Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm szépen a laboros segítséget, már beszéltem is a házidokival, holnap reggel megyek a beutalóért, sztem jövő7en meg is lesz a vizsgálat.

Eszter,
Örülök, hogy újra „látlak” és a jó híreknek is!! Valaki írta, hogy csupa mosoly lány vagy, és ez szerintem is így van. A blogod hihetetlenül személyes, és megrázó, de attól, hogy kiírod magadból a dolgokat biztos könnyebb lesz elengedni is, hogy most teljes erővel indulhassatok újra. Nagyon szépen írsz.

Mara, Mieza köszi még egyszer a tanácsokat.

Angi, nagyon sajnálom, csatlakozom az ölelésküldő-csapathoz...

Kisbéka,
le a kalappal a kitartásodért! Most már tutira ++++ eredmény lesz!!! Ajelek -amiket nem figyelünk ;)- azért elég bíztatónak tűnnek.

Estrella,
igazság szerint szerintem neked kell érezni, hogy ki az akit beavatsz és ki az akit nem. Régen nagyon igyekeztem kerülni a problémánkkal kapcsolatos kérdéseket, de amióta elfogadtam, hogy lombikbabánk lesz, vhogy felszabadultam, hiszen egy, az átlagembereknek szokatlan területen mozgunk, és még egyetlen egy negatív véleménnyel sem találkoztam, csak érdeklődéssel. Engem amúgy is mindig izgatnak a szokatlan, új dolgok, úgyhogy vhogy már nem érzem ezt cikinek, vagy ilyesmi. Nyilván a távoli ismerősöknek marad a „nem sokára eljön annak is az ideje” szöveg. Elkövettem pár éve azt a hibát, hogy elmentem egy asztrológushoz, hogy megtudjam mi az akadálya a babásodásunknak, nem részletezem azt a borzalmas sz@r életet, amit levetített, annyi a lényeg, hogy az én képletemben van egy ún. különleges anyaság-dolog. Ezt most már úgy értelmezem, hogy a lombikra utal, hiszen akinek orvosi segítséggel fogan babája mind különleges, nem igaz??? :)))

Szóval hallgass a szívedre, és akkor minden rendben lesz.

Woody,
külső-belső fészek egyaránt naddon csini!

Verka
wikka
Miskolc

Verka: nagyon szépen köszönöm!
A bizalmat és a biztatást is,nagyon jólesik :)

A jelek jók szerintem is,bár nem tudom,pontosan mit kellett volna érezni,vagy most minek kéne lenni. :lol:
Vendég

Angi kimondhatatlanul sajnálom! :cry: Kép Ölellek, gyere majd ha egy kicsit összeszeded magad, mert nagyon fogsz hiányozni! Megértelek.

Voltunk ma magzati szív UH kontrollon, még Balázsomnak mindig megvan a mérsékelt jobb szívfél tágulata, de prof asszony szerint ez nem ad okot különösebb aggodalomra. Nem is izgulok, mert bízom benne. :!: :!: Eszter te tudod milyen alapos, profi és tünemény a doktornő! :lol: Viszont az elmúlt napokban egyre erősődő haskeményedős, hasfeszülős panaszaim miatt rámnézett a dokim is és én is szigorú ágynyugalomra lettem ítélve. De ne értsétek félre egyelőre nincs kézzelfogható baj, de nem szeretnék ha valami visszafordíthahatatlan folyamat miatt a koraszülött osztályon kötnénk ki a fiúkkal, ez amolyan prevenció. Szóval semmi házimunka, csak fekvés, pihenés! Az az igazság, hogy eddig elég lazán elvoltam, talán túl sokat is bevállaltam! Dokim megy egy hónapra szabira, de rábízott egy doktornőre, aki két hét múlva megvizsgál. Egyébként már tegnap is feküdtem, mert jött a nővérem segíteni a háztarrtásban és tök jó volt, mert nem feszített, nem fájt a pocakom. Most viszont igen, ahogy itt ülök, úgyhogy megyek vízszintbe...

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Angi: sajnálom, de ne add fel, kívánom, hogy szívetek vágya mielőbb teljesüljön!

Breki: nagyon izgi a dolog és nagyon reménykedem!

Woody: babalak(ok) tündériek, remélem az egyiket minél előbb felszámolhatod már, és bentről kiköltözik a kis lakó! De ahogy a szépséges pocidat látom, erre azért még várni kell, de türelem Lili babát terem!

Kubu: fentiek rád is vonatkoznak kicsi Lizáddal. M barátnőnkről tudsz valamit, sehol sem találom írásait.

üdv nektek

kispatak
Vendég

Angi, sajnálom nagyon! :cry: Megértem, ha most eltűnni van kedved...
Engem is dühítene, ha nem a saját dokim közli a dolgokat, meg most akkor lehet emiatt sem mentek tovább...? Mert h. semmi perspektívát nem tárt elétek. De lehet, h. jobb, ha kicsit rápihentek és a párod "dolgait" is rendbe teszitek!
Azért ha van kedved már, gyere... talán még én is itt leszek :oops: :D

Woody, basszus mekkora poci! Anyám, csak lestem :shock: :shock: :shock: :lol: Akkor van esély, h. én is így fogok nem is olyan sokára kinézni?!
A babaszoba tökély... én is beszületnék oda :lol:

Wikka, egy asztrológus hogy vetíthet bárki elé negatív képet... még ha úgy is látja, lehet az máshogy is tálalni! :roll:
Nekem is hozzá kellett szoknom a gondolathoz, h. lombik-babánk van és megfordult olykor a fejemben, h. ha rákérdeznek nem vallom be... de aztán rájöttem, h. ez nemcsak az illetővel és magammal szemben hazugság, hanem a babával is, hiszen nincs ebben semmi szégyelni-való és attól még ugyanolyan édes kis emberke (lesz)!!! Csak az emberek néha olyan buták tudnak lenni... :roll: bár még semmi kellemetlenségem nem volt ezzel kapcs-ban, főleg, h. kiderült a lépcsőházunkban is van lombik-baba (Z. ügynöktől!) és az ikrek sem csak úgy spontán fogantak a másodikról...

