Új privát üzeneted érkezett!

Béka!

Én nem teszteltem, de cserébe majdnem elájultam a várakozás közben az idegességtől, illetve utána a jóhír hallatán :D

de nagyon is vannak olyanok, akiknek a pisi nega, a vér pedig pozitív és bizony olyanok is vannak szép számmal, akiknek nagyon alacsonyról indult a Hcg és most babásak :D
úgyhogy ne csüggedj!!!!

eszter82
Budapest

Köszönöm Eszter!! :)

Egyelőre nagyon alacsony a hcg,de majdcsak feljebb tornásszuk valahogy :)
Mindenesetre boldog vagyok,életemben először pozitív,ami azt jelenti,hogy van esély!!
És már ez olyan jó!

Ma ott volt mindkét lány,akikkel együtt voltam a leszíváson,nekik nem sikerült sajnos.
Párom rákérdezett a dokknál,hogy akkor most mit kell csinálnunk,vagy hogyan tovább,erre csak annyit mondott: épp ugyanazt,amit eddig :)
Ez ott jól hangzott,MINTHA azt mondta volna: nem tudom,hogy érték el ezt az eredményt,de ugyanazt tegyék továbbra is :lol:

Végül crinone-t kaptam az utro helyett,valószínűleg érzékeny lettem rá,és a napi 3x-i bizgetés irritált,ezért dagadtam be :shock:

Így csak egyszer kell "csesztetni",így elkerülhető az irritáció.
Nekem nem csíp egyáltalán.
Ott azt mondta az egyik lány,akinek nem sikerült,hogy ő is ilyet kapott Z-től, és minden nap kiöblíti...
De akkor mi értelme van??? Nem az a dolga,hogy amolyan bevonatot képezzen,és folyamatosan felszívódjon?

Lényeg,hogy van egy 14-es tesztünk!!! (Sz szerint 10-től már lehet ez normális terhesség,de azért megvárjuk a csütörtököt)

Azért ha ennyire a határon belül van,csak nem gáz?! :lol:
Vendég

Ma újra bizakodom,remélem hogy igazad lesz,és szépen növekszik majd :)

Semmi egyébre nem vágyom most :D
Én is olyan majdnem elájulós fajta vagyok,a leszívás után már nagyon rosszul voltam,hogy mondjanak már valamit!

Most elégedett vagyok a hírrel!
Nekem minden értékem a határon lebegett,pl. FSH, AMH,de mind elfogadható volt!

Ha 10-től már lehet baba,akkor a 14 egész jó!! :lol:

Olyan amilyen,de a miénk!! :lol:
Vendég

Kisbéka,

nagyon örülök!!! kitartás!!! :lol: :lol: :lol:

ÉS BOLDOG NÉVNAPOT!!

Verka
wikka
Miskolc

Sziasztok!

Boldog névnapokat a Juditoknak!

Kisbeeka gratulálok!!! Mostantól csak növesszétek a HCG-t :)
/Látod, mégiscsak történt veled valami ebben a 9 napban…/

Voltam ma 22. napi vérvételen, nagyon gyorsan végeztem, és lehet, bunkóság, de kértem egy rákszűrést, mert S. múltkor nem volt hajlandó megcsinálni, holott rajta van a tájékoztatón, hogy ez is benne van a vizsgálatokban. Ezért nincs kedvem elmenni magándokihoz.
Jövő héten már lesz megint S., de majd máshoz kérem magam.

Összefutottam a barátnőmmel is, tegnap kellett volna szülnie, de még teljesen zárt a méhszája. Valami nem OK a baba agyi vér áramlatával, vagy mi, szóval lehet nem várnak, míg beindul. (Ő meg még nem akar szülni, mert kedden lesz az apósa temetése, de szerintem terhesen nem kéne mennie)

Peteérés óta valahogy görcsölök nagyon (5 napja), ez azért még korai előjele Mary-nek, jó kis hónap!

Woody
Nagyon szép a pocakod!
Úgy látszik, most mindenkinek zárt a méhszája…

Angi
Szívből sajnálom :(
Nagyon furcsa, hogy Z bent sem volt és meg sem beszéltétek a továbbiakat.
Hátha most jön majd a spontán baba!

Wikka
Épp ezért bánt a dolog, mert tényleg az egyik legjobb barátnőm és tőle azért többet vártam volna, elég sok mindent csináltunk végig együtt…
Ez a különleges anyaság azért jól hangzik! /Bár nekünk már a teljesen sima is különleges anyaság lenne :)/

Kubu,
Szóval igen, barátnőm még egyben :)
Én is mindig erre gondolok, hogy pl ha anyunak lettek volna ilyen gondjai, semmit nem tudnak vele még kezdeni, úgyhogy szerencsések vagyunk.
Nagyon helyes a gyerekszoba!

