Új privát üzeneted érkezett!

Kubu és Laci, hajrá-hajrá! :)
mieza

Angi, nagyon sajnálom :cry:
de azért még ne add fel, sosem lehet tudni, látod Mieza is mit írt!

Verka
wikka
Miskolc

Köszi Mieza,
ez most éppen kellett a szomorkodó lelkemnek :) (bár még nem jött meg, de tuti meg fog, és ilyenkor mindig nagyon nyávogós vagyok :oops: )

Kép
judit0713

Köszi Mieza! A 'ciszta' rész lemaradt, ezért nem találtam.

Verka
wikka
Miskolc

Angi, még ne add fel! Spontán babáknál is sokszor van, hogy akár végig van vérezgetés!

Mi meg úgy összevesztünk a párommal telefonon, hogy még az is kérdésessé vált, hogy együtt maradunk-e. Egy önző, hisztis nemistudommi... :x Fú de örülök, hogy nem látom ma. (éjszakás) És a holnapot is úgy intézem, hogy ne kelljen vele találkoznom. :x :x
Olyan dühös lettem, hogy rosszul is lettem tőle.
aktucs

Aktucs,
fújd ki magad, és nyugi, nyugi!!!
Naná hogy együtt maradtok, hiszen babát szeretnétek!
Igen, ez nagyon sokszor stresszes, és hozza magával a többi szerencsétlen veszekedést is, és soha nincs olyan, hogy mindkét fél mindig azonos lendülettel áll hozzá, DE közös a cél, és ahogy haladtok majd felé, meglásd, egyre inkább összekovácsol benneteket!

Kép
judit0713

Angi, nagyon sajnálom, DE: még tényleg tarts ki kicsit!!! Pedig én nagyon úgy érzem, h. sikerül/t! Nagyon sokat gondolok Rád!

Aktucs, fel a fejjel... a pasik néha elég idióták tudnak lenni... :roll: remélem, ez csak átmeneti állapot!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok Drágáim!!!!

Köszi mindenkinek a hozzászólást,Ránk gondolást!!!!

Nem igérem,hogy vissza tudok olvasni,de próbálok képbe kerűlni! :wink:

Holnap jövök bővebben,addig bele vetem magam az olvasásba.

Puszi mindenkinek!!!!
csucsu99
Budapest

Angi!
Nagy ölelés! :( :( :( :( :( :(

Köszi csajok a tanácsokat!

Judit!ne szomorkodj árt a szépségnek!

Kubu!hajrá!
vikus82

Jajj tényleg Kubu! Ez nagyon izgi, akkor nem lesz ebből már 13 nap? :wink:

Vikus, ha érzékenyebb "fajta" vagy, szerintem ne menj S ügynökhöz! Engem is kiakasztott 1x, de amikor jobb kedvemben voltam, akkor nem... na de ezt ki tudja előre :? Ez az én véleményem... egyébként többször is aranyos volt!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Angi: ne beszélj butaságokat!! teljesen normális dolog egy kis vérzés,én már olvastam ilyenről,mégis volt terhesség.
Csináltál tesztet,hogy alátámaszd a dolgot?

Ne temesd még el ezt a dolgot,kérlek!
Csinálj egy tesztet szerda este,hátha megnyugtat. (Vagy akár most).

Judit: igen,vágom a centit :lol:
tegnap kicsit megnyugodtam este,párommal sokmindent átbeszéltünk,amik miatt még aggódtam,de most úgy tűnik,minden megoldható.

És utána értettem meg,hogy az én aggódásom legkevésbé a babák miatt van,akiket természetesen nagyon várok,de nem miattuk vagyok igazából feszült,csak eddig nem tudtam,hogy mi van a háttérben.

Magam is elhittem,hogy csak ez.

