Új privát üzeneted érkezett!

Era-Akupunktúrával kezelik a hideg láb meddőséget.
A neten utána tudsz nézni.
Igazából azt írja ha hideg a lábad-hideg a méhed!S,ezáltal megkeményedik a méh nyálkahártya,s nincs megfelelő keringés,s akkor nincs elég tápanyag a méhben...
eddys

Koszi, Zsuzsi! :) Erdekes a feherjet hogy irod. Kicsit tulstimulaltam es a nover feherjeturmixot irt elo, szerencsere elmult utana, de azota is neha iszom egy turmixot - ezek szerint nem art a beagyazodashoz sem!!

Hat, itt az arak: 7000 dollar korul van egy lombik menet, amibol az allami egeszsegbiztosito kb 4200 dollart fizet. Ebben benne vannak a hormoninjekciok, meg a progreszteron gel, de nincs benne a spray (synerol), es megelozo orvosi vizsgalatok. Ez kb 3000 dollar amit mi fizetunk.
Plusz fizetni kell a korhazi ellatast a petesejt leszivasnal, ami 1200 dollar. Ebbol a magan egeszsegbiztosito fizet 1000-et, amit mi kotottunk direkt ezert.
Szoval kb 3000 - 3500 dollarba kerul az egesz, amit ma 200-zal kell szorozni, tehat 6-700000 Ft. Szoval szerencsesek vagytok, hogy otthon ingyen van!!
Otthon csak a gyogyszereket kell fizetni, ugye? Azok dragak?

Errol a hideg labas dologrol nem is hallottam... Nekem folyton hideg a labam. Csak akupunktura a megoldas?
doringo

sziasztok!Régen már jártam itt, a megint megjöttbe,van is sok hozzászólásom és nem gondoltam volna h még visszatérek a babanetre.....de most már lombik témában:( 2008 március óta próbálkozunk... tavaly szeptembertől most juniusig pihentünk, nem foglalkoztunk a babatémával, de még se jött össze. tavaly márciusban volt laparoszkópiás műtétem, csak a jobb oldalit sikerült megnyitni. utána volt 2 inszem, aztán abbahagytuk, mert terveztük az esküvőt, ami most volt májusban. elmentem itt a lakóhelyemen egy másik dokihoz elmondtam neki a múltamat, és írt beutalót, azaz a Kálit ajánlotta. szóval augusztus 25.én megyek az első konzultációra a Boga doktor úrhoz, ha jól értettem a nevét. valaki esetleg jár még oda? ma voltam 3. napi vérvételen...meg majd 21...gondolom kezdődik minden előröl.

bri! nagyon nagy gratula szorítok h minden rendben legyen!

KépKép
dike

Doringo, igen a fehérjedús étel és a napi 3-4-5 liter folyadék nagyon fontos!Főleg akkor ha túlsimuláltak!
Az árak megdöbbentőek nagyon, nálunk 5 alkalomig "csak" a gyógyszereket kell fizetni, nekem 1 lombik 200ezerbe kerül.Remélehetőleg nemsokára lesz egy fagyis beülti, az 100eezrbe kerül, de azt nem számítják bele az 5be.

Szia Dike, én nem ismerem a Kálit!Az esküvőhöz gratulálok! :D
Vendég

Doringo!
Üdv köztünk!!!
Én egy 2 naposat és egy 3 naposat kaptam vissza.
Zsu jól írja egyed tovább a fehérje dús kajákat és semmi megerőltető.
És drukk a pozi teszthez Kép
Mikor lesz eredményhírdetés?
Hát itthon az árak vátozóak,de ha a ti áraitokra gondolok akkor ezek olcsók. :shock: Mármint a gyógyszerek,mert csak azt kell,legalábbis ahova mi járunk Zsuval.

Dike!
neked is üdv,sajnálom,hogy vissza kellett térned.
Házzasághoz gratu!!
Vannak köztünk kálisok,ők majd tudnak segíteni!

Kép
cukigabi
Budapest

sziasztok,

most csak rövid beszámoló

altatás renben ment, fájdalmaim nincsenek, de 5-ször hánytam a cisztaleszívás után. Le tudták szívni mindkét cisztát, mindkettő endós volt :(

Holnap jövök, s olvasok mindenkit.

lhb
Vendég

Lhb!
Sajnálom a hányást!Pihengess!

