Új privát üzeneted érkezett!

Laptetőm a napokban tesztelőknek ajánlom, és egy általános jókívánságnak, hogy kerülje a fórumot a mk, mert az olyan szörnyű...

hofeherke

Hófehérke: laptetőőőőő!! :)
Neked is szerencsét hoz most!
Vendég

Sziasztok!

Angi, én még azért reménykedem!

Nava, várjuk majd a 4d képeket. Fantasztikus lesz majd látni a kiscsajt! :lol:

Kubu, nagyon izgi a dolog. :D Talán Liza fog 2-án a szülinapomon megszületni és nem Lilim.
Csak így azt sajnálom, hogy nem lehetünk szobatársak.
Holnap rákérdezek és megírom neked.

Lukácsné, tényleg pihi legyen. Nem szabad akkor pakolni, majd megvár a dolog.

Rita, sajnálom az egészet. Remélem természetes úton megoldódik a dolog.
És szerintem nem szabadna ezért átmenni máshova. Sajnos sehol sem jobb a helyzet, vagy még rosszabb is lehet.

Kisbeeka, a 2 csík tuti ott lesz pénteken!!!! :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody: köszönöm a biztatást!! :)
Annyira meghatódtam,remélem ez is jele valaminek ;)

Már egyre inkább úgy érzem,hogy +++++ lesz :D

Csak mert muszáj annak lennie :lol:
Vendég

Bocsi lányok,hogy ilyet írok,de kitől kérdezzek rá,ha nem tőletek :)

Szóval úgy tegnapelőtt este óta kisebb gondjaim vannak az utrogestan "minél mélyebbre" való felhelyezésével.

Ja,és nem azért,mert nem engedtem el magam,mert ahhoz értek, hogyan lazítsam el magam.

Mintha minden megduzzadt volna "odabent"...

Persze nagyon remélem,hogy ez csak jót jelenthet :)
Vendég

Mara,
Pilates kezdőknek a címe, egy fehér bikinis, köldökpiercinges nőalak van a borítóján.
Nagyon tetszik, mert jó kis részekre van osztva, testrészenként 15-20 perces gyakorlatok, meg van rajta 2 db 35 perces teljes test is. Tehát jól be tudom osztani minden napra attól függően, mennyi időm van :)
A recepteket megkuksizom, hátha meghonosítom én is :wink:

Béku,
sajnos (vagy mégsem?) nekem nem ismerős ez a tünet, de ugye nekem nem is volt még sikeres beültim :oops: ...tehát lehet hogy pont ezért nem tudom mi ez. Ha innen nézzük, én bizony jó jelnek könyvelném el :wink:

Kép
judit0713

Csajok,
a dupla lapalja ugye tartogat számomra valamit? :roll:

Kép
judit0713

Judit: köszi,én is remélem,hogy inkább jót jelent :)

amúgy nem zavarna,csak hát így nem tudom,meddig marad bent az utro :lol:
Vendég

Hát persze!!
Lapaljával kezdődik,aztán egyre több laptető,míg végül: +++ !! :lol:
Vendég

Igaz, Mieza is lapaljázott egy ideig, aztán meg ott lett a +++ :wink:
Azóta meg laptetőzik :lol:

Ne aggódj, felszívódik abból az utróból amennyi kell!
Húha, másfél nap és teszt! Nagggggyon drukkolok!

Angi,
neked is mennek még mindig a drukkok :arrow: :arrow: :arrow:

És persze Andiért is izgulok péntekre :idea:

Kép
judit0713

Így van,sok drukk Andinak,és ma-holnapra Anginak is a ++++++ tesztjéhez!!

Várjuk a beszámolóját! :)

Remélem is,hogy elég lesz az az utro mennyiség,ami nem folyik ki :lol:

Mondjuk furi,mert a papírja szerint max 6 db-ot használnak belőle naponta, nekem meg 9-et mondtak :)
Vendég

Nekem is 9-et írtak fel, én is így :shock: néztem mikor elolvastam a papírját.
De persze buzgón betartottam a 3*3-at :roll:

Kép
judit0713

Angi és Béka pozitív tesztet Kép
addig is mennek a babaragcsok :arrow: :arrow: Kép Kép Kép Kép Kép

Maccs
vörösmacska

Macsi: köszi a ragacsot :)

Judit: én is betartom minden nap a 3x3 utrót :lol:
csak azt nem értem,miért nem csinálnak belőle nagyobbat,miért kell hármat egyesével :lol:

de a babókáimért mindent :)