Woody: köszönöm a ragacsot!! :)

Wikka: igyekszem kitartani,köszi a drukkot :)

Kubu: ez nagyon izgalmas!!!! Már nem sokat kell várni a pindurkára! :D Próbálj rápihenni,amennyire tudsz :)

Aktucs: ne vesszetek össze! :(
Hívd fel a párodat,és 1-2 mondatban tisztázzátok a dolgot,mert a babavállalás és meddőségi kezelés olyan kötelék a 2 ember között,amin egy kis veszekedés nem változtathat!

És semmiképp se menjetek este aludni anélkül,hogy kibékülnétek!
Olyan rövid az élet,inkább legyetek boldogok,hisz már közel a cél!! :)
Vendég

Már csak 3 nap!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lányok!

Nagyon köszönöm Nektek!
Nagyon jól esnek a szavaitok. Valahol titokban, a szívem mélyén még reménykedek, amit írtam, azt csakis az agyam mondatta.
Viszont tény, hogy nagyon nehéz ebben a helyzetben pozitívnak lenni... Alapvetően vidám és potimista vagyok, de ezek a dolgok el bírnak nyomni.
Szerintem holnap csinálok egy tesztet, vagy csüt. reggel.
Amúgy a vérzés nem óhajt elállni :cry: :cry: :cry:
Mindenestre csüt-ön kiderül minden.
angi81

Mieza

Köszi a laptetőt, elraktam :D

Navi

Neked meg külön köszönöm, hogy ennyire bízol bennünk, Bennük :D
angi81

sziasztok

megjöttem a ctg-ről pénteken megyünk uh-ra majd megírom hogy mekkorák vagyunk.
nyitva van a külső méhszájam..... pihenésre vagyok ítélve továbbra is.

kubu
akkor már csak pár nap van hátra.....

mindenkinek szoritok.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukacsne: Neked is drukkolok!!!

Angi: így is kell ezt csinálni,fel a fejjel! :)
Mint már írtam korábban,ismerek valakit,akinek a terhessége alatt végig volt menzesze..

Tehát ne indulj ki ebből.
Csinálsz majd egy tesztet,és akkor talán biztosabb leszel az eredményben,addig is bízz abban,hogy sikerült!

Nekem is fájdogál,mintha meg akarna jönni,de semmi egyebet nem tapasztalok.

Nagyon drukkolok,hogy +++++++++ teszted legyen zebratárs! :)
Vendég

Sziasztok!

Angi: Igaza van a lányoknak! Tényleg ne add fel!

Kubu: Akkor ez már a célegyenes :) Csak ügyesen! ;)

Aktucs: Szerintem is tisztázzátok a dolgokat, ha lehet. Az tisztázatlan kérdések csak szálkát hagynak az emberben, abból meg mint tudjuk helet még gerenda is...

Lukacsne: Hát, ha azt mondták, akkor pihengess! Had maradjon bent még egy ideig az a csemete! :)

Mi ugyebár ma voltunk a "nagy konzultáción". Elég kalandosra sikerült. Kb. 5 percenként hozták rám a frászt, de a vége jól alakult. Akit a hosszabb sztori is érdekel, az a www-re kattintva olvashatja.

Mieza: A tábliba beírnád, hogy végül Sz. lesz a dokink, és hogy az 5. inszemmel folytatjuk a köv ciklusban. :)

hofeherke

Mara:huuhhh,tényleg kalandos volt a nap,de valamiért fentről Sz.-hez küldtek benneteket :D :D :D ...és ez így jó :D :D :D akik hozzá járnak/tak mind meg vannak/voltak vele elégedve :D :D :D Hajrá 5. inszem :!: :!: :!:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Mara: hajrá Sz! :D
Én nagyon csípem,szerintem tündér :)
Néha picit morc,de nagyon kedves,és rendes.
Vendég

sziasztok Csajok,

elő a zugból, annyit írtok esténként alig győzöm olvasni. :-D

Andi, kitartást neked, nem szabad feladni a hivatalos eredményig, nagyon-nagyon drukkolok.

Béka, neked is nagyon drukkolok, remélem az a pozitívum ami most belőled árad csak pozitív tesztet hozhat. :-)

Angyal, örülök hogy végülis nem rossz híreket kaptál és hogy a dokker ennyire tünemény volt.

