Jó reggelt,
Pörgös napjaim lesznek, rájöttem, hogy még egy csomó mindent meg kell csinálnom vasárnap estig
Aham vasárnap reggeltől olvasok vissza, 4 oldal
Kisbeeka,
Babaragacsok most is úton.
Hogy ettél nyers gombát ?
Macs,
„Köszi a pocódicséreteket, de azért ez nem olyan ám, van ám hozzá hatalmas koffer, jó kis sonkás combik meg jó széles csípő” hihi most pont engem írtál le
Aktucs,
Akkor 3-án, drukkolok nagyon. Remek eredményeitek vannak.
Veszekedést sajnálom, kívánom, hogy annál édesebb legyen a kibékülés.
Luca,
Vatikáni kenyér: úgy legyen, hozzon szerencsét.
Angi,
Ujjaim nagyon csuriban értetek. Istenem olvasom, de ez még nem feltétlenül jelent rosszat, kérlek ne add fel ! Nagyon nagyon sokat gondolok Rátok !!!!
Mara,
Igazi kis házitündér vagy, nagyon jó dolgokat varrtál, ja és ez csak úgy megy, hogy kifestem a lépcsőházat ? Wow nagyon ügyi vagy
Sajnálom hogy a vv nem volt a legjobb, remélem gyorsan elmúlt a rossz érzés.
Köszi a linket, hát igen lesz bőven papírmunka szülés után, szerencsére azonban a XII. önkormányzat nagyon rugalmas, úgyhogy az első kört (anyakönyvi, lakcímkártya) ott pikk-pakk letudjuk aztán az összes többi dologhoz (Tgyás, anyasági, Gyed, CSP) már kitöltöttem a kérvényeket, okmányok, ami már megvan mind csatolva, és ha Liza megszületik csak beírjuk ő adatait és viszi a párom a munkahelyemre és az ottani bérszámfejtő csajszi intézi a továbbiakat
))) Szóval így kényelmesen megoldjuk a dolgokat.
Egyébként tegnap úgy meglepődtem, apukám átutalta nékem a szülés árát, sőt kétszeres árát. Ez nagyon kedves gesztus volt tőle, nem igazán jellemző a családunkra az ilyenfajta gesztus, de biztosan közrejátszanak a pár héttel ezelőtti események, illetve talán már eljutottunk oda hogy látja hogy tényleg boldog vagyok és jól választottam
)))
Wow wow olvasom tegnapot, hát csajszi ez egy jel, ennek így kellett lennie. Sz-nél nagyon jó helyen lesztek !
Brumi,
Jó hogy jelentkeztél.
Munkahely még nincs, de rengeteg hely, pályázat, önéletrajz, megbeszélések, úgyhogy totál + vagyok.
Illetve most picit örülök is, mert tutira itthon lesz velünk az első pár hétben, tehát biztos könnyebbség lesz.
Sok erőt kívánok, feltöltődést és mindjárt itt van augusztus is.
Mieza,
Szegénykém, vasárnapi wc-be kiabálásod nem irigylem, (most két napja nekem is folyamatos hányingerem van)
Melyik fogdokinál voltatok ?