Új privát üzeneted érkezett!

Kubu: látom megint nem megy az éjszakai alvás :lol:

felkeltem,már nem bírtam tovább aludni.
gondoltam akkor már csinálok egy tesztet is.
háááát,elvileg 10-es,amit vettem,és mint tudjuk,lenne is mit kimutatnia,de bárkinek mutatnám,nem látna rajta semmit.
Én csak azért látok ott valamit hosszas forgatás után,mert már jojózik tőle a szemem.:lol:

Annyira haloványan látszik,hogy talán nincs is ott :lol:

De mindegy,lényeg,hogy bmc látta,és hiszek nekik,úgyhogy eszerint drukkolok tovább a pocaklakónak :)

Kubu,örülök,hogy legalább egy délutáni alvás sikeredett,de akkor sem sokáig leszel már egyben :)
Vendég

teszt témakörhöz még annyit,hogy van egy velem egyidős barátnőm,ő is vett anno egy pár tesztet,amikor nagyon gyanús volt neki a dolog,és sorra negatívat tesztelt.

azóta 2 gyermekes anyuka :)

már egyértelműen terhes volt,mikor a tesztek még mindig nem mutatták ki.

vagy rossz volt az az évi összes terhességi teszt-ami nem valószínű:lol:
vagy mégsem mutatják ki 99,9 % biztonsággal :lol:
Vendég

még hajnalban kirángattam uramat a fééényre,hogy nézze meg a tesztet,azt mondta,ő is látja.
Aztán volt bennem annyi,hogy "kikukáztam" az előző teszteket,és ha jól megnézem,azokon is látszik! :shock:

A Lily teszt 25-ös,és azon jobban látszik,mint az állítólagos 10-es teszten.

Akkor nem néztük meg jobban,mert úgy tűnt,semmi nincs rajta,és tényleg olyan halovány,hogy fotót is hiába raknék fel,nem látnátok rajta :lol:
Vendég

Jóóóó reggelt!

Béka én is ismerek olyat, akinek nem mutatta ki, ez valami egyéni dolog lehet, mert egyik terhességénél sem. És olyat is ismerek, aki bármikor képes kétcsíkost produkálni, mégsem terhes. :shock: Ja, és HCG termelő cisztája sincs.
Gondolom igaz a 99,9%, csak azért ott a 0,1... Ami azt jelenti, hogy 1000-ből 1 esetben nem jó. És ha így belegondolunk, lehet Mo.-n egy csomó olyan terhesség, aminél nem mutatja ki.

De neked azért ott a halványka 2. csík. Ha nézni akarod, hogy erősödik-e ugyanazzal a márkájú teszttel ellenőrizd, és ne naponta, max 2 naponta. De tuti erősödni fog. :D

Andrea, babácskáidnak küldöm a ragacsot, csak feküdni ügyesen!

HCG-növelők és babanövesztők, -ragacsok: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kubu, neked már baba-kibújasztót küldök. :D

Vikus, majd holnap számolj be, én csak kedden megyek. De már most unja a férjem, nagyon izgulok és másról sem tudok beszélni. :roll:
aktucs

jó reggelt! :)

Csutka: próbálj egy kicsit mással foglalkozni,mert nem jó,ha keddig ezen őrlődsz!

Nem tudom,hogy tesztelek-e még,egy tesztem megmaradt játszani. :)

De bízom benne,hogy nő majd a HCG-szint,muszáj neki :lol:
Vendég

Hat a migrenem jol van, neha meg belehasit,foleg ha hajlongok,de mar nem annyira gaz,ma meg nem kellett gyogyit bevennem.

Kubu: nem semmi a picur, jol erzi magat odabennt nah, kedden jon majd egy kis lhidegfront na majjd akkor talan nekirugaszkodik es kibujik.

kisbeeka:
nekem is van ismerosom, akinek nem jott meg, csinalt egy rahedli tesztet es semmit sem mutatot, addig addig tesztelgetett,hogy amikor mar elment dokihoz,aki elkuldte Uh-ra 8 hetes kismami volt.
Hcg novekedjen maaaaar!!!!!
En is kedden megyek mar alig varom, ilyenkor persze csiga lassusaggal telnek a napok,de mar majdcsak kedd lesz.
valyoni

Sziasztok!

Béka

Küldöm a hcg növelőket.+++++++++++++++
Nekem is van olyan ismerősöm, akinek a 114-es hcg-t nem mutatta ki a tesz :shock:
Van olyan is, aki terhes volt, menstrulát, tesz pedig negatív. Csak a másik hónapban lett +
Az én tavalyi 150-es hcg-met is ugyanolyan erősséggel mutatta ki, mint a 25,5-ös hcg értéket.
Szóval nekem picit furák ezek a tesztek :?

Navi

Érdekes lehetett az "osztálytali" :?
Kislánykátok pedig nagyon szépséges :D

Andi

Nagyon drukkolok a babátoknak, hogy jól vackolja be magát a következő 9 hónapra. :)

Én amúgy megvagyok, menses beidult péntek este, de szerencsére nem volt niagara. Sőt, egész tűrhetően fájt a hasam, gyógyszer sem kellett, pedig anélkül nem szoktam kibírni.
2 hét múlva megyünk Kalocsára egy wellness hétvégére, biztos jót fog tenni.
Most megyek főzni, majd még bekukkantok.
angi81

Valyoni: eljön az a kedd hamar! Drukkolok nektek aznap!
A csütörtök még messzebb van,de legalább van időm növelni a HCG-t :lol: :lol:

csak tudnám,mi használ neki :roll:

simit már kap a pocak,páromtól puszikat is,és nem győzöm mondogatni neki,hogy mennyire jó helyen van,és jól döntött,hogy megkapaszkodott,csak kapaszkodjon erősen :)
Vendég

Kislanyom amikor sikerult, vv utan 2 nappal vettem tesztet, hogyvegre en is lathassam a csodat a II csikot, rogton kimutatta es csak halovanyan, es asszem,hogy 162 volt a hcg-m.