Mieza
Látom akkor nem csak nekem van problémám a legjobb barátnőkkel...
/Mondjuk jobb, mintha a férjjel lenne../
Hú, a barátnőd akkor vetette el a babáját???

Hofeherke
Szegény, jobbulást!

Woody
Legalább a barátokkal meg tudtátok beszélni.
Ti elmondtátok a főnököknek, hova jártok?
Nálam tudják, hogy kivizsgálásokra járok, de konkrétan nem szeretném elmondani nekik.
estrella22

Breki: A névnapodon ilyen jó hírt kaptál :D :?: :D Nagyon örülök,és vigyázz a Manóra :D :D :D

Kubu: minden délelőtt azért kapcsolom be a gépet,hogy írtál vagy nem...mert ha nem te kezded a reggelt akkor már törénések vannak (legalábbis én így gondolom)...Nagyon sokat jársz az eszembe...ha valakinek ilyen szép Marcija van,akkor tutker gyönyörű Lizája is lesz :wink:

Macsek: Sok-sok pihi :!: :!: :!: nem lesz semmi gáz,de 2 palántával a pocódban jobban kell ügyelned magadra :D

Eszter: Angyali T.Úr, megadta a zöld utat :?: :D :?: Szuper :!: :!: :!: Akkor a hétvégén használjátok ki a sok tüsző adta reményt,lehetőséget :wink: :wink: :wink:

Andikám:mi van veletek :?: Lustaságunk beköltözött a pocakodba :?: :?:

Navikám: mennek a drukkkokkk,hogy jó legyen az eredményed :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Mieza: Kutyud javulgat :?: :?: :?: Tudom,hogy nem fáj neki,de látványilag jobb a helyzet már :?: :?: :?:

Sajt: Hol kószálsz?

Minden Juditnak Bódogságos Napot :D :D :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

bekukk, 3 óra alvást nyomtunk Marcussal mindjárt ebédelünk, gyorsban csak annyi hogy

Kisbeeka !
na akkor mozgosítom a fiúkat is hogy csurizzák az ujjaikat.
Nagyon drukkolok.

Később jövök

cuppa

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Wikka, akkorát nevettem a Navis- vámpíroson. Navi, itt a megoldás!!!

Kisbeeka, hajrá-hajrá! Ott a hcg és Sz. is látod hogy biztatott!!! Kapott a babó még egy esélyt, ahol bizonyíthat! És ma van a névapod! Ez jel!

Estrella, én elmondtam a főnökömnek, hogy hova járok és vittem igazolást is. KI is rúgott. És amiatt lett jóvége az egésznek, mert tudtam bizonyítani, hogy tudott róla... Nagyon sok minden védi a lombikosokat.
mieza

Woody: Nagyon szép pocó :!: :!: :!:

Estrella22: kíváncsi lennék a barinődre,ha neki lennének ilyen problémái akkor fejet tudna e hajtani "Isten akaratának"...Én abszolúlt hiszek Istenben,és abszolúlt hiszem,hogy azért jöttek rá az orvosok ,hogy hogyan tudnak segíteni a problémánkon,mert föntről ezt így akarták...
Legalább már tudod,hogy hova kell az életedbe elhelyezni ezt a lányt....

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Mieza, ez a bolt az: http://www.hadakft.hu/dindex.php?id=52
Rákóczi u. 73.

Kisbeeka, szuper, akkor továbbra is drukkolok a magas hcg-hez!

Estrella, az elején én is csak azt mondtam, hogy kivizsgálásra járok. Még inszemnél nem is volt gond. Viszont jött nyáron a "véletlen lombikom", így el kellett mondanom. Mivel pont akkor ment szabira, amikor nekem a beültetésem volt. Így nem maradt senki az osztályon 2 hétig. De szerencsére nagyon bizalmasan kezelte, senkinek nem mondta el. Akkor adtam oda a papírt amit a BMC-ben kaptam.
Sajnos azóta az élet úgy hozta, hogy neki is kiderült, hogy endometrózisa van és meg kellett műteni. Akkor ő volt otthon 2,5 hétig. Én is mindenkinek azt mondtam, hogy lázas beteg és nem akar engem terhesen megfertőzni.

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Köszönöm a sok drukkot a kis babónak!

