Sziasztok!
Monesz, örülök, hogy rendbe tetted a dolgokat. szerintem nem kis bátorság kell dokit váltani, így a vége felé meg pláne nem. ezek a dokik ugye ismerik is egymást, sőt, még az is előfurdulhat, hogy a régi dokid lesz az ügyeletes, mikor épp szülsz, és ott van nekik a mundér becsülete, miegymás...
szóval "büszke vagyok rád"!
Pipocska! szerintem ne aggódj, én egy enyhe kis gasztrovírusra tippelek, aminek 1-2 napon belül el kell múlnia/ki kell ürülnie. persze nincs kizárva, hogy ez is egy amolyan "kismamatünet"
kell pár hét - sőt, tán pár hónap is, mire az emésztőrenszered is beáll "normálra". ebben viszont a maltofer nem igazán segít - nekem kifejezetten szörnyű volt, úgyhogy 1 hét után kidobtam az egészet. egy kismama széklete nem lehet "ilyen", mint a maltofertől, már ha valaki egyáltalán tud tőle vécézni. rémes emlékeim vannak vele, brrr.
az ilyen színes, cukros üdítőktől is óvnálak hosszútávon, de ilyen mennyiségben nem okozhat nagyobb bajt, mint hogy nem jön ki a ruhádból, ha rácsöppen
csajok, lepetézek! nem hiszitek el, de én is veszettül oda voltam a Bendegúzért! teccet még a Benedek meg a Boldizsár (aki szerecsenkirály
)
de olyan álnokok voltak a csajok a környékemen, hogy előttem elhasználták a neveket - úgy, hogy előtte persze "nem is tudták, mit adjanak, aztán úgy megteccett nekik, amit én mondtam". grrr. alig 2 hete lőtték el a Boldizsárt... szóval ne nagyon híreszteljétek a jó kis neveiteket, mert egyes nők mindenre képesek
a Virág gyönyörű, meg az Eszter is, és a Noémi is, és a Gyöngyvér, meg a Bori, és még egy csomó... nekem kisfiam lesz, szóval itt nyugodtan improvizálok. tényleg, Babarózsa, mire jutottatok?
Juji, csak amennyire a kismamaklubból emléxem, felszívódó fonallal varrnak, van EDA is a császárhoz, de ezt csak az aneszteziológusok adhatják, és kérni asszem csak "munkaidőben" lehet - ami persze elég furi, és a papa is benn lehet. utána nem kötelező feküdni, csak hát ugye gyenge lesz az ember, ezért nem ajánlgatják, hogy felkeljen, aztán jól elvágódjon a folyosón. de mindent kérdezz meg a szülésznődtől/a dokidtól.
pá mindenkinek, jó startot a hétvégéhez!
ui, nekikezdenék a gátmasszázsnak, van valakinek tapasztalata? jó-e, mire kell figyelni stb... persze ha a gyerek nem fordul be, akkor a hajamra kenhetem a tudományt is meg az olajat is, de azért csak optimista vagyok!