Varj meg 2 napot es utanna tesztelj addigra mar tuti,hogy erosodni fog.

Bocsi,hogy mindig ezzel jovok, sajat tapasztalataimat osztom meg veletek, remelem nem annyira uncsi.
valyoni

angi: jo pihenest bistosan jot fog tenni es szuper lesz.probalj meg kikapcsolni.

Na megyek fozni en is
valyoni

Szia Angi!!
köszönöm a ++++++ növelőket :)

jó,hogy könnyen és gyorsan megjött Mary,olyan rossz,mikor azért kell könyörögni,hogy jöjjön már meg...
én is mindig gyógyszerrel élem túl azokat a napokat,illetve abból 1-2-t..
anélkül fetrengés van a földön,meg mentőért könyörgés...
addig szerencsére sose jutottam el,mert a régi dokim írt nekem receptet anno,azóta tudom,mit kell használnom,mert a vény nélkül kapható gyógyszerek még placebo-ként se hatnak.

Babó kapja továbbra is a szokásos hal- és túróadagját :)
Vendég

Valyoni: nekem őszintén szólva az a legjobb,ha saját tapasztalatokat mondotok el,mert nekem sose volt még ilyesmi,és ezért jó hallani valós történeteket :)

úgyhogy részemről ok,ha megosztod velünk :)
sőőőőt :)

mindenki főz?
lehet,hogy nekem is el kéne kezdeni??

uram tárgyalni ment,úgyhogy kénytelen leszek főzőcskézni :)

Csajok,ez a crinone egy áldás!! végre nem szenvedek az utrogestan-tól :lol:

bár talán el kéne használni azt is,mert elég drága volt,és az 5 dobozból egy egész megmaradt... :roll:
Vendég

Sziasztok Csajok!

Kubu!
oxy ügyi leszek remélem!Neked meg hess róka!

Aktucs!
ahogy haza érek irok!nálunk is az uram már kész van tőlem!

zöldbab főzeléket csináltam,de rántás a gyengém!de legalább ehető!
vikus82

Szia Vikus!

Hihetetlen,hogy ilyen serény itt mindenki-engem leszámítva :)

Szerintem mindenkinek a párja nehezebben viseli a várakozást,mindig nyugtatniuk kell minket,hogy minden rendben lesz,nyugi mááár :lol:

De lássuk be,nekünk vannak a legtutibb párjaink,hisz ennyi mindent végigcsinálnak velünk :)

Párom is minden erejét összeszedte,mikor közöltem vele,hogy ő fogja beadni a szurikat... hősiesen végigcsinálta mind az 55 szúrást :)

A zöldbab finom,én még nem tudom,mit készítek.
Szerintem mustáros husit :)
Vendég

Csak ovatosan a fozessel.

Zoldseg levest csinaltam("minden" van benne)+ rantott hal+ rantott husi petrezselymes krumplival ubival. Nyam-nyam
valyoni

A husi el is készült :)
cicám nagyon sündörög körülöttem,mert tetszenek neki is az illatok,a kajcsija meg elfogyott,de uram nem hozott neki,így a reggeli finomság kimaradt szegénykémnek :roll:

remélem hamar hazajön,és hoz a kis cirmónak valami finomat,mert ebből a husiból nem kaphat (disznóhús).

eddig jól járt a drága,mert ugye minden nap halat ettem,2 hete ettem utoljára húst,és minden nap kapott egy kis halacskát ő is.:lol:

ne aggódjatok,kímélem magam :)
Vendég

Béku most olvasom :shock: , örülök nagyon a hcg-dnek, küldöm a baba és hcg növelőket :arrow: :arrow: :arrow: Kép Kép Tecccik a pozitív sugárzásod :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Örülök, hogy már a teszteken is látszik a bébi jele!!!! :lol: :lol:

HSG-re nekem is mondták a hosszú pólót, én sem értettem, reméltem nem azért, mert pucéran kell a folyosón menetelni, de nem :D :D :D . Egyszerűen ez a formaszöveg, a vetkőzőből az asztalig 5 méter van, még ácsorogni sem kell, csak hát komfortosabb, de akit nőgyógyász vizsgálatnál sem zavar, hogy kint a feneke, akkor ezt a kelléket nem kell komolyan venni, Viszont vigyetek betétet, törlőkendőt, max egy kis törcsit, mert az a folyadék amivel töltenek, visszafolyik. Én egyéb tisztálkodószert elfelejtettem, de nem is kellett.

Navi csudaszép a kicsilányod :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ! Mi is megyünk hamarosan (aug. 11) 4d-re a Praxisba a Győrfi Mátyás csinálja a 4D-t, elég jóhírű, elismert szonográfus, itt a hétről-hétre rovatban is az ő képei láthatóak.

Andikám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: micsoda hírek! :lol: :lol: :lol: és egyszemke már bent csücsül!!!! Babaragacs :arrow: :arrow: :arrow: Kép Kép Kép

Babák helyzete... Eszter tutin leírta. Nekem még könnyebb helyzetem van, A baba a méhszájhoz közelebb, ő Krisztián függőlegesen lent. B baba a második, vagyis aki távolabb tapadt a méhszájhoz, ő Balázs, aki akeresztben fent. Pontosan így:
Kép

Kubu, mekkora pocóóóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Nagyon szépek a szobák!!!!

Igen, nálunk még rumli, mert párom munka mellett csinálja. Nem tudom meddig fog húzódni, jobban örülnék egy gyors és intenzív felújításhoz, de ez van! Pihenünk. Segít a család, főznöm sem kell, befizettünk, hétvégén meg Anycim ellát. :lol:

Sajti nagyon ritkásan jössz, de mindig felvidítasz!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Szép napot mindenkinek!

Először is kicsit megkésve minden Juditnak boldog névnapot kívánok és álmaitok valóra válljanak minél előbb :D

Woody,Kubu
Mindjárt itt van Lili és Liza

Woody,
Szép pocak. Lililak csodaszép.