Eszter, még nem is írtam, h. millió drukk a spontánkodáshoz, ill. az esetleges lombikhoz! Örülök, h. minden rendben, ez nagyon szuper! Hogy elment az idő, nem? Nemrég még olyan messzinek tűnt az augusztus, most meg itt kopogtat lassan :)

Kép
Kép
navared
Szfvár

Macs, akkor tessék pihenni nagyon sokat és meg ne lássalak a másik topicban sem :twisted: :D
Nem ám, gyere azért, ha jól vagy! Balázs miatt tényleg ne aggódj! Minden okés lesz vele! :wink:
Lehet hülye kérdés, de ti ikres anyák, honnan tudjátok, h. melyik baba melyik a pociban? :oops: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Jövök picikét

Vikus,
Depi, rossz gondolatok hess de izibe !

Macs,
Köszi köszi varázslást :lol: Legyen úgy ahogy leírtad 8)
Tessék vigyázni Macskuszlakra, édes kis lakóira és pihenés ezerrel !

Judit,
Hát ez az, tényleg pihizni kellene, rápihenni a szülésre 8) mondjuk most fiúk elmentek sétálni, én meg felbontottam egy doboz sört (annyira kívánom megint :shock: ), remélem nem ma este kell bemennünk a kórházba, ciki lenne a jó kis sörszagom.

Mara,
Ajaj fog, kitartást a kezelésekhez.

Estrella,
Na barátnőd egyben még ?
Uh gyógyszerész ismid megnyilatkozása, gáz, nagggyon gáz ! És mi van akkor ha mesterségesen termékenyítik meg az embert. Ha olvas egy kicsit a témában, mai világban nagy azon hölgyek száma akik nem tudnak természetes úton teherbe esni ! Ejnye, pl múltkor a hír tv-n néztem az endometriózissal kapcs egy műsort, 10 évekkel ezelőtt évi 4-5 ilyen pácients műtöttek, ma meg naponta !!!
Egyébként részünkről nem lett volna tabu a téma, de sok ismerősünk inkább nem akart róla beszélni.
Nehogy read only legyél !

Kispatak,
Nagyon várjuk a képeket !
Férjuram cv-ket ír, meghallgatásra jár, motivációs leveleket gyárt és nagyon optimista 8)
Fogdokihoz kitartás !
M-ről nem tudok, de most jött el a perc hogy írok neki emailt, nagyon remélem hogy nincs baj, tényleg ő volt az aki naponta bejelentkezett, egészen 2 hónappal ezelőttig.

Rodina,
Hol vagy, aggódom naon naon !

Wikka,
Remek hogy lesz inzulinos kivizsgálás, sajnos én a kérdésedre nem tudok válaszolni.

Mieza,
Jobbulást párodnak.

Nava,
Drukk hogy mielőbb sikerüljön beszélned az illetékessel. Szerk. olvasom hogy sikerült.

Lukácsné,
Jupppé, remek hírek hogy sikerült intézkedni.
Pihi, pihi, pihi !

Woody,
Nagyon köszi h megkérdezted.
Gyönyörű a szobátok. Szőnyeg is nagyon nagyon teccik.
Szóval Lili kisasszony jól érzi magát, hmmm nem lesz ebből közös szobánk, ha így haladsz.
Asztapaszta nagyon szép a pocód.

Angi Drága,
Sajnálom, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Azt is hogy nem tudtál a dokival beszélni.
Ha erőd, kedved van gyere kérlek, jó lenne tudni hogy van a lelked.

Valyoni,
Hajrá jövő hét !

Kisbeeka,
Hajnalban-reggel itt leszek !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Navi: ez az ikres kérdés nagyon jó,bennem is felvetődött már. :)

Kispatak: igen,nagyon izgi,már nagyon várom a reggelt,hogy lássam életem első ++++++ tesztjét :)

Bízom benne,hogy nem véletlenül jutottunk el idáig :)
Várom a reggeli vadalma vigyort páromon,ha meglátjuk a zebrácskát :lol:
Vendég

Kubu: várlak reggel,de ígérd meg,hogy éjjel pihenni fogsz! :)

Remélem már a teszt is pozitív lesz,és nem borzolja az idegeimet az eredményhirdetésig.
Mindenkinél kimutatta aznap reggel az otthoni teszt?
Vendég

Remélem a laptetőm is csak a jót vetíti előre :lol:
Vendég

vorosmacs:
Pihenj es tenyleg ne csinalj semmi megeroltetot, nehogy mar meginduljanak a kis dragak, raernek meg, csak had novekedjenek odabennt.

kisbeeka:
benezek reggel mielott munkaba megyek,kb fel8 korul tudok jonni. Addigra te mar a bmc -be fogsz a recepciora varakozni.

Szerintem is teljesen normalis,ha valakinek lombikbabaja van, igaz mas szemszogbol nezve nem normalis ,hisz nem termeszetes uton fogant, de a lenyeg ugyanaz, babank szuletik, es szuper jo,hogy az orvostudomany ennyire fejlett,hogy tudnak rajtunk segiteni.
Szerintem csodalatos dolog. En buszke vagyok,hogy lombik gyerekem van. Neki is elfogjuk majd mondani,hogy o bizony laboratoriumi korulmenyek kozott fogant.
Mar most is tudja, hogy majd a doki fogja betenni a kisbabat a pocakba, es ha ott marad, akkor nagyra nol a pocakom, es ha majd eleg nagy akkor megszuletik a pici baba es elmegyunk erte a korhazba es haza hozzuk, es o fog ra vigyazni.
:) :)
valyoni

De meg mindig nem errtem ezt a lapteto dolgot :roll:
valyoni

angi
sajnálom hogy nem sikerült de hajrá hajrá ágyban párnák közt, vagy konyhaasztal verzió :)

mindenkinek köszi a megértést aranyosak vagytok.

woody
gyönyörű a Lili lak , mind a kettő.... nekem Hanna lak már jóval nagyobb , igaz ő már a második baba, de a szobája még mindig nincs kész, még várat magára. nekem sokkal lejjebb szállt már a hasam még a végén beelőzünk :)

valyoni
laptető itt egy "babona" hogy szerencsét hoz és sikerül a beülti.
én nekem akár hányszor volt az inszemek alatt sajna nem sikerült, de a lombiknál egy sem volt mégis sikerült, nem mindenkinek hoz szerencsét....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Angi,
nagyon sajnálom. :-(
megértem a döntésedet a pihivel kapcsolatban, de ha van kedved visszavárunk.

