Új privát üzeneted érkezett!

Breki, a sorozatos laptető-megcsípő! Ez azért elég durva! :lol: Amikor nekem volt rá szükségem, sorozatban sikerült is, ahogy a baba is! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

:shock: :shock: :shock:
ez tényleg furi :lol:
most értünk haza párocskámmal :)
voltunk Hádában :)

Navi: szerintem naaaaon szép név!!! :D
Zorka is, Léna is :)

Én tutira nem reklamálnék,ha így hívnának.

Visszatérve a laptetőre: remélem is,hogy szerencsét hoz.
Csak ámulok,hogy még az előző oldalon olvasgattam,amiket írtatok,erre nem átdobott a következőre? :lol:
Vendég

Sziasztok!
Nagyon köszönöm a szülinapi köszöntést! :lol:
Macs, neked is Boldog Szülinapot kívánok!

Mieza, szupi lehet az a turi, majd egyszer megnézem én is. A másik turi az drágább az tuti.

Andi, drukkolok a kis fagyibabának. Küldöm a babaragacsokat ++++++++++++++!

Eszter, ez szuper! :D Már a köv. hónapban kezdés. Az 1 kis fagyibaba tuti nagyon ügyes lesz, hiszen már most is az 7-8 napos! Azért drukkolok a spontánnak is!

Kubu, nálad mi volt ma ctg-n?

Én még teljesen egyben, Lili nem szeretne a szülinapomon megszületni. A doki szerint semmi jele, teljesen zárt még mindig a méhszáj, fájások sincsenek. A gyermek nagyon jól érzi magát bent.
Szerdán, és pénteken is megyek ismét. Aztán ha a héten nem születik meg, akkor hétfőn be kell feküdni és gondolom utána megindítják a szülést. Hát ezt nem nagyon szeretném, de ez van, ami Lilinek a legjobb, az lesz és kész!
Most megyek és ebédelek valamit, majd még jelentkezem....

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

kisbeeka:
Jo olvasni soraidat,erot ad mindannyiunknak, Csinaltal tesztet azota?

andi: neked is drukkolok+++++++

Mi is elmentunk anno a templomba halat adni, bar nem vagyok egy nagy vallasos ember, de tudom,hogy az egiek velunk vannak figyelnek es vigyaznak rank, a sikertelensegeinknek is biztos,hogy megvannak az okai.

Woody: hat ez a kisasszony jol megvarakoztat benneteket :wink:

vorosmacs, tudom,hogy pihire vagy itelve, de hatha jossz erre, jol vagy minden rendben veletek, fiucskak is jol vannak?
valyoni

megjöttem :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Macskusz, Woody: Boldogságos Születésnapot Nektek!!!

Kép
Vendég

Valyoni: ez nagyon kedves Tőled!! :)

Tegnap hajnal óta nem teszteltem,asszem nem is fogok.
Rábízom magam a történésekre. :lol:

Persze mivel elég kíváncsi ember vagyok,nem készpénz,hogy nem fogok már tesztelni csütörtökig,de mivel úgyis bénák a tesztek,talán nincs értelme :lol:

Kubu: Te mindig itt vagy,hihetetlen hogy még mindig bírod :lol:
Lizácska makacsabb,mint hittem :D
Vendég

Kép
Vendég

na gyorsban jövök mert menni kell mesét nézni :-)

2 ujjnyi, szerda du 2-kor talim van a szülőszobán :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kubuspace

Kubu: Azt a mindenit, de pontosan megmondta a dokid :)

Jó mesenézést ;)

hofeherke

Kubu: ez aztán a szoros program :lol:

nagyon be lettél határolva :D
Vendég

Húúú Kubu, azta..... :lol: :lol: :lol: :lol: Szerde du. 2 óra.... :) szuper :)
andrea-1

Sziasztok!

Macs,Woody:Nagyon Boldog Születésnapot ! :lol:

Juditok:kicsit megkésve,de nem feledve Boldog Névnapot! :lol:

Rita-szombaton volt az uccsó szuri(7.),ma már nem kellett,hcg 21,
teljes vérkép jó lett.ÉS 6hét múlva mehetünk a sítáborosokért :lol:
Holnap én is gondolok rád,rem. nem lesz szükséged szurira.