Kubu,
Neked is szép a pocakod. Annyira édes Marci ahogy ott ül az ágyon, gondolom nagyon várja már kicsi Lizát. Nagyon szép a gyerekszoba.
Jajj én is úgy rendezgetnék már egy ilyen szobát.

Lukácsné,
Neked sincs már sok hátra. Örülök, hogy minden ok Hannával.

Macs,
Pihengessél, és vigyázz a 2 csöppségre.

Zsuzsó,
én is várom a menzit, hogy kezdhessük a 2. inszemet. Kicsit paráztam ,mert én is barnázgattam a ciklus közepétől, úgy 4 napig, de most úgy néz ki elmúlt. Nálad mi a helyzet?

Eszter,
Örülök a jóhíreknek! Olvastam a blogod és kivánom, hogy minél előbb kismami lehess. Hajrá spontánkodás. :D

Estrella,
mintha a saját soraimat olvastam volna. 11 éve együtt, 4 év házasság, 2 gyerekszoba... és mi hiányzik a mondat végéről... a 2 gyerkőc 8)
Nem semmi a barátnőd, ha lehet még annak nevezni. Látszik, hogy nem volt még ilyen helyzetben, mert akkor nem mondana ilyeneket..

Angi,
nagyon sajnálom ami történt :cry: :cry: :cry:
Férjemet is műtötték ezzel a problémával, ha kell info nyugodtan irj!

Kisbéka,
Micsoda hirek :D Szép névnapi ajándékot kaptál. HCG-növesztőket küldök :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Andi,
Drukk a kis fagyisnak. babaragacsok mennek :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Aktucs, Kisbéka,
Ennek az endo dolognak van valami egyéb tünete is a fájdalmas menzin kivül? Hogy fedezték fel nálatok? Ezt uh-n lehet látni?
Bocs a tudatlanságért és a kérdésekért, de nekünk ismeretlen a meddőség oka van és mindig ott motoszkál az agyamban mi van ha ilyen, meg olyan problémám van.

Aktucs, Vikus,
Fájdalommentes HSG-t nektek.

Navi,
nagyon aranyos a kislányod.

Magamról
Megnéztem én is a titok filmet. Most ezerrel próbálok pozitiv energiákat begyűjteni. Nem egyszerű a gondolkodásom, hiszen midig parázok valamin, mivel nálunk a sikertelenség oka ismeretlen. Most a 20. napon vagyok, ugyhogy hamarosan itt a Mikulás és újra mehetek bmc-be uhura és indul a 2. inszem, aminek sikerülnie kell :D :D :D

bocs ha hosszú voltam
brumi24

Macsi: köszönöm a hcg-növelőt!! :) :lol:
nagyon bízom a pingyurkában,hogy jól fejlődik :)

Sz azt mondta,ez az érték bár majdnem teljesen az alsó határon van,akár jó is lehet.

Én már azt is csodának tartom,hogy elsőre pozitívat sikerült tesztelni,mikor 4,5 évig semmi nem volt :)

Most nincs miért negatívnak lennem,hisz esélyt kaptam,és ez nagyon boldoggá tesz.
Jó,hogy nem csupán képzeltem a szurkálásokat,hanem valóban a babó kapaszkodott :D

Brumi: Neked is köszi a köszöntést,és a hcg-növesztőket :lol:

Nekem az endometriózis a petefészek-ciszták eltávolításakor derült ki,ezt laparoszkópos műtéttel csinálták.
Az endometriózis nem látható semmilyen egyéb módszerrel,csak feltételezhetik a fájdalmakból,amik nem csak menstruációkor vannak,később már "mindennapos".

Csak valamilyen hasi műtéttel (feltáró vagy csak laparoszkópos) látható,UH-n NEM.
Nekem se látszott semelyik UH-n,mikor bekerültem a kórházba.
A papíromon is csak ez állt: endometriózis gyanúja...

pedig nekem már a legsúlyosabb méreteket öltötte addigra.
Nagyon sok nőnek van ilyen,de akiknek nem okoz fájdalmat,vagy akár meddőséget,azoknak talán sose derül ki.
Míg nincs vele probléma,nem keresik.
Vendég

Brumi

Köszi, már ment is a privi :D
Drukk az inszemhez+++++++++
angi81

Angi,

a válasz priviben ment
és köszi a drukkot :D
brumi24

Brumi, Béka, nekem UH-n mondta Sz, hogy látszik a bal petefészkemben egy pár mm-es endo-s csomó. + ugye én is panaszkodtam az szinte állandó, de ciklustól függően hol erősebb, hol gyengébb fájdalomról. Meg nekem még az együttlét is gyakran fáj. Közben is, meg utána szoktam nagyon begörcsölni.
Nekem (még) nem volt műtét, azt mondta Sz ügynök, hogy csak akkor lesz lapar, ha nem tud stimulálni. Aztán gondolom, ha valami gonoszságot mutat a HSG, akkor lehet, hogy mégis lesz.
aktucs

Brumi!köszi!

holnap jövök a beszámolóval,most baba látogatóba megyünk!

Szép napot Mindenkinek! :D
vikus82

Aktucs: persze,a petefészek-ciszta az látszik hüvelyi UH-n.
(endometriózis ciszta,nekem is azt műtötték)
A hason belüli összenövések viszont kizárólag felnyitás után,vagy laparoszkóppal látszanak.

Nekem a műtő orvos mondta,hogy nagy mázlim volt,hogy fel tudta oldani az összenövéseket laparoszkóppal,mert majdnem fel kellett nyitni a hasamat...
(Ő egyébként nagy név a szakmában,bár előre nem ismertem...)
Vendég

Sziasztok!!!!!!

ha van még aki emlékszik rám!!!!

Ezer éve nem jártam erre, most sincs sok időm, azt sem tudom kivel mi történt mostanában.

Látom Woody, Kubu, és Lukácsné még egyben, kitartást nektek, nemsokára kezetekben lesznek a kis csodák!

Andikám!
Drukk drukk neked, nagyon szorítok!!!