Angi: gyere a +++ hírekkel! :)
Vendég

kávészünet, egy kis vidámság :lol:

http://manzardcafe.blog.hu/2010/07/28/a ... v_edesanya

puszika

Maccs
vörösmacska

Nem semmi :lol:

Némelyikben milyen melege lehetett szegény babónak :lol:
Vendég

Megjöttem: Az endokrinológusom is zöld utat adott :lol: Két éve most először lett normális a terhelt inzulinom. :) Nagyon meg lettem dícsérgetve :oops:

Judit: Ez jól hangzik, majd utána nézek, hátha megtalálom. :)

hofeherke

Mara: gratulálok!! :))
látod,mégis minden rendben ment!
elkezdődött a szerencse-széria ;)
Vendég

Kisbeeka: Jajj bár úgy lenne, ahogy mondod. Volt nekem már negyonsok mindenben szerencsém, most már itt lenne az ideje, hogy babaügyben is az legyen.

hofeherke

Mara: én is ugyanígy vagyok vele :)

nyertem már nászutat,meg tökéletes társat egy életre,egy tündéri cicát,aki sosem hagyja,hogy szomorkodjak :)

de a baba még hiányzik a felsorolásból.
Sajnos párom kezdi keresztülhúzni a számításaimat,mert nélküle akartam csüt. éjjel tesztelni,hogy utána meglephessem,ha olyan eredmény jön ki.
Erre most mondta a telefonban,hogy úgyis izgulok,ezért csütörtök este már engedi,hogy teszteljek,és akkor együtt eljátszunk a tesztekkel.
Ő 100 %-ig biztos abban,hogy van(nak) babó(k). :D
Vendég

A szerencse-széria dologban nem tévedhetek,hisz nekünk eddig MINDEN bejött.
Kívántam
*jó eredményeket a kezdéshez: meglett.
*tüszőket: meglett,6 szépséges méretű tüsző.
*petesejtet a tüszőkben: lett 4 db petesejt 6 tüszőből.
*,hogy megtermékenyüljenek: MIND a 4 megtermékenyült.
*hogy bírják az 5. napig: MIND kibírta a blasztociszta állapotig.

Az utsó a sorban:
*pénteken pozitív legyen a tesztem: MEGLESZ!!! :) ++++++++

Ez még csak a jövő,de a széria jó volt :lol:

Bármelyik soron elbukhattunk volna,hisz Sz nem bízott abban sem,hogy van értelme a szuriknak...
De bebizonyítottuk,hogy van! :lol:
Vendég

Kisbeeka: Nagyon kívánom, hogy ez a kívánság is teljesüljön, és követhesse még sok ezer, ami már az UH-kal, Tesztekkel, szüléssel, ovival, a sulival, az egyetemmel.... lesz kapcsolatos ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hofeherke 2010.07.28 17:28-kor.

hofeherke

Béku,
egy aprócska tanács, hogy tuti azt lásd a teszten amit szeretnél:
MINDENKÉPPEN REGGELI vizeletből csinálj tesztet!!!
Ez azért fontos, mert éjszaka nem iszol, tehát nem hígul a vizelet, így nő a koncentrációja a benne levő anyagoknak. Tehát a hcg koncentráció is, amit TE (és persze mi mindannyian) látni szeretnél!
Úgyhogy szerintem vagy holnap reggel próbálkozz, vagy még jobb, ha pénteken hajnalban az első piss-nél!

Kép
judit0713

Egyébként velem meg szemétkedik Mary :?
Mindig tök rendesen szokott jönni 27-28 napra. Ma van a 29. de még csak most kezdett el barnázgatni...de most meg már minek??? Inkább ne is jöjjön legalább 9 hónapig :roll:
Persze jönni fog, de akkor meg igyekezzen most és augusztus végén is, hogy mehessünk végre a jégovisainkért :idea:

Kép
judit0713

Kisbeeka,

nekem is kb. a 7-8-ik napra megduzzadt bent valami, nem tudom talán a méhszájam. A hüvelyem is felpuhult, nagyon érdekes volt a vége fele az utrokat tologatni (3x3). Mondjuk nem is csoda, elég nagy mennyiséget elhasználtam. Be is paráztam mitől lehet a duzzadás, de miután felhagytam az utroval pár napra elmúlott.
A tesztelésről: nem akarsz inkább péntek reggel tesztelni? A vizelet akkor sokkal töményebb, több lehet bent a hcg is.
Én nem blasztokat kaptam, de legközelebb azokat szeretnék, olvastam 75%-os sikerarányt is az egyik intézetben.
Neked is biztosan sikerült :-)!
Üdv,
Móni

Kedves Kisbeeka ill. Többiek nem tudjátok hogy 3 naposan lefagyasztott embriket, ha
felélednek tovább lehet vinni blaszto állapotig? Nekem 4 van fagyasztva, és szeptember elején megyek vissza értük, szeretnék blasztókat kapni. Ha van erről tapasztalatotok megírnátok megköszönném.