Béku-mennek a hcg növelők :!: :!: :!: :!:
Andinak babaragacsok :!: :!: :!:

Angi-örülök,h írtál,menjetek pihenni,csak a napocskával vigyázzatok :lol:

Számos Pancsi
pancsi790204

Sziasztok csajok!

Láttam hogy sokan érdeklődtetek hogy mi van velem :) Úgy néz ki hogy sikerrel jártam, bár nem szeretek semmit elkiabálni. A 12. hétig szerintem nem jó ha az ember beleéli magát bizonyos dolgokba. A lényeg hogy sikerült, és köszi a támogatást!! Majd többet írok ha már túl vagyok ezen a kritikus időszakon.
ms

Sziasztok!

Na túl éltem a petevezeték átjárhatóságit :shock: :shock:
az fájt amikor megcsipte a méhszájat akkor csillagokat láttam a többi kellemetlen volt inkább.De nagyon véreztem,az nem lehet,h a cisztákat kihajtotta??? :shock: :shock:
minden rendben,13-án az uram mégegyszer megy sperma vizsgálatra és akkor lehet kérni az orvoshoz időpontot.

Aktucs,Estrella!nem olyan gáz Ú ügynök nagyon rendes mondja mindig mit csinál!
vikus82

Isten éltesse a szülinaposokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kubu!Éljen mindjárt túl vagy rajta!
vikus82

Ms: Akkor addig mi is csak halkan örülünk Veled ;)

Pancsi: köszi a hcg-növelőt! :D
Neked is drukk 6 hét múlva! :)
Vendég

Vikus: nagy gratula,végre ezen is túl vagy!
Ügyes voltál :) Innentől felgyorsulnak majd a dolgok :D
Vendég

Kubu, ez nagyon izgi! Akkor Liza szerdán érkezik... :D
Írtad, hogy Marcit túlhordtad, neked is be kellett feküdnöd, illetve magától indult el végül szülés?

ms, halkan örülök! Szerintem minden ok lesz.

vikus, ügyes vagy, és örülök, hogy minden rendben volt

pancsi, drukkolok majd nagyon a fagyisnak 6 hét múlva!

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Köszönöm a szülinapi jókívánságokat, nagyon kedvesek vagytok! Igen Navi, ez egy rendhagyó születésnap!!! :lol: :lol: :lol:

S ügynökről a cikk: én ismerem Molykát a Hoxáról, aki írta, úgyhogy tutkó nem fizetős hirdetés :lol: :lol: Egyébként Rodi is meg tudja mindezt erősíteni szerintem, mert neki is ő a szülésze. :D

Woody kiscsajod remekül érzi magát odabent :lol: :lol: :lol: :lol: , neked is Kép

Eszter örülök, hogy K2 ügynök is benne van a dologban. :lol: :lol: :lol: :lol: Neked most is szupi spontán ciklusod volt, nem kell majd semmmi, csak repesztő meg progeszteron és a kis fagyibébi. :lol: :lol: :lol: Új munkahely? Gratulálok!

Kubu, ááááááá de jó!!! :lol: :lol: :lol: ennyien bizti nem izgultak, drukkoltak, amikor Marcus született. :lol: :lol: nagyon drukkolunk szerdára :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ms gratulálok :lol: :lol: :lol: , de ennyire ne izgulj már, agyamra megy, hogy agyon paráztatják ezzel a 12. héttel a kismamikat, tessék felhőtlenül örülni, mert kisbab(ák?) megérzik :!: :!: :!:

Vikus ügyes voltál, örülök, hogy túl vagy rajta!!!!

Lányok nem hiába fektetnek, nagyon jól vagyunk, nem fáj és feszít úgy a hasam. :!: :lol: :lol: :lol: Persze nem bírok egész nap vízszintben lenni, de nem csinálok semmit a háztartásban, zuram és a testvéreim segítenek, amit meg nem, az úgymarad.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vörösmacska 2010.08.02 16:48-kor.

Maccs
vörösmacska

Sokszámos Pancsi örülök, hogy nem kell több szuri. Hajrá fagyibabák!!!! :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Régi Pancsink, te valamikor a napokban mész az amnio eredményért, majd írj, hogy mi volt. :?: :?: :?: :?: Bár úgy is tudjuk, hogy minden okés!!!!!!!!! Voltatok Balcsin?