Eszter!!!!
Érted is csuriban a kezem, na és persze Sajtikám neked is nagyon szorítok, és pesrze mindenkinek!

Navi!
Csudiszép babátok lesz!!!

Macsek!
Te mindenkinél többet pihizz, 2 babóval!!!

Puszi néha majd benézek, most megpróbálom majd kiharcolni, hogy legyen a melóhelyen net hozzáférésem, és akkor sűrűben tudok benézni!

Bocs, ha valakit kihagytam :(

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

mieza

Mieza: elolvastam :)
sőőt,felolvastam páromnak :)
Vendég

Kisbeeka, sokan mondják, hogy magánbetegeivel egy angyal. Én ezt az oldalát nem ismerem, de mondjuk nem is találkoztam vele olyan sokszor... De jó olvasni ilyesmit :)

Figyi, valakinek valamiötlet migrén ellen?
Múlt hétfőn olyan migrénem volt, hogy alig láttam… és most megint. Se ülni, se pislantani, se nyelni, mindenre szétrobban a fejem. Abba is hagyom most, csak még bemásolom, amit délelőtt írtam….
Majd folytatom a visszaolvasást, ha tudom…
Valahol azt írták, hogy a rendszeres állandó migrén az vérkeringési zavar. Nekem csak 2szer volt, szóval nem mondanám rendszeresnek… mit gondoltok?
Lehet holnap felhívom a dokim, mert ez halál. (pl. pisilés közben sírtam, annyira fájt…)
mieza

Hahó!

Képzeld Woody, elmentem a közelünkbe lévő Hádába. Vállfás, de kilos (Nagy Lajos király útja). Pont akkor rakták ki a gyerekruhákat. Csak úgy odasomfordáltunk, nézegettünk: Mark and Spencer, Next, Nike… aztán végül egy pár rugdalózó (4 db), kissapka (3db), kombidressz (2 db), egy iszonyú jó NEXT kordgatya, meg 2 édes póló becsusszant a kosárba. 1.200 forintot fizettünk, majdnem elájultam, nem hittem el…
Mutattam anyunak, nem hitte el, hogy turis.
Mind vadi új, egy csomón még az árcédula, márkacuccok is rajta vannak.
(Tök vicces, mert nem vagyok egy márkamán, nem is nagyon van márkás cuccom :D
Meg kell enni, az egyik polo fini pamutból van és rá van írva: LITTLE PUDING (csak ennyi, semmi kép). Hát ott lehetett hagyni?
De iszonyú sok cucc volt mindenkorú gyereknek. A felnőtt cuccok közül is millió van, de én azokat nem nagyon néztem, a felsők elég használtnak tüntek, de gatya iszonyú sok volt és jó minőségűek. Ráadásul most 2-3 napig 50%-ot elengednek minden árából, tehát 1240 Ft/kg lesz.
Annyira tudom, hogy még nem szabadna vásárolgatnom, de mivel tudom mennyibe kerülnek a gyerekruhák, ezek meg tényleg gyönyörű minőségűek, hát holnap is benézek… Remélem babona ide vagy oda, a szerdai 12. heti uhut és csüti vv-elt ez nem fogja befolyásolni.

Estrella, ez hosszú történet, de igen, a BMC miatt elbocsájtottak. Aztán visszahívtak mikor rájöttek, de mivel olyan bunkón és megalázóak küldtek el, már nem szerettem volna visszamenni. Ők meg visszatartották a papírjaimat, ami miatt én szóltam a bíróságnak. Még a per előtt közösen megegyeztünk, de minden kívánságomat teljesítették, csak ugye 3 hónapig húzták még. (de azt is kifizettéük munkabérrel, szabival, járandóságokkal, Cafeteriaval..stb.). Plusz a kártérítést, ügyvédi ktg-et… De minderre azért voltam jogosult, mert tudtam bizonyítani, hogy közöltem velük az IVF-et. Az nem elég, ha odaadsz neki egy papírt…
A vicces, hogy nagyon óvatosan jártam el az ügyben és még nevettünk is a párommal, hogy miértis, hiszen az én cégem annyira jó fej, sosem tenne ilyesmit, főleg nem velem…
Hát, most már megbánták, felsőbb döntés volt. A vicces, hogy azóta se találnak a helyemre, mert ugye azért közben rájöttek, hogy nélkülem az az üzletága a cégnek konkrétan összedőlőben van, veszítenek ügyfeleket, elégedettlenség. A lányka, aki „átvette” az én 2emberes munkámat a saját pozija mellett, nahát nem bírja. Most már értik legalább, hogy miért is voltam annyiszor bent éjszaka, hétvégén…stb. Szörnyű, hogy eddig nem is látták, hogy mit viszek a vállamon. Hát, most visszamenőleg is kifizettettem velük az összes túlórámat.
Én is szerettem a munkám, de visszamenőleg már látom, hogy pont amiatt nem adatott meg nekem a baba, szóval sokkal jobb így.

Kisbeeka, valamelyik nap nekem is beszélgethetnékem támadt a fentiekkel, befutottam egy templomba. Meghitt hangulat 1 percig, majd elkezdtek mellettem porszívózni :D

Csajok, képzeljétek, azt álmodtam, hogy be kellett menni szülni. A kórházba felébredtem és mondták, hogy semmire sem emlékszem, mert altatásos császár volt. De szép nagy lányka. Kérdeztem, hogy nem kellett volna legalább februárig várni? Mondták, hogy nem, mert teljesen fejlett. Ott ült mellette, gyönyörű volt. (Az arcára homályosan emlékszem, de nagyon tetszett, arra igen). A párom mondta, hogy már tud ülni, jó, hogy nem vártunk februárig, mert akkor már járt volna… Én meg tök örültem, hogy legalább 1-2 ruhája van, mert semmi mása, az tuti. Aztán bejöttek a kutyák is, bemutattuk nekik, hogy szokták őt. Közben eszembe jutott, hogy a páromnak már adtam enni, a kutyáknak is, de neki még nem. Párom mondta, hogy most már ezentúl máshogy lesz a sorrend :D ))
Jó kis álom, nem?
mieza

Épp az eredményhirdetés napján beszélgettem a mellettem ülő lánnyal,ő járt hozzá,de párszor olyan hisztit csapott a doktornő...
valami srác kopogott be (épp ez a lány ült a dokinővel szemben),és ő meg úgy elkezdett ordítani vele,mikor benézett...

utána kint is azt hallgatták :lol:

de jót is hallottam már róla sokat :)

neki is lehet rossz napja.