Judit, gratula a nagyfiadnak, hajrá nyári szünet! :-)
nektek még elvileg 1 hónap pihi, ugye?

Mara, Sz. szerintem tökéletes választás, olvastam a kalandos napot, hát azért remélhetőleg nem minden látogatásotok lesz ilyen. :-) rájöttem a blogodból honnan a kézügyesség. :-)

Woody, Kubu, jajj annyira izgi!!! hajrá célegyenes! :-D apának ugye megadtátok a fórum címét hogy tudjátok hol várjuk a beszámolót, képeket? :-D

Lukácsné, pihi, pihi!!!!

Eszter, jó hogy jöttél.

Macs, csodaszép babalak, szépek a nevek is. :-)

Mieza, remélem a nagyival minden oké lesz, a babahír biztos talpra állítja. a tízlápú fényképed szenzációs, bár először picit megijedtem. :-D
örülök hogy jól vagytok. van már nevetek a Mikulás helyett? :-)

Nava, én is a cserkóra szavazok, nagyon csini a fürdőrucis kép.

Rodiról és MS-ről tud valaki?
Sajti is nagyon eltűnt, lehet hogy a 4évszak panziót alakítja át épp most hogy eltűnt a nyár?!

Velünk: már jelenésünk lett volna a napokban Sz. ügynöknél. mivel nem jött meg, gyógyszert kapnék :-(, de elkezdtem barnázni, így még várok egy kicsit, hátha mégis megjön. inszem után gondolom összezavarodnak a dolgok, amik nálam amúgy sincsenek rendben, szóval még picit várakozunk tétlenül :-(

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Csucsucsucsu végre itt!! Már úgy hiányoztál! Mesélj! Kezdtetek? :) Gondoltam rátok sokat ám!

Aktucs, van ilyen, de hát persze, hogy együtt akartok maradni és babótok is lesz. Néha elég furák a srácok, makacsok, meg minden, de azért kellenek :)

Angi és még reménykedek, 1000%-on! Hátha-hátha.

Judit, ha a lelked most kicsit szomorkodós-nyávogi, akkor is készül az új teremtésre, ugye? :))) BIztos a cicóktól kapta el a nyávogást :)

A párom itt liheg a nyakamba, szóval futok, majd holnap visszaolvasok :)
mieza

Jó reggelt,
Pörgös napjaim lesznek, rájöttem, hogy még egy csomó mindent meg kell csinálnom vasárnap estig 8) Aham vasárnap reggeltől olvasok vissza, 4 oldal :shock:

Kisbeeka,
Babaragacsok most is úton.
Hogy ettél nyers gombát ?

Macs,
„Köszi a pocódicséreteket, de azért ez nem olyan ám, van ám hozzá hatalmas koffer, jó kis sonkás combik meg jó széles csípő” hihi most pont engem írtál le :lol: :lol: :lol:

Aktucs,
Akkor 3-án, drukkolok nagyon. Remek eredményeitek vannak.
Veszekedést sajnálom, kívánom, hogy annál édesebb legyen a kibékülés.

Luca,
Vatikáni kenyér: úgy legyen, hozzon szerencsét.

Angi,
Ujjaim nagyon csuriban értetek. Istenem olvasom, de ez még nem feltétlenül jelent rosszat, kérlek ne add fel ! Nagyon nagyon sokat gondolok Rátok !!!!

