Új privát üzeneted érkezett!

Ok! szívesen küldöm! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :wink:

Béku!laptetőőőőőő!
ritabmc

hajrá Béka baba, annyian drukkolunk neked!
Béka anyu, szerintem se tesztelj ha kibírod.

Andi, jó hogy jöttél már végre.
a sítáborosod jó hogy kitelelte magát ha már úgyis tavaszi gyermek lesz!

Sajti, végre te is itt! :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Na, mégis visszaolvastalak rendesen titeket. Nem bírtam ki... :lol:

Juditok!!!
A Jó Istenke Éltessen Benneteket és tiszteljen meg pár gyerkőccel mihamarabb!!! :lol:

Macs:
A lakásotok még bombázás alatt van? De inkább meg se nézd, mert most sokat kell pihenned! Szorítok, hogy meglegyen a fekvés jótékony hatása.
Azok a baba-álomfotók eszméletlen jó, betettem a kedvencek közé. :)

Navi:
Szerintem eldugtad a hemoglobinjaidat szűkösebb időkre, tessék előbányászni mostmár! :lol:
Csodaszép a babád, olyan formás az alakja! Kíványcsi vagyok nagyon a 4D-s verzióra is.
Na, milyen volt az osztálytali? Mesélj! :)

Angyalka:
Különleges embernek - különleges a méhecskéje, a lényeg, hogy egészséges és szépen elfér majd benne a gyerkőcötök. :D

Judit:
Nagyon cukik a kis cirmikék, pedig nem is vagyok macskuszos, de olyan édik ezek a babacicák! :lol:
Fiadnak hatalmas gratula! :)

Luca:
Nekem antagonista protkoll volt és kb. 140-160 körülre jött ki mindenestül.

Lukácsné:
Örülök, hogy ilyen frankón, szinte rendelésre megoldódott a bejelentkezésetek. Hanna súlya nagyon rendben van. Ha a külső méhszáj nyitott, akkor mikor lesz bébikibújás, azt lehet tudni, vagy csak kristálygömbbel?
Micsoda ótórendszám! Ez nagyon ott van és nem a miénk a kocsi?! :evil: :lol:

Woody:
Micsoda gyönyörűséges poci! A babaszoba sem kutya! Nem is tudnám eldönteni Lili helyébe, hogy hol is szeretnék lenni. Talán ezért hezitál még ő is a kijövetellel, hiszen csak odajegyet vehet és nem retúrt. :wink: Mondjátok neki, hogy itt kóóbászbó van a kerítés, hátha elszánja magát! :lol:

KPN:
Gratula a nega eredményekhez, akkor már "csak" a tromózisosért kell drukkolni. Neked mikorra mondták?

Kubu:
Hoppá, egy ujjnyira? Akkor már fél szemmel kikacsintgat a kis huncutka. Szerintem a tranzitban ücsörög és nemsokára becsekkol amúgy rendesen! Szobácska nagyon szép, tecc. a két gyerkőc neve a falon. :) Most olyan dézsavűű érzésem lett, mintha már ezt egyszer írtam volna, de fura... :roll: De tudom, hogy a hiba ilyenkor a mátrixban van! :lol: 8)
Apukád igazi gáláns úr, szép volt tőle! Sajna nekem nincs apukám (gyerekkorom óta nem tartja, tartottam vele a kapcsolatot), addig örülj, amíg neked van és tudtok beszélni egymással. :)

Csutka:
Klassz, hogy kibékültél a pároddal! :) Azt nemtudom, hogy hallottad-e, hogy a pánikbetegségben szenvedők egy bizonyos szint után már elég önzőek is lesznek és csak a saját problémájuk a fontos. Sajna a mi családunkban is van egy erősen beteg, sokmindent megtapasztaltam már ezügyben. Szerencse, hogy a párod csak enyhén, remélem vhogy kezelik ezt neki.
A vallás - hit - megsterséges megtermékenyítés ügyben írt hsz-od nagyon tetszett. Abszolút érződött belőle a józanság, az értelmes gondolkodásmód.
Én még annyit tennék hozzá a témához, hogy ha pl.: a tehenet kézzel fejik, vagy géppel, akkor is lesz tej, csak a módszer/technika más - a végeredmény ugyanaz. Szerintem minegy, hogy milyen módon termékenyül meg a petesejt, ha abból életképes baba születik - hiszen az ő útja sem véletlen, célja van, feladata. :)

