Szevasztok cshajok
Nem fogjatok elhinni de nem tudok belepni
Gondolom azt kerdezitek,hogy a franca irok akkor
hat ezt en sem tudom.Ramegyek a bnet oldalara en nem tudtam belepni a sajat jelszavammal ezert kertem ujat....azt aktivaltam es probaltam bejelentkezni de nem ment.
Kertem egy ujat de azzal se ment.Igy irtam a bnet szerkesztoknek de mivel a freemail-emmel vgyok beregelve oda kuldik erre a freemail napok ota szaraxik valami szerverhiba van semmi uzenet nem jon at
Ugyhogy megvgyok love letoltottem a firefox-ot allitolag a freemail most azal muxik es feljottem a bnetre belepni nem tudtam de a lap aljan volt egy olyan iras hogy magvalaszolatlan uzeneteid megnezese es rakattintottam es a lap alja legurult es elojottek a leveleim meg ott tudok lepni erre arra...
De jelszot nem tudok valasztani belementem de kell a regi jelszo hozza ami persze bent van a freemail postafiokomban
Ugyhogy megvgyok loooveeee
Majd lehet minnya irok a szerkesztokenk itt,hogy csinaljanak valamit mert megkukulok
Ugyanis szeretnek nektek elmondani valamit
Mondjuk nem igy akartam irni nektek hanem sorba mindenkinek de nem tudom egyaltalan ez a level is elmegy-e.
Szal 3sikertelen lombik es 1sikertelen inszem utan ugy nez ki a 4.lombik sikerul
Vannak csucspozi tesztjeim voltam kedden vv-n akkor voltam ET+14-en HCG 892 ra ket napra azaz tegnap 2100
allitolag minden rendben van es talan tobben is vannak odabent
Persze egyenlore halkan orulunk nem is akartam josokaig elmondani de most meddig titkolozzak
Egyenlore ismerosok rokonok koreben nem mondtuk...ugyhogy se iwiw-en sehol ne emlitsetek
Agusztus 2-an uhu es talan akkor mar hangosabban is orulhetunk bar ez a 12het nagyon vizvalazto
Nem tudom mikor tudok jonni legkozelbb mert jon a hetvege holnap magyar talira megyunk,vasarnap japanbol ismikkel talizunk de igerem jovok es meselek
Na meg irok mindenkinek ahogy szoktam
Milyen neked irtam msn-en mikor szultel gratulaltam nem tudom megkaptad-e
Marhara szegyellem magam,hogy nem jottem de nem miattatok csak alig volt erre idom marmint bnetre es nem is ngyon akartam se mert akcioztunk es tiszta fejjel akartam nekiallni
Na de nem szavatkozom...nekem kellett ez a kikapcsolok idoszak...meglett a gyumolcse....tudom mashova azert 1-2hetente neha neha beneztem...hat epp annyira telt
Csibuc neked meg sima zokkenomentes gyors szulest kivanok
Tobbieknek puszaaa es kitartaaaas