Új privát üzeneted érkezett!

Laptetűd van! Hurrá!

Komolyan mondom, elsőre tökmindegy. Másodikra az ellenkezőjét szeretném...

Mondjuk egy fiúval szerintem könnyebb lenne az élet. Őt nem kell annyira félteni... Tényleg nem tudom, mit választanék, ha mondjuk kellene. A párom se tudja.
Ha pl. a Tesco-ban járunk, ő mindig a fiú ruhákat nézegeti...én a lányt:).
De tudom, ha lányunk lenne, Apának rendesen elcsavarná a fejét...
Vendég

Na és Ana, tehát akkor hol is az a görbe?????????????
Vendég

Szerintem lányzóval könnyebb. Biztos az is rátesz egy lapáttal, hogy első gyereknél sok mindenben bizonytalanabb az újdonsült anyuka, és a második babánál már nem görcsöl be egy kis hőemelkedésnél... Na, majd elmondjátok :lol: , simába kivárom :)

maccs01

Letti! pü
anabana

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál vizsgálaton, minden okés, méhszáj zár, cukor: 4.18 majd terhelés és 2 óra múlva 3,87!... még az alsó határt sem értem el :) Ma voltam uh-n, csak a fej-fal méretet vették le az 7,6 , de megnézett a doki mindentn és azt mondta hogy minden okés....

Baba: én is azt hallottam hogy a hányás, hasmenés a baba jövetel előtt van!!! Hamar baba lesz ott sztem!

Maccs: na majd mondtok véleményt a bicajról és majd babó után én is kipróbálom :)

LEti: hát, ez nem semmi eseménysor volt... amit mondtál most... szegényem.... de ott a drága babód, és jól van, és minden vizsgálat szuper lesz... de azért anyudról kedvesebben is beszélhetnének a dokik, de ilyenkor érzem, hogy mi csak egy vagyunk nekik a sokból!

Ana: elnézést a félre-írás miatt! Én is remélem hogy nem baj van odalent-bent, hanem csakis valamim jó :) :)

Betti: görcsök vannak még?

LÁny-fiú: nekem mindenki azt mondja " te szegény, mert fiad lesz, és majd hamar lekoccol... " - > úgy szeretem a kedves embereket!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Maresz! örülök hogy minden rendben. Képek ? Nem haragszom én!!!

VEttél már valamiket neki? Képek jöhetnek róla. Poci ról is régen volt.
anabana

Maccs: igazad van, ez a 79 nap nem valami sok.... para van már ezerrel, hülyeségeket álmodok ( nem tudok fürdetni, vérzek, görcsölök...) ma is mint a mosott szar ( elnézést) úgy keltem fel...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ana: GErgőről nincs kép, viszont a szentem akkorát asított a dokinál, majd bekapott minkett, nővérem meg kislánya is nagyon nevetett rajta :)

Van kép, tegnapi, felteszem a gére, a géről :) de csak GErgő lakása látsziik, a GAZDATEST :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

nagyon jó
anabana

Tegnapi oldalról:

Kép

Múlt hét kedd szemből, de azóta nőtt sztem:

Kép

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hello Mares! Te, neked KILÓG A CSONTOD!!!!!!!!

Nagyon szép a pocid! Amit híztál, az mind csak a poci! Hát nagyon irigyellek!
Vendég

Leti: nem nem, jobb oldalon az a két izé nem a gyerek a poci mellett hanem én, a husikám :)

fent meg ne nézzetek, mert nekem mindig ilyen TYÚK vagy milyen cickóm meg mellkasom van és volt... cici semmi soha, most ezek már szinte kannák... ezért is volt az esküvői ruhán elöl zárt, mert ott csak csontok vannak.... így lettem összerakva!

de pocak az nő rendesen :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Nagyon jól nézel ki és kész!
Vendég

Leti: azért megkérdeztem apit, hogy Gergő után esetleg egy kis szépészeti kezelésre befizet? :lol: persze csak viccből :)

Ez van, ...

De tudod jól: szerintem minden kismama nagyon szép!!!! Mert kismama, és odabent egy kis új élet van!! Ettől szerintem minden nő még szebb lesz!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Igen, így is van ez!
Vendég

Maresz! Csatlakozom Lettihez, tényleg csini vagy. Olyan vékony, én cserélnék veled. Hány cm és kg vagy? Amúgy tetszik a kép, növöget a poci.
Kiváló gazdatest. Bár én inkább kukacos alma lennék. ....