Maccs
vörösmacska

Macsi: örülök,hogy Te is úgy gondolod,hogy túlzottan paráztatnak ezzel a 12. héttel...
Hogy lehet úgy várni és örülni,ha közben azt mondogatják,hogy rettegj,mert még mindig nem biztos,hogy Veled marad a baba...

Így hogy tudna pozitívan hozzáállni az ember? :?

Én is tudom,hogy bármi lehet,de mégis csak a legjobb jár az agyamban (tudjátok: önmagát beteljesítő jóslat :) ).

Apummal beszélgettünk pár hónapja.
Én mindig nagyon aggódós voltam,és mondtam is neki: Tudod,azt mondják,"jobb félni,mint megijedni".
Erre ő azt mondta nekem: Inkább éld nyugodtan az életet,és nem félelemben,és ha mégis valami gond adódik,ráérünk akkor "megijedni",és elgondolkozni a megoldáson.

Ha félelemben éled az életed,csak fél életet élsz,sose tudsz igazán felszabadult lenni.

Úgyhogy hajrá pozitív hozzáállás,pozitív gondolatok,és pozitív tesztek! :lol: :lol:

Téged meg Jóistenke éltessen!! :lol:
Vendég

Köszi csajok!

Kisbeeka!
Én is temlomba járó vagyok,egyébként akihez miég lehet imádkozni Szent Rita Ő a reménytelen ügyek szentje(persze nálatok már ott van a bérlő :wink: )
vikus82

Akkor inkább valami más szentjéhez kell imádkozni,mert nem jó,ha reménytelennek érzed az ügyet :)

Amúgy nem vagyok katolikus,úgyhogy csak a Jóistenhez imádkozom... :roll: :D

Remélem a bérlő 9 hónapra kibérli azt a szépen felújított lakot,mert kauciót nem kértem :lol:
Vendég

Sziasztok!
Jó húzós napom volt ma, megpróbáltam 3 napi munkámat megcsinálni és csodálkoztam, hogy ez nem sikerült. Persze még mindig nem a saját helyemen ülök, mert ugyan visszahozták, de nem jó a gépem, tehát lassabban is haladok, nem tudom hova tenni a cuccaimat. Na mindegy, két nap pihi jön :roll:

Vikus, örülök, hogy túlélted, ez mindenesetre reményteli. :wink:
Ugye erre a vizsgálatra nem kell éhgyomor? ezt elfelejtettem megkérdezni.

Sok boldogságot a szülinaposoknak!
aktucs

Aktucs: éhgyomor szerintem csak altatás előtt kell.
Itt meg max vmi gyógyszert fognak adni (fájdalomcsillapító).

De ne aggódj,minden jól fog menni,és jó eredményeket kapsz :)
Ez is csak azért van,hogy érezd,hogy újabb lépéssel vagy közelebb az álmodhoz :)
Vendég

Maccs :) tudom hogy igazad van, csak ezeken a fórumokon sokmindent olvas az ember lánya. A valódi statisztikát persze nem tudom.
Nem tudjátok véletlenül hogy a BMC-ben melyik orvos vállal szüléseket is? Ugye jó tudom hogy K ügynök nem vállal?
ms

Ms: Sz ügynökről úgy tudom,vállal,a többi ügynökről nem tudom sajnos...

Én se tudom,hogy ha eljön az ideje,akkor kihez fogok járni,mert az én dokim 250.000-ért vezet le szülést,mert már csak magánkórházban lehet nála szülni... :(

Pedig úgy megkedveltem.
Talán Sz-t kérem majd meg,bár tudva,hogy mennyien járnak hozzá,szerintem erre nem sok esélyem lesz.
Vendég

Woody,
neked is boldog szülinapot!

Kubu,
már csak kettőt kell aludni szerdáig! nagyon drukk aznapra! :-D

ms,
jü hogy előkerültél, halkan gratula. a nehéz kezdés szuper folytatást jelentsen. :-)

Mai babaragacsok Békának és Andinak elindultak.

Judit???