Mara,
Igazi kis házitündér vagy, nagyon jó dolgokat varrtál, ja és ez csak úgy megy, hogy kifestem a lépcsőházat ? Wow nagyon ügyi vagy :lol:
Sajnálom hogy a vv nem volt a legjobb, remélem gyorsan elmúlt a rossz érzés.
Köszi a linket, hát igen lesz bőven papírmunka szülés után, szerencsére azonban a XII. önkormányzat nagyon rugalmas, úgyhogy az első kört (anyakönyvi, lakcímkártya) ott pikk-pakk letudjuk aztán az összes többi dologhoz (Tgyás, anyasági, Gyed, CSP) már kitöltöttem a kérvényeket, okmányok, ami már megvan mind csatolva, és ha Liza megszületik csak beírjuk ő adatait és viszi a párom a munkahelyemre és az ottani bérszámfejtő csajszi intézi a továbbiakat 8) ))) Szóval így kényelmesen megoldjuk a dolgokat.
Egyébként tegnap úgy meglepődtem, apukám átutalta nékem a szülés árát, sőt kétszeres árát. Ez nagyon kedves gesztus volt tőle, nem igazán jellemző a családunkra az ilyenfajta gesztus, de biztosan közrejátszanak a pár héttel ezelőtti események, illetve talán már eljutottunk oda hogy látja hogy tényleg boldog vagyok és jól választottam :lol: )))
Wow wow olvasom tegnapot, hát csajszi ez egy jel, ennek így kellett lennie. Sz-nél nagyon jó helyen lesztek !

Brumi,
Jó hogy jelentkeztél.
Munkahely még nincs, de rengeteg hely, pályázat, önéletrajz, megbeszélések, úgyhogy totál + vagyok.
Illetve most picit örülök is, mert tutira itthon lesz velünk az első pár hétben, tehát biztos könnyebbség lesz.
Sok erőt kívánok, feltöltődést és mindjárt itt van augusztus is.

Mieza,
Szegénykém, vasárnapi wc-be kiabálásod nem irigylem, (most két napja nekem is folyamatos hányingerem van)
Melyik fogdokinál voltatok ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Nava,
Welcome back ! Nagyon szép a fotó, és megkuksiztam képeidet is az iwiwen. Nagyon csini vagy !
Juppé 4D.
Hát kérem nem hogy 13 nap, de alig 5-6 nap :shock:

Judit,
De cépek a cicók.

Angyal,
Köszi a hiányolást, vasárnap lementünk anyósékhoz és csak hétfő este jöttünk haza, azóta meg próbálom mindenben utolérni magam :shock: persze semmit nem csinálok, de azt elég látványosan és most megint takarítási, pakolási láz kapott el, totál behülyülök :lol:
Azért örülök, hogy jól sikerült a Tanár úrral a megbeszélés, valóban nagyon kedves ember. Egyik főiskolai tanárom nála szülte 3 gyermekét és mondta hogy az egész család a férfiak, náluk mindenki szülész-nőgyógyi és hihetetlen hogy milyen tisztelettel kezelik a nőket, anyákat.
De édes vagy, nagyon jót somolyogtam, hogy még külön konzultáltál vele a műtét előtt.

Eszter,
Csinálnék én képet, sőt csináltunk is, de magam is ledöbbentem, úgyhogy amíg feldolgozom a látványt, sajna nem lesz kép :shock: na jó viccelek, mivel ruha nélküli és eléggé berepedt a bőröm, ezzel nem sokkolnék senkit, csinálunk ruhásat és azt felteszem. Szobát még átrendezem ma-holnap, utána teszek fel képet :lol:

Andrea,
Uhhhh ennyi ember ?
Nem kicsit drukkolunk, hanem NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON péntekre a kis kedvenc sítáborosnak !!!!!

Lukácsné,
Ajajajaj kemény menet lesz az okiiroda, asap küldjétek a papírt a stuttgarti tulajnak illetve a 77 éves bácsi is töltse ki. Őt nem kell vinni, csak legyen aláírás mindkettőtől, hogy ideiglenes lakcímre odaköltöztök ! És tutkóra kérj időpontot, max nem mész el, vagy ha hamarabb megvan a papír odaülsz és könyörögsz az ügyfélszolgálatosnak. Lakcímkártya testvérek között is kb. 15 perc ügyintézés, ennyire nem lehetnek szemetek h ne segítsenek.
Nyitva a külső méhszáj ? Vigyi magatokra !!!!!