Béka,
drukk holnapra a pozitív tesztekhez.
nekem itthon nem mutatta ki, olyan picike volt a hcg, bmc-ben is csak vérből. ha nincs vérzés, akkor otthoni nega teszt mellett is simán lehet hogy a bmc-ben elhangzik a bűvös mondat: gratulálok, ön terhes. :-D

Andi,
drukk neked is nagyon a sítáboroshoz. ugye jól emlékszem hogy holnap mész te is?

Woody,
csodaszép babalak és nagyon otthonos babaszoba. :-D

Kubu, Woody,
ki tudja? a szombati front hátha szobatársakká varázsol benneteket mégis. :-D

Macs,
pihenés-varázslat-hullámok indulnak csiribá!!!
az ikres kérdés engem is nagyon érdekel. :-)

Eszter,
hajrá spontán baba. ;-)

Lukácsné,
pihi, pihi!!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Nava,
vas-szállítmányokat küldök ezerrel, jó lenne a vénást megúszni!!!

Mara, kispatak,
fránya fogmizériák múljanak mielőbb!

Rodiról és MS-ről semmit nem tudunk?

Sajti vajon panziózik vagy nyaraldázik?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Még bekukk, de megyek is aludni :lol:

Kisbeeka,
Ígérem pihenek, most fejeztem be a mindenféle okmány kitöltését, brutál h mennyi papír van szülés utánra, ja és olyan bonyolult némelyik :shock: (főleg ha már 2. gyerek esetén tölti a delikvens a papírokat)
Nálam kimutatta előző nap reggel a teszt a +++ eredményt.

Valyoni,
Mi is elmondjuk Marcusnak hogy volt egy kis külsős segítségünk 8)
Lukácsné látom leírta laptetűt.

Andi,
Holnapra drukkok nagyon nagyon mennek !

Zsuzsó,
Jaja még szombaton „összebútorozhatunk” Woody-val.

Rodi, Ms, Sajti hooool vagytok ?

gyorsban még keresek szobáról képeket

kubuspace

Kép Kép

Kép Kép

Kép
Kép

bocsánat ha sok voltam,

kubuspace

Kispatak, már épp hiányoltalak. Nincs az Örs környékén varrónő ismerősöd? Mindig vannak jó ötleteid :D Képeket!
Szerda uhu, aug. közepe Csehország, de előtte Szigettel melegítek!

Eszter, hajrá-hajrá!!! Ne is gyere hétvégén, csak gyakorlatozzatok és pihi és újra és újra! Nagyon szurkolunk! Ennyire ideális körülmények között, amikor már lelkileg is rendben vagytok, az előző hetekben kitomboltátok magatokat… ennek meg kell lennie :D 3 angyalka mutatja neki az utat!!!

Estrella, na, meg van a babó?
Mi konkrétan csak a legközelebbi ismerőseinknek mondtuk és a többiek tudják, még így is voltak fura visszajelzések. (Pl. egyik legjobb barátnőm lombik közben mondta, hogy ő inkább a spontán babánknak szurkol… a másik legjobb meg épp a szívhangkukucs alatt ment vetetni…) Szerintem minél kevesebben tudják, annál jobb. Sajnos nagyon érzékeny az ember a sok hormontól és nem is mindig úgy érti, ahogy azok látják/mondják, akik nincsenek benne mindennap. Most már, nem titkolom :D

Aktucs, nem rég olvastam egy könyvet, keresztény, bmc-s story. Tanulságos, de fura. A csaj bmc-s sorszáma 5-tel volt előttünk :D Én is úgy állok hozzá, hogy Isten nem lehet egy születendő élet teremtése ellen. Mégis sok helyről kapom vissza, hogy a lombikot elítéli az egyház. Pedig ez így nem igaz. Ők csak felkiáltójelet raknak amellett, hogy elég sok erkölcsi kérdést von maga után, amitől itthon nem kell félni: tényleg a pasi spermája-e...stb. Ami nekem fura, hogy olyan sokan hagynak lefagyasztani, amiért nem mennek vissza és azt nyilatkozzák, hogy semmisítsék meg őket. Előtte pedig azokért a picikért mi mindenre nem képesek. De természetesen ez mindenkinek a saját dolga, magának kell eldöntenie. Nekem azért sokat segített a mostani baba megfoganásában szerintem, hogy ezt elrendeztük és megbeszéltük, bármennyi is megy a fagyiba, azokért még jelentkezünk :D Szerintem a bigottok néha olyanok, mint a függők. Egészségesen kell ezeket megélni.
Szerintem nem az orvosokra bízod magad. Én úgy voltam vele, hogy az orvos csak segít, de amikor már bent van a pociban, akkor az Istenen, a sorson, rajtunk, a természetfölöttin… szóval nem a dokikon múlik. (Ki miben hisz.) Onnantól az sors vagy szerencse vagy Isten, de tuti nem az orvos :D
És a lélek már itt kering a gyereket akaró mamik körül, az, hogy végül melyik testben érkezik, szintén nem mi döntjük el. A zigóta meg egy test. Én csak esélyt akarok adni azoknak a testeknek, aztán majd eldől, hogy akarnak-e jönni… (bocsi ha hosszú lettem :D )

Navi, nagyon drukkolok, hogy vasas legyél, de nem kicsit!!!

