Sziasztok!
Én is nagyon nagyon boldog születésnapot kívánok WOODY és MACS!
Kubu!
Olyan jó, hogy van ez az új szokásod, hogy bejelentkezel reggelente
Megnyugtató! Tartsuk meg, ha lehet
Már nagyon drukkolok, hogy Liza elinduljon kifelé, hátha a kisasszony mellett jobb éjszakáid lesznek, mint mostanában
Woody és Lukácsné!
Ti is adjatok relatív rendszeres életjelt, hogy nyugodtak lehessünk
Navi!
Hétvégén csak a 4D képetek miatt kukkantottam be a nagy rohanásban
ÉÉÉÉÉÉÉÉS gyönyörűűűűű! Nagyon kis szépséges a bújkálós kisasszony
Egyelőre még nem túl "fotogén", lehet hogy ezért zavarta, hogy piszkálják a külvilágból, de majd belejön
Tényleg egy kis tünemény!
Mieza!
Kubuhoz hasonlóan én is a petrezselyemre voksolok és a sok vízre! Ha én nagyon nem bírom már, akkor hideg vizes törölközővel szoktam a fejemen, tarkómon létezni! Hideg víz, borogatás, majd ha felmelegszik, egy perc törcsi lengetés, hogy lehűljön, és így tovább... így olyakor még elaludnom is sikerül
Aztért tudsz te is durvákat álmodni
Szerintem inkább várjátok meg a februárt
vagy max a januárt!
Legfeljebb, ha igaz az álmod, amikor megszületik, akkor majd azonnal odaköszön és lesétál a szülőágyról
De csak fejlesztgesd a Picúrkát még a pociban
Heniiiiiiii!!!
Sziaaaaaa
De jó hogy írtál!
Már hogy a csudába ne emlékeznénk!
Taposd ki a netet a melóhelyen, hogy gyakrabban tudj jönni!
Macs!
De jó hogy találtál ilyen képet!
Én annak idején sajna nem
pedig nagyon kerestem...
Hogy vagytok?
Segít a sok sok pihi?
Ma van az első munkanapom az új helyen
De mivel ma reggel találkoztam K2 ügynökkel, így már ezer éve beértem, pedig csak 8ra kell majd jönni!
Úgyhogy amit megtudtam, leírom, hátha addig nem jönnek az irodába hozzám
Szóval K2 ügynökkel megbeszéltem, hogy HA megjön - és nem segített a spontánkodás, akkor a követező mary első napján telózok és bemegyek majd UH-ra, és ha minden ok, akkor már erre a ciklusra felébresztik az ovisunkat
Persze mondtam, hogy csak egyke a lelkem, és mi van ha valami miatt nem ébredezik? Azt mondta, hogy majd ő jól felkelti a Picúrt, ne aggódjak!
Mondatm azt is, hogy Lintner Tanár úr azt mondta, hogy mehet a 2 baba vissza, K2 ügynök azt mondta, hogy inkább a kis fagyissal próbálkozzunk, mert a korábbi események azt mutatják, hogy nagyon is van remény egy babóval is az esetünkben, úgyhogy ezt most próbáljuk meg így, aztán ha valami miatt nem sikerülne, akkor még mindig kitalálhatjuk, hogy hogyan tovább
Úgyhogy már alig várom, hogy megjöjjön, vagy azt hogy ne!
Szóval azt hogy kiderüljön, hogy mi lesz!
Mindenünket elfogadták, úgyhogy csak egy UH lesz és indulhat az ébresztgetés.
Ráadásul nekünk a Picúr már 7-8 napos, aki a fagyi oviban van...remélem ez jóóóó esély
Persze a fizetős változatot egyeztettem le K2 ügynökkel, mert ha ne adj'Isten nem sikerül valami miatt, akkor nem kell várni újabb 4 hónapot és nem is számít bele az államilag támogatott lehetőségek közé.
Lac édes volt nagyon, mert megjegyezte, hogy a Picúrkáink testvére lesz!
És ezen most annyira meghatódtam.... mert tényleg! Mármint hogy abból az "alomból" születik majd!
Szóval csak teljenek a napok ezerrel!
Andrea!
Jól sejtem, hogy kísértetiesen hasonló cipőben járok mint ti?
Megírod, hogy így mennyibe kerültek a gyogyók? És mennyi szuri kellett? És megírod, hogy mi volt, hogy volt? Persze nem a pihenésed rovására
most igyekszem képbe rázódni az itteni dolgokkal, de majd még jövök!
Puszi