Nektek, élvezzétek a mai nyarat, mert holnaptól állítólag újabb hidegfront!
Vendég

Nem, nem úgy, és nem annyira mocorog, és nem is érzem minden nap, és biztos, hogy nem is minden mozzanatát érzem, nem úgy, mint amikor nagyobb már. De ha néha nagyobbat "huppan", azt a ficergést érzem. Nehéz elmagyarázni, és tudom, hogy sokan hülyének is néznek, mert azt mondják, még nem érezhetem, de én tudom amit tudok :lol: , nem csak beképzelem, ugyanígy voltam az első kettő prüntyővel is :)

Leti, juj, de jó neked, halacskát fogsz enni, biztosan az ügyes öcsid különleges ízekkel szolgál majd :wink:

esthajnalcsillag

Sziasztok! Megvagyok én is. Bekukkantok! Més nincs semmi, 7dpo.

Maccs! Hát nekem tök ari pofid van, sugárzik belőle a kedvesség. Ahogy előadtad saját magad, azt hittem sokkal gázabb a helyzet. Hidd el semmi baj nincs veled. Én nem látom vészesnek a helyzeted. A korod körülbelül ott van ahol az enyém és a Lettié. És még nem vagyok öreg, majdnem "mai csirke" vagyok.

Letti! Köszi a szorítást, majd nézd meg a pü-t.

Csillag! Szorítok a dokihoz, ahhoz hogy minden rendi-bendi legyen.

Mindenkinek sok-sok puszi.
anabana

Ana, reggel már lestem, de még nem volt hőd beírva. Drukk

Nicki, jelöltelek, csak hogy boldog legyél :lol:

esthajnalcsillag

Tegnap itt voltak a keresztfiaim. Rakok új képet róluk, na meg rólam.

Kép Kép Kép Kép

Az utolsó képen a sógorom felesége, 3 hónapja szült, és olyan vékony. Mellette háj-báj vagyok. Ne nézzétek a kikandikáló hájas hasam. :lol: :lol: :lol:
anabana

Jajj úgy meggyöntöltem őket. Isteni volt, elszállt minden bánatom és gondom míg itt voltak. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anabana

ana

akkor babázhattál jó sokat :) :) :) :) nem is vagy husis mit akarsz,én mondhatnám h husis vagyok,de ráfogom a terhességre :wink: :D

csillag

persze,értem én,gondoltam h nem rugdosást érzel,én sem,csak pici lubickolást :)

én is felvennélek iwiwen ismik közé,te még nem vagy meg nekem.

KépKép
bettike83

Csillag nekem sem vagy meg iwiw-en!

Tegnap volt itt a falunap,lejöttek a barátaink is, 3 gyerekkel. 14,10 és 1,5 évesek. A kicsi végig mászkált meg ugrálóvárazott. Majd megzabáltam,olyan édes volt. A street fighter show kellős közepén aludt el,abbana bömbölő zajban. Nem nagyon zavartatta magát. Itt is aludtak Mosolyogva ébredt, evett és már ment is! Mindig húzott valakit. Kezd beszélgetni, annyit röhögtünk neki! Csak sajnos 2x tökig áztunk,aztán estére már jó idő lett!
Most meg van megint 30 fok.

Ana

nem is vagy duci,nem tudom mi bajod magaddal!

Kép
Kép
k_inga

kinga

igen,ő pont abban a kórban van mikor meg sem lehet állitani egésznap,csak megy és megy :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Ana, szerintem tök jó alakod van! Olyan igazi nőies. :lol: :lol:
És megnyugtatásképp mondom, hogy biza az az icipici poci, amit te háj-báj nak nevezel az lesz még nagyobb is nemsokára! :wink: :D
Nagyon édes kis hajas baba a keresztfiad!

Bettike, bocsi hogy nem válaszoltam még de csak most lett rá időm!
Tegnap gombapöri volt nokival, ma meg húsleves és gyroszos hús, sült krumpli és paradicsomsaláta.

Maccs, nagyon helyes kis család vagytok! :D
Hát igen, elég elgondolkodtató ez a cikk.No de most úgysem tudok venni semmit. :(

Csillag, hű már alig várom a holnapot. Ugye jössz, hogy mi volt a dokinál! Köszi, hogy bejelöltél.Nagyon szép kis család vagytok ti is és nagyon édesek a gyerekek!