Rita,
Öleléseim.

Vikus,
Flegmaság nem jó, főleg ha urad nem is tudná tolerálni. Mindenesetre innen a fórumról is sokan járnak S-hez és meg vannak vele elégedve.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.07.28 04:55-kor.

kubuspace

Woody,
Drukkolok, nagyon kivi vagyok mit mond a dokid csüt reggel. (egyébként Marcit 12 nappal hordtam túl)
Figy ha mész CTG-re nem kérdeznéd meg hogy nekem hétfőre mikorra van időpontom ? Először keddre kértem, de dokim ahogy megvizsgált, mondta hogy hétfőre tetessem át az időpontot. Beszéltem Adriennel, gondoltam megjegyeztem, de ahogy kijöttem, jól el is felejtettem (szerintem 11.30 egyébként).
Voltam CTG-n, szív, méh minden oké volt, aztán dokim nemcsak megnézte a papírt, hanem mondta hogy gatyát le :lol:
1 ujjnyira vagyok nyitva, mondta h joggal érzem azt néha h a gyerek majd kipottyan, azt mondta nagyon szépen haladunk és ebből jövő hét elején szülés lészen :lol:
:lol: Most elkezdek homeót nyomni hogy lazuljak, táguljak és tutkóra tényleg csak kipottyanjon Liza :lol: :lol: :lol:

Csucsu,
Szia, de jó hogy jöttél.

Zsuzsó,
Sziiiiiiiiijjjjja :lol:

Rodina,
Hol vagy ?

Ígérem hogy Kubuapa szülés után jelentkezik :lol: :lol:
és most vissza alvóba, pont 3 órája keltem fel :shock:

kubuspace

Jó reggelt!

A párom telefonon ébresztett, hogy vigyem ki a kukát, mert elfelejtette :twisted: De megbocsájtom, mert tegnap gyönyörű virágot kaptam tőle. :lol:

hofeherke

Sziasztok lányok!

Tegnap voltam Sznél,98 a hcg sajnos megy felfelé.bárcsak a 14. napon lett volna ennyi.
Szóval ,lehet hogy mh.sajna.Tehát volt egy babó jó helyen,+ egy mhkívülin.
jövő héten kell menni újra.
Ha szerencsém van felszívódik ő is. bízom Sz. megérzésében.
Bár tegnap életemben először nem jó érzéssel jöttem ki tőle.Valahogy több empátiát vártam volna tőle.
Megfordult a fejemben,hogy átmegyünk a Forgáchba.
Mire haza értem rájöttem,az egész világra haragszom nem csak Sz.re.
A beutalót el akartam kérni az ÁNTSZbe,De nem adta oda azt mondta hogy később .
Attól félek nem lesz meg az eredmény mire kell a FÜLÖPHÖZ.
Mennyi idő az időpont hozzá az ÁEKba ?
Amúgy össze szedtem minden leletet.Már csak az immunológia van hátra.
Képzeljétek a családban van habit.vetélő a családban,az unoka tesóm.Neki ellenanyag betegsége van,mióta kezelik már van két gyereke.Az első gyerek után jön elő általában.
No nem panaszkodom,mennek a drukkok,a szülésekhez,a bentmaradáshoz,a spontánkodóknak,és természetesen
ANGINAK!
BÉKUNAK!
:lol: :lol:
ritabmc

Kubu: igen,ettem egy fél doboz nyers gombát,jól is esett :)
Az én szervezetem mindent jól emészt,nincs ilyesmivel problémám.
Sima csiperkét ettem.
Lehámoztam,kiszedtem a tönkjét,vékony szeletkékre vágtam,és úgy minden nélkül behabzsoltam :lol: :lol:

Köszi a ragacsot!
Tegnap visszatért a lelkesedésem :D :D

Tegnap kellett volna amúgy megjönnie,és képzeljétek,semmi pattanás,ami ilyenkor már pár nappal előtte is jelentkezik,hanem nagyon sima a bőröm,de a teljes testfelületen.