MÓNIKA
missmoniq

Köszönöm Mara,remélem így lesz! :)
Ránkférne már a gyermekáldás :D

Judit: gondolod,hogy ha pénteken kell mennem,akkor az estiben még nem lesz elég HCG,hogy kimutassa?
Pedig már vettem 10-es érzékenységű tesztet is :)

Először ezért is akartam hajnalban tesztelni,valamikor 4-5 óra felé,amikor párom még nem ébred fel a neszekre.

Kívánjak Neked mostanra 9 hónapnyi Mary-mentességet? :)

Szia Móni!
Igen,én is úgy tudom,hogy akár 75-80 %-os esélyt is adhat a blasztociszta visszaültetés.
Én 21-én kaptam vissza 2 blaszto babácskát.

Neked is ugyanígy megduzzadt belül? :shock:

Azt mondták,hogy mi miatt volt? Vagy egyszerűen az utrogestan-tól?

A felengedett bébikről én nem tudok nyilatkozni,mivel javasolták,hogy legyenek blasztók,ezért a másik 2 sajnos nem maradt meg fagyibabának,így felengedés lehetőség sincs.
DE remélhetőleg nincs is rá szükség ;) :lol:
Vendég

Mindenkinek nagyon köszi a babaragacsokat,és a sok-sok drukkot, remélem megszolgáltam :lol:
Kép
Vendég

Béka, a holnap reggeliben több lesz, mint a holnap estiben. Ez a fránya HCG olyan jószág, hogy eleinte szereti ijesztgetni a kismamákat és délutáni stb. vizeletből nem mutatja meg magát.
aktucs

Béku este ne tesztelj csak reggel, majd 1-2 múlva akármikor lehet, de most egyelőre maradj a reggeli elsőnél!!!!!

Maccs
vörösmacska

Akkor viszont várnom kell a pénteki alkalomig,mert megfogadtam, hogy holnap estig nem tesztelek :)

Próbálok önuralmat gyakorolni :)

Tudom,biztos igazatok van!
Vendég

Macsi: nem is most akartam,hanem holnap este/éjjel,merthogy másnap reggel van a vv.,gondoltam akkor már kimutatja.

De nagyon egy véleményen vagytok a reggeli teszttel kapcsolatban,így kénytelen leszek várni :lol: :lol:
Vendég

Péntek reggel pozitív lesz a tesztKép

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Megjöttem én is, jó sokat írtatok megint, alig győztem olvasni.

Eszter: Szióka! Örülök, hogy újra itt vagy. Torkod rendben van már???

Aktucs: Ételek, amik jók a katonáknak: tengeri hal, kaviár, sütőtök, tökmag, zöldségek, gyümölcsök, fürj tojás, barna sör.
Lányok javítsatok ki, ha valami hibádzik a felsorolásomban, valakinek esetleg még plusz ötlete? Én is szívesen várnám.

Lányok, akkor most azt mondjátok, hogy e és c vitamin hanyagolva legyen és kezdjük el a Fer 14-et? Judit: Ti honnan szereztétek be? Rákerestem a neten, csak rendelni lehet, vagy van bolt, ahol személyesen is meglehet venni? Az biztos, hogy 3 hónapunk már nincs a kezdésig, többet már nem akarok várni, mert így is majdnem egy év, amióta várakozunk. Szóval ha nem lesz meg a 3 hónap, akkor is használ, vagy addig stagnál, esetleg romlik a dolog és csak a 3 hónap után várható a javulás?

Navi: Én nem tudtalak meglesni, mert nem tudom a neved :(

Angi: Még nem feladni! Andrológus: Papp prof., Dr. Kopa Zsolt. Kopa fiatalabb, de mind a kettő nagyon szimpatikus volt. Kopának nem csak magánrendelése van. A páromat Papp prof. műtötte.