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Én már eldöntöttem, hogy nem lesz szülészorvosom (csak ha ikreim lesznek) Ügyeletes orvos, és fogadott szülésznő. :wink:
Kicsit fura, hogy így elterveztem, amikor még a kertek alatt sincs, de már megvan a neve (érdekes, csak lány), gondolatban be van rendezve a szobája, és átrendezve a lakás többi része bababaráttá, megtervezve a szülés, az utána következő 5 év. Minden.

szóval tényleg nyugodtan jöhet. 8)
aktucs

Woody, VörösMacs,

Boldog szülinapot kívánok Nektek!

Kép
brumi24

Sziasztok!
Holnap megyek hcg mérésre,10 körül,jön v.ki bmcbe?
ritabmc

Kubu,
Márcsak két nap :D

Ms,
Halk gratula, vigyázz nagyon magadra és a kis pocalakóra.

Breki, Andi,
HCG-növesztőket és babaragacsokat küldök :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Aktucs,
Kitartást holnapra.
Nem annyira furi, hogy már elterveztél dolgokat. Nálunk van már fiú név is és lány név is és én is tudom kb, hogy rendezném be a szobákat és miket festenék a falra :D

Vikus,
Ügyi voltál :D
Most már pörögnek majd az események.
brumi24

Sziasztok!

Késő van és gyors leszek:

Macs és Woody: sok-sok boldog születésnapot, jövőre már babácskákkal ünnepelhettek!

Ma megvolt a fogászat: most féltem nem volt miért. Több vers inj. után 20 perc alatt 3 db-ban kijött a fogam. A tortura azért megviselt, meg más dolgom is volt. De kinn van és már csak 1-2 alkalom és jöhet az első hid. Utána jön a köv. huzás/beülti egy napon, csak nekem nem babó, hanem fog.

Esteralla: privi ment és köszi.

Kubu: jaj de izgi. Apának állás ügyben mi van?

Minden jót üdv kispatak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.08.02 20:25-kor.
Vendég

rita:
en megyek holnap, kb fel 10-re erek oda,

Szulinaposaknak: Isten eltessen benneteket, sok boldogsagot!!!!

Eszter: de jo,hogy mehettek!!! akkor nektek is augusztus lesz a honapotok.

kisbeeka: minden rendben lesz csutortokon, erzem,tuti,hogy novexik a hcg.Nem is lehet maskepp!!!!!

vikus: dejo,hogy mar tul vagy rajta

Elkosoznok, mennem kell mesezni, kicist elcsusztunk ma este.

Holnap jovok, remelem minden oke lesz odabennt es ereik a sejtecskem.

Jo ejt lanyok!!
valyoni

ereik=erik
mindig felrenyomok :lol:
valyoni

Zsuzsi és Brumi: köszönöm a ragacsokat,és a hcg-növelőket :)

Aktucs: jééé,Te aztán jól eltervezted :)
Mi az oka,hogy nem akarsz dokkot választani,és inkább ügyeletesnél szülnél?
Igazából én nem tudhatom,hogy jó,hisz nem szültem még,így nincs tapasztalatom.

Én tutira veszem,hogy lányunk lesz (aztán újabb lány),de azért vannak fiúneveink is,ahogy már írtam korábban is (Noel és Márk), mert mi annak is nagyon örülnénk,ha fiú babánk lenne :)
Úgyhogy akármelyik lesz is,mi leszünk a legboldogabb szülők :D

Rita: én most nem megyek bmc-be,majd csütörtökön.
ha esetleg akkor is kell menned valami miatt,akkor engem ott találsz legalább 11-ig :)
Vendég

Valyoni: tündér vagy,köszönöm!!! :D
én is nagyon bízom benne :)
Vendég

kisbeka!
Halk gratula! ( ha jól vettem ki a hozzászólásokból!)

Ms!
Nektek is nagy gratula!

Kubu!
Húúúú, szerdán nagyon fogok rátok gondolni! Emlékszem, amikor ti lettetek Woodyval kétcsíkosak! Én meg, csak vágyakoztam, hogy én is, én is, én is…… :lol:
Hogy rohan az idő, és szerdán már kézben lesz Liza!

Woody!
Neked is nagyon szurkolok!

Macs! Woody!
Nagyon boldog születésnapot!

Juditok!
Nektek utólag is, de nagyon boldog névnapot!

A doktornőről írt cikk minden szavával egyetértek! Én nagyon szerencsének érzem magam, hogy őt választottam! Én ha akarnék sem tudnék rosszat mondani rá!