Mara:
Hogy te miket tudsz művelni az ujaiddal?! Ez igen! Nagyon szép lett a fal és a szőttesből megvarrt tartók is.
Konkrétan mennyi lett a 120p-es inzulinod?
Jó lesz neked Sz-nél, meglátod! :)
Fogacskáidnak jobbulást! Fájdalom hess-hess!!!

Zsuzsó:
Na, megjött?

Rita:
Te jó ég! Ilyet még nem is hallottam, hogy egy benn és egy talán mk! Remélem nem! Nagggyon szorítok!

Eszter:
Hurrá!!! Éljen a spontánkodás és kezdés! Micsoda mnyh és ezek a tüszők hozzá! :lol: Hajrá, drukkolok ezerrel! :)

Vikus:
Legyél pozitívabb, meglátod segít! :) Após-anyós érdekes figura, talán nem tudják kellőképpen kimutatni szeretetüket a fiuk felé... Szerintem te ne strapáld magad ilyen leveélírással, végül is az ő fiuk, ha a párod akarja, hogy tudják mi az ábra vele kapcsolatban, akkor majd elmondja nekik. Te meg próbáld meg nem a szívedre venni az ő viselkedésüket, ne szerezd meg ezt a pillanatot számukra.

Estrella:
Barátnőd hozzáállása elég fura, asszem beraktad őt a megfelelő polcra magadban. Rákszűrést ügyesen megoldottad. Másik barátnődnek részvétem, tényleg nem kéne pocisan elmennie a temetésre...

Angi:
Férjed előtt le a kalappal (persze előtted is), nagyon jó a hozzáállása. A végén még neki lesz igaza és spontán bővül maj a kis indián családotok egy szépséges "Fehér Beggyel" és egy erős, kitartó "Vörös Seggel". :lol: Addig is kitartást és sok erőt kívánok nektek! Azért gyere, ha van kedved csiripelni, mégha nem is BMC-ztek egy darabig. Uccu nyaralni, pihenni és száműzni a mostani rosszul elsült dolgokat, gondolatokat! :)

Andrea:
Na! Te lettél a desszert! :lol: :lol: :lol:
Eszkimómami! A TITOK magadévá tételéért gratula, csodálkoztam is rajta, de örülök. :) Egyszer el kell kezdeni kibújni a hitetlenség szűk rucijából...
A Másnaposok az egyik kedvencem, asszem nemsokára folytatják, vagy ilyesmi... Láttam az új film bemutiját, abban is az a dinka szőrös fickó nyomul, hóna alatt egy csöpp ebecskével - alig várom, hogy a moziba kerüljön! :lol:
JAAAA!!!! A lényeg! S-Z-O-R-ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ-T-O-KKKK!!!! :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Aki bírja a furcsa-sztoris filmeket (pl.: Mátrix, Különvélemény) , annak ajánlom szíves figyelmébe az EREDET c. filmet, nekem tetszett. :)
Pont azt mondtuk a végén a Zurammal, hogy tuti lesz 2. része! :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Mieza:
Még nemtom megyek-e szigetelni, de ha igen, akkor szólok neked, hátha összefutunk ott egy röpkére. :D
Kismamika, a nagyi állapota javult azóta?
Én is bírom a mostani turikat, a Kálvinon van még a "Ruha Galéria" nevű, ott is jó kis göncök vannak. A legjobb fogásaim pár hete voltak a körúti Humana boltokban, illetve az Astoriához közel is van egy a Rákóczi úton - amikor minden darab 600,-Ft, majd 450,-Ft volt. Naponta hordtam haza a tök jó felsőket, farmerdzsekiket, gatyót potom pénzen.
Köszi a fagyis és egyéb blasztós tájékoztatókat, igazán hasznosak! :)
Mondjad kispapának, hogy ne utánozzon téged, szép a szolidaritás, de elég lesz egy szülést kifizetni - azt azért ne akarjon majd ő is! :wink: :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Legyen egy kis jó hír:
Barátosnémnak csökkent a hematómája, a babácska ülőmagasága pedig 7 cm! :lol: :lol: :lol:

