Kispatak, már épp hiányoltalak. Nincs az Örs környékén varrónő ismerősöd? Mindig vannak jó ötleteid
Képeket!
Szerda uhu, aug. közepe Csehország, de előtte Szigettel melegítek!
Eszter, hajrá-hajrá!!! Ne is gyere hétvégén, csak gyakorlatozzatok és pihi és újra és újra! Nagyon szurkolunk! Ennyire ideális körülmények között, amikor már lelkileg is rendben vagytok, az előző hetekben kitomboltátok magatokat… ennek meg kell lennie
3 angyalka mutatja neki az utat!!!
Estrella, na, meg van a babó?
Mi konkrétan csak a legközelebbi ismerőseinknek mondtuk és a többiek tudják, még így is voltak fura visszajelzések. (Pl. egyik legjobb barátnőm lombik közben mondta, hogy ő inkább a spontán babánknak szurkol… a másik legjobb meg épp a szívhangkukucs alatt ment vetetni…) Szerintem minél kevesebben tudják, annál jobb. Sajnos nagyon érzékeny az ember a sok hormontól és nem is mindig úgy érti, ahogy azok látják/mondják, akik nincsenek benne mindennap. Most már, nem titkolom
Aktucs, nem rég olvastam egy könyvet, keresztény, bmc-s story. Tanulságos, de fura. A csaj bmc-s sorszáma 5-tel volt előttünk
Én is úgy állok hozzá, hogy Isten nem lehet egy születendő élet teremtése ellen. Mégis sok helyről kapom vissza, hogy a lombikot elítéli az egyház. Pedig ez így nem igaz. Ők csak felkiáltójelet raknak amellett, hogy elég sok erkölcsi kérdést von maga után, amitől itthon nem kell félni: tényleg a pasi spermája-e...stb. Ami nekem fura, hogy olyan sokan hagynak lefagyasztani, amiért nem mennek vissza és azt nyilatkozzák, hogy semmisítsék meg őket. Előtte pedig azokért a picikért mi mindenre nem képesek. De természetesen ez mindenkinek a saját dolga, magának kell eldöntenie. Nekem azért sokat segített a mostani baba megfoganásában szerintem, hogy ezt elrendeztük és megbeszéltük, bármennyi is megy a fagyiba, azokért még jelentkezünk
Szerintem a bigottok néha olyanok, mint a függők. Egészségesen kell ezeket megélni.
Szerintem nem az orvosokra bízod magad. Én úgy voltam vele, hogy az orvos csak segít, de amikor már bent van a pociban, akkor az Istenen, a sorson, rajtunk, a természetfölöttin… szóval nem a dokikon múlik. (Ki miben hisz.) Onnantól az sors vagy szerencse vagy Isten, de tuti nem az orvos
És a lélek már itt kering a gyereket akaró mamik körül, az, hogy végül melyik testben érkezik, szintén nem mi döntjük el. A zigóta meg egy test. Én csak esélyt akarok adni azoknak a testeknek, aztán majd eldől, hogy akarnak-e jönni… (bocsi ha hosszú lettem
)
Navi, nagyon drukkolok, hogy vasas legyél, de nem kicsit!!!
Kubu, ha már ilyen kínkeserves, akkor jöjjön az a csöpp lány, egészségesen és gyorsan
Vikus, fel a fejjel, ha nem felejtem el, írok valamit, ami ma a buszon jutott eszembe
Béku, holnap reggel jövök miattad, kíváncsi leszek!!! Hajrá-hajrá! Álmodj kis pluszjelekkel
Wikka, látom közben Mara megírta a választ!
Woody, iszonyú édes a pocid, a szobáról meg nem is beszélek!!! És a lurkó még nem akar rohanni az ő csodaszép kisotthonába?
Angi, most olvasom. Nagyon sajnálom. Megsirattam. Annyira hittem benne, mert amikor nekem nem sikerült, úgy jött meg mint ezer niagara és olyan fájdalommal is. A pecsétet még nem vettem rossz jelnek. Nagy-nagy ölelés! Z most tényleg bunkó volt, pedig nem jellemző rá… Tudom, hogy ilyenkor jobb pihenni és másra gondolni, de ha néha van kedved zugoskodni, akkor írj pár mondatot! Most meg pihenjetek egyet, vagy utazzatok el valami szép helyre, láttam, hogy szerettek utazni!
Csucsu, még mindig visszaolvasol? Inkább mesélj, majd megírom a bestofot röviden priviben ha kell
Maccsi, jobb félni, mint megijedni! Inkább pihi mint szaladgálás és igazad van, inkább otthon, mint egy kórházban.
Valyoni, nagyon drága, ahogy mesélsz
Sokszámos Pancsi és számnélküli Pancsi? Hol jártok?
Kubu, hát ebbe a szobába is beköltöznék azonnal. Főleg az a helyes hercegecske miatt