Sziasztok!
Boldog névnapokat a Juditoknak!
Kisbeeka gratulálok!!! Mostantól csak növesszétek a HCG-t
/Látod, mégiscsak történt veled valami ebben a 9 napban…/
Voltam ma 22. napi vérvételen, nagyon gyorsan végeztem, és lehet, bunkóság, de kértem egy rákszűrést, mert S. múltkor nem volt hajlandó megcsinálni, holott rajta van a tájékoztatón, hogy ez is benne van a vizsgálatokban. Ezért nincs kedvem elmenni magándokihoz.
Jövő héten már lesz megint S., de majd máshoz kérem magam.
Összefutottam a barátnőmmel is, tegnap kellett volna szülnie, de még teljesen zárt a méhszája. Valami nem OK a baba agyi vér áramlatával, vagy mi, szóval lehet nem várnak, míg beindul. (Ő meg még nem akar szülni, mert kedden lesz az apósa temetése, de szerintem terhesen nem kéne mennie)
Peteérés óta valahogy görcsölök nagyon (5 napja), ez azért még korai előjele Mary-nek, jó kis hónap!
Woody
Nagyon szép a pocakod!
Úgy látszik, most mindenkinek zárt a méhszája…
Angi
Szívből sajnálom
Nagyon furcsa, hogy Z bent sem volt és meg sem beszéltétek a továbbiakat.
Hátha most jön majd a spontán baba!
Wikka
Épp ezért bánt a dolog, mert tényleg az egyik legjobb barátnőm és tőle azért többet vártam volna, elég sok mindent csináltunk végig együtt…
Ez a különleges anyaság azért jól hangzik! /Bár nekünk már a teljesen sima is különleges anyaság lenne
/
Kubu,
Szóval igen, barátnőm még egyben
Én is mindig erre gondolok, hogy pl ha anyunak lettek volna ilyen gondjai, semmit nem tudnak vele még kezdeni, úgyhogy szerencsések vagyunk.
Nagyon helyes a gyerekszoba!
Mieza
Látom akkor nem csak nekem van problémám a legjobb barátnőkkel...
/Mondjuk jobb, mintha a férjjel lenne../
Hú, a barátnőd akkor vetette el a babáját???
Hofeherke
Szegény, jobbulást!
Woody
Legalább a barátokkal meg tudtátok beszélni.
Ti elmondtátok a főnököknek, hova jártok?
Nálam tudják, hogy kivizsgálásokra járok, de konkrétan nem szeretném elmondani nekik.