Párommal hisszük,hogy nem csupán "tévedés"az a csöppnyi hcg,hanem egy kis élet próbálkozása.
Most nagyon komoly ágynyugalomra ítélt párom,segít a kajcsikat is megcsinálni minden napra,hogy azért se ácsorogjak,és persze semmmmmi megeröltető.

Jól megkajcsiztam a nagyi palacsintázójában,3 palacsintát ettem,a negyediket csak elkezdtem,de kicsit benéztem a mennyiséget így dél tájt.

Igen,mostanában délig megebédelek.
Általában 11 körül már készül az ebéd,de nem szoktam az órát nézni,csak utána csodálkozom,hogy 11:45 és már meg is ettem :lol:

Csak azért furcsa,mert eddig 15h előtt nemigen ettem,reggel pláne :lol:

Köszönöm a névnapi köszöntéseket is!!! :D :D
Vendég

Mieza
A BMC miatt rúgtak ki???
És csak akkor védi a türvény a lombikosokat, ha leadod a paírt?
Pereltél, vagy visszavettek?
Kirúgatni nem szeretném magam, mert szeretem a munkám…

kiss angyal
Hát igen, könnyen okos addig az ember, amíg nincsenek problémái…

Woody
Ügyesen megoldottátok! Jó fej a főnököd!
Nálam az a baj, hogy a két (férfi) ügyvezető a főnököm. Vagyis hivatalosan az egyik, és ő emberileg, hááát, nem túl empatikus, hogy finoman fogalmazzak.
A másik viszont emberileg nagyon rendben van, meg kérdezget is, neki odaadnám a papírt, de hivatalosan nem ő a főnököm.
Nem lehet simán leadni a HR-en mondjuk?
Most úgy vagyok vele, hogy ha kiderül valami a vizsgálatokból, akkor el kéne mondani... Bár az inszeminációnál még elvan az ember 1-1 nap szabival, de lombiknál már nem.
Nehéz ügy!!!
estrella22

Kubu: köszönöm a mozgósítást!! :)
A fiúk biztos szerencsét hoznak :D

A hírek után úgy gondoltam,megosztom a gondolataimat a Jóistennel,így betértünk a templomba.
Sajnos beljebb nem tudtunk menni,rázárták az ajtót.

De legalább az üvegajtón át kukucskálhattam,majd a nálunk lévő összes kp-t (kb. 800-1000 lehetett) beleszórtam a gyűjtőbe :D

Utána aláírtam egy papírt (a metró aluljáróban aláírást gyűjtenek),hogy legyen törvény a családon belüli erőszak ellen.
Gondoltam ártani nem árthat. :)

Úgyhogy mozgalmas volt a hazavezető út :lol:
Vendég

Ja,és aludtam 2,5 órát,amire nagy szükségem volt,de még ígyis kifacsarva érzem magam.
Nem szoktam hozzá ilyen "hosszú" programhoz,mióta a leszívás volt,és hát borzasztóan kifáradtam.
A mozgólépcsőn lefelé majd' összeestem az álmosságtól/fáradtságtól.

Tegnap is aludtam du. 2 órát,este lementünk a boltba,és ott alig bírtam megintcsak talpon lenni,vártam,hogy felérjünk.

(Majdhogynem a házunk aljában van a bolt,2 perc leérni :lol: )
Vendég

Breki! Nagy-nagy gratula!!!! :D Minden okés lesz és meg fog nőni a hcg-d! Az első jel nekem is az elképesztő fáradtság, álmossság volt!

Mieza, ismerem a mesét, tök jó! Hemo és Globin - először nem értettem, miről beszélsz :oops: :lol:

Wikka, lehet éjszaka rácuppanok férjuram nyakára... biztos örülni fog neki! :lol:

Most mennem kell, mert párom mindjárt kirugdal innen :oops: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Breki, boldog névnapot neked is! :D

Eszter, én kérdeztem az ikres felismerést... de érthető így már, köszi! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Béka

Örülök, hogy van hcg-d :D
Drukkolok, hogy emelkedjen és baba legyen belőle.

Kubu

Nagyon szép a szoba, tök jó, hogy ennyi játékotok van. De gondolom, hogy elpakolni mindent nem mindig nagy élméy :lol:
szé és könnyű szülést kívánok!

Woody

Nálatok is nagyon szép a szoba, meg persze a pocak is :D Nekem jó nagynak tűnik a képen :D
Kitartást kívánok Neked is és szintén egy könnyű szülést.

Mieza

Álmodhoz annyit, hogy a férjemmel nagyon boldogok lennénk egy ilyen kislánnyal. :D
Persze a fiúcska is jöhet.