Kinga, akkor nálatok is megvolt a "gyereknap"! Most csak egy dolog jut eszembe: Aki a gyerekeket szereti rossz ember nem lehet!
Na de itt mindenki szereti a gyerkőcöket.

Leti, hát ezt az átúszást annyira elhalasztották, hogy még a végén az is elmarad és aztán jövőre meg már te is benevezhetsz!
Halacska az fini. Milyen volt, mert már bizti túl vagy rajta.
Én tegnap sütöttem hekket apukámnak vacsira.

Nálam most annyira elhúzódik ez a mensi. Tegnap már csak épphogy barnázgattam és apcival is összebújtunk mindenféle kényszer nélkül. Erre fel délelőtt megint vérezgettem.
Már az is megfordult a fejembe, hogy lehet akart lenni babó, de nem tudta beágyazni magát és ezért volt most ilyen.
Lehetséges ez? :roll: :roll:

BABA merre vagy?????

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki! Az is lehet, hogy most vastagabb volt a méhnyálkahártya. Több oka is lehet.

De pusz neked.
anabana

Jó reggelt!

Merre vagytok?

KInga! MaReszhez képest gurulok. Egyébként annyi kiló vagyok amennyivel a gyereket szültem. Kb 5-8 kg. De ez az utóbbi két évben jött fel. Szerintem a pm miatt.

REmélem mindenki jól van, PUSZIKA MINDENKINEK!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
anabana

Sziasztok!

Jó reggelt, és elnézést kérek, hogy ismét eltüntem... :oops:

NAgyon nagyon nagyon szépen köszike mindenkinek a névnapi köszöntést!!!

Maccs: milyen szép család vagytok! És szobabringa jó lehet!! Nálunk még nem tudom hova férne, apinak van fekvenyomó pad meg súlyok, de azokból csak tárcsákat használtam régen, majd Gergő után meglátom mit tehetek azokkal az ügy érdekében :)

Csillag: konvergálsz a 9. héthez :) milyen jóóóóóó :) "dugványozás" - > ez tetszett :)

Betti: gratula a baba mozgáshoz!!!! :) ugye milyen jó??? :) totál Alien-es :) nekem nagyon furi volt de nagoyn jó is... olyan hihetetlen! :)

Letim: most már egyszer össze kell futnunk Hertelenden, mi is ott voltunk tegnap, Rozmaring utca 5. az üdülőtelepen ... :) majd jössz hozzánk csobbbbbbannnnni... van kis medence . Melyik usziba mész?? ( bakker, nekem nem ment az úszás... pedig tudok, becsszóóóra, de hassal vagy mi, nem értem, de nem ment...)

Baba: bakker, már csak pár nap.... látom mindent bevetsz, de Dominika fenejó érezheti magát, hogy nem akar kijönni!!! :) Azért nagyon szorítok, hogy most már hamar meglegyen és puszlgatni tuddddd!

Kinga: de édes urad, nekem csak néha simizi, meg mutatom neki hogy nézd, megen miket csúcsosodik... de tök jó hogy már így mesélget neki... de az igaz, amikor az ember akarja mutatni hogy ott mozog , akkor a kis bentlakók néha abbahagyják!

Ana: neked az alakoddal semmi baj, én még nem szültem!!! Nem lehet tudni , hogy milyen leszek! Anyum, velem vagy 20 kg-ot hízott, 92 kg-al ment be szülni :) de én voltam a 3. gyerek neki, azóta is szép husika a drágám... szóval üthetek rá is! :) De a kis drágaságok nagyon édesek a fotón veled!

Niki: helyes, sterssz- mentes -sex :) nem gondoltok rá , és ahogy mondtad Anának, egyszer csak ott lesz a babóka!!!