Kubu, ha már ilyen kínkeserves, akkor jöjjön az a csöpp lány, egészségesen és gyorsan :D

Vikus, fel a fejjel, ha nem felejtem el, írok valamit, ami ma a buszon jutott eszembe :D

Béku, holnap reggel jövök miattad, kíváncsi leszek!!! Hajrá-hajrá! Álmodj kis pluszjelekkel :D

Wikka, látom közben Mara megírta a választ!

Woody, iszonyú édes a pocid, a szobáról meg nem is beszélek!!! És a lurkó még nem akar rohanni az ő csodaszép kisotthonába? :D

Angi, most olvasom. Nagyon sajnálom. Megsirattam. Annyira hittem benne, mert amikor nekem nem sikerült, úgy jött meg mint ezer niagara és olyan fájdalommal is. A pecsétet még nem vettem rossz jelnek. Nagy-nagy ölelés! Z most tényleg bunkó volt, pedig nem jellemző rá… Tudom, hogy ilyenkor jobb pihenni és másra gondolni, de ha néha van kedved zugoskodni, akkor írj pár mondatot! Most meg pihenjetek egyet, vagy utazzatok el valami szép helyre, láttam, hogy szerettek utazni!

Csucsu, még mindig visszaolvasol? Inkább mesélj, majd megírom a bestofot röviden priviben ha kell :D

Maccsi, jobb félni, mint megijedni! Inkább pihi mint szaladgálás és igazad van, inkább otthon, mint egy kórházban.

Valyoni, nagyon drága, ahogy mesélsz :D

Sokszámos Pancsi és számnélküli Pancsi? Hol jártok?

Kubu, hát ebbe a szobába is beköltöznék azonnal. Főleg az a helyes hercegecske miatt :D
mieza

Kubu, ahogy látom lehet, hogy megvárjuk ébren Béka tesztjét? :)))
mieza

Sziasztok!

Remélem azért nem maradtatok fent :D

Sajnos az itthoni tesztek nem azt mutatták,amit látni szerettünk volna,és nem is rakok fel képet,mert elég egyértelműen nincs rajta semmi...

Még egy aprócska esélyt kap a dolog,hátha még korai itthon kimutatni,és nekik bent sikerülne vérből.

Drukkoljatok!!
Vendég

Jó reggelt,

Fáj a fejem, rég volt ilyen, vettem is be algo-t, igaz már hajnalban is, de biztos front van/lesz.

Mieza,
Hiányoltalak már !

Kisbeeka,
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !
Na ujjaimat összefontam, nagyon nagyon szorítok hogy a vv legyen az igazi !

kubuspace

Béka, biztos csak sz@r a teszt :oops:
Az nem lehet, hogy ne sikerüljön, annyira tuti biztos voltam benne, hogy neked ez most összejött.
Még mindig reménykedem egy kicsit.
aktucs

Kisbéka,
nemá'. ráerősítek a drukkokra, hogy bmc mást mondjon.

Kubu,
ez a szoba és a kistesót váró Marci! :-) :-D
ugye nem csak Liza kép lesz, hanem Liza + Marci is? :-) kíváncsi vagyok lassul-e a hurrikánsebesség a kistesó érkezésével. :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm az együtt örülést és drukkokat :D
Puszi mindenkinek érte :) hétfőn tervezem, hogy beszélek K2 ügynökkel :)

Angi!
Én annyira reménykedtem....és most jól el vagyok kenődve :?
Sajnálom, és azt is, hogy ilyen fura körülmények közt tudtad meg :(
De gyűjtsetek erőt és Apát hozzátok helyre, mert az a változat amit ő felfestett, hogy ágyban párnák közt, vagy konyhapulton :lol: sokkal jobban hangzik :)
Ölellek és sok erőt Nektek.
És semmiképp se tartsd vissza magad a fórumozástól! Mi itt vagyunk és ha van kedved írni, nagyon örülünk majd neki! Persze érthető, ha most inkább egy kis pihit szeretnél e téren is!

Woody!
SZÉÉÉÉÉÉÉÉP NAGYON :)
Én ugyebár a szobával kapcsolatosan előnyben vagyok, mert már láttam róla képet, de hát a pocid :) nagyon szépséges :)
Szinte látszik benne Lili Picúr, ahogy bent gubbaszt, huncutkodik és még számolgatja a napokat, hogy majd mikor akar kibújni :D
Épp most mutattam anyunak a képet, mert azóta extrán számon vagy tartva, mióta találkoztatok az egyik uh-m előtt :) Mire anyu közölte most, hogy ő úgy emlékezett, hogy mi majdnem egyidős pocisok voltunk! De látja, hogy még nem olyan óriási a hasad :D Aztán ahogy kimondta, rájött, hogy egyidősek voltunk, csak te nem lettél egy két lábon járó has! Olyan fura, mert és nagynak látom a hasidat, mármint olyan normálisan nagynak, de rájövök folyton, hogy anyu és Lac is annyira megszokták az én XXXL-es pocómat, hogy mindenkit ahhoz mérnek! :D Macsekot is kevesebb hetesnek nézték...pláne, hogy két kis vagány legény lapul neki a pociban :D Majd kinevelem őket ebből, mert folyton a régi hasamhoz fognak viszonyítgatni és a végén felhízlalnak mint egy cocát :D

Navi!
Bizony, te is hamarosan görögdinnye csempésszé lépsz elő a sárgadinnye biznisz után :D
Ígérd meg, hogy dobsz hétvégén a 4D-ről képet!!! Nagyon fogom várni :)
És drukk a hemoglobinodnak, mert a vénás változat pocsék!!!! :?
Mikor nézik legközelebb? Most te is azt a "kakaó" ízű pocsékságot kaptad???? Nekem az rántotta helyre nagyon hamar a hemoglobinomat!!!!