Nem tudom,hogy utro hatása,vagy mi,de tetszik :lol: :lol:
Vendég

Kubu: azért ne vidd túlzásba a rendrakást!

Tényleg... MS-ről tud valaki valamit?

Mieza: Neked mikor lesz vonalzód?

Zsuzs: Akkor hozzád irányítom a Mary-t. Nálam most végrett ;)

hofeherke

Sziasztok!

Angi, küldök babaragacsokat, meg mensi-elhárítót!

Béka, neked is szaladnak ragacsok ezerrel.

Hófehérke, nem semmi nap volt, de végtére is jó kezekbe kerültetek.

Kubu, hú de izgi, egyáltalán hétfőn még egyben lesztek? :D

Mi meg este átbeszéltük a dolgokat a párommal. Igazából az a baj, hogy ugye most nincs autónk, és ma jön haza a fiam. Neki kellett volna kimennie elé a vonathoz, de kijelentette, hogy ő nem megy, mert akkor nem tud aludni. Ami annyiban igaz, hogy tényleg keveset tudott volna, de azért legtöbbször a munkahelyén is alszik.
Igazából az a baja, hogy kicsit pánikbeteg és nehezen viseli a tömegközlekedést, de ezt nem mondta, csak hisztizett, meg olyan dolgokat vágott a fejemhez, hogy az összes hajam égnek állt.

Én meg egyrészt a hisztin akadtam ki, másrészt meg azon, hogy oké nem alszik egyszer a gyerek miatt (az előző házasságomból van, épp most van folyamatban az örökbefogadása a részéről), de mi lesz, ha kisbabá(i)nk lesz(nek), és több éjszakát üvöltenek végig, mert jön a foguk?!

Mindenesetre megnyugodtam, kivettem egy nap szabit (a jövő keddet viszont még nem tudják, kicsit lehet, sok leszek már a problémáimmal :oops: ) és elmegyek a gyerkőcért. Páromnak meg toll a fülébe, csak jó lenne, ha megtanulna végre kommunikálni.
aktucs

Rita, ez nem hangzik túl jól :( Azt hiszem, ilyenkor természetes a harag érzése, ezen is túl kell esni.
Drukkolok, hogy jól alakuljon.
aktucs

Rita: úgy sajnálom,hogy így alakult,de szerintem ne menj át a Forgácsba!
A rossz hír mindenkinek a szájából rosszul esik,erről ne most dönts!

Én eredetileg szintén oda mentem volna,elég hamar kaptam időpontot,a telefont is gyorsan felvették,DE 6 hónapos várólistára kerültem volna...

És onnan meg nem igen fogod a papírjaidat visszakapni sem...

Mara: aranyos a párod,hogy meglepett virággal! :)
olvastam este a blogot, hasonlóan megszívatott minket is a BMC az előző 1-2 hónapban,mikor már mentünk volna a szuris kezdő napon Sz-hez,erre a recepciósok rámijesztettek,hogy mennem kell újabb nőgyogyós vizsgálatra,mert nincs meg az eredmény.

Még jó,hogy nem fogadtam szót,felhívtuk Sz-t,hogy most mi van,erre mondta,hogy ha abban egyeztünk meg,hogy kezdünk aznap,akkor minek telefonálunk,és hogy igenis megvan minden eredmény.
Ezt 2x játszották el a recepción. :lol:

Sőt,az egyik uh-s napon mentem,hogy vv is van,erre mondták,hogy nem vv lesz,nekem még régifajta a papírom,hanem vizeletvizsg.
Majd megkérdeztem ott valakit,aki arra jött,hogy mondja már meg,hogy most akkor biztos így van-e.
Erre visszavitt a recepcióra,és leszúrta ott a lányokat,hogy aznap SE vv,SE vizeletvizsg NEM KELL,és miért nem nézik meg a papíromat,ha már ott van nálam,és mutatom nekik...
:lol:

Így rögtön Sz-hez kellett csak becsücsülni :)
Vendég

Csutka: ez a kommunikáció-dolog a legtöbb pasinál így van :lol:

