Na, mégis visszaolvastalak rendesen titeket. Nem bírtam ki...
Juditok!!!
A Jó Istenke Éltessen Benneteket és tiszteljen meg pár gyerkőccel mihamarabb!!!
Macs:
A lakásotok még bombázás alatt van? De inkább meg se nézd, mert most sokat kell pihenned! Szorítok, hogy meglegyen a fekvés jótékony hatása.
Azok a baba-álomfotók eszméletlen jó, betettem a kedvencek közé.
Navi:
Szerintem eldugtad a hemoglobinjaidat szűkösebb időkre, tessék előbányászni mostmár!
Csodaszép a babád, olyan formás az alakja! Kíványcsi vagyok nagyon a 4D-s verzióra is.
Na, milyen volt az osztálytali? Mesélj!
Angyalka:
Különleges embernek - különleges a méhecskéje, a lényeg, hogy egészséges és szépen elfér majd benne a gyerkőcötök.
Judit:
Nagyon cukik a kis cirmikék, pedig nem is vagyok macskuszos, de olyan édik ezek a babacicák!
Fiadnak hatalmas gratula!
Luca:
Nekem antagonista protkoll volt és kb. 140-160 körülre jött ki mindenestül.
Lukácsné:
Örülök, hogy ilyen frankón, szinte rendelésre megoldódott a bejelentkezésetek. Hanna súlya nagyon rendben van. Ha a külső méhszáj nyitott, akkor mikor lesz bébikibújás, azt lehet tudni, vagy csak kristálygömbbel?
Micsoda ótórendszám! Ez nagyon ott van és nem a miénk a kocsi?!
Woody:
Micsoda gyönyörűséges poci! A babaszoba sem kutya! Nem is tudnám eldönteni Lili helyébe, hogy hol is szeretnék lenni. Talán ezért hezitál még ő is a kijövetellel, hiszen csak odajegyet vehet és nem retúrt.
Mondjátok neki, hogy itt kóóbászbó van a kerítés, hátha elszánja magát!
KPN:
Gratula a nega eredményekhez, akkor már "csak" a tromózisosért kell drukkolni. Neked mikorra mondták?
Kubu:
Hoppá, egy ujjnyira? Akkor már fél szemmel kikacsintgat a kis huncutka. Szerintem a tranzitban ücsörög és nemsokára becsekkol amúgy rendesen! Szobácska nagyon szép, tecc. a két gyerkőc neve a falon.
Most olyan dézsavűű érzésem lett, mintha már ezt egyszer írtam volna, de fura...
De tudom, hogy a hiba ilyenkor a mátrixban van!
Apukád igazi gáláns úr, szép volt tőle! Sajna nekem nincs apukám (gyerekkorom óta nem tartja, tartottam vele a kapcsolatot), addig örülj, amíg neked van és tudtok beszélni egymással.
Csutka:
Klassz, hogy kibékültél a pároddal!
Azt nemtudom, hogy hallottad-e, hogy a pánikbetegségben szenvedők egy bizonyos szint után már elég önzőek is lesznek és csak a saját problémájuk a fontos. Sajna a mi családunkban is van egy erősen beteg, sokmindent megtapasztaltam már ezügyben. Szerencse, hogy a párod csak enyhén, remélem vhogy kezelik ezt neki.
A vallás - hit - megsterséges megtermékenyítés ügyben írt hsz-od nagyon tetszett. Abszolút érződött belőle a józanság, az értelmes gondolkodásmód.
Én még annyit tennék hozzá a témához, hogy ha pl.: a tehenet kézzel fejik, vagy géppel, akkor is lesz tej, csak a módszer/technika más - a végeredmény ugyanaz. Szerintem minegy, hogy milyen módon termékenyül meg a petesejt, ha abból életképes baba születik - hiszen az ő útja sem véletlen, célja van, feladata.
Mara:
Hogy te miket tudsz művelni az ujaiddal?! Ez igen! Nagyon szép lett a fal és a szőttesből megvarrt tartók is.
Konkrétan mennyi lett a 120p-es inzulinod?
Jó lesz neked Sz-nél, meglátod!
Fogacskáidnak jobbulást! Fájdalom hess-hess!!!
Zsuzsó:
Na, megjött?
Rita:
Te jó ég! Ilyet még nem is hallottam, hogy egy benn és egy talán mk! Remélem nem! Nagggyon szorítok!
Eszter:
Hurrá!!! Éljen a spontánkodás és kezdés! Micsoda mnyh és ezek a tüszők hozzá!
Hajrá, drukkolok ezerrel!
Vikus:
Legyél pozitívabb, meglátod segít!
Após-anyós érdekes figura, talán nem tudják kellőképpen kimutatni szeretetüket a fiuk felé... Szerintem te ne strapáld magad ilyen leveélírással, végül is az ő fiuk, ha a párod akarja, hogy tudják mi az ábra vele kapcsolatban, akkor majd elmondja nekik. Te meg próbáld meg nem a szívedre venni az ő viselkedésüket, ne szerezd meg ezt a pillanatot számukra.
Estrella:
Barátnőd hozzáállása elég fura, asszem beraktad őt a megfelelő polcra magadban. Rákszűrést ügyesen megoldottad. Másik barátnődnek részvétem, tényleg nem kéne pocisan elmennie a temetésre...
Angi:
Férjed előtt le a kalappal (persze előtted is), nagyon jó a hozzáállása. A végén még neki lesz igaza és spontán bővül maj a kis indián családotok egy szépséges "Fehér Beggyel" és egy erős, kitartó "Vörös Seggel".
Addig is kitartást és sok erőt kívánok nektek! Azért gyere, ha van kedved csiripelni, mégha nem is BMC-ztek egy darabig. Uccu nyaralni, pihenni és száműzni a mostani rosszul elsült dolgokat, gondolatokat!
Andrea:
Na! Te lettél a desszert!
Eszkimómami! A TITOK magadévá tételéért gratula, csodálkoztam is rajta, de örülök.
Egyszer el kell kezdeni kibújni a hitetlenség szűk rucijából...
A Másnaposok az egyik kedvencem, asszem nemsokára folytatják, vagy ilyesmi... Láttam az új film bemutiját, abban is az a dinka szőrös fickó nyomul, hóna alatt egy csöpp ebecskével - alig várom, hogy a moziba kerüljön!
JAAAA!!!! A lényeg! S-Z-O-R-ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ-T-O-KKKK!!!!