Megyek mostmár tényleg csicsikába, mert holnap engem tesz be a Zuram a csomagtartóba - ha így folytatom, mert akkora táskák lesznek a szemem alatt, hogy engem már észre sem vesz majd mögöttük... :lol: 8)
Pá! :D

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Jó reggelt,

Egyben, semmi jel még 8)

Vikus,
Húúúú jó sokáig dolgoztál tegnap.
Sajnálom családi mizériát.

Rita,
Szegénykém. Drukkolok nagyon.
Remélem sikerül mielőbb bejutnod Fülöphöz.
Rend: köszi biztatást :shock: 8)
MS-ről nincs hírünk.

Kisbeeka,
Hát ja pakolás van ezerrel. Először fura volt nekem, mert nagyon rendmániás vagyok/voltam. De már sikerül kezelnem a helyzetet, jól hozzászoktam Marcushurrikán állandó pakolásához.
Crinone – duuuuuuuuurva.

Sajti,
Imádom ahogy írsz.
Hál Istennek apuval nagyon rendben van a kapcsolatunk, illetve ott vannak a párom szülei is, szóval 4-ből 3 nagyszülő oda meg vissza van Marciért és Lizáért :lol:
Hmmm tudnám tranzitban mennyi ideig lehet időzni :?: :lol:
Örülök barinő jó híreknek ! már 7 cm ? tyűűűűű nagyon szép !

Mieza,
Párod hogy van ?

Judit,
Olyan jót mosolyogtam magamban tegnap, mert ugyibár szülinapodon derült ki hogy énapa pályafutása adott cégnél befejeződött, aztán tegnap Judit névnap volt, akkor meg a sógorom mondott fel (ugyanaz a cég). A fiúk egyszerre kezdtek dolgozni tehát mindketten nyomtak ott 12 évet, csak éppen a sógorom hétfőn már EKG-ra ment, őőőő a full nyugodt ember akit aztán nem lehet felidegesíteni majd megőrült olyan mellkas fájdalmai voltak.

Erre mit mond a párom nekem, hogy szülés után én akár vissza is mehetnék dolgozni és ő meg a testvére itthon maradnak a gyerekekkel (sógiéknál is van kettő) és majd ők járnak játszóházba meg plázázni meg stb. stb. :lol: :lol: :lol:

Annyit írtok a turikról hogy ha visszatérek normál súlykategóriába tutkóra én is bevetem magam a körúti turik színes világába !

uh kocka lett a hasam, nagyon durván, nem tom Liza mit csinál, de picit ijesztő volt látni hogy a kerekből hirtelen szögletes lett. Biztos szétrakta a lábait :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Szerintem Lizácska már nagyon ellenzi a bentlétet :lol:

Nem is értem,hogy az utsó hónapban már hogy férnek el odabent a babók,és hogy nem gémberednek el a végtagjaik... :shock:

Az elején még legalább könnyedén lehet úszkálni,mocorogni :lol:

Úgy vélem,hamarabb fogod már látni Lizát,mint gondoltad ;)

Crinone-hoz annyit,hogy nekem egyáltalán nem csíp :roll: :lol:
Vendég

Zsuzsó: nem ígérem,hogy nem fogok tesztelni,de ma még nem tettem.
köszönöm béka-babának a drukkot,én is nagyon szorítok neki,hogy fejlődjön,növekedjen :)
Vendég

Boldog névnapot a Juditoknak!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Köszönjük szépen :D
Vendég

Hat sziasztok!

Mennyi minden tortent.

Kisbeeka: szoritok,hogy novekedjen a hcg-d,ilyenkor mi van ,nem kapaszkodtak meg be megfeleloen vagy miert alacsony az a hcg?
Nem is tudom mit tudnal meg tobbet tenni, eddig is mindent megtettel amitcsak lehetett, talan ha tenyleg agynak iteled magadat es tenyleg nem csinalsz Semmit!Csak lazits es minden rendben lesz.