De hidd el,ha meglesz a babátok,mindent megtesz majd érte,ő lesz a legboldogabb és legbüszkébb pasi a világon
Vendég

Mondjuk, néha nem is csodálom, ha valamit elkavarnak, elnéznek a recepción, ahogy nézem, hogy mit rohangálnak össze-vissza, meg hányan vagyunk! Az orvosnak annyival könnyebb dolga van, hogy nála azért egyszerre csak egy ember/pár van.
aktucs

Már előre tartok a pénteki tömegtől is...
Jó korán odamegyünk,hogy hamarabb legyen a vv.
Aztán alszom a váróban pár órát :lol:
Vendég

Csutka: Pánikolni azt én is tudok, és az alvásomért is küzdök mindig... így amikor a párom hisztizik valami miatt, akkor megpróbálok más utat keresni a céljaim eléréséhez, mert ő is sok mindent eltűr nekem. (Mondjuk erre kb. egy éve vagyok képes :) )

Rita: Gondoltam ám rád tegnap, hogy esetleg nem kerülünk-e egy váróba végül... és lám, csak némi időeltolódással... remélem csak jó híreket kapsz majd a következő alkalommal!

A recepciósokkal nekem nincs bajom egyébként, valószínűleg én még ilyenebbeket is csinálnék... de azért jól jött a "szelektav hallásom", mert így nem ültünk ott Z.-re várva órákig, hanem viszonylag hamar a megfelelő helyre kerültünk, és mivel szóltak rólunk, így ők sem lepődtek meg, hogy nahát még egy beteg... :)

hofeherke

Szép reggelt!

Aktucs,
örülök, hogy ilyen hamar elrendezted magadban a dolgot :)
Hát igen, a pasik ugyanúgy tudnak hisztizni, mint mi...de azért én sem tudnék meglenni a párom nélkül :wink:

Kubu,
óvatos pakolászás, takarítás engedélyezett csak!
És persze szombaton újra jön a meleg...meg esetleg Liza is???

Zsuzsó,
mensimeghozókat küldöm, hogy mielőbb kezdhessetek :arrow: :arrow: :arrow:
Mi még várakozunk, az aug. végi mensi után kell majd menni uhu-ra, aztán jöhetnek a fagyik!

Angi,
hipermegebabaragacsok :arrow: :arrow: :arrow:
Ne add még fel holnap reggelig!!!!

Breki,
csak ilyen pozitívan továbbra is, ott lesz az a ++++ teszt!

Rita,
sajnálom hogy ilyen tortúrán kell átesnetek :(
DE szerintem se menj máshová, ennél többet, amit itt tehetnek értünk, nem tehetnének máshol sem!
Tudom hogy nehéz a várakozás, főleg ha az embernek már van gyerkőce, és nem érti, miért nem jön a következő ugyanúgy...ezt én is átéltem....DE jönni fog a kistesó, bízni kell nagyon-nagyon!

Kép
judit0713

Judit: köszi a drukkot :)

Igen,rossz lehet,hogy miért nem sikerül a kistesó ugyanolyan könnyen,de megmondom őszintén,örülnék,ha legalább 1 sikerülne...

Én is 2-t szeretnék legalább,de ha a Jóisten egy babával is megajándékozna,határtalanul boldog lennék...

Így kicsit ott a kétség,hogy talán nem leszek anya...

De persze pénteken ott lesz a zebra-teszt :) :lol:
Vendég

Mara, az alvásról már kezdhetsz is leszokni :D Én nem is tudom, hogy csináltam végig a fiammal, mert iszonyat nyűgös tudok lenni, ha nem alszom 9 órát legalább, vele meg hónapokig 2-3 órákat tudtam. Azért túl lettünk ezen is.
aktucs

Én is nagyon szeretnék "leszokni" az alvásról :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Kisbeeka!pénteki zebra tesztre készen állsz? :D

Többieknek szép napot!
vikus82

MAra!

most olvastam a blogodat :shock: komolyság,de az a lényeg,h jó helyen vagytok!
vikus82

Jó reggelt Vikus! :)

Igen, zebra-tesztre kész vagyok Kép

Már alig várom :)
Vendég

Mara,
jó kis kaland volt a bmc-ben! De gondolom megérte, hiszen már tudjátok, hogy hamarosan indulhattok az újabb inszemmel, ami meghozza az eredményt meglásd!