Amúgy mindenkinek köszönöm az együttérzést, nagyon jól esik.
A mensesem még mindig nem indult be, pedig ez már az 5. nap. :twisted: :twisted:
gondolom, számíthatok egy maratoni ciklusra... :twisted: :cry:
angi81

Sziasztok!

Boldogságos névnapot a Judit-knak.

Breki: szerintem ezek az apró jelek, jót jelentenek. Pihenj sokat és magyarázz a babó(k)nak, hogy nagyon szép ez a világ, jöjjenek ide. Reméljük a templomi betérő is megteszi hatását.

Woody, Kubu: kitartás szerintem már csak pár nap!

Mieza: ment egy mail.

Én megvagyok. Állás ügyben semmi. Most én is bátorkodom megkérdezni, hogy ha valaki hall vmi admin állásról nyelvtudással (helyettesítés is lehet pl. kismami esetén) gondoljatok rám.

Hófehérke sorstársam: kitartás fogdoki ügyben. Remélem ezek után lassan megtudom, hogy mikor lesz hidam. A java (fogbeülti) azonban még hátra van, talán ősszel?

üdv nektek

kispatak
Vendég

Navi: köszönöm!! :)
Úgy bízom benne én is,hogy megmarad a babó,és semmi mk,vagy ilyesmi :)

Mindenesetre beváltottam az igéretemet,miszerint az 1000.oldalig pozitívat tesztelek.
Tény hogy az itthoni nem mutatta ki,de a BMC-s teszt a lényeg úgyis :)

Bár tudnám,mivel segíthetnék a kis babszemnek :)
Vendég

Kispatak: köszi a drukkot :)
A templomba muszáj volt benéznem,ennyivel tartoztam már a rengeteg jóért,ami a hetekben velem történt :)

Ha hallok valami munkalehetőségről,mindenképp szólok :)
Vendég

na újabb kukk, játék van ezerrel, úgyhogy egy képfeltöltés erejéig vagyok csak, majd én jövök éjszaka :lol:

azért ruhában, mert a bőröm aránylag csúnyán berepedt, és így nem szeretnék senkit sem megijeszteni :shock:

Kép

kubuspace

Breki: köszi előre is!

Kubu: bírod még? Már akkor is hatalmas pocak volt, amikor találkoztunk, de most!? Mekkora lesz Liza?

A ház előtt épp most ment el egy mami babakocsival. Harmadik gyerek, az asszonykáról senki se mondta volna meg, hogy pár hete szült. Jaj de szerettem volna én is ilyen lenni, de ez nem sikerült.

Na mára lelépek

üdv

kispatak
Vendég

Kubu: csodaszép óriáspocak :)
és a berepedezés és miegyéb mind hozzátartozik,nincs mit rejtegetni rajta :)

Angi: ne haragudj,hirtelen többen írtatok,nem vettelek észre :oops: :roll:

Köszönöm,hogy drukkolsz! Szerettem volna,ha egyszerre éljük ezt át.
Én is bízom benne,hogy baba lesz a dologból!

Amúgy még több hasonlóságot fedeztem fel...: én is Anne-rajongó vagyok,megvannak a filmek is,és a könyvek is :)

Navi: köszönöm a névnapi köszöntést! :D
Vendég

Sziasztok Kislányok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Először is a névnaposoknak sok-sok cuppanós puszi és Istenéltesse.... Békus Neked pedig a legőszintébb drukkjaim, hogy jó híreket kaphass.... :lol:
Kubu, Woody: Nektek a legjobbakat és könnyűt...... :)

Velünk az van, hogy ma 13.20-kor beköltözött a baldachinos ágyikójába Őbabasága :lol: :lol: :lol: :lol:
Tegnap már kicsit feszült voltam, de próbáltam nyugtatni magam azzal, hogy nem szabad kiborulni, rá kell magam bízni a Jósorsomra, hisz ez a kis fagyis csodaként lett nekünk, aztán elmúltak a ciszták, aztán lett normál spontán ciklus.... Ráadásul 2 napja folyamatosan tök jó dolgok történtek velünk.... Úgyhogy akárhogy is lesz, hálásnak kell lennem már ezért a sok jóért ... és no para, hogy csak 1 van.... rendben lesz úgyis minden...... (elárulok egy titkot... elolvastam ezt a Titkot, és én a hitetlen fafejű néhány dolgot átértékeltem magammal kapcsolatban... szóval Navikám,mostmár büszke lehetsz rám.... :)....)