S ügynöknél is lehet szülni! Ő mindent megtesz a kismamikért és, hogy biztosan odaérjen a szülésekhez is!

Kispatak!
Remélem, hamar begyógyul a fogad helye, és már nem fog a többi dolog így megviselni!

Holnap mindenkinek drukkolok!

rodina74

Szia Rodina!

Igen,jól olvastad :)
Az van,hogy nagyon alacsony lett a HCG-m, Sz mondta hogy 10-től jó,nekem 14 lett,ezért csütörtökön menni kell kontroll vv-re,hogy nőtt-e az érték,aztán az is kiderül,hogy ha igen,akkor jó helyen van-e a babó :)

köszi a gratulát addig is,remélem később már hangos gratulánk is lehet :)
Vendég

Kispatak: sok-sok energiát küldök Neked,hogy el tudd viselni,ami még vár Rád! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
utána sokkal jobb lesz minden! :)
Vendég

Kukk,
gondoltam visszaolvasok, de über fennforgás van nálunk éppen. Úgy volt hogy hugi vigyáz majd szerdán Marcira, erre ma az uhun kiderült hogy bébike már nagyon lent van (24 hetes). szóval kórházba nem küldte a doki, de mától csak ágy és ágy. Kb. fél órán keresztül kiabáltam le a hugi fejét mire megértette hogy a wc-pisi, fürdő-tusolás az valóban azt jelenti és semmi mást nem csinálhat ha nem akarja hogy nagy baj legyen.
szóval most organizáljuk hogy ki az akivel Marci még el tud lenni anélkül hogy végigüvöltené a fél napot ha az apja nem lesz vele... vagy kénytelenek leszünk vinni a szülőszobára :shock: na jó csak viccelek. Úgyhogy most még szervezünk, tervezünk aztán hajnalban jövök és jól visszaolvaslak Benneteket.
cuppa

kubuspace

Maccs és Woody, én is nagyon boldog szülinapot kívánok nektek!!!

Hajrá Andrea, remélem, hogy most minden tutis lesz! Nagyon szorítok. Ha átértékeltél dolgokat, az sokat segíthet :D Jaj, de jó, hogy ilyen szépen sikerült a felolvasztás. Nekünk is Ilona csinált babót!
www.hadakft.hu (csak a kilosakba menj, ne a darabosakba :D )

Luca, nekem lelkileg nagyon sokat segített tündérkeresztanyánk. Iszonyú sok dolog megfordult bennem pár nap-hét alatt. Ezek kellettek a babaváráshoz, most már látom :D

Estrella, én is kértem a rákszűrést és SZ. megcsinálta azonnal :D Meglett a babója a barátnőnek és Sz-nek? Hurrá! Mesélj-mesélj! Ez a fizetett hirdetés elég jó, akkorát nevettem!
Angol volt a főnököm, úgyhogy szóban kettesben elmeséltem neki, hogy mi van. Aztán bescenneltem neki a bmc-s papírt és átküldtem, hogy „amiről beszéltünk” plusz egy linket a wikipédiás IVF-ről :D Aztán elküldtem magamnak az otthoni címemre is. (meg az is, amiben reagált rá). Ennyi szerencsém volt, mert amikor kidobtak, azonnal zárták a gépem, nem is tudtam volna hozzáférni a mailekhez.

Kubu, most értem oda, pont a NagyLajosos Hádában voltam :D Ma elmentem, vettem egy zsák ruhát, tényleg nagyon jókat és 1.200 forintot fizettem. És végig mondogattam neki, hogy mi annyira várjuk, ezt már neki vettük, szépek és olyan cuki lesz majd bennük. Azt hiszem babaruhára nem lesz többé gondom :D Úgyhogy nagyon belekezdtem most a babaszoba tervezésébe. Egyenlőre fejben, mert ugye festeni akarok a falra és ki kell találni hova mit :D
Hú, Markus tud pakolni :D ))))
Majd szólj, már olyan listám van a körúti turikból :D
Migrénnél én is pont ezt tettem tegnap, hogy meleg-hideg-meleg-hideg zuhi, az kicsit segített. Legközelebb megpróbálom a petrezselymet is :D
Válaszottál már pótdokit ha mégsem akarna a kisasszony kikukkantani péntekig?