Breki,
ne is parázz ilyeneken, ott lesz a csík, és jön a babó!
Amúgy meg a terhesség is sokat változtat az ember szervezetén, lehet hogy utána már mégkönnyebben lesz kistesó :wink:

Csajok,
vettem tegnap Pilates dvd-t, és este mindjárt meg is csináltam mind a kétféle alapgyakorlatot (10+8 perc).
Nagyon jólesett :)
És persze tartom ám a szénhidrát diétát is (csak egyszer bűnöztem, szombaton a kolléganőm esküvőjén ettem uzsira 2 apró sütikét :oops: ), tehát előbb-utóbb biztosan elindul a fogyás, és beleférek újra a ruháimba! Akkor aztán jöhet a pocak hogy megint félretehessem őket :lol:

Kép
judit0713

Judit!
mi van a diétában?mit kell csinálni?(nem enni..)imádom a kenyeret meghalnék nélküle!!!
vikus82

Hát akkor ez nem neked való :lol:
Ugyanis éppen fehér kenyeret, kalácsot, sütit, csokit, cukrot NEM szabad enni...DE ehetsz sok-sok husit, sajtot, zöldséget :D
És Mara nagyon jó tippeket adott 2-3 oldallal korábban az édességekre is, ha nem bírnám nélkülük :D

Kép
judit0713

Akkor épp nekem való lenne a diéta,ha szükségem lenne rá,ugyanis kb. 3 hetente egyszer eszem véletlenül kenyér-félét. :lol:

Kalácsot is mondjuk csak 1x egy héten.

Valahogy nem kapok már olyan finom kenyeret,mint régen.
Akkor ettem sokszor.
Vendég

Judit: igen,annak a 2 csíknak ott kell lenni a teszten :)

úúúúúgy szeretném :lol:

Amúgy most elég nyugodt vagyok,valamiért megnyugodtam :)

Persze csüt. éjjel kevésbé leszek nyugodt,amikor épp a tesztet fogom delejezni,hogy azt lássam rajta,amit szeretnék,és amit nem is tudok,hogy néz ki valójában,mert még csak mások fotóin láttam olyat :lol: :lol:
Vendég

Nyugi, rörtön tudni fogod, hogy EZ AZ, amint meglátod :D
Mondjuk én sem láttam még életben ilyet, mert mikor az első kettőt vártam (20 és 16 évvel ezelőtt) még nem volt ekkora divat a tesztelgetés, meg ráadásul mire eszembe jutott volna már egyértelmű volt mindkettőnél hogy a pociban van :oops:

Kép
judit0713

Judit: Ez a Pilatesz engem is érdekelne... Esetleg megírnád a DVD címét?

Bocs, hogy folyton a blogom rekámozom... :oops: Többet nem teszem ígérem. Vállalkozó kedvű szakácsnőknek tettem fel diétás lekvár receptet az oldalamra. Fél óra alatt kész :)

Most is valami finomat kotyvasztok épp, legkésőbb estére annak a receptjét is felrakom képekkel, de most elég nagy rohanásban vagyok, mert vár az endokrinológusom fél kettőre, és indulásig még...ajaj... sok a teendő.
Jól le fog szidni, mert fogytam is, meg az inzulinom is ramaty lesz, mert még vérvétel előtti nap is dinnyét ettem. :oops: :(

hofeherke

Nem is tudtam,hogy 2 "csöppséged" is van :lol:

Olyan jó lehet a várandósság,én is nagyon szeretném, remélem már az elején járok ;)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?