Szevasztok cshajok
Nem fogjatok elhinni de nem tudok belepni
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Gondolom azt kerdezitek,hogy a franca irok akkor
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
hat ezt en sem tudom.Ramegyek a bnet oldalara en nem tudtam belepni a sajat jelszavammal ezert kertem ujat....azt aktivaltam es probaltam bejelentkezni de nem ment.
![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
Kertem egy ujat de azzal se ment.Igy irtam a bnet szerkesztoknek de mivel a freemail-emmel vgyok beregelve oda kuldik erre a freemail napok ota szaraxik valami szerverhiba van semmi uzenet nem jon at
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Ugyhogy megvgyok love letoltottem a firefox-ot allitolag a freemail most azal muxik es feljottem a bnetre belepni nem tudtam de a lap aljan volt egy olyan iras hogy magvalaszolatlan uzeneteid megnezese es rakattintottam es a lap alja legurult es elojottek a leveleim meg ott tudok lepni erre arra...
De jelszot nem tudok valasztani belementem de kell a regi jelszo hozza ami persze bent van a freemail postafiokomban
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Ugyhogy megvgyok loooveeee
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Majd lehet minnya irok a szerkesztokenk itt,hogy csinaljanak valamit mert megkukulok
Ugyanis szeretnek nektek elmondani valamit
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Mondjuk nem igy akartam irni nektek hanem sorba mindenkinek de nem tudom egyaltalan ez a level is elmegy-e.
Szal 3sikertelen lombik es 1sikertelen inszem utan ugy nez ki a 4.lombik sikerul
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Vannak csucspozi tesztjeim voltam kedden vv-n akkor voltam ET+14-en HCG 892 ra ket napra azaz tegnap 2100
allitolag minden rendben van es talan tobben is vannak odabent
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Persze egyenlore halkan orulunk nem is akartam josokaig elmondani de most meddig titkolozzak
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Egyenlore ismerosok rokonok koreben nem mondtuk...ugyhogy se iwiw-en sehol ne emlitsetek
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Agusztus 2-an uhu es talan akkor mar hangosabban is orulhetunk bar ez a 12het nagyon vizvalazto
Nem tudom mikor tudok jonni legkozelbb mert jon a hetvege holnap magyar talira megyunk,vasarnap japanbol ismikkel talizunk de igerem jovok es meselek
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Na meg irok mindenkinek ahogy szoktam
Milyen neked irtam msn-en mikor szultel gratulaltam nem tudom megkaptad-e
Marhara szegyellem magam,hogy nem jottem de nem miattatok csak alig volt erre idom marmint bnetre es nem is ngyon akartam se mert akcioztunk es tiszta fejjel akartam nekiallni
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Na de nem szavatkozom...nekem kellett ez a kikapcsolok idoszak...meglett a gyumolcse....tudom mashova azert 1-2hetente neha neha beneztem...hat epp annyira telt
Csibuc neked meg sima zokkenomentes gyors szulest kivanok
Tobbieknek puszaaa es kitartaaaas