Kubu!
Ti is tök szupi lakosztályt csináltatok Marcinak és Lizának :)
Olyan nagyon jóóóóóóóóóóóóó :)
Ezek a frontok gondolom hamar kitessékeli Lizát majd a pocakból :)
Woody is mindig eszembe jut, hogy lehet hogy Lili mégiscsak hirtelen meggondolja magát és nem üldögél a pocóban már heteket :)

Lukácsné!
Örülök nagyon, hogy hamar sikerült elintézni a formaságokat az önkorminál :)
Most már tényleg csak Hannán múlik, hogy mikor akar kibújni :)

Macs!
Vedd nagyon komolyan a fekvést, és minimum a 28. hét végéig szigorúan tartsd be!!!! Utána csak aztért nem kell, mert addigra már úgyis annyira megszokod a fekvést és akkorára nőnek a fiúk, hogy mindegy lesz mit akarsz, csak pihizni tudsz majd :D
A szív UH miatt ne aggódj, a doktornő tényleg nagyon nagyon profi és alapos is, és ha bármi félelemre okot adó dolgot látott volna, azonnal mondta volna! Arról nem beszélve, hogy tudjuk, hogy minden rendben lesz :)
Szerintem programozzuk neked előre a srácok születését úúúúgy a 36-37. hétre (az talán reális) és mondjuk 2800 gramm fejenként? Mit szólsz? Dumáld meg velük! :)

Béku!
Gyere hamar a jó hírekkel, mert 99%ban biztos vagyok benne, hogy a vérvétel sikert mutat majd, és majd 2-3 nap múlva rátesztelsz otthon, hogy legyen zebrás teszted és eltehesd emlékbe! :) Nagyon várunk!

Rodi!!!!!
Sajti!!!!!
Merre vagytok?
Nem ér ám paráztatni minket!!!!!!!
Tessék életjelet adni, hogy megnyugodhassunk!!!!

Puszi mindenkinek, még jövök, pláne, hogy Békucnak megnézzem a pozitív eredményeit :)

eszter82
Budapest

Zsuzsi!
Ti ma mentek inszemre???? Most nézem a vonalzódat! Vagy most mi hogyan van?????
Tessék mesélni!

puszi :)

eszter82
Budapest

Béku, gyere jó hírekkel, nagyon várunk!!!

Angi, veled álmodtam. fórumtali helyén volt talink, de már senki nem volt ott, akit ismertem volna, csak te. Kérdeztem egy-két embert, de mondtad, hogy a régi csapatból már mindenkinek van babája, többeknek ikrek. És, hogy mindjárt jön a te párod is, aki hozza a ti babótokat. És akkor jöt a srác az iwiwről és kezében egy nagyon szőke göndör kislány. Én annyira örültem! :) Ez szerintem csak jó jel lehet!
Ha úgy érzed, fogd fel biztatásnak :)
mieza

Vikus, fel a fejjel. Itt mindenkinek lesz babája, csak ki kell várni. MIvel mindent megteszünk érte, meg is lesz az eredménye.

Én azt gondolom, hogy ez elsősorban babahit és pozitív gondolkodás kérdése. A Titok jó megerősítés, de tulajdonképpen azon az elven alapszik, hogy "Segíts magadon és a Jó Isten megsegít". Szóval, mindegy, hogy mit hívsz segítségül, ha pozitív tudsz maradni. Ez a legfontosabb.
A másik része a lutri. Hogy kinek mikor sikerül, ez a legnagyobb szerencse kérdése. Sok mindent láttunk már, érteni nem lehet, hogy mikor miért kinek hogyan. Egy-egynél nincs is ok. A többször nega, akkor lehet pörögni még ezer vizsgálaton, de utána is elég lutri marad. Az egyedüli amivel segíteni tudunk akkor is, az a pozitív hozzáállás. Viszont annélkül tuti sikertelenség.
Megnéztem a Sejtjeinket. Annyira lehetett látni, hogy a tanárházaspárnál a pasi hogy állt hozzá, nem is sikerült nekik egyik lombik sem az 5 közül, pedig még blasztosok is voltak. Aztán feladták és a végén mondták, hogy spontánbabájuk lett. De néha azért kedvem lett volna megütni a pasit, halál bunkó volt.

Remélem most kibékának sikerült, mert ez a negaszéria most már kezdi nyomasztani az embert... Értem, hogy 4-ből 1-nek sikerül, de most már nagyon túlléptük ezt a számot, szóval most már tényleg pozitív szériának kell jönnie! Valaki kezdje már el!!! :)

Tegnap ahogy sétálgattam és megint turizgattam (majd leírom a tapasztalataimat :) arra gondoltam, hogy én titkon azt gondoltam, hogy nekünk soha sem lesz babánk, csak örökbefogadott. Már egy csomót olvastam róla, ha ez a lombik nem sikerült volna (természetesen a további próbálkozások mellett) elkezdtük volna a tanfolyamot. HOgy milyen hihetetlen még mindig, hogy itt ez a csöpp, aki mostanában mindig kidobja a csokit a pocimból, pedig én csokimániás vagyok, de miatta már napokt óta még egy kiskockát sem nyomok...
A párom anyuja is azt mondta, hogy nem gondolta volna, hogy ilyen hamar összejön nekünk a bmc-ben. (1 inszem, endoműtét és 2 lombik...) Valahogy csodának tekintjük!