Nem semmi a pakolos kepek, szerintem minden gyerkoc igy csinalja, az enyem is, szetdobal mindent ami csak letezik a dobozokban es belefekszik a kozepebe.

Neked is szoritok.
Asszem beszerzek egy Titok konyvet,mostanaban rakezdtem az olvasasra.

Olvastatok a danielle steel-tol az aldott teher konyvet?
3 norol szol gyermekert kuzdenek....szal mintha csak rollunk szolna.
[/img]
valyoni

Tegnap olvastalak benneteket, de olyan fejgorcsom volt, ahogy alig eltem,meg most is luktet, de mar nem annyira kemenyen mint tegnap volt, azt hittem mar,hogy meghulyulok.
valyoni

Sziasztok!

Kisbéka megy a napi baba- és HCG-növesztő

Andrea, neked meg a sok-sok babaragacs

Kubu, meglátjuk, a mai front kicsalja-e Lizát. Marcival meg lehet összepakolóst is játszani. Tényleg játékként. Mi például úgy pakoltunk hogy robotokká alakultunk. A csak kosárba beleszórós dolgoknál én voltam az adogatórobot és Máté szórta a kosárba, a polcra elhelyezőseknél fordítva. Sokkal hamarabb kész lettünk, mintha egyedül csináltam volna, arról nem is beszélve, hogy ő is így tanulja meg a rendet, rendszeretetet.

Hú, Sajti, de jó hosszút írtál :D
Én is megyek turizni, azt mondták vigyek magammal kedden egy hosszú pólót, de nekem olyan nincs :roll:

Eddig úgy örültem, hogy kaptam végre időpontot, hogy nem értem rá félni. De most rájöttem, hogy nagyon félek a HSG-től. De csak nem rosszabb, mint egy béltükrözés, azt is kibírtam. :oops:
Illetve igazából nem is tudom, lehet, hogy az eredményétől félek. Mióta elkezdtük a vizsgálatokat, azóta végig annak drukkolok, hogy ne jussunk a lombikig, elég legyen az inszem. Nem tudom, a lombikot hogy tudnánk kifizetni.
Egy ideig még abban is reménykedtem, hogy megijed a baba a kivizsgálások kezdetétől és spontán jelentkezik, de nem tette. Azt meg nem gondolom, hogy hazaküldenek még próbálkozni 4 év sikertelenség után.
aktucs

Valyoni: sajnálom,hogy így fáj a fejed!! :(
Küldök egy kis fejfájás-űzőt!!

Az alacsony hcg lehet simán a baba is (10-től elfogadható,nekünk 14 volt),lehet (DE NEM LESZ) méhen kívüli,vagy egy már nem létező...

De ez a mi babácskánk lesz,csak alacsony értékkel indít,de majd belehúz :lol:

Csütörtökön megnézik újra a hcg-t,és ha jól nő,akkor talán nincs mitől tartani :)

Tegnap du. óta ágyban vagyok,csak mosdóba megyek ki,a laptop is ide van téve mellém,ehhez se kell felkelnem.

Csak az a para,hogy folyamatosan éhes vagyok,így kevés az előre elkészített ebéd,addig legalább 5x ennék :lol:
Vendég

Csutka: tudva,hogy milyen a béltükrözés (húgom és nagymamám által),a hsg semmi se lesz Neked!! :)
Úgyhogy nyugi :)

először én is inszemet akartam,de aztán úgy gondoltam,hogy a lombik hamarabb hozna eredményt... Aztán persze az endometriózis miatt nem is jöhetett számításba az inszem. :lol:
Vendég

Valyoni, biztos a fronttól fáj a fejed, remélem hamar elmúlik.