Mi: Gergő nem valami finoman mozog, néha komolyan fáj, jobb oldalon egész oldalt a lábát nyomja közben vele egyidőben a bal oldalon köldök mellett meg a popppiját és ha még ezt is überelni akarja akkor még hozzáteszi a fejét odalent.... De komolyan, mintha egy ököl bentről a húsomat meg a bőrömet nyomná, húzná rajta magát... de sebaj, érte még kicsit "szenvedek" is

Ma meg kedden még vagyok itthon, majd szerdától megyünk Balcsira uram tesójáékhoz... de ott lesz internet, ők a strandon , ezért lesz időm :)

addig is puuuuuuuuuuuuuuuussssssssssssz8iiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Leti, Ana, Niki, Mares köszönjük a család-dicséreteket! Decemberben hozok új fotókat :lol:

Leti
"Kisodrom a vizet" - de röhögtem :) Figyu, ha ez a Balatonátúszás-időpontváltozás így folytatódik, lehet, hogy le sem maradsz róla. Simán meglehet a babád 9 hónapra, és még mindig nem volt Balatonátúszás. Amúgy jó buli lehet elmenni rá. Mondjuk én tuti elsüllyednék a közepén, de aki formában van, annak ez egy klassz kihívás :lol:

Csillag, érezheted, mástól is hallottam már. Majd írj, hogy mi volt dokinál. Ha így érzed a babát, baj nem lehet!

Ana, azóta híztam még 16kilót! :oops: Aztán kiderült az IR.
A gyerekek egyébként konzerválnak. Értem ezalatt, hogy nem öregszel mellettük - szerintem -, annyit játszotok, hogy újra gyerek leszel és tök jót tesz a léleknek, testnek, egész kivirulsz :wink:

Nagyon csinos vaaaaagy! Teljesen normális a testalkatod! Jól áll kezedben a baba! Helyes kis picúr! Remélem, hamarosan a sajátodat szoríthatod magadhoz!
Lh-val teszteltél már v. hcg-t fogsz csak?

Kinga, falunap, jó lehetett. Összehozza az embereket. Szükség is van rá manapság.

Niki, sajna bármi lehetséges. Bár én azt gondolom, ha a baba menne el, az jóval több vérrel járna. Már nekem is volt, hogy korai pozi tesztek után megjött a mesi 26 napra (28 helyett) és nagyon-nagyon sok vérrel járt. Nem hiszem, hogy nálad ez volt. Hormonra mész? Abból egy csomó minden kiderül és legalább nem aggódsz, ha minden rendben van. Azzal, hogy fogytál, nagyon sok jót tettél az ügy érdekében, ez egészen biztos!

Mares, már nagyon a vége felé jársz :) De jó neked! :)

Baba, kitartás, most már tényleg ideje babázni, szólj a kisasszonynak is :)

Tegnap voltam Decathlonban, vettem egy pár futócipőt (is). Brutálisan le volt árazva (nem volt 9ezer pénz sem), az egyetlen pár volt az egész kócerájban ebből, ráadásul pont a méretem (41-es), meg kellett vennem!!! Szeptembertől kipróbálom a kocogást is a keró mellett, akkor a gyerekek már ovi-bölcsi, ráadásul a testtömegem várhatóan akkor már csökken és kevésbé lesz megterhelő a lábamnak, ami addig is, remélem, hogy még jobban helyrejön. Ha fájni fog, abbahagyom, de nagyon hiányzik a futás. Most nagyon rá vagyok kattanva a sportra, ha sikerül lefogyni, akkor sem hagyom abba! Mégegyszer nem hízok fel így!!!

Amúgy pont tegnap este néztem, hogy eldeformálódott a lábamfejem! A két gyerekkel több mint két számot nőtt, a lábujjaim meg maradtak picik. Rusnya egy darab lett :lol:

maccs01

niki

hú akkor csináltál sok finomságot nyami :)

nem tudom,érdekes amit irsz,lehet benne valami.azt mondják hogy sok terhessget észre sem vesznek mert olyan mintha csak meglenne.

mares

tényleg jó érzés :)

KépKép
bettike83

hahó

Voltam bababoltban és úgy otthagytam 35000 ftot,mint a sicc!
Vettem kókuszmatracolt,pelenkázólapot,2 gumislepedőt, textilpelenkát, popsitörlőt, púdert,melltartót,melltartóbetétet, cumit+láncot eldobható pelust(28 dba kórházba), vízhőmérőt, lázmérőt, egy bodyt és fertőtlenítő folyadékot. Belefért 2 nagyobb szatyorba a cucc,kivéve a matrac meg a pelenkázólap. Majd hanyattestem,és semmi olyat nem vettem,ami luxus vagy drágább mint egy sima nevenincs termék.
Cumisüveg nem volt olyan ,amilyet akartam,elfogyott,majd csak jövő héten lesz,de kell még pár cucc ,amit majd asszem csak jövő hónapban veszek meg!
De olyan édes dolgok mind,hogy elnézelődtem volna még órákig!
Most meg elballagok vasalni.