Vikus, nekem is van olyan rokonom, akivel nem beszélünk. Nem kell. De tuti, hogy az segít babásodni, ha minden rossz érzést kiírtotok magatokból és megbocsájtotok. Az, hogy elfogadjátok, hogy ők ilyenek és lengeditek a rossz érzéseket. Az, hogy elfogadjátok, még nem azt jelenti, hogy egyet értetek vele, vagy, hogy nem esne rosszul… Nem biztos, hogy nektek kell vele tartanotok a kapcsolatot, de lehet, hogy a babának szüksége lesz rájuk és szeretni fogja őket. (Pl: az én nagypapám igen megkeserítette anyu életét. Aztán leszokott, de anyu és az ő viszonya már nem lett jobb. Nekem viszont tökéletes nagypapám volt, amit annak köszönhetek, hogy anyu ezt lehetővé tette..) Nem okoskodni akarok, de ezt pl. olyan dolog, ami lelkileg nekem segített közelebb jutni a babóhoz…

Rita, holnap reggelre annnnnyira szurkolok!
A táblázatban szereplő adatokat írd meg nekem priviben. Hogy melyik rubrikába mit írjak :)

Makó, Vickany gyertek, mert a 12. heti eredmények után átkerültök a kismamis részbe!!! :D Régi álom teljesül így!

Sajti, a barátnőd is lassan átlépi a kritikus 12. hetet. Ő akkor maradt Sz. páciense? :D Én is járok ezekbe, amiket írtál. Most teljesen meg vagyok őrülve a turikért!

Aktucs, nekünk is mindig lógott a levegőben, hogy hogy fizetjük ki a lombikot. Aztán valahogy mindig úgy hozta az ég, hogy lett rá. Fentről nagyon segítve van ez…
(csak plusz infoként, egészségbiztosítással elszámolható)
Az endoval nekem is így volt, de az első inszemes stimu alatt annyira megnőtt, hogy le is állította és mennem kellett műtetni… Aztán már csak lombik jöhetett szóba.

Navi, sajnálom, hogy nem igazán sikerült magamutogatósra a kiscsajjal a tali ! Viszont így is láttátok és annyira édes!! Dvd-t nem kértetek? Vagy nem lehetett? (nem tudom, hogy hogy megy ez)
Hát, fura lett a talid a volt osztálytársakkal. Egyre több az elégedetlen ember. Egyre többször jut eszembe, hogy egy kör lombik mindenkire ráférne :D Valahogy összetartóbbak

Békus, képzeld, a 2 hetes tesztvárós időszak alatt nagyon szenvedtem, hogy sokat kellett pihennem. Pont ezért szerintem kaptam a hematómát és még 3 hét pihi-fekvést… Furi, hogy te is milyen nehezen szenvedted a pihit és most még kell feküdnöd. Nekem ezzel azt kellett megtanulnom, hogy most ez a feladatom, hogy fekszem és várok. Ezt a baba szeretné tőlem. Én nagyon pörgős vagyok egyébként, de le kell lassulnom egy babóhoz, mert ha megszületik, akkor szüksége lesz arra, hogy lassabb legyen a tempom. És bár iszonyú nehéz volt, de megtettem neki, főleg fejben. És meg is maradt :D )) Szóval, hajrá-hajrá! Biztos sugall neked dolgokat, próbálj rá figyelni :D
Szerintem ne tesztelj többet, nem tesz jót neked :D Még nőnie kell, azért is nem hívtak vissza mára, csak csütörtökre :D
Mondjuk a babaruhával én is megvártam a 12. hetet… (És még így is furán néznek rám :D )

Valyoni, nagyon durva, hogy neked is ilyen migréned volt. Én sosem voltam frontérzékeny, de most már előre figyelem a híradóban, mert valahogy igyekszem felkészülni rá. Sosem gondoltam, hogy ilyen egy durva migrén. Sajnos én még erős gyógyszert sem szedhetek, viszont látom, hogy neked sem segítettek… Békus, én eddig azt hittem, hogy volt már migrénem. Na, most már tudom, hogy az csak fejfájás volt. Nekem tuti, hogy a terhesség hozta ki.