Kép
cukigabi
Budapest

Lhb: Sajnalom, hogy igy megszenvedtel.. :( De legalabb tul vagy rajta, es most mar csak jobb lesz.

cukigabi: aug. 4-en lesz a teszt, szoval meg egy hetet ki kell birni. Latom, neked elsore osszejott, gratulalok, ritkan hallani ilyet :) Nekem is ez az elso lombik, hat, meglatjuk...
doringo

Tegnap keresgettem holland fórumokat ahol megvitatják a kórházban szerzett tapasztalatokat. Hát punkciónál nagyon kevesen írták ,hogy kérhettek altatást. Hát ez őrólet :? Kénytelen vagyok lelkileg készülni arra,hogy csk kábítani fognak ha fognak. Sokan írják hogy fájdalmas volt ,de akkor miért teszik ki a nőket ennek? Nem értem. Ennyire jobb nekik így ? Parázok ettől az egésztől.
Pont megyünk haza 3 hétre és pont most kellene továbblépkedni a másik kórházba. Párom még lead egy adag cuccost és vizelet mintát baktériumot tenyésztenek ki belőle.

lhb sajnálom, durva 5-ször hánytál? sokáig kellett altatni? Vagy ez vajon mitől függ?
Most már altatást sem akarok :lol: Tiszta zizi vagyok , fő a határozottság én azt mondom
:)

Doringo
Nem semmi kiadások vannak nálatok. Azta mindenit. Ez durva.
Tja a kommunikáció, te mióta élsz kint? Én 3 éve ,már most szidom a fejem mert voltak lusta időszakaim mikor nem volt kedvem tanulgatni . Most már persze jobb ,de még most is van hogy csak nézek ,hogy most mit is mondtak? Párom sem tud nálam jobban úgyhogy nekem kell turbózni a nyelvtudásomat mire a kórházba megyünk .

Eddys
Köszi, visszagondolva mióta az eszemet tudom hideglábas vagyok :) ez lehet elég is ahhoz hogy ne tudjon megtapadni :S Egyetlen egyszer volt fura tapasztalatom mensi előtt , pé-kor együtt voltunk aztán pár napra rá feszült a hasam rendesen ,szurkált, fel voltam fújódva , na és a melleim soha nem fájtak még úgy mint akkor nem tudtam aludni , aztán durván darabosan jött meg . Szóval úgy gondolom akkor zajlott odalent valami csak talán nem tudott megtapadni :(
erabera30

Még jó hogy van itt egy nővér a kórházból akit zaklathatok néha a kérdéseimmel ha valami nem világos,szinte mindig :D Szegényke
erabera30

Sziasztok,

cukigabi, doringo,
köszi szépen, de hál'Istennek túléltem. A doki felkészített, hogy én érzékeny vagyok erre, így cisztapunkciónál készüljek fel, hogy ennél sokkal-sokkal rosszabb lesz, nagyon örültem neki :?

erabera
15 percig altatnak, mivel csak ennyi ideig tart, de ha kábítanak azalatt sem érzel semmit, mert az is félig altatás, legalábbis szerintem. A műtétből semmire nem emlékszem, csak arra, amikor már kint feküdtem az őrzőben. S ne félj, túl lehet élni :) A hányás pedig attól van, hogy a hashártyát is át kell szúrni minden egyes ciszta, illetve, petesejt leszíváshoz, s aki érzékeny erre, annál előfordulhat. Igaz szerintem nálam attól volt, hogy nem tudták hogy milyen fájdalomcsillapítót adjanak (gyógyszerérzékenységem van), s én mondtam hogy a múltkor a Flector jó volt, az meg olyan hogy vízben kell feloldani, mentolos ízű.

lhb
Vendég

lhb

Ó te szegény . Nekem nincs vagy nem tudok gyógyszerérzékenységről.
Na ja gondolom túl lehet élni és én is túl fogom :D Kénytelen leszek. De akkor is ezek szadisták :lol:
erabera30

lhb
hogy-hogy atszurjak a hashartyat a petesejt leszivashoz? Nem vaginalisan vegzik? Jobban vagy mar?