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!
Bocsi, h nem írtam, de rohadt szarul vagyok...
Hányingerem van már pár napja, ma már szédültem is kicsit, tök laza a székletem, szinte már megy egy hete, de semmi... semmi sem mulassza el a hányingert... ma reggel ráadásul vmi fehér vmi jött belőlem. Tök szintelen, szagtalan víz álalgú vmi, de lefürödtem, utána még pecsételt egy kicsit és elmúlt...
Sztetek mit tegyek? Annyira elviselhetetlen ez a rosszullét...

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba, nem lehet, hogy a nyákdugód távozott?
Bár én nem sokat tudok ebbe segíteni, mert nem voltam még ilyen helyzetben. Viszont sajnálom, hogy szarul vagy nagyon!
Dokinál már voltál vagy most minden nap mész?

Megérzésem szerint a héten tutira kibújik Dominika! :lol: :lol:
Úgyhogy kitartás!

Kinga, jól bevásároltál, de ez mind szükséges dolog. Hol vásároltad mindezt?

Mares, biztos tágítja a helyet magának! Irigyellek, hogy mész a balcsira. Én még az idén a tájékán sem voltam.

Maccs, nem megyek még. Ahhoz kéne keresnem egy dokibácsit, de sokáig már nem halogatom.
Tök jó, hogy így elhatároztad magad sportügyileg. Hajrá!!!!!!
A cipőkkel általában én is így járok. Ha van olyan amit tetszik és az ára is jó, tuti, hogy nincs méretben.

Bettike, a barátnőm terhes volt és mellette rendesen megjött neki.

Többiek hol vagytok??????

Ana, Leti, Chris, Csillag???????????????

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok LÁnyok!

MA annyira elúsztam melóban, hogy nem volt időm írni.
Most meg iszonyat fáradt vagyok, így most meg ezért nincs kedvem, ne harizzatok... Majd holnap.

Puszi, puszi!

Baba, úgy drukkolok neked! Én is a nyákdugóra tippelek! A barátnőmnek is volt ilyen.

NA szevasztok, megyek vízszintesbe.
Vendég

Sziasztok!

Igen elvileg a férjem szerint is a nyákdugó volt... keményedéseim vannak, fájások nincsenek... hát lesz ami lesz csajok... úgy izgulok... ha történik vmi jelentkezem :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Helló!

Baba, jó lenne, ha beszélnél a dokiddal ezekről. A színtelen valami simán lehet magzatvíz, szóval mindenképpen kérdezz rá nála!

Ha nem haragszotok meg, most csak gyorsban leírom, mi volt a dokinál:

1,7 cm-es babám van, dobogó szívvel :)

Múltkori vérvételes leletem alapján azt mondta, hogy magas a cukrom, ami 5,8. Szerintem ez egyátalán nem magas, de elküldött diabetológushoz. :roll: Csak még azt nem tudom, mikor tudok elmenni oda is. Ja, meg persze a védőnőhöz is mennem kell. :roll: Elég szar ez így, nem tudom, hova tegyem már addig a kicsinyeimet, és pláne, hogy mit mondok ezekről a vizsgálatokról :?

Na szép estét lánykák!

esthajnalcsillag

Csillag vidd magaddal őket, vagy azt nem lehet?
Otthon meg mondd, hogy játszóra ide-oda mentek, és a játszó közben mentek el...
Sajnos a dokim szabin van...
Szted akkor mit tegyek?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Szülésznőd van?

esthajnalcsillag

Baba! a pecsételés meg a többi simán lehet nyákdugó. Nekem ilyen tojásfehérje váladékhoz hasonló nyomokban vér volt. Ezután jött is a fájás. Szerintem is beszélj valakivel. Védőnő?
anabana

Csillag ez szuper!!!!!!!!!!!! Na ezt a hírt vártam ma tőled! :D :D :D
Szerintem ha magaddal is vinnéd őket és még nem tudják, tutira elszólják előbb utóbb magukat, hogy nem a játszótéren voltak.