Aztán ma reggel indulás előtt felhívtam a titkos számot, hogy azért biztos nekiinduljunk-e a bmc-nek... És!!!! Mondták hogy rendben visszajött, úgyhogy indulhatunk.
Beülti előtt megmutatták, 6 sejtes volt a lefagyasztás előtt és 100%-osan sikerült a felolvasztása, azt mondta Ilona, a biológusunk, hogy a fagyasztással az ilyen genetikai eltérések is kiküszöbölhetők, ha az van, nem ébrednek fel.... úgyhogy bízik bennünk, mert az a sejt nagyon szép, szabályos, a kis karikák teljesen egyformák.... stb..stb... Olyan jó volt hallani lányok!!! :lol:
A mostani beültit jobban éreztem, mint a múltkor, most is fájdogál még a hasam, az ember csak annyi időre engedett ide a géphez, hogy írjak Nektek, aztán vízszint továbbra is, illetve betárazott ez a házi mozigépész egy csomó vígjátokot :lol: Ma a Másnaposok-at nézzük újra, ez, aki látta tudja, hogy egy nagy baromsághalmaz film, végig röhögtük mikor láttuk először is..... :lol: :lol: :lol:
Ja beülti után láttam a monitoron ott volt, kis fényes pöttyöcskeként :)

Nagyon szépen köszönöm, hogy drukkoltatok Nekem, a pozitív energia hullámok megtették a hatásukat...... :lol: Köszönöm! Holnap majd jövök. Puszi Mindenkinek!!!!! :)
andrea-1

Andi: köszönöm a drukkot!!! :)

Nagyon örülök a jóhíreknek,és látod a Titok Neked is segített!!
Csak így tovább,és +++++++++ lesz a vége ;)

Nekem is borzasztó sokat segített a Titok az elmúlt hetekben,egy kis meditációval kísérve csodát tett.

A mai + tesztemet is ennek köszönhetem,pedig majdnemhogy a csodával határos :)

Megmondom őszintén,azért is akartalak jelölni iwiw-en,mert meg akartalak látogatni... Csak aztán a negatív tesztek minden erőt kivettek belőlem reggel,nemigen voltam képes semmire.

De gratulálok,és vigyázz a kis pöttyöcskére!! :D
Vendég

Úgy lesz Békus.... :).... Te pedig, pihenj, és csak a jó dolgokra koncentrálj :)....
Én biztosan fogok Rád minden nap gondolni és ++++++++++++ gondolatokat küldeni! :)
Mostmár tényleg lépek ....
andrea-1

Én is sok ++++++++++ gondolatot küldök!!
Nézz sok vidám filmet,szerezz jó társaságot,nevess sokat,de kíméld magad nagyon! :)

Hogy még pozitívabban lássak mindent,eltávolítottam a lakásból a (direkt) kiszárított virágokat, meg az összes szurkálásos kelléket (fecskendők,tűk),hogy semmi rosszra ne tudjak gondolni,és a tetteim is azt mutassák,hogy lezártam ezt a korszakot,és nem akarok csak élő dolgokat magam körül :)

Úgyhogy bízz a bogyókában,egy bogyó is életed legszebb élményét okozhatja 9 hónap múlva... ;) :D
Vendég

sziasztok

megjöttünk uh-ról minden rendben van Hannával a becsült súlya 2800g, a véráram jó, köldökzsinór nincs a nyakán és minden oké vele azt mondta a dokibácsi.

Juditok boldog névnapot nektek.
kisbéka szoritok nektek is a hcg miatt.

kismamik kubu, woody kitartás már nincs sok hátra.

sajtikám te nagyon el vagy tűnve merre vagy? ma láttam egy autót előttem ment és mi volt a rendszáma???? Sajti9 :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Szia Lukacsne!
Köszönöm,hogy szorítasz a babónkért :)

Hanna becsült súly szerintem tökéletes,én 2750-el születtem :)

Sajtit én is nagyon hiányolom,remélem jól van,és csak valami jó kis nyaralás miatt nem téved erre :lol:
Vendég

Sziasztok!

Boldog névnapot kívánok én is a Juditoknak!!!!!!

Eszter: Oké, akkor szedetem vele a c,e vitamin adagot és megvesszük a fer 14-et is. Kipróbáljuk, bár nem valami olcsó, de pont azt beszéltük, ha nem vesszük meg, akkor biztos bánni fogjuk, így hát kipróbáljuk. Kezed: magadnak vágtad fel??? Örülök, hogy a torkod már rendben. ÉS nagyon örülök a jó híreknek, hogy minden rendben nálatok és most hajrá spontánkodás!!!! Nagyon drukkolok nektek!! :D

Mieza: Köszi az infót, fel is hívtam a patikát, jövő héten bevásárolunk.

Navi: Meglestelek, jelöltelek és tényleg gyönyörűséges a pocid. :D

Angi: Nagyon sajnálom!!!

