Csip: hú, ez elég rosszul hangzik...nem akarok összevissza ciklusokat..meg azért nem is értem, mert volt már hogy korábban is abbahagytam, és semmi probléma nem volt...de hát majd meglátjuk, hogy mi lesz...
Jeanner: ha ez megnyugtat, az én anyukám is hajlamos volt hasonló kirohanásokra az esküvő előtt..ez a leszarom az egészet, az ő szájából is elhangzott, bár én üvöltöztem vele egy sort, sőt egyszer (az esküvő előtti héten) előfordult az is, hogy annyit baszogatott (már elnézést) hülyeségek miatt, hogy fogtam magam, besétáltam a vonathoz (elment az utolsó busz, 1,5 óra séta , 15 km...) és felmentem Pestre, egy szó nélkül..annyit se mondtam hogy pá...aztán persze este már jöttek az sms-ek, hgoy sajnálom, meg szeretlek, meg mittomén...utána már nem is volt vita, rájött, hogy talán nem rajtam kell kitölteni a feszültséget, amikor nekem is van sajátom...szóval remélem nálatok is megoldódik! Addig pedig csináld azt amit én, menj el a fenébe:D
vki kérdezte(lusta vagyok visszakeresni, hogy ki..bocsi), hogy télen milyen idő van..hát itt nagyon nincs tél:D állítólag tavasszal, és ősszel kell jönni, mert akkor elviselhető az időjárás...szerencsére mi nem kaptunk hőgutát, de tegnap pl olyan buta meleg volt, azt hittem megdöglünk...kiléptünk a szállásról (6 órakor!!!) és pofán csapott a forróság, és tűzforró szél fújt hozzá...pffpffpff:D de akkor is Marokkó:D
Megnéztem ezt a kínai naptár izét, azt írja, hgoy ha aug, szept, okt, nov. dec jön össze, akkor kisláány:D:D:D:D én nagyon örülnék neki, mert kislányt szeretnék...persze férjpofa fiút:D bár igazából bármelyik jön, örülni fogunk:D Ja és férjpofa (Tamásnak hívják) közölte, hogy ha lány, akkor Tamara, ha fiú akkor Tamás...na mondom meg persze:D:D mert ha lány, akkor Anna:D (nagymamám után, akit imádtam)szóval azt hiszem a névválasztással lesz még egy harcunk...
Gabi: remélem minden ok veletek, eléggé izgultam mikor írtad, hogy mennyire le vagy fogyva..
Kati: huh, biztos nagyon izgalmas látni, hogyan fejlődik..
B.