Szóval, senki ne adja fel, mert mindenki pocakos lesz. Csak ki kell várni. Mi csak annyit tehetünk, hogy hiszünk benne és magunkba megpróbáljuk a legrendezettebb lelki körülmények között várni. (Nekem pl. az segített, hogy mindenkivel rendeztem a haragos viszonyt. Szörnyű keresztanyám van, de még rá is szeretettel gondoltam :) Ugye Kisbéka és Maccs? Lehet, hogy a babó kedvence anyós lesz és majd nagyon fog hozzá ragaszkodni, akkor neked is hozzá kell szoknod napi szinten :)

Én tényleg azt gondolom, hogy egy lutri, hogy mikor kinek miért sikerül. Csak. Mert ezt dobja a gép.
mieza

Bocsi a reggeli kisokoskodásért, csak erőt akartam vele adni nektek :)
mieza

Turik:
- van egy bébituri a Tompa utcában, de iszonyú pici és szerintem drága is, ezer fölött kezdődnek a ruhák. Némelyik elég hordott volt :( De mindenféle babacucc van. Lehet, hogy majd a téli overált ott veszem meg 2000ért a bolti 6-7 ezer helyett. Arra a 2 hónapra...
- Nem rég nyílt egy nagyon szuper turi a Kálvinon, ahol kilos a ruha, de mosott, vasalt, vállfázott. Ott gyerekruha nincs, de iszonyú nagy a felnőtt választék és én márkás szoknyát és polot vettem 650 forintért... Oda tuti fogok járni!
- Illetve nekem pont a határon van árban az Angex. Olyan 1000-1500 között vannak a ruhák, a gatyák pár százzal drágábbak, de szépek, egyediek és jó minőségűek. Na, először odamerészkedtem a gyerekrészhez, ahol kilos. Jaj, iszonyú jó minőségűek, szépek, teljesen újak voltak. Megkérdeztem egy rugdalózót, 170 forintra jött ki... Mondta a csak, hogy szerdán hoztak új árút, nem is volt sor. Szóval szerinte tegnap már "kifosztották". Hát, én a teljes kezdő babaszettemet megtudtam volna ott venni még így is.

Na, csak megosztottam, hátha valamikor valakinek szüksége lesz rá :)
mieza

Jó reggelt!

Mieza!köszi,Tündér vagy!hol nyilt turi a Kálvinon?várom a buszos gondolatot!

Kisbéku!minden rendben lesz!várjuk a hireket!

Kubu!durván jól néz ki a gyerekszoba! :D és a Marci is Tündérbogyesz!

Lifenetwork van vkinek?azon szokott lenni olyan műsor,h Szülőszoba,vmikor oda kapcsolok és nézem ez arról szól,h a házaspár röviddel a szülés elött és után,h él!
Volt egy nő tegnap akinek be indult a szülés és a kocsiban azért könyörgött,h 1ágyas szobája legyen,könnyen szüljön,ja és egészséges legyen a baba :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Durva!Nem?
vikus82

CSajok!

esetleg vki tudna segiteni,az uram be akar jelentkezni ide hozzám,mert még anyóséknál van az állandó lakcime,és azon filozunk,h akkor nem kell 2helyre fizetni súlyadót,mert az anyóséknál befizettük,csak ha ide bejelentkezik nem kell mégegyszer fizetni???

Köszi szépen ha vki tud vmit!
vikus82

Juditok !

nagyon boldog névnapot kívánok Nektek !!!

kubuspace

Béku!

ezek az órák talnek leglassabban a világon (meg majd a szülés előtt a vajúdás percei), de én már tűkön ülök! Képzelem, ti milyen készen lehettek már! GYERE a JÓhírekkel!

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Vikus: Nem kell újra fizetni, mert az alapján határozzák meg az egész évre, hogy január elsején hova van bejelentve az ember. :) Nekünk az önkormányzaton mondták. Ja és attól, hogy a párod átjelentkezigk a kocsi még nem. Azt külön kell intézni.

Én is nagyon várom már a jó híreket. De az eddig leírtakból még délig várnunk kell.

Kicsi energiát küldjetek már felém léci! Szívok a fogammal, mint a torkosborz. Egész éjjel nem aludtam, mert fájt, de nem akartam fájdalom csillapítót bevenni, mert rá akartam jönni, hogy most hol is fáj... Aztán feladtam. A reggelt a dokinál kezdtgem. Kiderült, hogy az új vattahengerük megszívta az ínyemet, ami gennyesre gyulladt és addig nem csinál a számban semmit, amíg az rendbe nem jön. Úgyhogy most mard a Advil (Attól nem fáj egyedül a gyomrom), meg a kamilla. Este meg megyünk a párommal a patikába és az epénztáras számlájára veszünk valami tuti krémet az ínyemre. De nagyon fáj változatlanul, és nagyjából három fogamra lokalizálni is tudom már, hogy hol. Remélem csak oda sugárzik a fájdalom és egyébként rendben vannak...

Bocs, hogy tegnap óta nem reagálgatok rendesen, de nem igazán tudok összpontosítani... A legjobb az lenne, ha tudnék egy kicsit eludni...

hofeherke

Mara!
Köszönöm!

Judit!BOLDOG NÉVNAPOT!
vikus82

Angi, nagyon sajnálom! :cry:

Kisbeeka, nagyon drukkolok még!

Nava, tuti neked is lesz ilyen nagy pocid. Pedig az enyémet még kicsinek mondják, de nekem ez is elég délutánra már, néha alig tudok mozogni.

Kubu, Marci drágám az ágyon olyan cuki! :)
És a szoba is szupi, nekem lett volna ennyi játékom gyerekkoromban, eszméletlen!

Estrella, nálunk ugye a család tudja (közvetlen). A bárátok közül is tudják, mivel az 5 jóbarát közül 3 pár jár(járt) a BMC-be. Így nem volt nagyon titok a dolog. Szerencsére már mindenki a finisben van. Az egyik párnak van 3. beültiből egy kisfiú és most született egy spontán kislányuk is (még Zeke is meglepődőt, hiszen ő volt az orvosuk). A másik pár most ikreket vár 2. beültiből és vagyunk mi.
Munkahelyen viszont csak a főnököm tudta a papír miatt, másnak nem mondtam, hiszen mindenki nagyon pletykás.