Én olvastam a könyvet, még akkor, amikor fogalmam sem volt arról, hogy nekem valaha ilyen problémám lesz. Akkor is tetszett. Egy ideje próbálom megszerezni, de nem látom boltban. A képernyőn meg nem szívesen olvasok, maradi vagyok :D Lehet, hogy kinyomtatom a munkahelyemen egyszercsak.
aktucs

Sz ügynök azt mondta, hogy nekem is van endóm, de nem látja értelmét a műtétnek, mert kicsi. Viszont legalább tudom azóta, hogy mitől fáj állandóan a hasam. Azóta mindig azt mondom anyámnak, aki nagyon aggódik, hogy tönkreteszem magam a nagyon gyerek-akarással, hogy választhatok, vagy végigcsinálom, vagy életem végéig fájni fogok. És még meg is fenyegettem, hogy ha nem szülök, rosszabb lesz.

Egyébként szerintem Máté is valahogy az endo ellenére jöhetett. Csak akkor fogalmam sem volt semmiről. Emlékszem még lánykoromban volt, hogy ki kellett hívni az ügyeletet, mert összeestem a fájdalomtól a mensi 1-2. napján. Aztán megszületett, és 7 évig nyoma sem volt fájdalomnak. Mindenki mondta, hogy spirál mellett fájdalmasabb szokott lenni, nekem nem. Azóta kezdett megint erősödni, de egy jó ideje már nem csak mensikor fáj, hanem szinte mindig. mikor elmúlik, utána van pár nap fájdalommentes időszak.
aktucs

A Titkot én vaterán szereztem be,így olcsóbb is volt,és nem kellett végigjárnom az összes boltot,hátha...
Egy antikváriumban vettem át,ők hirdették meg.

A D. Steel könyvet nem olvastam,biztos érdekes.
Vendég

Jó reggelt!

Sajtikám!
igazad van :wink:

Csajok hétfőn megyek petevezeték átjárhatóságira,azt mondták a recepción,h vigyek hosszabb polót :shock: :shock: :shock: :shock: ezt hogy érti?????????mit vigyek még?milyen gyogyót vegyek be?
vikus82

Na, megyek, mert anya jön ebédre és mivel cukorbeteg, délben ennie kell.
aktucs

Nem tudom Csutka,nekem ez furi.
Az én endóm februárban derült ki,addig nem tudtam róla,de állítólag kb. 2 év alatt "fejlődött ki" ilyen brutálisan...

Visszább csak akkor húzódik,ha nincs menstruáció,mert az táplálja,és mivel UH-n sem nagyon látszik,legalább laparoszkópia kell,hogy biztos legyen a diagnózis.

(nekem is amiatt derült ki,mert laparoszkóppal műtötték ki a petefészek cisztáimat).

Akkor szétszedték ezeket a brutál méretű összenövéseket,de mondták,hogy 3-4 hónap alatt visszajöhet ennyire,hisz míg van vérzés,addig folyamatosan nőnek tovább.

Ezért jó a terhesség az endometriózis ellen :)

Akkor elmondta a műtő orvos,hogy vagy választom a kb.9 hónapig tartó hormonkezelést,amivel kicsit csökkenthető lenne (addig se jött volna meg),vagy gyorsan bele kell vágnunk a baba-projektbe.

Mondja ezt annak,aki 4,5 éve próbál teherbe esni...
Már akkor kijelentette,hogy max lombikkal van még esélyünk babára.
Vendég

Vikus nekem is ezt mondták, épp indulóban vagyok beszerezni. Gondolom, kevésbé kellemetlenül érzi magát az ember, ha nem lóg ki mindene, amikor nem feltétlen muszáj. :oops:
Nekem még azt mondták, hogy tisztálkodószereket, meg betétet vigyek (mert fog kifolyni utána a cuccból) Én kedden megyek.
aktucs

Vikus: hosszabb pólót?? hálóingre gondoltak?
Vastag betétet is érdemes asszem,de nekem itt a BMC-ben nem csináltak ilyet,így nem tudom,itt mi a szokás.