erabera
mi 3,5 eve jottunk ki es 2,5 eve probalkozunk. Valami csoda folytan 1,5 eve volt egy termeszetes terhessegem, de sajnos 6 hetesen elment :( azota semmi, igy jott a lombik.
A nyelvvel magaval mar nincs sok gondunk, csak az akcentussal. Maig nem tudtuk megszokni, es ok is sokszor nehezen ertik a mienket.
Itt is altattak a petesejt leszivasnal. Tenyleg nem volt veszes amugy. Miutan beszurtak a szurit, rogton ki is utott, es utana mar csak arra ebredtem, hogy hozzak a narancs levet. :( Aznap es masnap jol is voltam, csak harmadnap tulstimulaltam egy picit, az mar nem volt kellemes.
doringo

Sziasztok,

Doringo,
de igen vaginálisan csinálják, de ahhoz, hogy odaférjen a petefészekhez, ahhoz át kell hogy szúrja a hashártyát is, annyira én sem értem, sajna nincs anatómia könyvem, ahol részletesen lenne, hogy hogyan épül fel az ember, mert elvégre így hasfalon keresztül is csinálhatnák, de bízom abban, hogy már csak egyszer kell szendvednem, hogy már csak a petesejt leszívás lesz. Nálunk ilyen hogy narancslé nem volt, sőt a műtét után 1,5 órával kiszedtek az ágyból s mondták, hogy vonuljak a fotelbe, ugyanis összerakták az ágyat utánam és lefertőtlenítették, még hoztak két beteget, szóval elég hamar kidobják az embert, annak ellenére, hogy hánytam, még hányás ellen sem kaptam semmit sem :S de az ebédemet cukros infúzió formájában megkaptam.

Hát ez van, ez Mo.

lhb
Vendég

Helló!

Era!
Elvileg azért csinálják altatás nélkül a punkciót,mert akkor nagyobb esély van több tüszőt leszívni.Én így tudom..... :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok,

cukigabi, én ilyet még nem is hallottam, de szerintem itthon mindenhol altatásban csinálják, vagy rosszul tudom?

lhb
Vendég

Sziasztok,

most futottam át ki mit írt

Doringo, nem igazán értem, hogy miért történt meg a beültetés, ha látták a polipot? én nem értek hozzá, remélem eltűnik az a fránya polip onnan. Az anyagi dolgokról pedig annyit, hogy nálunk is minden pénzbe kerül, s nem kevésbe, minden egyes vizsgálatért fizetni kell, kint egy havi fizu általában 500 e Ft, így ahhoz képest nem vészes, amit ki kell fizetnetek, nálunk nem tudom hogy mennyi lesz összesen, de úgy hallottam, hogy csak az injekciók 200 e Ft körül vannak, abban még a vizsgálatok nincsenek benne, s itt egy átlag havi fizu max. 100 e Ft, szóval itt sokkal drágább a fizuhoz képest. Persze van olyan város, ahol ingyen van elég sok minden, ahol a vizsgálatokért nem kell fizetni, s csak az injekciókért kell, nálunk sajna mindenért kell :(

dike
igen, jól értetted, Boga doktor úr, én is hozzá járok :)
Mikor mész hozzá? mostanában elég nehéz időpontot kapni, annak aki először megy a nyári szabadságolások miatt már csak szept-re adnak időpontot.

Most csak ennyi.

lhb
Vendég

lhb! sziaaa de jóóó, h hozzá jársz, remélem minél előbb babás leszel!!!sajnálom a sok hányást:(
van időpontom augusztus 25.én megyek először.
most lesz az első lombikod?ne hari ha nem...

doringo! szorítok!!!!!

cukigabi! remélem a te példádat követhetjük még sokan!gratulálok!

KépKép
dike

Lhb!
Nálunk (BMC) nem kellett fizetni a vizsgálatokért,kivéve a spermafagyasztást (nálunk kellett,mert nagyon kevés használható volt és kérdéses volt,hogy amikor kell,lesz e elég)ez 35e/5 év.Plusz ugye a szurik-gyógyszerek.

Hát ha nem kéred külön,akkor szerintem is mindenhol altatnak punkciókor.Önként nem nagyon vállalnám,ha csak nincs valami nagyon nyomós ok.De már hallottam olyat aki bevállalta. :shock:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok,

Először is kicsit megkésve bár de törve nem a hétfői névnaposoknak ( Gyancsi, Ancsuka )sok puszi és Istenke éltesse Őket.
Kép

Lbh, Erabera
nekem a punkció altatásos volt egyáltalán nem fáj, utána picit feszített még 1-2 napig de az semmi nem volt. Bementem a saját lábamon a kisműtőbe fel a nőgyogyis asztalra és már kaptam is vénába a koktél amitől aludtam. Amikor ébredtem infúzió még folyt le, utána még 2 órát feküdtem és üldögéltem és lehetett is hazamenni. Otthon még pihi de semmi különös. Itt azonban bár bele kell egyezni egy nyilatkozattal, de altatnak nem is kérdezték akarom-e éberen? Szerintem ahhoz azért fájdalmas.