Mieza, babaturi: van egy jó, a Keletinél nagyon édes ruhákat találtam ott.

Köszi a dicséreteket, nagyon aranyosak vagytok!
Én nagyon szerencsés vagyok, mivel a nővérkémtől kaptunk mindent a szobába. Ők ugye Amerikában laknak és ott a kislánya szobája volt Micimackós, és elraktak nekem mindent. Ha valaki jön haza (szüleim, anyósáék v. ők, mindig hoznak valamit) Így ruhákat is ők adják mindig, illetve különböző szupi dolgokat is hinta, pihenőszék, játékok stb. Tehát nem igazán vettünk dolgokat, max. a bútort.
Kicsit körülményes a hazahozatal, de legalább ingyen van. :) Ja és ha a kistesó majd fiú lesz, akkor az is már el van rakva, hiszen a másik baba fiú ott. :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Zsuzsi, köszike, de inkább kicsi hemoglobinkákat kérnék szépen... vasam az van! :D Tudom, most is furán működöm, de hát én már csak ilyen vagyok! :lol:
Inszem???? Na tessék csak mesélni!

Eszter, köszike, igen, azt a csokis cuccot eszem... nem olyan rossz szerintem! Szóval neked is a hemoglobinoddal volt gond? Vagy nem emlékszem vagy nem is írtad... :oops: Jó olvasni, h. segített rajta a Maltofer! Huhh :)
Meg mindenki azzal nyaggat, h. esténként igyak meg egy kevéske vörösbort... csak ne utálnám amiatt, h. savat csinál :roll: de lehet bepróbálkozom azzal is! Valami csak segít :D
Mindenképp teszek fel képet! Olyan izgi, úgy várom, meg kicsit félek is, h. minden rendben legyen... :?
Tessék sokat hancúrozni, ez az idő úgysem alkalmas most másra! :lol:

Rodiról most én sem tudok semmit, de amint lesz infom, megírom!

Kubu, szerintem ez a front kicsalogatja a kis Lizát!
Tényleg mennyi játék, te jó ég! :D És ezek szerint egy szobában fognak szuszogni fej fej mellett a drágáid! :lol:

Mieza, amit írtál, olyan, mintha belőlem jött volna! :lol: Annyi, h. ez a szöveg, h. "ezt dobta a gép" nekem fura, mert annak is megvan a pontos oka, max. mi nem tudjuk, látjuk, vagy néha nem is akarjuk! De pozitív hozzáállás nélkül és gyűlölettel a szívünkben kevés az esély tényleg! Szerintem azért is sikerült nekünk viszonylag hamar, mert gyorsan felismertünk bizonyos dolgokat, ami mindek gátolt... persze ezzel nem szeretnék senkit megbántani, h. akinek eddig nem jött össze az rosszul gondolkodik, csak én mostanra találtam meg önmagamat (és még mindig dolgozom is rajta!)

Woody, szerintem abszolút nem kicsi a pocid, sőt :shock: vagy csak a termetedhez képest gondolom...? :lol:
Jó h. annyi mindent kaptatok, most már nálunk is van 1-2 önként jelentkező, aki ezt-azt felajánl... természetesen mindennek örülünk :wink:

Breki, várunk a pozitív bmc-s teszttel!

Kép
Kép
navared
Szfvár

mindek=minket

Képzeljétek, ma lesz amolyan osztálybuli-félém... csak pár ember jön, a kemény mag :lol: Remélem kibírom legalább éjjel 11-12-ig!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vikus, a buszos az a gondolat volt, hogy milyen hihetetlen, hogy itt van a pociban, pedig sosem gondoltam volna. Csak hittem-hittem, de nem gondoltam, hogy beteljesül valamikor.

Az új turi: Üllői út 6. Nekem nagyon bejött, főleg az ára!
Én nagyon az egyedi darabokra utazom, szóval amiatt is :)

Mara foga gyógyuljon meg!!!

Judit, boldog -boldog névnapot!!!
mieza

Judit! Nagyon Boldogságos Névnapot!!!! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Woody, hol-melyik a keletinél? Most indulok azt a környéket is felfedezni. Te melyikre gondolsz?

Navi, én néha szoktam vörösbort (jó, oks, kétszer ittam eddig.). Kólával keverem, annélkül nem menne...) és így elég türhető. A dokim is ajánlotta. Hajrá a bulihoz, tessék vörösborozni, akkor lesz hemo és globin is :)
mieza

Navi, emlékszel erre a mesére?
http://www.bloblo.hu/post/mirador/5825/ ... voltaz-let
olvasd el a kép fölötti mondatot :) Hemo és Globin :)
mieza

Felrakom a táblácskát, ha valami nem stimm, akkor légyszi szóljatok :)

A lényeg, hogy ugye lassan elérek a 12. heti vizsgálatokhoz. Egy hét múlva a táblácsk új gazdit keres. Várom a jelentkezőket :)

ÁLMAINK
mieza

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a névnapi boldogságos köszöntéseket :D

Mieza,
nagyon tetszett amit írtál! Én is egyre inkább azt érzem, hogy ez fejben dől el :idea:

Ha nincs más jeletkező a csodatáblira, én nagyon szívesen átvenném! Ígérem nem tartogatom magamnál sokáig, hiszen a szeptemberi fagyipicurok tuti ideköltöznek, aztán rövid időb belül dobom is tovább :wink:

Angi,
nagy-nagy ölelés és léleksimi!!!!
Megértem, hogy most egy darabig nem tudsz/akarsz jönni :( Kívánom, hogy minél hamarabb helyrerázódjatok lelkileg, hiszen ez még nem lehet a történet vége!!!!

Breki,
gyere mááááár! Tűkön ülönk, hogy halljuk, csak a teszt viccelt meg, és ott van az a babszem!!!