Woody: Nagyon szép a babaszoba!!!

Macs: Vigyázz magatokra, pihenj sokat!

Kubu: Nektek is nagyon csini a szobátok és mekkora óriási nagy pocid van!!

Béku: Nagyon drukkolok! Pihizz sokat és csak pozitívan, ahogy eddig is tetted!!!!! Ja és egy link neked és a többieknek is persze:
http://www.atitok.hu/

Andrea: Óriási drukkok mennek Nektek is!

Navi, Mieza: Mit csináltatok, hogy megtaláljátok a lelki egyensúlyotokat? Most én is erre szeretnék gyúrni. Mindjárt itt a mi következő lehetőségünk, egyrészt nagyon örülök, hogy mindjárt itt egy újabb lehetőség, hogy nekünk is sikerüljön, de a másik pillanatban bevillan, hogy mi lesz, ha megint nem sikerül, akkor összedől minden, több csalódást nem nagyon tudnék elviselni.

Egy kérdés: Akinek mostanában volt stimuja, beültije megírjátok nekem, hogy kb. mennyibe került a stimuláció? Tudom, hogy ez mindenkinek eltérő lehet, csak egy kicsit képbe szeretnék kerülni árügyileg. Előre is köszi.

Luca
luca4

Luca: köszi a köszöntést,és a drukkot is :)

Megnéztem,és jó a link,épp olvasgatom.

A lombikos (long) stimumnak múltkor számolgattam,hogy mennyibe került,hát 160-170 körül járunk a maival együtt.
(ebbe beleszámolva a fertőtlenítő,és az utrogestan és crinone is)
Vendég

Jupppííííí,
jó hírek minden fronton!

Breki,
nagyon-nagyon ügyi voltál, mint eddig végig!
Hcg-növesztőket küldök névnapi ajándékba :arrow: :arrow: :arrow:

Andikám,
neked meg babaragacsok mennek ezerrel :arrow: :arrow: :arrow:
Aztán majd a szeptemberi akciónkhoz leveszem rólad a mintát, hogy hogy is kell ezt a fagyis dolgot jól csinálni :wink:

Kép
judit0713

Sziasztok!

Ééééés IGEN!!!! Béka, most már "csak" növeszteni kell őket! HCG és babanövelők mennek!

Andrea, neked is megy drukk! Hajrá fagyibabák!

Hóvégi zárásunk volt ma, alig élek. Ráadásul reggel nem indult a gépem, át kellett ülnöm a szabin levő kolléganő helyére. Háát, szegényt nem irigylem. Ugyanis a két másik kolléganő egész nap sopánkodott a fejem felett. Amíg csak egy oldalról nyávognak, egész jól ki tudom iktatni, de így a közepében lenne, ez valami szörnyű. Az összes lelkierőm leszívták.
Bejelentettem, hogy kedden nem leszek. Illetve nem csak kedden. Mentem a házidokihoz, hogy kérjek keddre táppénzt, ő meg azt mondta, hogy nem ad keddre. Csak kedd-szerdára. Persze ettől még nagyobb sopánkodás lett, hogy most akkor mi lesz. De lesz..rom. :twisted:
aktucs

Luca,
nekem a lombiknál napi 1 Meronal + 112,5 NE Gonal, 1 cetrotide és tüszőrepinek 2 ampulla Pregnyl volt az antagonista (rövid) protokollnál. Ez az utroval együtt 114ezer volt.

Kép
judit0713

Sziasztok!

Rettentő gyilkosba nyomom, mert semmi időm írni, de azért próbáltam zugolni, de asszem eléggé lemaradtam! :oops:
Bocsesz, remélem a jővő héten már itt lehetek láthatóságiban rendesen.
Velünk minden ok, bládika beköszönt rendesen és már pár napja barizunk. Juj, már csak múljon el, aztán jöjjön meg újra augusztusban, hogy mehessünk a lurkókért! Most kezdek türelmetlen lenni, a finisben. :lol:
Holnap megyünk vidékre, Judit pisztrángos helyére, csak nem Nagymarosra, hanem szembe Dunabogdányba. A Zuram azt mondta, hogy drágába kerül a kompozás Ngymarosra, azért megyünk a bogdányiba, remélem az is ugyanaz a színvonalt hozza. Tahitótfaluba is megyünk, mert most van az eperfesztivál (hát nóóóómáálisak? már eper sincs! :lol: ) és lesz este Keresztes Ildikó koncert is. Szóval bulizunk.

Angi:
Sajnálom....

