Sziasztok lányok! Eltűnt amit írtam
.
Bettykém hát szia, de jó hogy jöttél! Én is ritkán vagyok de olvasok meg néha beköszönök (igaz Gyancsi
)
Bri gondolok rád 2-án+++++++++++!!!
Szrityi reméljük 10. altatás már nem lesz
!
Gabi már a 28. hétbe lépsz, fú hogy megy az idő! Berendeztétek már a Roland szobáját?
Suzy hogy vagytok? Készülődtök már? Vagyis ruhácskák meg babaszoba ilyenek.
Gyancsi nyaralsz
?
Hű de sok új tagunk van
üdv mindenkinek! (gondoltam ám hogy vannak még páran lombikosok rajtunk kívül is
csak azt nem hogy mindenki egyszerre jön hihi).
Dike szia, nekem volt hsg-m röntgenes, ne félj tőle. De biztos vagy benne hogy ezt csinálják majd neked? (Mert úgy tudom hogy ez nem annyira ad biztos képet mint a laparo.) Ha el van záródva a petevezeték akkor azért fájdalmas
(nekem szerencsére nem volt elzáródva, úgyhogy főleg feszített). Persze a babáért mindent!!!! Úgyhogy ha ez az ára, hát legyen. Igaz?
Doringo nekem volt egy 1mm-es polipom, lehet, hogy az akadályozta meg a beágyazódást (de lehet, hogy nem
). Mert ez akkor igaz ha pont oda akartak ágyazni a bébik.... Persze jobb kivenni, de ha nem "rossz" helyen van akkor asszem nem okoz semmi bajt (bár most ha így belegondolok akkor lehet hogy a méhnyálkahártya vastagodása esetleg nem lesz tökéletes.... nem tom). Bocsi de olyan sokan jöttetek most hogy nem emlékszem tisztán, hol is tartasz most?
Többieknek is puszi és drukkok++++ ! Igyekszem megismerni mindenkit!
Vanili
Ja amit rólam tudni kell hogy egy éve volt az első lombikom (3db 8 sejtes lett beültetve, nem sikerült) aztán szeptember fagyis beülti (3db 8 sejtes, szintén nem sikerült) aztán idén februárban második lombik (újra 3db 8 sejtes, nem sikerült) - hysteroscopiám volt ez után ahol polipot találtak a méhemben plusz valami gyulladást
antibiotikumos kezelés plusz kiszedték ezeket... Van még 3 fagyibabám, 3 napos 8 sejtes, várok a jó pillanatra a beültihez - meg azóta mindig közbejött valami - utazás, gomba
meg féélelem
... Azért idén még ezt is megejtjük majd!!!