Maccs és Woody, én is nagyon boldog szülinapot kívánok nektek!!!
Hajrá Andrea, remélem, hogy most minden tutis lesz! Nagyon szorítok. Ha átértékeltél dolgokat, az sokat segíthet
Jaj, de jó, hogy ilyen szépen sikerült a felolvasztás. Nekünk is Ilona csinált babót!
www.hadakft.hu (csak a kilosakba menj, ne a darabosakba
)
Luca, nekem lelkileg nagyon sokat segített tündérkeresztanyánk. Iszonyú sok dolog megfordult bennem pár nap-hét alatt. Ezek kellettek a babaváráshoz, most már látom
Estrella, én is kértem a rákszűrést és SZ. megcsinálta azonnal
Meglett a babója a barátnőnek és Sz-nek? Hurrá! Mesélj-mesélj! Ez a fizetett hirdetés elég jó, akkorát nevettem!
Angol volt a főnököm, úgyhogy szóban kettesben elmeséltem neki, hogy mi van. Aztán bescenneltem neki a bmc-s papírt és átküldtem, hogy „amiről beszéltünk” plusz egy linket a wikipédiás IVF-ről
Aztán elküldtem magamnak az otthoni címemre is. (meg az is, amiben reagált rá). Ennyi szerencsém volt, mert amikor kidobtak, azonnal zárták a gépem, nem is tudtam volna hozzáférni a mailekhez.
Kubu, most értem oda, pont a NagyLajosos Hádában voltam
Ma elmentem, vettem egy zsák ruhát, tényleg nagyon jókat és 1.200 forintot fizettem. És végig mondogattam neki, hogy mi annyira várjuk, ezt már neki vettük, szépek és olyan cuki lesz majd bennük. Azt hiszem babaruhára nem lesz többé gondom
Úgyhogy nagyon belekezdtem most a babaszoba tervezésébe. Egyenlőre fejben, mert ugye festeni akarok a falra és ki kell találni hova mit
Hú, Markus tud pakolni
))))
Majd szólj, már olyan listám van a körúti turikból
Migrénnél én is pont ezt tettem tegnap, hogy meleg-hideg-meleg-hideg zuhi, az kicsit segített. Legközelebb megpróbálom a petrezselymet is
Válaszottál már pótdokit ha mégsem akarna a kisasszony kikukkantani péntekig?
Vikus, nekem is van olyan rokonom, akivel nem beszélünk. Nem kell. De tuti, hogy az segít babásodni, ha minden rossz érzést kiírtotok magatokból és megbocsájtotok. Az, hogy elfogadjátok, hogy ők ilyenek és lengeditek a rossz érzéseket. Az, hogy elfogadjátok, még nem azt jelenti, hogy egyet értetek vele, vagy, hogy nem esne rosszul… Nem biztos, hogy nektek kell vele tartanotok a kapcsolatot, de lehet, hogy a babának szüksége lesz rájuk és szeretni fogja őket. (Pl: az én nagypapám igen megkeserítette anyu életét. Aztán leszokott, de anyu és az ő viszonya már nem lett jobb. Nekem viszont tökéletes nagypapám volt, amit annak köszönhetek, hogy anyu ezt lehetővé tette..) Nem okoskodni akarok, de ezt pl. olyan dolog, ami lelkileg nekem segített közelebb jutni a babóhoz…
Rita, holnap reggelre annnnnyira szurkolok!
A táblázatban szereplő adatokat írd meg nekem priviben. Hogy melyik rubrikába mit írjak
Makó, Vickany gyertek, mert a 12. heti eredmények után átkerültök a kismamis részbe!!!
Régi álom teljesül így!
Sajti, a barátnőd is lassan átlépi a kritikus 12. hetet. Ő akkor maradt Sz. páciense?
Én is járok ezekbe, amiket írtál. Most teljesen meg vagyok őrülve a turikért!
Aktucs, nekünk is mindig lógott a levegőben, hogy hogy fizetjük ki a lombikot. Aztán valahogy mindig úgy hozta az ég, hogy lett rá. Fentről nagyon segítve van ez…
(csak plusz infoként, egészségbiztosítással elszámolható)
Az endoval nekem is így volt, de az első inszemes stimu alatt annyira megnőtt, hogy le is állította és mennem kellett műtetni… Aztán már csak lombik jöhetett szóba.
Navi, sajnálom, hogy nem igazán sikerült magamutogatósra a kiscsajjal a tali ! Viszont így is láttátok és annyira édes!! Dvd-t nem kértetek? Vagy nem lehetett? (nem tudom, hogy hogy megy ez)
Hát, fura lett a talid a volt osztálytársakkal. Egyre több az elégedetlen ember. Egyre többször jut eszembe, hogy egy kör lombik mindenkire ráférne
Valahogy összetartóbbak
Békus, képzeld, a 2 hetes tesztvárós időszak alatt nagyon szenvedtem, hogy sokat kellett pihennem. Pont ezért szerintem kaptam a hematómát és még 3 hét pihi-fekvést… Furi, hogy te is milyen nehezen szenvedted a pihit és most még kell feküdnöd. Nekem ezzel azt kellett megtanulnom, hogy most ez a feladatom, hogy fekszem és várok. Ezt a baba szeretné tőlem. Én nagyon pörgős vagyok egyébként, de le kell lassulnom egy babóhoz, mert ha megszületik, akkor szüksége lesz arra, hogy lassabb legyen a tempom. És bár iszonyú nehéz volt, de megtettem neki, főleg fejben. És meg is maradt
)) Szóval, hajrá-hajrá! Biztos sugall neked dolgokat, próbálj rá figyelni
Szerintem ne tesztelj többet, nem tesz jót neked
Még nőnie kell, azért is nem hívtak vissza mára, csak csütörtökre
Mondjuk a babaruhával én is megvártam a 12. hetet… (És még így is furán néznek rám
)
Valyoni, nagyon durva, hogy neked is ilyen migréned volt. Én sosem voltam frontérzékeny, de most már előre figyelem a híradóban, mert valahogy igyekszem felkészülni rá. Sosem gondoltam, hogy ilyen egy durva migrén. Sajnos én még erős gyógyszert sem szedhetek, viszont látom, hogy neked sem segítettek… Békus, én eddig azt hittem, hogy volt már migrénem. Na, most már tudom, hogy az csak fejfájás volt. Nekem tuti, hogy a terhesség hozta ki.
Angi, töltődj fel a wellness alatt és aztán hajrá a spontánnak
)) Sose lehet tudni mikor jön a csoda! Én is épp akkor megyek „nyaralni”
Zsuzsó, én is arra gondoltam, amikor a cikket olvastam
))) Nem tudom mit kéne tenned, várj még pár napot, aztán ugorj be a bmc-be, hogy ilyenkor mi a teendő…
Heni, mesélj-mesélj, hogy vagy?
Eszter, hát remélem azért időben és korának fejletten látom meg a kicsit Vicces lenne, ha már elsétálna, megnézném a dokik arcát a Jánosban.
De jó híreid vannak, öröm olvasni. Igen, K-ék jól gondolták, hogy elég nagy esélyed van a beágyazódásra, a szokásos 4ből egy siker törvényt nem kicsit írtad felül
))) Szóval, igazuk van. És ami baba már blasztoban lett lefagyasztva, az túl van a genetikai döntő időszakon, szóval iszonyú nagy esélyetek van!!!