Sziasztok!
Megjöttem én is, jó sokat írtatok megint, alig győztem olvasni.
Eszter: Szióka! Örülök, hogy újra itt vagy. Torkod rendben van már???
Aktucs: Ételek, amik jók a katonáknak: tengeri hal, kaviár, sütőtök, tökmag, zöldségek, gyümölcsök, fürj tojás, barna sör.
Lányok javítsatok ki, ha valami hibádzik a felsorolásomban, valakinek esetleg még plusz ötlete? Én is szívesen várnám.
Lányok, akkor most azt mondjátok, hogy e és c vitamin hanyagolva legyen és kezdjük el a Fer 14-et? Judit: Ti honnan szereztétek be? Rákerestem a neten, csak rendelni lehet, vagy van bolt, ahol személyesen is meglehet venni? Az biztos, hogy 3 hónapunk már nincs a kezdésig, többet már nem akarok várni, mert így is majdnem egy év, amióta várakozunk. Szóval ha nem lesz meg a 3 hónap, akkor is használ, vagy addig stagnál, esetleg romlik a dolog és csak a 3 hónap után várható a javulás?
Navi: Én nem tudtalak meglesni, mert nem tudom a neved
Angi: Még nem feladni! Andrológus: Papp prof., Dr. Kopa Zsolt. Kopa fiatalabb, de mind a kettő nagyon szimpatikus volt. Kopának nem csak magánrendelése van. A páromat Papp prof. műtötte.
Kubu: Hú, de izgi, mindjárt itt a kiscsaj
Mara: Hát tényleg nem semmi volt a bmc-s napod. Gratulálok az eredményekhez.
Rita: Remélem minden rendben lesz!
Judit: Hajrá diéta és mozgás! Pilates: nem is olyan könnyű jól kivitelezni a gyakorlatokat, mint azt sokan gondolják igaz?
És aki még kedvet kapott a tornához egy link:
http://fitvideo.hu/
Béku: Én is szívből kívánom, hogy teljesüljön a felsorolás utolsó kívánsága !!!
Luca