Hádáról annyit,hogy épp ebbe (Nagy L.k) "szoktunk" menni párommal,vettünk neki egy csomó inget,nagyon tutik,teljesen újak,és naaaon jól állnak neki :lol:

a babarucikat én is nézegettem ott,és azt is,hogy talán a 3 nap egyikén elnézek oda,mert hétfőtől szerdáig lesz a féláras akció :)
Ebben a babonában nem hiszek,hogy azért ne jönne össze a baba,mert előbb elkezd vásárolni neki a kismama.
ha meg később lesz baba,neki még ugyanúgy jó lesz a ruci :)

különben is,a Titok szerint tégy úgy,mint aki tudja,hogy ott a baba,és egészségesen meg is fog születni,azaz nyugodtan vásárolj neki ruhákat,mert hinned kell abban,hogy minden rendben lesz vele,így szüksége is lesz a szépséges kis ruhákra.

Amúgy én nagyon szép pólyát láttam ott egyszer,már bánom,hogy akkor nem vettem meg :lol:

Hazafelé az eredmény után eljöttünk a házunk mellett lévő templom előtt,és valami véletlen folytán nyitva volt,de nem volt már képem benézni a mise második felére,mert az összes kp-t beszórtuk abba a gyűjtő micsodába :lol:
Vendég

mieza:
most vagyok tul egy migrenen, majd belehaltam, annyira luktetett az agyamba,hogy azt hittem elajulok. barmerre doltem hasitott, homalyosan lattam,es meg az ujjaim is belezsibbadtak.nagyon durva volt.Ma mar nem volt gond, semmit mondo fejfajasom volt csak,remelem mar nem jon vissza.
aterzem a helyzetedet,nagyon durva tud lenni.
Eskuszom,hogy ejjelente csillagokat lattam csukott szemmel,nekem ilyen meg sohasem volt. :evil:
valyoni

Foggalmam sincs,hogy mi lenne ra a jo gyogyir, kettessevel szedtem az advilt, algopirint, de semmi, mintha besem vettem volna.Vizes borogattam a csuklomat, a tarkomat,de semmi,mar jegeltem is hatha, de semmi, aludtam es helyrejottem, remelem tobbet nem jon elo.
Legalabbis a kovetkezo 2 hetben, nyugodtan szeretnek babakapaszkodasra gyurni. :)
valyoni

Valyoni: honnan ezek az erős fájdalmak??
nekem nem tudom,volt-e már migrénem... erős fejfájásom igen,olyankor csak lefekszem aludni,és aztán majd elmúlik...

nekem olyan erős sose volt még,hogy ne lehetett volna kibírni,így nem tudok ebben a témában segíteni,fogalmam sincs,mitől lenne jobb.. :? :roll:

Ha nagyon fejfájós vagyok,akkor Advil.
Vendég

Turizni en is imadok, szinte fuggo vagyok, mindennap megyunk ebedszunetben a kolleganoimmel,ahelyett,hogy ennenk, turkalunk.

kisbeeka: szerintem meg babaruhakat ne vegyel,annyit vasarolhatsz meg az elkovetkezendo 9 hoanpban, varj meg. Nem babonabol mondom hanem csak ugy, varj amig tutira mondjak es aztan mehetsz.Bar en meg utanna is varnek legalabb addig amig kiderul a neme.
valyoni

nem tudom,hogy honnan jonnek, sosem fajt a fejem, talan akkor maikor meg fenykoromban bagoztam, abbahagytam es elmult, majd amikor varandos lettem akkor ugy kb a 20.hettol mindennaposan fajt, gyogyit ugye nem lehetett bevenni csak paracetamol tartalmut, na de azt sem kettessevel, maradt a szenvedes, amiota megszuletett azota megint nem fajt ezidaig.
valyoni

Nava,
gyönyörű a babátok. :-)
küldöm vas helyett a hemot és a globint :oops:

mai babaragacsokat útnak indítom Béka-babának és Andi kis sítárborosának.

Macs, boldog szülinapot! :-D

Heni, jó hogy benéztél. milyen a mostani munkád?

Mieza, nem lehet hogy két S. ügynök létezik?! :shock:

csajok, páran kérdeztétek igazából velem fogalmam sincs mi van. elvileg a köv ciklus 2. napján kezdjük az inszemet. de már kábé 38 napnál járok és nincs menzi, helyette 5 napja barnázás. először azt hittem a menzi előjele lesz, de most nem úgy tűnik. szóval nem tudom mit tegyek. :oops: :-( várjak tovább vagy látogassam meg Sz. ügynököt...
aki megtalálja a fejfájásra a megoldást, velem is ossza meg lécci-lécci.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Jóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt,
Semmi jel, mindenki alszik, csak én nem tudok, brühühü !
Remélem ma megtudjuk a tutkót mert ezt már így nem bírom.

Kisbeeka,
„de akkor sem sokáig leszel már egyben” óóó a próféta beszéljen belőled. Már beteges amit itthon unaloműzőnek leművelek, mindennap porszívózás, minden kimosva, kivasalva. Persze mehetnénk is kirándulni bármi, de ez csak gondolatban jön össze, amikor el kellene indulni mindig lebeszélem kiccsaládomat :?
Ja teszt: barinőm terhesen gondolta kipróbál egy tesztet és csak egy csík volt rajta, pedig már akkora pocója volt :shock:
Szóval ujjaink továbbra is csuriban !