Ne aggódj Letti te is gyönyörű anyuka leszel, mert a terhesség és a gyerekszülés megszépít és megfiatalít. :P
anabana

Leti: látod! Mondtam én ! Ana is osztja a dolgokat! ELvileg a sok jó hormontól szép az ember haja-bőre ( nálam a barna májfoltokat nemkell nézni, mert sajna az évek óta van... :( ) szóval csak jó hatása van!

Ana: 174cm lehetek, bár uram szerint ez duma, és dokinál 64 kg voltam, itthoni mérlegen meg 62kg... az itthonin meg terhesség előtt 55,5 kg voltam -> haladok a 10 kg felé! :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ja igen, én is gyönyörű vagyok :lol: :lol: :lol: :shock: :shock:
Mondogatja is Rubint Réka a dvd-n, hogy nagyon ügyes vagyok és gyönyörű kismama! Csak az a baj, hogy mindig ugyanazt mondja minden nap... :? :twisted:
Vendég

A bőrömről annyit, hogy tizenéves korom óta nem volt ilyen zsíros és miteszeres az arcom...
A hajam tényleg szép lett viszont. Ja és a körmöm is megerősödött.
Vendég

Letti! a bőröd majd szoptatás alatt megszépül.

Na én 175cm vagyok 71,5 kg al szültem 7,5kg ot híztam.És én szülés előtt vékonynak számítottam, akkor te Maresz?
Ja és most 72 kg vagyok. Ez két év alatt jött fel, az ideális 66,6kg lenne. Szeretném is.De ez csak álom.

Tényleg Maresz te nem akarod hogy iwiwen ismerősek legyünk?
anabana

Na, megyek haza. Ma se döntöttem meg a munkaóra rekordomat: fél 10-re jöttem, 1-3-ig ANyukámmal, a Mamámmal és a Húgommal voltam, most meg zizzenek haza.

Úgyse csinálok semmit...:)
Vendég

Ana: dehogynem!!! :) csak szeri9ntem én az iwiw-es dologról lemaradtam :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Én is akarok az ismerősöd lenni, Mares!
Vendég

mares

de édes pocid van,igazán jól áll a kismamaság neked :)

az én körmöm is erősödött,a hajam is viszonylag szép,pattik pedig
kb annyi mint előtte,sőt,talán picit több.

görcs:

ma is volt meg derkfájás,de csak pici és bekaptam egy magnéziumot és sokkal jobb lett :)

KépKép
bettike83

Kovács-Szemelyácz Judit néven futok :) ez lenne becsületes nevem :) és mindenkinek szívesen leszek-vagyok ismerőse :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Én azt hittem, Mária vagy... :shock:
Vendég

Mares= búvár márka

KF= akkori pasi monogrammmmja

aztán maradt rajtam ez , mint e-mail cím... majd nick név :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares

Édes a pocakod! Jelöltelek iwiw-en!

Kép
Kép
k_inga

Mindenkit visszajelöltem :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Maresz! Van egy pár képed amin nagyon jó vagy. Az esküvői képeken is nagy full vagy. :lol: Nehezen tudtam megállapítani milyen a csokrod, de aztán egy képen látszódott. Azt hittem hogy egy tollseprű, de amúgy nagyon menő.

Csillag! Jól vagy?

Niki?
BABA egyben vagy még, vagy szünnek a tünetek. Ne tünj el ha még egyben vagy!
És a Többiek?
anabana

Jóreggelt!

Na majdmost próbálok mindenkit beazonosítani és szépen megnézni, mert tegnapi apival séta volt ( mindent témát amit kellett átbeszéltünk) mert ma reggel elment csapatépítőre és majd talán holnap este jön haza...