Woody,
nagyon szép a pocid, de igencsak fent van még, nem akar érkezni Lili kisasszony...pedig a szobája gyönyörűséges igazi csajszoba :wink:

Kubu,
marcus mellé szerintem bárki szívesen bekuckózna :lol:
Azta mennyi játék :shock: Lizának már nem is vesztek majd :?:

Navi,
gondolom hogy izgulsz már a 4D miatt, csuda jó lesz látni az arcvonásait is :D

Aktucsnak és Brekinek
(a két bújtatott Juditnak) is boldogságos névnapot!!!

Kép
judit0713

Mieza: Felköltöznék az inszemesekhez. :)

hofeherke

Lukácsné,
nagyon ügyin elintézted a papírokat!
Most aztán pihenj, hogy még maradhasson egy kicsit a leányzó!

Macsi,
ragasztót küldök a popsid alá :arrow: :arrow: :arrow: hogy nyugton maradj!
Tessék még növeszteni a kandúrlakot!!!

Mara, Kispatak
fogtündér megy és elhessegeti a fájdalmat :arrow: :arrow: :arrow:

HOL VANNAK A TÖBBIEK???
MINDENKI NYARAL???

Kép
judit0713

Boldog névnapot a Juditoknak!!

Béku, én is izgulok már...

Mieza,
nagyon szépen megfogalmaztad ennek az egésznek a lényegét. Mindig tudsz lelket, lelkesedést önteni az emberbe :)

Nava,
asszem rá kéne cuppannod jó vámpírként az urad érrendszerére (ő biztos hagyná a kedvedért) és jól teleszívni magad friss vérrel :twisted: Bocsi, ha erős volt, de ahogy írtál róla, eszembe jutott hogy tegnap éjjel az animal planet állatmentős sorozatában épp vérszegény kiskuttyokat mentettek meg úgy, hogy direktbe vénásan kaptak egy másik kutyus friss véréből. És már miközben ment a friss vér, láthatóan élénkebbek lettek, megjött a hangjuk is :wink:
Szóval, remélem rendeződik a vér-gondod, ha nem lennél várandós, azt mondanám, hogy talán organikus vérképzőt, vasat kéne szedned, de úgy tudom, várandósság idején nem ajánlott kísérletezni, mert nem lehet tudni hogy a különböző növényi szereknek milyen hatása lehet rád.

Képzeljétek, kb. 3-4 anyasággal kapcsolatos könyvem van már jó ideje, de vhogy babonából sosem kezdtem bele egyikbe se, azzal a címszóval, hogy majd akkor, ha már a pocimban van lakócska. De Ti segítettetek máshogy nézni a dolgokat, és most éppen a magzati fejlődésről olvasok, párhuzamosan pedig a szakrális anyaságról... Tök jó bátran belemerülni, pedig a második könyv kifejezetten várandósoknak szól.

Piontelli könyve pedig arra bizonyíték, hogy mennyire fontos a pozitív gondolkodás a gyermekvárás idején.http://www.flaccus.hu/Temakoronkent/TartalomReszletek.jsp?konyv=8345 Szóval kismamik, csak ne szorongjatok, mert az árt a leges legtöbbet!!! Ezt a könyvet Apukámtól kaptam :roll: , bár utólag zavarba jött, hogy nem volt-e túl korai még... de megnyugtattam, hogy nagyon jól esik, hogy figyel a dolgaimra, és hogy ha ő értékesnek találja a könyvet, akkor biztos az is!!

Verka
wikka
Miskolc

Sziasztok!! Megjöttem!

No,először is imádlak titeket,hogy ennyien vártatok,és drukkoltatok!:)

Sajnos nem hangzott el imádott Sz-em szájából a bűvös mondat,hogy gratulálok... :(
De,pozitív lett!!!:D Egyelőre nagyon halovány a dolog,mert csak 14 körül van a hcg,ezért csütörtökig még pihi,és kontroll vizsgálat,hogy lássuk,nő-e.
De most először Sz volt a pozitív,azt mondta látva elhűlő arcomat: ez jó dolog,ennek most örülünk,hisz nőtt a hcg!

Úgyhogy nagyon drukkoljatok a kis babónak!
Vendég

Ja,és köszönöm a névnapi köszöntést!!
Bizony,Kisbéka is Judit ;)

Judit: igazad van,csak a teszt "viccelt",azaz ilyen alacsony hcg-t nem mutatott ki :D

Eszter: tündér vagy,de megmondom őszintén,csak halvány reménysugár volt,így az esélytelenek nyugalmával vártam :lol:
Azért a vérvételes csajszitól megkérdeztem,hogy lehetséges-e,hogy más eredmény legyen a vv-en,mint a vizeletesnél.
Ő mondta,hogy igen,és hogy senki sem bírja kivárni??? :lol:
De sok sikert kívánt :)
Vendég

Béka!
Akkor nagyon drukkolunk a kis Picúrkátoknak, hogy harcoljon és növekedjen szépen az a hcg!!!!
Kérlek, lásd pozitívan az egészet!!!! Bíztassátok és ne adjátok fel! Növekednie kell!!!!!!!!!!!!

Nem emlékszem, hogy ki kérdezte, de a válasz:

Ikres anyukák onnan tudják, hogy ki hol van, hogy az "A" baba a méhszájhoz közelebbi, "B" baba a távolabbi! Ahol megtapadtak, többé-kevésbé azon a környéken is maradnak!
Mi tudtuk, hogy ki hova lett visszatéve, és nálunk A és B baba közt volt különbség, mert ők néha helyet cseréltek, de annyira lehet érezni azt a nagy helycserés támadást, hogy értesül az ember a szerep cseréről :)
Egyébként mikor már egyértelműen érezni minden mocorgásukat, olyankor az is sokat segít, hogy teljesen más egyéniségek! Más a bioritmusuk, a szokásaik, ... nem tudom, ki hogy van ezzel, de én mindig tudtam, hogy ki kicsoda :D
Nekünk az a fura, hogy más "csak" egy baba mocorgását érzi :D

puszi

eszter82
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?