Kubu: Hú, de izgi, mindjárt itt a kiscsaj :D

Mara: Hát tényleg nem semmi volt a bmc-s napod. Gratulálok az eredményekhez.

Rita: Remélem minden rendben lesz!

Judit: Hajrá diéta és mozgás! Pilates: nem is olyan könnyű jól kivitelezni a gyakorlatokat, mint azt sokan gondolják igaz?

És aki még kedvet kapott a tornához egy link:
http://fitvideo.hu/

Béku: Én is szívből kívánom, hogy teljesüljön a felsorolás utolsó kívánsága !!! :D :D

Luca
luca4

Úgy legyen :)

köszönöm a varázslatot ;)
Vendég

Macsi: neked volt megérzésed a babókkal kapcsolatban,még vérvétel előtt?

Annyira semmit nem érzek most,de remélem ez csak péntekig tart.:)
Vendég

én teszteltem előtte, mindjárt elküldöm priviben a hoxás naplóm elérhetőségét, keress vissza miket írogattam, én imádom olvasni, március 17-e előtti napokat érdemes olvasni.

Maccs
vörösmacska

megnézem :)
Vendég

Tengeri halat sokat eszünk, a tegnapelőtti vacsi-tegnapi-mai ebéd meg jól meg volt szórva tökmaggal. :D Ééés a gersli is tele van e vitaminnal.
A barna sör nálunk nem játszik, párom egyáltalán nem ihat alkoholt, de a többit beiktatom :D
aktucs

Azért arra is kíváncsi vagyok, Anginak mit mondanak holnap. Neki is nagyon drukkolok.
aktucs

Anginak azt mondják holnap: gratulálok, Ön terhes! Kép

Maccs
vörösmacska

Macsi: az idevonatkozó részt átfutottam :)

Jó olvasni ilyet,hogy bizakodik valaki,és aztán már ott a sztori "vége" is,hogy sikerült,létrejött a terhesség!!

Én is ilyet akaroooooooooook!! :lol:

Luca: köszönöm Neked is a jókívánságot :)
Vendég

Így van: Angi holnap ezt fogja hallani a vizsgálóban: GRATULÁLOK,Ön terhes!! :) :) :)

(Az ismétlés csak azért van,hátha jobban hat a kívánságunk :) )
Vendég

Na persze, de hozzátehetik azt is, hogy ilyen HCG szint mellett ez akár 2 baba is lehet, vagy azt, hogy úgy néz ki, hogy 1 baba lesz. :P Ezek a lehetőségek.
aktucs

Azt fogják neki mondani: nagyon szép HCG eredmény,meg merném kockáztatni,hogy akár több baba is csücsül odabent :)
Vendég

Angi: holnap mindenképp mesélj nekünk! :)
nagyon várunk zebratárs!
Vendég

Angi,
drukk nagyon holnapra, gyere majd mesélni.

Rita,
sajnálom, drukk hogy ne kelljen beavatkozás.
ha lehiggadsz, átgondolod és még mindig váltani akarsz, akkor első körben érdemes inkább intézeten belül.

Andi,
drukk nagyon péntekre.

Kisbéka,
reggel tesztelj, leginkább pénteken pozitívat. :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Én is megjöttem a Tátrából, elolvastam az elmaradásom.

Hamarosan irok, és teszek fel képeket. Sokat gondoltam mindenkire, de főleg Macsra (meglátod miért) és Kubu-ra aki nem jutott el a Tátrába

üdv

kispatak
Vendég

Sziasztok!
Béku!Köztes megoldás lehet,hogy reggeli pissből csak du,este csinálsz tesztet.
Csinálj holnap,+pénteken is.A 10 es tuti jó.
Pénteken már vérből kb 90hcg kell,Az előző nap már 10 fölött van pissből.
Már nagyon várom az eredményt. :) :) :)
Intézményen belűl már 3 doknál voltam.Az SZ.a tuti úgy éreztem,de tegnap nem volt jó formában.persze én sem. :cry: :cry:
ritabmc

Rossz hír,hogy az ÁEK ba Fülöp dokihoz nem adhatnak időpontot csak 13 ker lakosoknak,Vagy honvéd dolg.nak ill családjuknak.
Mi a megoldás szerintetek?
Túl sok beteg volt,nem tudják ellátni.
Minden rendelésre igaz. :oops: :oops: :oops:
ritabmc

Béku! Angi !

Nagy -nagy szeretettel felajánlom a laptetőmet nektek!!!!
ritabmc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?