Nekem hálóing kellett,szoros alsó,vastag betét,(altatás miatt sok folyadék,és étel).
Vendég

Béka, gondolom ez is mindenkinél másképp van. Meg különböző súlyosságú a történet. Azt olvastam, hogy sokszor a súlyos eseteknek semmi tünete, az egész enyhének meg kibírhatatlan fájdalma van. Szerintem az egész enyhe kategóriába tartozhatok, kibírható, de határozott fájdalomérzettel.
De most már tényleg megyek, mert nem lesz kész a paprikáscsirke. :D
aktucs

Nekem a legsúlyosabb változata van,és szörnyű fájdalmaim voltak,mire a műtétig eljutottam,és azóta is minden hónapban.

De valószínűleg nem mindenkinél egyforma.

Ha mindenki azt élné át,amit én,egy nő se dolgozna :lol:
Vendég

Én ezt a könyvet veszem meg ma:

http://konyvnet.hu/konyv.php?mit=lapozzbele&konyv_id=27371&kategoria_id=1752&knsid=xkYSMhyg94i0WhF5AVR8qSpHZ9v8b9Lb3GnqGOcx6jj5mhK8Ld#lb

egyszer belelapoztam a Duna Plaza-ban,és nagyon tetszett,de most nem nagyon lehet kapni,így én is licitáltam :lol:
Vendég

Sziasztok!

Sajti ment a privi!

Szép napot mindenkinek!!

Kép
rózsa11

Szia Rózsa,Neked is szép napot!! :)
Vendég

Kubu: remélem a távolléted jót jelent ;)
Vendég

Az auchanba a konnves reszen is lehetett kapni, a terhesseg naprol-napra konyvet.
nemtom,hogy most lehet meg vagy kjifogytak es nincsen mar belolle.
valyoni

Valyoni: köszi,de már lecsaptam a licitet,úgy 4 óra múlva már a kezemben lesz a könyv,uram elmegy érte,úgyis útba esik :)
Vendég

Na megjártuk a 4D-t és a Brendont is! :D
Nem a legjobb minőségű a kép és csak egyet kaptunk, de azért csatolom!
Kép

Amúgy nagyon morci volt, amiért volt képünk piszkálni a kisasszonyt :lol:
Egész délelőtt éreztem, h. nem kellene erőltetni az uh-ot: ideges voltam, ő is, de győzött a kíváncsiságom, na meg időpontunk volt. Szinte végig takarta az arcát és eszerint a doki szerint (is) 100, nem is inkább 1000% h. kislány!

Kép
Kép
navared
Szfvár

A kis szája folyton lefelé görbült, mint aki sírni készül... és persze abszolút háttal volt, csak nagy nehézségek árán lehetett meglesni!

Sajti, hát eléggé felzaklatott az osztálytali... nem is tudom pontosan, miért... csak 7-en voltunk (amúgy össz. 10 ember tudott róla, szóval nem igazi osztálytali volt) és ebből 4-en totál lelkibetegek :roll: És én nem tartozom közéjük, bár 1 éve még oda soroltam vona magam :?
11-ig bírtam a cigifüstöt, sajna 3-an dohányoztak és hát hiába nem fújták rám, egy idő után besokalltam, ill. jól be is ittak :roll: ami persze nem baj, csak már mindenki lökte a hülyeségét, ahogy ez ilyenkor már csak lenni szokott! :D

Luca, te kis "fitness-bajnok", csak lestem, h. ki jelölhetett be... mindjárt visszajelöllek! :D
Hát elég hosszú volt az út, mire "erre" a szintre eljutottam, bár a legnagyobb lépéseket az utóbbi 1 évben tettem meg!
Nekem meg kellett emésztenem, h. mindenkinek (összes barátnőm) összejött a baba, viszonylag hamar és spontán, muszáj volt megbocsátanom magamnak, nekik és mindenkinek, akire nehezteltem, bármiért! Meg kellett érnem arra, h. elfogadjam azt, h. az"édes"apám tojik rám (még nem találkoztam vele soha)...
Jártam SVT-re (rá tudsz keresni a neten), ill. elolvastam egy könyvet, azaz hármat, ami segített nekem átértékelni a dolgokat (Beszélgetések Istennel - sorozat)
Hát ez lenne a nagy titok :D
Remélem, te is mindent le tudsz tenni, mire eljön a következő lépés!!! Szerencsére most már nagyon hamar tudnak változni a dolgok, elég csak elhatározni és már meg is történik. Nekem itt jó pár lány "lelki fejlődését" volt szerencsém végignézni/élni így virtuálisan és mindenkinek gyorsan megy már, nem kell éveket tölteni vele! Nem akarok neveket említeni, de szerintem nem is kell...