Lbh:
Nekem eddigi éltetem során ez volt a 9. altatásom. 2 laparos nekem is volt ott dugnak le csövet a torkon mert sokáig tart de a punkció kb 15-20 perc ott nincs cső csak rövid szunyókálás.:-)
Nálunk a BP.-i Káliban a vizsgálatok fizetősek, de ha a saját nőgyogyiddal csináltatod meg amit kérnek akkor Ő Tb-re intézi így azért nem kell fizetni. Ha Tb befizető vagy akkor 5 lombik ingyenes, de a fagyasztott embriók visszaadása már 50.000.- mert azért nem érdemes egy nagy Tb támogatott lombikos eljátszani az ugyanis ha fizetni kellene ( Nekem most ennyi volt a számlán ) 388.000.-
Amit nem fogadnak el a Kaáliban a máshonnan hozott sperma vizsg. az csak náluk lehet az 13.000.- és a fagyibabák egy éves tárolása 20.000.- amit max 5 évig tárolnak. A konzik 1500.- / alk, és az Uh 8000.-
A gyógyszerek egyénenként változnak nekem 66.000.- volt most összesen( ezt fizetni kellett)

Doringo:
Üdv közöttünk. Egyél sok fehérje tartalmú ételt ( túró, tejföl, sajt, banánturmix mehet ezerrel ) és kevesebb szénhidrátosat, plusz igyál sok szénsavmentes ásványvizet 3-4 litert ha lehet és pihenj sokat, ne emelj 1 kg-nál többet semmiképp!
Én 2 3 naposat kaptam vissza egy 10 és egy 8 sejteset, sajna nem maradtak meg :-(
Polipja Vanilinek volt Ő talán tud segíteni.

Bri:
De szépek a tesztjeid.Gondolom csinálod most ezerrel hisz végre 2 csík van rajta amit tök jó érzés lehet látni.
Velem sajna ez van most, próbálom magam összeszedni meg nem ezen agyalni ( hát nem könnyű de Te ezt az érzést sajnos ismered ), de köszi a felajánlást ha úgy érzem van biztos igénybe veszem!

Suzy:
Már rég láttalak erre igaz én is csak olvasgattam. Cipike jól van?

A többieknek puszi

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Szrityi
Mostanában nem jöttem valóban :!: :roll: :oops: jól vagyunk, köszike :!: :wink: remélem gyorsan össze szeded magad, drukkolok nagyon, mint ahogy a többieknek is :!: :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Üdv. az újaknak a klubban :!: :wink:

Drukkolok mindenkinek amihez csak kell++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bri
A hétfői uh-hoz egy nagy kalappal+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++gondolok Rádi is sokat, micsoda szülinapi ajándék ez most neked :!: :roll: :wink: ja és nászajándék a férjedtől :lol:

Pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

holnap 21 napi vérvétel..utálom:(

első konzultáció miről szól?

KépKép
dike

Sziasztok,

Mi most fogjuk kezdeni a lombik programot, de nagyon tartok a sok injekciótól. Nem igazán tudom mi vár rám, csak sejtem, de gondolom ezt mindenki saját maga tapasztalja meg. Először gonalt kell beadnom magamnak, félek az injekció beadásától, nem tudom képes leszek-e saját magamat megszúrni.

Zita
zitácska79

szia Zita!mi több mint 2 éve próbálkozunk aug 25.én megyünk a Káliba...h lombikra e azt nem tom...de gyanítom, h az lesz belőle,mert az egyik petevezetőm el van záródva..de úgy néz ki már a másik is visszazáródott.gondolom ezzel kezdünk, h ezt kiderítsük.félek a hsg-től(ha lesz)mert nekem laparoszkópiám volt . 2inszem...és most újra belevágunk. én is nagyon félek mindentől...inyekcióktól rettegek,vérvételen is néha kifolyik a könnyem, de inkább a félelemtől, úgyh nem vagy egyedül..

veled vagy nálatok mi a probléma?hova jársz dokihoz?