Béku:
Drukk, drukkk, Brekkk!!! :lol:

Andrea:
Összes babaragacsom a tiéd!!! :lol:

Csodás hétvégét mingdenkinek, nagyon hiányoztok (szar meló, annyira leszív most)!

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Judit: köszönöm!!! Neked is nagyon boldog névnapot! :)
Vendég

Aktucs, és Sati (végre!!!):
köszi az elismeréseket és a drukkot!!! :)

Sajti: látom már Ti is mindjárt kezdtek :) :)
De jó!!!

Addig lazíts,érezzétek jól magatokat!

Eperfesztivál??? Májusban is alig volt eper :lol: :lol:

jó pisztrángozást! :D
Vendég

És nem utolsósorban: Druszáim,nektek is nagyon boldog névnapot!!! Nekem már boldog,hisz esélyt kaptam ;)
Vendég

Na hurrikán elaludt úgyhogy csend és béke honol nálunk 8)

Zsuzsó,
Persze lesz közös kép is, huh nagyon kivi vagyok én is hogy a rettentően apás fiam hogy fogja lereagálni kistesót, főleg ha apa tartja a kezében 8)

Angi,
Kívánom Nektek Mieza álmát mielőbb !
Köszönöm a kedves szavaidat.
(játékelpakolás kemény menet tud lenni, lehet h keresek majd olyan képet amikor minden egyszerre használatban volt, hónapokon keresztül, rengeteget pakoltam akkor :shock: )

Vikus,
Nem semmi lehetett a műsorban az a csaj, ja persze az egyágyas szoba a legfontosabb.
Állandóra vagy ideiglenesre akar bejelentkezni az urad Hozzád ? Mert pl mi is itt ideiglenesen vagyunk és állandó a szülőknél van, (súlyadó, biztosítások, kötelező stb. miatt praktikusabb).

Mara,
Jaj, ez borzasztó, szegénykém gyógyuljon az ínyed gyorsan !

Woody,
Amikor átrendeztük a gyerekszobát és az összes játékot kipakoltuk én nagyon nagyon megdöbbentem, hogy tényleg mennyi játéka van Marcusnak. Azt tudni kell hogy nem mi rohanunk a játékboltba (persze teszveszen azért korábban beszereztem 1-2 kincset), hanem párom testvérék látnak el minket „dedós” játékokkal. Ott ugyanis a kiccsaj 4 éves, a fiú 5,5 tehát van ellátmányunk ezerrel, így vagyunk a ruhákkal is.
A szőnyeg is a nővéredtől van ? Nagyon szép !

Nava,
Hemoglobinkákat kívánok Néked.
Úgy terveztük hogy közös lesz a szobájuk, 2-3 év múlva úgyis költöznénk, addig ez nem is lenne gond. De ! Marcus csak a hálóban apjával alszik, úgyhogy előferdülhet hogy Lizával maradok majd én a gyerekszobában. Persze kezdetben ezt is tervezzük, de nem szeretnék ebből azért rendszert.
Nagyon várom a képeket.
Jó bulizást ma estére.

Judit,
Liza Marcus játékaiból lesz „kénytelen” csemegézni 8)

Wikka,
Nagyon kedves ajándék a könyv Apukádtól.

Eszter,
Húúúúúúúú ahogy leírod hogy mennyire lehet tudni a többes babáknál hogy melyik babó mocorog. Nagyon érdekes és különleges érzés lehet.

kubuspace

Kisbeeka,
Drukk hogy napról napra erősebb legyen a HCG. Tesztelsz újra ?
Nem mondod hogy a csaj mindennap kiöblítette a cuccost ?

Estrella,
Nem bunkóság rákszűrést kérni, nekem is megcsinálták anno. Drukkolok barátnődnek hogy minden a legnagyobb rendben legyen. Szegények, a nagypapa már nem érhette meg az unoka érkezését.
Gyógysimik pocódnak.
Én anno nem mondtam el a munkahelyemen hogy miszitu van, kivéve a főnökömnek akivel inkább baráti volt a viszonyom mint szigorú főnök-beo. Aztán 5 hetes kontrollnál Sz ügynök ágyba parancsolt, így aznap visszamentem munkahelyre és bejelentettem mindenkinek, hogy 5 hetes terhi vagyok és miszitu van és attól a naptól kezdve otthonról dolgoztam szülés előtt -1 hónapig. Nagyon rendes volt végig mindenki.

Angyal,
De édes vagy. Köszönöm a kedves soraidat. Majdnem pityergek.

Mieza, Woody,
Sokan dicsérik Nagy Lajoson lévő Hádát is.