Angi, töltődj fel a wellness alatt és aztán hajrá a spontánnak :D )) Sose lehet tudni mikor jön a csoda! Én is épp akkor megyek „nyaralni” :D

Zsuzsó, én is arra gondoltam, amikor a cikket olvastam :D ))) Nem tudom mit kéne tenned, várj még pár napot, aztán ugorj be a bmc-be, hogy ilyenkor mi a teendő…

Heni, mesélj-mesélj, hogy vagy?

Eszter, hát remélem azért időben és korának fejletten látom meg a kicsit Vicces lenne, ha már elsétálna, megnézném a dokik arcát a Jánosban.
De jó híreid vannak, öröm olvasni. Igen, K-ék jól gondolták, hogy elég nagy esélyed van a beágyazódásra, a szokásos 4ből egy siker törvényt nem kicsit írtad felül :D ))) Szóval, igazuk van. És ami baba már blasztoban lett lefagyasztva, az túl van a genetikai döntő időszakon, szóval iszonyú nagy esélyetek van!!!
mieza

Visszatérve az álmomra, a fejlett gyereket illetően gondolkodtam. Lehet, hogy azért, mert még sosem láttam 1 hónap körüli babát. Sajnos az ismerősi körben még nem volt, vagy ha volt, akkor jutottunk el hozzájuk (pl. Prágába), amikor már fél éves volt. Csajok, ha nem nagy gond, légyszi valaki jelentkezzen priviben, akinek nem lenne gond, hogy megnézzünk egy kb. 1 hónapos babót, hogy legalább lássuk, milyen kicsi is ő… Lécci. Februárig lehet jelentkezni. Ha nem, akkor titokba belógok a Jánosba :oops:
mieza

Sajti, szerintem pont egyszerre voltunk ma Hádába :D Mit vettél?

Kubu, szerdán kettőkor? Este fél hétre megyek a Jánosba M-hez! Hú, addigra már meg lesz a kiscsaj!!! Jaj, de izgi!

Számos Pancsi, mennek majd a drukkok, jelentkezz majd az akció előtt!

Csajok, napok óta már csak a szerdára tudok gondolni. Remélem minden rendben lesz! ANnyir izgulok, kérek majd drukkokat! A 12. heti uhu az hüvelyi?

vikus, én is úgy véreztem hsg után, hogy a hazafelé úton 3szor kellett cserélnem, mindig piroslámpánál próbáltam kabát alatt titokban.. (20 perces út volt). Közben meg utáltam, hogy milyen megalázó. Brrr.

Nem számos Pancsi, én is most gondoltam rád, hogy mi lett az eredmény. Tudod már? Csucsuról hírek?

Ms, Sz és S is vállal, és én úgy tudom, hogy Z. is. K már nem, neki az élete a lombik központ lett. S és Sz-ről szülészként és terhesgondozóként csak jókat hallottam, mindkettő nagyon lelkiismeretes és kedves.

Aktucs, én is pont így terveztem, aztán kicsit aggódósabb lettem, hogy minden héten volt valami izgulnivaló és lett dokim. Hát, ahogy olvasom más fórumokban, hogy a 12. heti uhu-ra 4 órát vártak rendes rendelésen és 5 perc alatt elintézték őket… Mi meg időpontra megyünk és egy órán át nézegetjük… Ezt meg kell fizetni, de tudom, hogy tuti jó kezekbe leszek.

Kispatak, még egy tömés majd lesz, de csak aug végén fogom rászánni magam, akkor a dokidhoz mennék :D Neked meg kitartást, amikor nekem szedték ki, nagyon feldagadtam…
mieza

Na, mire végigrágtam magam, mindenki elaludt :))))
mieza

Tudtátok, hogy nem KELL szabit kivenni a bmc-s vizsgálatok miatt? (persze aki titkolja, annak nem kell élnie ezzel a lehetőséggel:)

A kismamáknak mennyi szabadság jár az orvosi vizsgálatok miatt? A munkáltatónak ki kell fizetni az elmaradt munkaórákat?

- Napokban nem mérik a kismamáknak járó szabadságot, a munkáltatónak a kötelező orvosi vizsgálatokra el kell engedniük a dolgozót. Egy mesterséges megtermékenyítéssel teherbe eső nőnek például - ha szükséges - havonta akár 20 napot is biztosítani kell. Az ilyen jellegű eltávozások egyébként munkaidőnek számítanak, vagyis nem vonhatnak bércsökkenést maguk után.
mieza

mieza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?