Valyoni,
Ne tessék hajlongani fejfájáskor :!:
Tegnap nekem is volt délután erős fejfájásom, vettem is be algot meg hűtöttem a fejemet. Szerencsére gyorsan elmúlt.
Nyami nyami szívesen mentem volna ebédelni Hozzátok.

Angi,
Gyógysimik lelkecskédnek.
Kalocsa remek ötlet !

Vikus,
Gondolok Rád !

Andi,
Kamionnyi babaragacs elindítva :!: :!: :!:

Macs,
Nagyon jó a szemléltetés.

Brumi,
Kívánom hogy mielőbb rendezgethess !
El nem tudom képzelni Marci reakcióját, annak biztos örül hogy apázhat ezerrel amíg én kórházban leszek :shock: Pl. tegnap ült a férjem a fotelban, én odamentem hozzá, álltam mellette, Marci eldobta a játékát odarohant hozzánk és teljes erővel eltolt az apjától :roll:

Heni,
De jó hogy jöttél. Annyiszor gondolok Rátok !
Drukk hogy sikerüljön elintézni a munkahelyi netet és gyere sűrűbben !

Mieza,
Egyél petrezselymet, segíthet a migrénnél és sok víz és talán hideg-melegvizes tusolás a fejedre, nyakadra….
Mondtam én hogy a Nagy Lajos Háda nagyon jó !
Nem semmi az álmod.
Esetleg algot próbálhatsz, nekem ez a terhesség fejfájás szempontjából tragédia volt, szinte végig fájt így elég sok algot be is nyomtam. Beszéltem erről a dokival, mondta hogy nem helyes, de az még rosszabb ha a kismama is szenved.

Zsuzsó,
Lehet nem ártana telefonos segítséget kérni BMC-tól és jól meglátogatni Sz ügynököt.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Macs és Woody nagyon boldog születésnapot kívánok Nektek !!!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Jóreggelt Mindenkinek! :)

Istenke éltesse a szülinaposainkat!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Henikém: Téged elfelejteni??? :) De jó, hogy jelentkeztél!! Remélem hamar sikerül elintézni a mhelyi netet, aztán láthatunk többször is! :)

Navika: Gyönyörűszép a kislányotok... !!! Tényleg, mi lesz a neve? Lehet írtad már, de nem emlékszem.... :shock:

Mieza: Elolvastam a linked... háááááááááát, csak annyit fűznék hozzá, hogy én erről az oldaláról sajna nem ismerhettem meg, de örülök, hogy van akivel normális és bejön neki....

Turka dolog: Én a Blaha és a Keleti köztibe szoktam járni, de az nem ilyen olcsó, úgyhogy felveszem a listámra ezt amit írtatok, és ha úgyis sok ráérős időm lesz meg is nézem :) :) :) :)

Nálunk már-már idillikusnak mondható volt a hétvége, a férjem leste minden kívánságomat :)... vígjátékoztunk, és nagyon régi fekete-fehér filmeket néztünk felváltva... Gyerekek, tegnap este azt az új Adam Sendler-es filmet néztük, ami most meg a mozikban, Nagyfiúk v. mi a címe... hát.. majdbepisiltem a röhögéstől olyanok vannak benne.... :)

Fejfájásra nekem - néha, nem mindig - be szokott jönni ha a kezemen a hüvelyk ujj és a mutatóujj közti részt jó erősen nyomogatjuk, masszírozzzuk... Ha ez nem megy jön a borogatás, fej nyomogatás mindenhol és persze az elmarahatatlan gyogyó.... :-/
andrea-1

Sziasztok!

Én is nagyon nagyon boldog születésnapot kívánok WOODY és MACS! :)

Kubu!
Olyan jó, hogy van ez az új szokásod, hogy bejelentkezel reggelente :) Megnyugtató! Tartsuk meg, ha lehet :)
Már nagyon drukkolok, hogy Liza elinduljon kifelé, hátha a kisasszony mellett jobb éjszakáid lesznek, mint mostanában :)

Woody és Lukácsné!
Ti is adjatok relatív rendszeres életjelt, hogy nyugodtak lehessünk :)

Navi!
Hétvégén csak a 4D képetek miatt kukkantottam be a nagy rohanásban :) ÉÉÉÉÉÉÉÉS gyönyörűűűűű! Nagyon kis szépséges a bújkálós kisasszony :) Egyelőre még nem túl "fotogén", lehet hogy ezért zavarta, hogy piszkálják a külvilágból, de majd belejön :) Tényleg egy kis tünemény!

Mieza!
Kubuhoz hasonlóan én is a petrezselyemre voksolok és a sok vízre! Ha én nagyon nem bírom már, akkor hideg vizes törölközővel szoktam a fejemen, tarkómon létezni! Hideg víz, borogatás, majd ha felmelegszik, egy perc törcsi lengetés, hogy lehűljön, és így tovább... így olyakor még elaludnom is sikerül :)
Aztért tudsz te is durvákat álmodni :) :) :)
Szerintem inkább várjátok meg a februárt :) vagy max a januárt! :) Legfeljebb, ha igaz az álmod, amikor megszületik, akkor majd azonnal odaköszön és lesétál a szülőágyról :D De csak fejlesztgesd a Picúrkát még a pociban :D

Heniiiiiiii!!!
Sziaaaaaa
De jó hogy írtál!
Már hogy a csudába ne emlékeznénk!
Taposd ki a netet a melóhelyen, hogy gyakrabban tudj jönni!