Azt nem lehet mondani, hogy volt egy általános vérképed mondjuk amit a házidoki írt, amin magas a cukrod és ezért kell menned diabetológiára?

Baba, akkor ha most indul meg a szülés akkor nem is megy a doki.
Fogadott orvos vagy csak hozzá jársz?

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki

Móron vettem mindent a pelenka és bababoltban,mert eza környéken a legolcsóbb,ez fix, utánajártam! Képzeld,most néztem,hogy a pelenkázószivacsot meg Seregélyesen csinálták! :)

Baba

Beszélj legalább a védőnővel! De valami hozzáértő nem ártana! Ez tiszta izgi,mindjárt szülni fogsz!

Csillag

De jó,micsoda óriásod van! :D Hát a többit meg oldd meg,mondd,hogy nem jó a vérképed és továbbküldtek!

Kép
Kép
k_inga

Kinga ezt jó tudni hol érdemes vásárolni! :D

Igen itt van egy gyár ami ilyen babadolgokat gyárt. De sajna munka ügyileg elég egy szemét cég! Párom már tapasztalta pár hónapja.

Amúgy mi az a kókuszmatrac! Szó szerint matrac a kiságyba? :roll:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki

Igen az,csak nem szivacs,mert ezt ki lehet veretni zuhannyal és hamar megszárad. Az is seregélyesi

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!
Reggel 10-re megyek a kórházba, minden kiderül akkor... nem fizetett doki (nem jön, ha szülünk, sajna), csak hozzá jártam, mivel mondta, h ő szabin lesz mostanában, amikor szülök, de ő a legnormálisabb itt a városban, ezért maradtam nála, meg a kórházban is ügyelt, így jó volt mikor mentem.
A kókuszmatrac az nagyon, kismanónak és Dominikának is ilyet vettünk.
Sokkal jobb, mint a matrac, higénikusabb is.

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba, egy kalappal! +++++++++++++++++++++++++++ Szerintem magzatvíz volt, nem jó a babának, ha kevés, de holnap úgyis okosabb leszel. Ha magzatvíz, akkor bentfognak, és megindítják a szülést - már elég időben vagy. Ezt én mondom így "nagy okosan", látatlanban :oops:. Kérj ultrahangot is és mindenről számolj be a dokinak! Létezik olyan, hogy "fájásgyengeség", attól még nem maradhat bent a baba, míg világ a világ :), és ha magzatvíz volt, akkor meg főleg, nagyon kockázatos várni.
Nálam egy vékony kis csővel néztek magzatvizet - szerintem semmit sem éreztem -, felrakják a méhszájhoz és ha csepeg, akkor meggyőződtek róla, hogy az az.
Nekem még sosem folyt el, úgyhogy tényleg sülttökvagyok, de sokat olvastam-hallottam róla.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.08.03 00:03-kor.

maccs01

Kinga, nagyon jókat vásároltál! Ezeket fogod nézegetni nap mint nap és tök boldog leszel! Ügyi vagy!

maccs01

Csillag, gratulálok a nagy babóhoz! Jó méret :)

maccs01

Niki, köszi. Remélem, hogy sikerül valami tuti dokkert kifognod ++++++

Leti, pihizz csak :)

Pussz

maccs01

Sziasztok!

BABA megy a drukk!

Maccs, te nem tudtál aludni?

Letti! Tegnap aggódtam érted, mert csak sokára jelentkeztél. Inkább csak írj egy sor délelőtt hogy nem érsz rá. Légyszi!

CSillag! Nagyon örülök a hírednek, mert ugye szíved legmélyén ez a bébi volt a vágyad. Sokszor az észszerűséget felülmúlja a szív akarata.

CSajszik! Úgy érzem nincs semmi. 9 nap, de semmi tünet. :cry:

Mindenkit puszilok
, majd benézek hogy megtudjam mi van Babával, na és veletek is.
anabana

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?