KépKép
dike

Szia Mindenki!

Egy nagyon elveszett bárányka jelentkezik
:oops:
egy kukk erejéig :)
Látom, hiányoltatok, bár nem olvastam mindent el a-tól z-ig.
Üdv. az újaknak is
:!:

Majd lassan már érkezem vissza, de még nem teljesen.... de ígérem ezután majd be-benézek már hozzátok :!: Puszi mindenkinek :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok,

dike
nekem endometriózisom volt, olvastam másnak is van/volt ilyen problémája, Győrbe járok a kaáliba, látom te is a Boga Péterhez jársz.

üdv
Zita
zitácska79

Sziasztok,

Dike, Zita,
Ne feljetek az injekciotol. En soha nem birtam meg nezni sem, ha vert vettek vagy szurit kaptam. Szoval nagyon paraztam az injekcios resznel. Az elso szuri eleg nevetseges volt, kb 10 percig tartottam a tut remego kezzel a hasam felett.. Vegul a ferjem megszant, es szep finoman beadta :) Es nagyon meglepodtem, hogy egyaltalan nem fajt, nem volt tobb mint egy szunyogcsipes. A masodik naptol mar siman adogattam be magamnak :) Azt mondtak, es tapasztaltam is, hogy akkor jobb, ha szep lassan csinalsz mindent: lassan szurod be, lassan nyomod be a szert. Akkor allitolag nyomot is kevesbe hagy.

Szrityi,
Koszi a tanacsokat :) Igyekszem sok feherjet enni, most kivanom is. Neked egy lombik programod volt eddig? Mikor lesz a kovetkezo?

lhb
Mikor cukigabi irta a gyogyszerek arat, en is ledobbentem. Mi is szamoltuk azutan a ferjemmel, hogy igy a fizetesekhez kepest hasonlo az arany. Csak megteveszto volt, hogy otthon elvileg ingyen van, nem gondoltam volna, hogy a gyogyszerek viszont ennyibe kerulhetnek. Csak mas zsebbe megy...
A polippal kapcsolatban: rajtam sok vizsgalatot nem is vegeztek, csak ultrahangot, mert hogy a ferjemnel van a gond elvileg. Es utananeztem, ultrahangon sokszor nem latszik a polip. De elgondolkodtam, hogy nem kellett volna engem is alaposabban kivizsgalni? Annyira gyorsan elinditottak az egeszet.

Sajnos ma gorcseim vannak, mint mikor jon a menzesz. Elegge elkeseredtem. Szerdan lesz a teszt, de felek, hamarabb kiderul. :(

Doringo
doringo

Sziasztok!!!

Sziaaaaa BETTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De jó,hogy jelentkeztél :lol: :lol: :lol:

Zita!
A gonal a lehető legjobb a kezdő szurisoknak szerintem,mert előre töltött,nincs por+oldószer.Én arra gondoltam,hogy inkább beadom nagy nehezen magamnak,mint,hogy mindíg rohangáljak a kórházba,ügyeletre,dokihoz.Bele lehet jönni,csak az elején nehéz,főleg az első.Akkor percekig álltam a hasamhoz irányított tűvel.

Doringo!
A görcs nem feltétlenül jelent rosszat!!!Lehet a beágyazódás is. :wink: Ne add fel!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok lányok! Eltűnt amit írtam :evil: .

Bettykém hát szia, de jó hogy jöttél! Én is ritkán vagyok de olvasok meg néha beköszönök (igaz Gyancsi :lol: )

Bri gondolok rád 2-án+++++++++++!!!

Szrityi reméljük 10. altatás már nem lesz 8) !

Gabi már a 28. hétbe lépsz, fú hogy megy az idő! Berendeztétek már a Roland szobáját?

Suzy hogy vagytok? Készülődtök már? Vagyis ruhácskák meg babaszoba ilyenek.

Gyancsi nyaralsz :lol: ?

Hű de sok új tagunk van :lol: üdv mindenkinek! (gondoltam ám hogy vannak még páran lombikosok rajtunk kívül is :D csak azt nem hogy mindenki egyszerre jön hihi).