Macs!
De jó hogy találtál ilyen képet!
Én annak idején sajna nem :( pedig nagyon kerestem... :)
Hogy vagytok?
Segít a sok sok pihi?
Ma van az első munkanapom az új helyen :roll:
De mivel ma reggel találkoztam K2 ügynökkel, így már ezer éve beértem, pedig csak 8ra kell majd jönni!
Úgyhogy amit megtudtam, leírom, hátha addig nem jönnek az irodába hozzám :)

Szóval K2 ügynökkel megbeszéltem, hogy HA megjön - és nem segített a spontánkodás, akkor a követező mary első napján telózok és bemegyek majd UH-ra, és ha minden ok, akkor már erre a ciklusra felébresztik az ovisunkat :)
Persze mondtam, hogy csak egyke a lelkem, és mi van ha valami miatt nem ébredezik? Azt mondta, hogy majd ő jól felkelti a Picúrt, ne aggódjak! :)
Mondatm azt is, hogy Lintner Tanár úr azt mondta, hogy mehet a 2 baba vissza, K2 ügynök azt mondta, hogy inkább a kis fagyissal próbálkozzunk, mert a korábbi események azt mutatják, hogy nagyon is van remény egy babóval is az esetünkben, úgyhogy ezt most próbáljuk meg így, aztán ha valami miatt nem sikerülne, akkor még mindig kitalálhatjuk, hogy hogyan tovább :)
Úgyhogy már alig várom, hogy megjöjjön, vagy azt hogy ne! :D Szóval azt hogy kiderüljön, hogy mi lesz!
Mindenünket elfogadták, úgyhogy csak egy UH lesz és indulhat az ébresztgetés.
Ráadásul nekünk a Picúr már 7-8 napos, aki a fagyi oviban van...remélem ez jóóóó esély :)
Persze a fizetős változatot egyeztettem le K2 ügynökkel, mert ha ne adj'Isten nem sikerül valami miatt, akkor nem kell várni újabb 4 hónapot és nem is számít bele az államilag támogatott lehetőségek közé.

Lac édes volt nagyon, mert megjegyezte, hogy a Picúrkáink testvére lesz!
És ezen most annyira meghatódtam.... mert tényleg! Mármint hogy abból az "alomból" születik majd!

Szóval csak teljenek a napok ezerrel!

Andrea!
Jól sejtem, hogy kísértetiesen hasonló cipőben járok mint ti? :)
Megírod, hogy így mennyibe kerültek a gyogyók? És mennyi szuri kellett? És megírod, hogy mi volt, hogy volt? Persze nem a pihenésed rovására :)

most igyekszem képbe rázódni az itteni dolgokkal, de majd még jövök!

Puszi

eszter82
Budapest

Eszter Drága!!

Jajj de jó, hogy kezdhettek!!!! :) Úgy örölök!!! :)

Igen igen, mi vagyunk az 1 fagyis csapat!!! És statisztika ide, statisztika oda, itt vagyunk rá ÉLŐ példaként, hogy egyke fagyis is visszajöhet 100%-osan :) :) Már írni is olyan boldogság róla !!! :)
Szóval fagyibabához nem kell injekció - legalábbis nálunk nem kellett - csak spontán ciklus. Mondjuk nekem ugye eltte hóban volt a stimus lombik, így világosan megmondta Sz. hogy nem ad semmit, mert még így is nagyobbak a fészkek.. szal, ha nem lett volna pé, akkor nem kaptam volna semmit.... De úgy tudom másoktól, hogy van aki fagyisnál kap valamennyi injekciót, ami lényegesen kisebb dózis.. de ott nincs spontán ciklus, gondolom....
Tehát feltételek: ne legyen ciszta, legyen spontán ciklus.. és megfelelő méretű mnyh.. ennyi :) Mensi után kellett mennem, akkor látta, hogy eltűnt a 2 cisztám (mert a sikeretelen eredmény hirdetéskor meguhozott, és akkor még voltak ciszták), aztán olyan 3 naponta uh, követtük a ciklust. Amikor a nyh 9-es volt és a domina 19-es, akkor, hétfőn délelőtt még..... kaptam 1 ampulla otvitrell-t, nekem ez az egy szuri volt. Illetve ami gyogyó még jött, az a Cetrotide, amit a beülti előtt 2 nappal már használtunk. Pénteken volt a beülti, mi indulás előtt felhívtuk a titkos számot, hogy indulhatunk-e. MOndták, hogy igen :) Bementünk, a recin adtak a fizetősség miatt 1 papírt, azzal le kellett menni a pénztárba (4-es épület), kicsengettük, visszamentünk. Innentől minden ugyanúgy zajlott, mint a normál beültetésnél :) Arra gondolom már emlékszel :)
andrea-1

Ja Eszter, kérdezted az árakat: az Ovitrelle-t lombikos áron kaptuk, 1 ampulla 2 ezer valamennyi, a Cetrotide meg 15 napi adag 9 ezer ft volt. A beültetés ára meg 100eft. Ennyi költségünk volt.

Figy én lemaradtam valamiről? Új meló????? Lehet tudni valami részletet? :)
andrea-1

Andrea!

Köszi köszi köszi :D igyekszem a nyomdokaitokba lépni :D

nekem van elvileg sponán ciklusom, sőőőt ebben a hónapban minimum 2szer volt peteérésem :D és múlt szerdán nyoma sem volt cisztának :)

Remélem szupi lesz az augusztusi ciklusom is és akkor jöhet a kis oviskánk :)

új meló:
5-6 tanszéknek az oktatási ügyei, Dékán helyettes úr mellett :D
Remélem menni fog, mert egyelőre nagy zűrzavar van a fejemben...de majdcsak letisztul :D

puszi

eszter82
Budapest

Okes, én nagyon drukkolok Nektek...de itt minden rendben lesz!!! :) Nagyon megérdemliktek!!! :)

Közben nézem, elírtam az egyik gyogyó nevét :).... Nem cetrotide, hanem crinone amit vennem kellett :)..... Annyi sz@rt használ már az ember, hogy keverem a szezont a fazonnal :)
andrea-1

Kisbeeka: Gratula a HCG-hez, és a bennen lapuló csöppséghez. Pihengess csak tovább, hogy nőjön az a babó.
Én úgy tudtam, hogy csak nyers disznó húst nem ehetnek a cicók...

Kubu: Hányinger.... Fujj... Nagyon fészkelődik már Hanna. A legjobbakat az elkövetkező napokra!

Sajti: a 120 perc 10,21 mIU/l lett. :) Korábban mindig 40 fölött volt.