Ana: nagyon sötét kála volt a csokrom...nem kértem bele más gazt jó az nekem :) meg könnyű volt kezelni

nem értem én ezt az időt, most esik vagy nem süt a nap vagy nem akar???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!
Itt vagyok, Egyben :) Ma még nem ment a hasam, jól vagyok... úgy érzem sose akar kijönni, csak a szerveztem szórakozik velem a tünetekkel, így hát fel se veszem már. Majd ha elfolyik a vízem foglalkozok vele, addig meg pakkolgatok a költözködéshez készülödök elő, ne kelljen majd a pici Dominikával annyi mindent csinálnom!
Így már összepakkoltam a téli cuccainkat, csizmáinkat, nyári magassarkúimat ( Nika mellett kétlem, h buliznék 15-18 centis szandikba :P ) A konyhából is elraktam pár dolgot, dobozokat gyűjtöttem. Szóval rohanok, pakkolok, és mégse akar kijönni!
Ti hallottatok vmi babonát mi inditja be a szülést? KIKELL próbálnom mindet :P MErt amúgy csak ennék-ennék-ennék.
Maresz örülnék én ha ennyi kiló lennék, de tegnap 80-at mutatott a mérleg és én csak 167 centi vagyok, szóval meg ne merj szólalni :) :P Kis csontsovány voltál, vagy és leszel :)
ANa miért dugdosod a hődet??
Bettike rendszeresen szed a magnéziumot napi 2x, és ha közben is görcsölsz, akkor kapj be még egyet.
Bocsi ha vkinek nem írtam, de rohanok, ÉHEN HALOK :P

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

lányok ma megvolt az afp levtel is,haladok szépen :)
letti te mikor mész?

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Betti, én is ma voltam, most jöttem onnan. Nekem előrehozták a terheléses cukorizét, úgyhogy ma még nem ettem semmit, nem ittam meg a kávémat és negyed 12 - ig nem is ehetek és ihatok, csak vizet...a fejem fáj a kávéhiánytól ja és benyomtam 2 dl tömény cukros vizet ami abban a pillanatban jólesett, most viszont mindjárt hányok... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Hali!

Tegnap nagyon görcsölt a hasam, a derekam majd leszakadt, főleg már estére. Nagyon elkettyentem, azt hittem, el is vetélek. :roll: Vettem be Magnesium Citricii-t, hát, talán valamelyest használt. Mára hála az égnek, mintha elvágták volna a fájdalmat :)
Azért lekopogom.

Mares, te jó ég, egyél már te csajszi, a napos csibe is "dúsabb" nálad :shock:

Baba, nekem a szex vált be orgazmussal vegyítve, kicsi fiam ezt már sokallta, és beindult a szülés :lol: De én már a 40. hétben voltam, előtte semmi ilyenre nem reagált 8)

Ana, láttam, csodás :wink:

Ma jön egy régi barátosném látogatóba, közben főzöcskézek.

Tsók mindenki pofijára

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Szegény Leti, én is majdnem rókáztam lötyiivás után, meg ki is akartam ájulni. De végül túléltem, de nagyon nehezen. Brutális kínzás ez a kismamiknak! :roll:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Bocsájtsátok meg de most kabalából nem rakom fel a görbit. KÖszi Csillag!

Ha valami látnivaló lesz felteszem nektek, de egyenlőre 4. napon vagyok.

Jajj! én a 32. héttől nem mertem szexelni. Én gyagya. Viszont utána nem vártunk 6 hetet. :lol: :oops:
anabana

Cukros lötyi, pöfúúúúj! :)
Mindenesetre a legjobb eredményt adja a tej-zsömi kombinációhoz képest!

Szex, én is azt hallottam, hogy beindítja, de csak akkor szabad, ha nincs nyitva a méhszáj, egyébként fertőzést okozhat. Mivel ez elég látatlan dolog, mi nem is mertünk szexelni, de egyébként is szexmentesek voltak a terhességeim a szó klasszikus értelmében :oops:
Engem lépcsőztettek a kórházban, mert a legtöbb kismamánál beindítja a szülést... nálam nem..., de nem vagyunk egyformák.

Mares, még mindig nagyon csinos vagy, roppant vékony :)

Arc
Engem a lányom vágott haza arcilag, a Ricsivel gyönyörű volt a bőröm. Védőnőm szerint a lányos anyukák általában így vannak ezzel a terhesség alatt. Persze van ellenpélda is, de ez az ő tapasztalata.

maccs01

Csillag, ne ijesztgess! Magnézium és pihenés. Baba március végén születik :)

maccs01

Ana, felőlem lehetsz babonás :) A lényeg a lényeg, úgyis majd elmondod, legkésőbb a 12. héten :lol:

maccs01

MAccs, dehogy, sokkal hamarabb kb még 6-7 nap és elmodnom ha van valami. Remélem van, mert ha nem hát én akkor...... :P :lol: Valakinek behúzok
anabana

letti

fúj,akkor nem irigyellek :?

csillag

a görcsök nálam is voltak egyfolyában,kis pihi általában megoldja.