Kispatak,
Ha hallok valamit szólok.
Az az érdekes hogy én fentről nem látom nagynak a pocómat, aztán ha fotón megnézem totál kiakadok :shock:
Szerintem 3.500 – 4.000 gr között lészen Lizabiza.

Andi,
Jupppé, szóval célbaért a sítáboros, yes !!!!!!!!
Házi mozigépészed nagyon jól teszi hogy nem enged gép közelébe. Pihi ezerrel, mi pedig tiszta szívünkből nagyon nagyon drukkolunk, milliónyi babaragacsokat indítottam.

Lukácsné,
Örülök hogy Hannával minden oké.

Aktucs,
Remek lehet ilyen közegben dolgozni :?

Sajt,
Próbálj pihizni, feltöltődni 7végén.
Cool hogy jöttél, már nagyon hiányoztál !

Mindenkinek nagyon köszönöm Marcus, és gyerekszoba dicsiket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.07.30 19:43-kor.

kubuspace

Brekusz, viszont kívánom! Elis felejtettem nagy örömömben :oops:
aktucs

na találtam pár gyöngyszemet

2010 januárban
Kép

2010 februárban
Kép

2010 márciusban
Kép

bocs ha sok voltam

kubuspace

Sziasztok!

most értem haza a munkából elfáradtam!

Kisbeeka!
Kisbeeka babójának nagyon drukkolok!

Andrea!
gratulálok nagyon-nagyon szoritok Nkede is!

Kubu!
már kész a baba,szép a pocid! :D
ahol lakunk az én lakásom,az uram is azért maradt anyukánál(biztositás stb),de 10éve vagyunk együtt és azóta szét akar szedni minket,én másfél éve nem beszélek velük ami engem nem érdekel,de az uram is csak névnap,szülinap,tudják,h járunk orvoshoz,meg sem kérdezik,h mi van.
Múltkor irtam apósomnak,h a fiadnak nem lehet gyereke mert a gyerek orvos félre kezelte!!semmi!ja akkor a......ád!
vikus82

sziasztok!

Béku!Ne add fel,mert én feladtam és rossz lett a vége.
Sok sok drukk! :) :) :)

Nálunk semmi új,nő a hcg valószínű,mert már kezdem kinőni a melltartókat.Remélem mond v.mit Sz. kedden,mert már így nagyon rossz azt sem tudom mi van.mk,vagy mi. :cry: :oops: :cry: :oops:

ezáltal csúszik a következő lombik is?

Fülöpöt próbálom intézni,hátha :wink:
ritabmc

Vikus: köszönöm a drukkot :)

Kubu: édesek nagyon azok a rosszcsontos képek :lol:

igen,eredmény után találkoztam vele,és meséltem,hogy tényleg a csesztetés miatt duzzadtam meg belül,ezért most már crinone-t kapok.
erre mondta,hogy az milyen rossz,meg csíp is,és minden nap ki kell öblíteni hüvelyöblítővel. :shock: :shock:
bólogattam,mert nem ismertem a gyogyót,de ilyen hülyeséget???
hisz azért van,hogy ott maradjon,azért kell mélyen felrakni,hogy minél tovább ott legyen,és ott felszívódjon. :roll:

durva,mi?

Remélem,hogy erősödik majd a hcg,de nem vagyok biztos benne,hogy szeretnék újra tesztelni,nem jó emlék a reggeli... :roll:

De majd meglátjuk :)
Vendég

Mieza!
Légyszi írj be a táblába.Írd meg mit küldjek priviben hozzá.
Köszi!

Kubu!Marci nagyon édi,a rend nálunk pont ilyen,lesz ez még rosszabb is.Úgy látom!
ritabmc

Rita: nem adom fel,megígérem!! :)
hogyhogy nő a hcg-d?? ezt nem értem...
Vendég

Béku!
Azért ne tesztelj,mert nekem egy hétig ugyan olyan volt,halvány.sőt 98 as hcg nél sem erősebb sokkal.Szerintem sz....ok!
Én most hcg csökkentőt kérek tőletek,mert ha csökken talán mégsem mk volt.
ritabmc

Ok!Küldj nekem a Te hcg-dből,így Neked csökken,nekem meg nő! :)

Tényleg vacak volt a teszt.
Vendég

Azért is nőhet mert elhalt,de még a szervezetem reagál,vagy mh ,él csak rossz helyen.
Kedden kiderül.

Te most Béku erre ne is figyelj milyen Hülyeségeket írogatok.
Figyelj magatokra!

Pancsi!Írj mi van veled!Gondolok rád hétfőre!

Ms ről tud valaki vmit?
ritabmc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?