Dike szia, nekem volt hsg-m röntgenes, ne félj tőle. De biztos vagy benne hogy ezt csinálják majd neked? (Mert úgy tudom hogy ez nem annyira ad biztos képet mint a laparo.) Ha el van záródva a petevezeték akkor azért fájdalmas :roll: (nekem szerencsére nem volt elzáródva, úgyhogy főleg feszített). Persze a babáért mindent!!!! Úgyhogy ha ez az ára, hát legyen. Igaz?

Doringo nekem volt egy 1mm-es polipom, lehet, hogy az akadályozta meg a beágyazódást (de lehet, hogy nem :roll: ). Mert ez akkor igaz ha pont oda akartak ágyazni a bébik.... Persze jobb kivenni, de ha nem "rossz" helyen van akkor asszem nem okoz semmi bajt (bár most ha így belegondolok akkor lehet hogy a méhnyálkahártya vastagodása esetleg nem lesz tökéletes.... nem tom). Bocsi de olyan sokan jöttetek most hogy nem emlékszem tisztán, hol is tartasz most? :oops:

Többieknek is puszi és drukkok++++ ! Igyekszem megismerni mindenkit!

Vanili
Ja amit rólam tudni kell hogy egy éve volt az első lombikom (3db 8 sejtes lett beültetve, nem sikerült) aztán szeptember fagyis beülti (3db 8 sejtes, szintén nem sikerült) aztán idén februárban második lombik (újra 3db 8 sejtes, nem sikerült) - hysteroscopiám volt ez után ahol polipot találtak a méhemben plusz valami gyulladást :arrow: antibiotikumos kezelés plusz kiszedték ezeket... Van még 3 fagyibabám, 3 napos 8 sejtes, várok a jó pillanatra a beültihez - meg azóta mindig közbejött valami - utazás, gomba :twisted: meg féélelem :roll: ... Azért idén még ezt is megejtjük majd!!!
Vendég

Sziasztok,

Vanili:
én azt remélem a 10. a császáros szülés lesz....:wink:
Neked Nagyon Sok Boldog Születésnapot kívánok ma, bár tudom, hogy csak holnap lesz, de holnap sajna nem leszek gépközelben (grillezni megyünk a Dini kollegájához )

Kép

Betty:
de jó téged is újra látni, remélem jössz majd többször mostmár

Doringo:
igen nekem most volt az eslő lombikom, a következő fagyis lesz arra még időpontot nem tudok.
Előtte megjártam a hadak útják egy méhenkívüli terhességem volt pont 1 éve, mert elakadt a baba, laparral ki is vették a petevezetőt mert átszakadt, aztán volt pár spontán hónapunk mire a röntgenes HSG megmutatta, hogy másik is el van záródva, de úgy hogy az veszélyesztetné a lombikot, így laparral kivetették azt is.Szóval most egy sincs így már csak a lombikos esély maradt.

mindenkinek puszi

szrityi

Köszi Szrityi :D kedves vagy.
(Jóóó de a császárnál nem altatnak :) )
Vendég

Akkor a 10.-et megúszom???? :wink:

szrityi

Helló!

Vani!
Először is:
Kép

Roli szobája már majdnem kész,függöny és szőnyeg még a régi van,azt még jó lenne beszerezni.....

Gyancsi!
Remélem hozol nekünk képet a mai uh-ról :wink: És megy a drukk,de biztos minden oké.

Mindenkinek nagy pusz

Kép
cukigabi
Budapest

Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Lányok!
Még új vagyok itt, szeretnék beilleszkedni :)
Nekem is endom van, 2 éve műtöttek és most megint fognak :( Baba projekt akkor még nem volt napirenden, de időközben igen, de sajnos nem sikerült. Bízom benne, hogy a műtét után (akár lombikkal) összejön!
Azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy a SOTE 1-en ki csinál beültetést? A saját orvosod vagy vannak erre kimondottan ezzel foglalkozó orvosok?
Olvasgattam néhány hozzászólást, mivel én sem tudom mi előtt állok hatalmas bennem a para, de majdcsak lesz valahogy...
Köszönöm ha válaszoltok!
Szép 7végét!
tibma

Csoki vanili

Kép

Nagyon boldog szülinapot neked :!: 8) :wink:

Gabi
szép a szoba nagyon
:!: :)

Tibma
üdv.itt a klubban....melőbbi babavárást kívánok
:!: :)