Andi, a kis hitetlenke :wink: nagyon szorítok a kis eszkimókáért! Fantasztikus, h. felébredt és visszabújt anyuciba! Annyira örülök! :D

Breki, mikor mész úja? Nagyon szorítok!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Úhhh, ez visszaolvasva nagyon pszicho-dokisnak tűnik :lol: nem vagyok ám akkora ász, aki csak úgy osztja az észt mindenkinek, csak ez jött most ki belőlem :oops: :D

A 4 lelkisérült osztálytársam:
1. csaj: van egy 5 és fél éves kisfia, aki gyönyörű, okos, stb... egyszerűen gyűlöli, h. ő anya. Úgy érzi, abszolút gátolja a gyereke, h. megtalálja önmagát és a férjét sem tartja sokra. Konkrétan szenved a kötöttségtől és szereti a fiát, de jobban örülne, ha nem lenne :shock:
2. csaj: 1 éve sikerült teherbe esnie (nem tudom, mióta próbálkoznak...), de nem volt szívhangja a picinek, aztán missed ab-ja volt és azóta tök zombi szegény :(
3. srác: imádja a munkáját, de sejtettem, h. vmi nem okés, hisz láncdohányos, napi 3 dobozzal szív és már bepálinkázva érkezett... mint kiderült, csalja a felesége. Amúgy mindene megvan, de mást akar :roll:
4. srác: sikeres, gazdag, még ő a legkevésbé bajos, de semmi nem elég neki, mindenkit képes irigyellni vmiért...
Ja és ezeket a dolgokat szépen el is mondogatták, miután már lecsúszott 1-2 pohárka pia!

Bocs, h. ezzel tratktállak benneteket, csak jó volt leírni... :oops: :o

Kép
Kép
navared
Szfvár

Szia Navi!

Hát igen,hasonlóan érdekes dolgokat meséltek az én volt osztálytársaim is a találkozónkon.
Meglepődtem,hogy többeknek is volt gondja a teherbeeséssel, viszont egyszerre asszem összesen 5 állapotos hölgyemény ült ott.
(15-en voltunk... :lol: )

Nekem csütörtökön kell menni kontroll hcg vv-re.

Nagyon reménykedem,hogy nőni fog a hcg,és a babó is mellettünk dönt :)
Igazából nem is értem,hogy 5 napos lombikos embriók esetén hogy lenne lehetséges mk.?

Elvileg az érték alapján lehet teljesen normális terhesség is,és remélem hogy az. :)
Biztatgatom a babókát,hogy nálunk van a legjobb helye. :D
mást most úgyse tehetek.

De én nagyon elégedett vagyok ezzel az eredménnyel,és talán furcsa,de már most is boldognak érzem magam.
Nincs bennem félelem,csak remény :)
Vendég

Kislánykád csodaszép!! Tündéri kis pofija van. :)
Jó lehetett látni,annak ellenére is,hogy nyűgös voltál Te is,meg a kis tündér is.

Nem tetszett neki a piszkálás,de azért valld be,jobb volt látni őt :D
Vendég

Sziasztok!

Aktucs!

igen tisztálkodó cuccot mondtak,de mit vigyek,betét,gondoltam Lactacyd intim törlőkendőt!és még?