Andi: Remélem a fagyibabótok már lessan ágyaz magának :)

Mieza; Sajti: Irígylem tőletek a türelmeteket. Nekem soem volt a turikhoz. Egyszerűen nem értem már azt sem, hogy a többi bolt is miért nem szelektálja méret szerint a dolgokat. Olyan kiábrándító, amikor tetszik valami és az nem az én méretem... :(

Valyoni: Fejgörcs hess! Ne fájjon! Ha gyakori érdemes elmenni fejfájás szakrendelésre. Ott jól kivizsgálnak. Keresztanyum is járt már ilyen helyen, és kiderítették, hogy nála nem vérkeringési probléma van, hanem a frontok nyomásváltozására érzékeny.... és... nemrég óta már van olyan gyógyszer, amit azt hiszem háromszor kell naponta szednie, és azóta nem fáj a feje. Röpke 50 évet kellett rá várnia, de így 70 évesen már legalább jobban érzi magát. A napi fejfájás mindenesetre már nem teszi pokollá az életét. Csak egy-egy erősebb frontot érez meg.

Zsuzsó: Szerintem se ártana egy telefont megereszteni.

Andi: Ezt a masszírt én is olvastam amikor a fogamra kerestem valamit. Ott azt írták, hogy jégkockával masszírozva hatásosabb.

Eszter: De jó hírek ezek! Örülök nagyon! :)

hofeherke

Kisbeeka
Én is úgy szoktam, hogy a jó hírek után megyek be a templomba, addig otthon imádkozom…

Kispatak
Basszus, nálunk pont most töltöttek be egy asszisztensi állást!!!
Milyen nyelven beszélsz? Talán még keresnek egy angol-németest hozzánk…

Kubu
Szép a pocakod!
Barátnőm kislánya megszületett hétvégén :)
Részleteket még nem tudok, az apuka írt még nekem éjjel (rá fél órával), nem tudom. Sz. hogy vizsgázott a szülésnél…

Vikus, Aktucs, majd megírjátok, mi volt az átjárhatóságin???
Én majd valószínüleg szeptemberben megyek, az augusztus kiesik a nyaralás miatt…

Brumi
Akkor sorstársak vagyunk :)

Mieza
Ez a cikk olyan, mint egy fizetett hirdetes S. ügynökről…
Édes ez a baba amúgy, de velem S. annyira bunkó volt, mint még soha egy nőgyógyász sem… Semmi megértés nem volt benne…
Migrén ellen én sem tudok semmit, 2 napja csillagokat látok…
Hogy bizonyítottad amúgy, hogy a munkahelynek átadtad a papírt?
Döbbenetes amúgy, amit műveltek… De most már legalább látják utólag, hogy nem kellett volna, persze ez rajtad nem segít.
estrella22

Sziasztok!
Köszönöm szépen a gratukat a kiscsajszi nevében is! Kicsit el is pityeredtem... :cry: :D

Eszter, aranyos vagy, h. miattunk benéztél 7végén!
Sok sikert az új melóhoz! Biztos hamar belejössz, hisz egy gyorsfelfogású ikrek vagy (te is)! :lol:
2 pé egy hónapban, nem semmi, de persze abszolút lehetséges! Szerintem is minden okés lesz, ne aggódj!
Nekem sem kellett semmi injekció, csak a tüszőrepesztő, mikor a fagyisokért indultunk, bár sajna nem ébredtek fel, de ők csak 2-3 naposak voltak...! Szóval csak tessék követni Andink példáját! :wink:

Andi, Zorka Léna lesz, ha addig nem reklamál :D Nagyon rövid és egyszerű a vezetéknév, úh. lehet garázdálkodni!
Kényeztetés, mozizás, hmmm - jól hangzik!
Nagyon szorítok nektek!!!! Sikerülnie KELL! :D

Kubu, tuti, h. hamarosan kint lesz kicsi Liza, ne izgulj!
Hát mint ne mondjak, eléggé leszívta minden erendzsimet az a pár ember, jól gondoltad! Azért is volt muszáj beszélnem róla, először páromnak, aztán nektek... de most már nem nyomaszt egyáltalán! :)

Woody, Macs, Nagggyon Boldogságos Szülinapot!!!!! :lol:
Gondolom ilyen szép szülinapotot is rég volt, ha volt! :wink:

Nincs ötletetek, h. milyen oldalt hallgassak a neten, amin aranyos gyerekdalok vannak?
Keresgéltem néhányat, de nem az igazik :roll: Mivel nem vagyok egy dalospacsirka, kell a kíséret, de kevés jót találtam... ha vkinek lenne ötlete... :D

Mieza, micsoda álom! Amúgy én is szoktam ilyet, h. előbb születik teljesen fejletten és beszél már, meg minden! Kicsit furi, de azért még csak maradjanak bennünk sokáig! :D

Angi, örülök, h. legalább Niagara elkerült! :wink:

Heni, sziaaa, köszi! Gyere amint csak tudsz!!! :D Remélem, jól vagy!

Sorry, ha vkit kihagytam :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navikám: Zorka Léna a kisasszony :) Biztosan nem fog reklamálni :)

Szólok majd emberemnek gyerekdal ügyben mit tud tenni :).. Mp3-as formátumban ha van, jó lesz???
andrea-1

Mara: köszönöm a gratulát! :)
Majd csütörtökön megmondja Sz,hogy az értékek alapján a babó mit is szeretne :)

Estrella: jó volt bemenni a templomba,mert ugyebár addig csak fekvés volt,itthon nagyon sokat imádkoztam a Jóistenhez,hogy segítsen,eddig nagyon sokat segített,és azzal,hogy megmutatta,hogy van remény,még többet :)

ez most mindennél többet jelent.
én mindent megteszek azért,hogy Pingyurka minket válasszon,a többit a Jóistenre bízom :D
Vendég

Andi, persze, köszike!!!
Hát ilyen szép név miatt ne is reklamáljon :lol: na de ezeknél a mai gyerekeknél ki tudja :? :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?