Gyerekek, ez a Klinika egy nagy őskáosz. meg mertem kérdezni, hogy mikor lesz eredmény és hol férek hozzá, erre majd a dokimhoz elküldik... Most nem tom mi lesz, mert az amnio-ra kella vércsop. meghatározás (decvemberben olyat is csináltak ugyanott, nem értem, miért nem nézik ki a rendszerükből. Na mindegy, tehát most újra el kell mennem a dokimhoz, hogy megkapjam az eredményt és megint lehúzzon 7 000 -rel.
Nemhogy elküldenék postán... Ezek egy épületben vannak, de nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal... hülye buzik.
Ana én is várom hogy legyen valami eredmény.
Csillag, mlost már te is hallgathatod az állandó rigmust: pihenj sokat! Ja és magnézium!
Maccs, én is hallottam olyat, hogy a pattanásosok a lányos kismamák inkább, a fiúknál tök szépen rendbe jön a bőr...hát már nagyon kivi vagyok, mert Ana váltig állítja, hogy lelki szemei előtt látja a kis kukacot!
Baba, szerintem ne türelmetlenkedj...mondjuk a szex nem árt, ha nincs más baj:) Érdekes gyerekek, ez a szex kérdés itt a topikon...ez mindenre terápia!
Nekem most nem lehet, amíg ki nem tisztul ez a polip. Talán hétvégén
.
Kinga, nem olyan rossz, csak az a 2 óra, amíg nem ehetsz semmjit. Nekem a kávé lételemem amúgy. Napközben már nem iszom, de a reggeliről nem tok lemondani. Nálunk az is szar, hogy 8-kor nyit az a hülye labor. Mert ha már 7 előtt oda lehetne menni, nem lenne annyira gázos...
A lényeg, hogy édességre rá se tudnék nézni most.