Puszi mindenkinek
:!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy régóta nem voltam, de nem történt velünk semmi.Nem akartunk mostanában kezdeni, mert nem voltam felkészülve egy újabb hormonkezelésre!
Aztán nem akart ideérni piri, még ezen sem csodálkoztam, ez a rohadt pco már máskor is bekavart.És csak vártam, és vártam!
Múlthét hétfőn csináltam egy tesztet, és képzeljétek el, pozitív lett!Nem akartam hinni a szememnek, hiszen azt mondták, csak lombikkal lehet babánk!
Hétfőn voltam uhun, van egy 10mm-es csodálatos kis petezsákocskánk, a lehető legjobb helyen!Pénteken kell mennünk szívhang-kukuccsra!
Szóval még mindig hitetlenkedünk, de nagyon boldogok is vagyunk!

Puszi mindenkinek! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Bri,
hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Gabi, Betty köszönöm a köszöntést, kedvesek vagytok :D !

Gabi szép nagyon a babaszoba, tényleg így távolabbról más színűnek néz ki a fal - vagyis világosabbnak, ilyen pisztácia színűnek - látom ott a szopifotel is :D 8) - a karfából gondolom hihi.

Bettykém írj majd hogy hogy vagytok és vannak-e már tervek vagy nálatok is inkább pihi :roll: .

Melinda Sok szeretettel gratulálok a zsákocskátokhoz és drukk péntekre a szívhanghoz! És igen, csodababák vannak :D !!

Zsu ugye te is majd fagyizni fogsz :lol: ? Mikor?
Mert akkor ha úgy tudom nyár végén-ősszel vagy legalábbis idén három fagyikás beülti lesz itt - Zsu, Szrityi meg én.
Vendég

Sziasztok :!:

Először: is utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok neked drága Vanili és mielőbbi babásodást :!: :wink:

Kép

Drága Betty és Bri
Boldogságos, vidám születésnapot kívánok Nektek :!: :wink: szívből kívánom, hogy álmaitok váljanak valóra az életben :!: :wink:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Meli
Ez fantasztikus :lol: csodák már hogy ne lennének :!: :wink: nagyon örülök az örömötöknek, nagyon vigyázz magatokra és halkan, de gratulálok :!: :wink: a pénteki uh-hoz egy nagy kalappal és drukkolok nagyon hozzá++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Timba
Üdv, nálunk, mielőbbi babásodást kívánok neked is :!: :wink:

Doringo
Drukkolok neked is++++++++++++++++++++++++++++++++++++

És mindenkinek megy a drukkom++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép vasárnapot kívánok :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Meli
Csak most olvasom újra, hogy mit írtál :roll: már hogyne történt volna semmi drága :?: :shock: akkor a pozi teszt :?: :?: :?: jól van értem Én a korábbi napokra gondoltál, amikor nem jelentkeztél :!: :wink:
Teszel fel képet a tesztről és az uh-ról :?: puszi

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy köszönöm, nagyon kedves vagy!
Vendég

Betty
Bri
nagyon boldog szülinapot kívánok nektek!!!
Millió puszi! Kép
Vendég

Betty-Bri!
Kép

Meli!
:shock: Aztaaaaaa!Még egy csoda baba! :lol: Drukkolok a pénteki uh-hoz,aztán hozd majd a híreket ám!

Vani!
Igen ott a fotel is :lol: :wink:

Pusz mindenkinek!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok lányok,asszonyok!

Örömmel értesítelek benneteket,hogy megnyílt Budapest legújabb komplex meddőségi intézete a VERSYS CLINICS Humán Reprodukciós Intézet. Ha felkeltette érdeklődésed nézd meg a honlapot: http://versysclinics.com/ vagy írj privit. Ha őket választod nem bánod meg, garancia rá a maximális orvosi szakmai múlt, odafigyelés, a mosolygós munkatársak
az élet csodája

Köszönöm mindenkinek a köszöntést :!: :wink:

betty615

Betty, Bri:
Boldog szülinapot! Éljenek az oroszlánok :lol: :wink:

Kép

Meli:
Gratulálok Neked!!!!!!!! Tényleg vannak csodák :lol:
Majd gyere mindig a fejleményekkel !!!

Puszi mindenkinek

szrityi

Laptetűűűűűűűűűűűűűűűűű
Juhéjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
:lol: :lol: :lol:

szrityi

Szrityi
Hajrá laptető :wink: drukk+++++++++++++++++++++++++++++++
Mi újság Leiden ügyben :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?