Kisbeeka!
lehet tényleg viszek hálóinget!
vikus82

Jó lenne aluszkálni 1-2 órácskát,de nem hagy a pocim :lol:

előbb nem figyeltem,de 13h óta óránként megyek "sürgősséggel" mosdóba,pipilni...

ennyit azért nem iszom,és már csak azt vettem észre,hogy folyamatosan csak felkelek,és kirohanok,és mennyiség is van :lol: :lol:

Remélem a babók dolgoznak bent ezerrel :lol:
Vendég

Vikus: szerintem a hálóing tökéletesen jó,én is abban voltam a leszíváson is meg a beültetésen is :)

ha ugyanott lesz,mármint a bmc-ben,akkor rakj el egy guriga wc-papírt is szerintem.
Én vittem a múltkor,és jól jött,mert a szobánkban levők közül más nem hozott,és hát ott nem volt...
én ezt még a februári (MÁV kórházas) esetemkor tanultam meg,hogy a wc-papír csak jól jöhet :lol:
Vendég

Vikus: Szerintem is haloinget vigyel+ tisztalkodo szereket= wcpapirt is, az a biztos hogyha minden van nalad kitudja mire lehet szukseged.

navared: huuu de kis edes es milyen nagynak tunik.

Lelkiek: az tuti,hogy azokat a dolgokat, hogy a sok barnaboruek miert potyogtatjak a gyerekeket, ugy,hogy kitudja milyen korulmenyek kozott elnek, cigiznek nagy hassal+ minuszban is papucsban jarnak, ezeken valahogy tul kell lepni.En is ugy voltam mindig ezen agyaltam,hogy nekem miert nem sikerul, merthogy ez mekkora nagy szegyen stb stb, ahogy ezeket atertekeltem es belenyugodtam,hogy biztosan ez a sorsom, es,hogy biztosan megvan az oka,hogy miert nem lesz spontan babank, es miert kell lombikhoz es az orvosok segitsegere hagyatkoznunk.Igy vagy ugy de lett babank.
az biztos, hogy a lelkiek nagyban befolyasolnak MINDENT!!!!
Vaaa en is nagy lelkifroccsre sikerultem.
valyoni

Andrea: mizujs veled? Hogy erzed magad? Mikor lesz eredmeny?
valyoni

Valyoni: nem baj a lelkifröccs,de érthető,amit írsz.
és az első lombikos baba után még történhetnek csodák,lehet utána spontán baba :)

én is bízom benne,hogy az első baba születése után már gyorsabban jön a 2. is,ráadásul spontán :)
Vendég

persze,hogy lehet.Tobb bmc-s ismerosmnek is igy lett, egyutt jartunk az elso babankert, a kisteso pedig spontan osszejott nekik
valyoni

Andrea!

Nagyon drukkolok a fagyi babáért!Pihizz sokat! :) :)

Nava!gyönyörű!Ilyenkor mindíg elpityeredek picit.Annyira békés!
ritabmc

Rita, neked is lesz nemsoká!

Kisbéka, neked főleg jó esélyed van a spontán kistesóra, ha az endo az egyetlen ok, mert baba után nyoma sem lesz!

Ezt a wc-papír dolgot jó, hogy mondjátok, magamtól nem biztos, hgoy eszembe jutott volna. :oops:
aktucs

sziasztok

ma előkerültek a takarók várják a mosást meg utána a kis gazdáját.
férjem megörökitette most fel tudom rakni a képet róla.

Kép takaro1 Kép takaro

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Jövök picit, még egyben, extra erős hányingerem van két órája, halál a ma éjszaka

Valyoni,
Remélem migrén elhúzott sunyiba.

Aktucs,
Tegnapi front sem volt elegendő Lizának.
Hál Istennek a rendpakolás nálunk is megy, szépen magától, persze a korábban feltett képeknél még gyakorló szakaszban voltunk, de most ezerrel elpakol :lol: …. ha megkérem.
Sőt kezdetben amikor elkezdtünk legozni én építettem, Marci mindig kivette az építményt a kezemből darabjaira szedte és vissza a dobozba :shock:
Szorítok hogy HSG vizsgálat és eredmények is rendben legyenek.

Vikus,
Ügyes légy hétfőn !

Kisbeeka,
„Kubu: remélem a távolléted jót jelent” annyiban igen, hogy közös délutáni alvás volt.

Nava,
Gyönyörű fotó ! Szóval 1000% :lol:
Huh „osztálytali” remélem nem szívták le az energiádat nagyon.

Lukácsné,
Nagyon jól néznek ki, ügyi vagy !

kubuspace

nekem nem kell a laptetű, átadom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kubuspace

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X