KépKép
bettike83

Ana, drukkolok! Kivárom, már csak hetet kell aludni :)

maccs01

Hát csajok én most nagytakarítást csináltam, de semmi... az elsőn lakunk lépcsőzök, de semmi... a szexet meg nem tudom hány naponta kell, de 2 napja volt, majd ma is elkapom a férjecském, hátha sikerül meginditani végre....
Csillag pihenj inkább nagyon sokat...
Ana attól még megy a drukk neked...
Leti nekem nem kellett ilyen szart innom... pfffúúújjj

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

BABA! Köszike. Ez nem semmi két napja ilyen hassal! :shock: Igaz a férj attól férfi, hogy a feleség nagyhasú. Szorítok, és izgulok érted.
anabana

Baba

Már nagyon szülhetnéked van! :)

Én is megyek majd ilyen cukros szart inni,de állítólag már sima cukrot is lehet,nem csak ezt a port,amit a patikában adnak. Nekem először tej volt meg zsemle,de azért jobb a biztonság!

Kép
Kép
k_inga

Gyerekek, ez a Klinika egy nagy őskáosz. meg mertem kérdezni, hogy mikor lesz eredmény és hol férek hozzá, erre majd a dokimhoz elküldik... Most nem tom mi lesz, mert az amnio-ra kella vércsop. meghatározás (decvemberben olyat is csináltak ugyanott, nem értem, miért nem nézik ki a rendszerükből. Na mindegy, tehát most újra el kell mennem a dokimhoz, hogy megkapjam az eredményt és megint lehúzzon 7 000 -rel.
Nemhogy elküldenék postán... Ezek egy épületben vannak, de nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal... hülye buzik.

Ana én is várom hogy legyen valami eredmény.

Csillag, mlost már te is hallgathatod az állandó rigmust: pihenj sokat! Ja és magnézium!

Maccs, én is hallottam olyat, hogy a pattanásosok a lányos kismamák inkább, a fiúknál tök szépen rendbe jön a bőr...hát már nagyon kivi vagyok, mert Ana váltig állítja, hogy lelki szemei előtt látja a kis kukacot! :lol: :lol:

Baba, szerintem ne türelmetlenkedj...mondjuk a szex nem árt, ha nincs más baj:) Érdekes gyerekek, ez a szex kérdés itt a topikon...ez mindenre terápia! :lol: :lol: :lol:
Nekem most nem lehet, amíg ki nem tisztul ez a polip. Talán hétvégén :wink: .

Kinga, nem olyan rossz, csak az a 2 óra, amíg nem ehetsz semmjit. Nekem a kávé lételemem amúgy. Napközben már nem iszom, de a reggeliről nem tok lemondani. Nálunk az is szar, hogy 8-kor nyit az a hülye labor. Mert ha már 7 előtt oda lehetne menni, nem lenne annyira gázos...

A lényeg, hogy édességre rá se tudnék nézni most.
Vendég

letti

nekem a védőnőhöz küldik az eredményeimet,ennyiből jó.

ana

gyanus vagy te nekem,de legyél is és lepj meg minket mint csillag :wink:

baba

az a lényeg hogy még megy a dolog apával :D

nálunk én nem annyira vagyok odáig a dologért,párom meg annál jobban,és néha kiakaszt vele,mert ugye sokat fáj a hasam és hisztizik,de persze megértő meg nem erölteti de azért mégis rosz érzés hogy most "koplalnia kell" :D

tényleg,ki hogy volt ezzel a dologgal a terhességei alatt?

KépKép
bettike83

nagyon felháborodtam.most volt a hiradóban hogy egy francia nő 10 kisbabát ásott el 1975óta,persze a sajátját.védekezni nem tudott,ki hordta a 10 gyereket,megszülte és elásta élve.fel kéne akasztani,rohadjon meg az ilyen :!: nem igaz h nem tudott volna védekezni,vagy ehhez nem értettek,csak megcsinálni,aztán meg nem kellett és megölni őket,á el sem hiszem hogy ilyen van a mai világban.

KépKép
bettike83

Betti, mi az első trimeszterben 2-3 hetente (féltünk mindketten a múltkori rossz tapasztalatok miatt), mostanság heti 1-2, ami tőlem telik.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?