Sziasztok!
Zsana!!! Nagyon jó orvost választottál! Hajdú Krisztina doktornő a Szabolcs utcai kórházban dolgozik. Szerintem minden nap délelőtt ött találod. A kórház száma: 350-4738 és itt kell kérni a szülészet-nőgyógyászaton Hajdú Krisztinát. Amúgy keddenként öö van az ultrahangon, akkor biztosan meg is néz, ha bemész hozzá! 8-12-ig van uh rendelés. Szerintem beutalóval vagy anélkül is fogad!
Én nála voltam egy hete genetikai uh-on, és az elöözöö terhességemnél öö csinálta a magzatvízvételt. Maximálisan megbízom benne. Ha öö azt fogja mondani, hogy ne aggódj, akkor ne is aggódj, még akkor sem, ha biztos ami biztos a biopsziát megcsinálja. Hanyadik hétben vagy? Mert chorion biopsziát csak (úgy tudom) egy bizonyos ideig csinálnak, utána magzatvízvétel van. A biopszia azért jobb, mert annak néhány nap alatt megvan az eredménye, míg az amniocentézisnek 3 hét körül.
Ha a Szabolcs utcába kell menned, akkor ott nem kell befeküdni, hanem a biopszia/amniocentézis után felkelsz a "müütööasztalról" (a kismüütööben csinálják), és szépen hazamész. Máshol már elöözöö nap befektetnek, és utána is ott kell néhány órát vagy akár aznap maradni. Ez nem tudom, hogy jó vagy sem, de nekünk szerencsére nem volt belööle gond. Különben azt mesélte a doktornöö, hogy ebben a kórházban 10 éve nem volt vetélés ezek miatt a vizsgálatok miatt, úgyhogy emiatt ne aggódj! Ja, és nem fáj!!!
De hátha nem is fogja javasolni!
Nyetus!
Mintha az én kisebbikemrööl írtál volna. Dettó ugyanígy viselkedik néhány hete. Fööleg, mikor nekem dolgom lenne a konyhában. Akkor fellázad. Ha leülök vele játszani, akkor semmi gond. Ha porszívózok, járkálok a lakásban, akkor sem mindig. A konyha a tabu, mert oda ööt nem engedem be (van átadópult a nappali és a konyha között, így beszélgetni tudok vele, rálátok stb.). De tapasztalatból mondom, ez az idööszak elmúlik. Emlékszem, Kristóffal is volt ilyen. Csak röhögött, ha a popsijára csaptam vagy hangosan beszéltem, kiabáltam vele. Minél indulatosabb vagyok, annál mulatságosabb az öö számára
Mondjuk kívülrööl lehet, hogy tényleg vicces egy ilyen anyaállat vagy apaállat, mikor kikel magából, elvörösödik a feje és ordít, mint a fába szorult féreg
Mire megszületik a kicsi, reméljük, túl leszünk, lesztek ezen az idööszakon. (Mennyi idöös is a te gyerkööcöd? Bálint szept.1-jén múlt 2 éves).
Fehérnemüü kérdéskörben osztom a szoptatós melltartósok táborát. Én is elöövettem már ööket, bár a régiek közül is van, ami jó. Pedig akkorát nöött a mellem, hogy ihaj. A Triumph melltartót én is ki akarom próbálni, csak azt hittem, hogy 3000-nél jóval drágább, így el sem mentem megnézni. Bugyi: nekem soha nem volt kismama alsóm. Nem mondom, hogy minden bugyimat hordom a régiek közül, de könnyen nyúlósakat igen. Mindkét fiammal hatalmas hasam volt, de végig tudtam a sima bugyikat hordani. Amúgy nem valami csábító egy ilyen derékig éröö bundabugyi
Bár valószínüüleg kényelmes lehet.
Akkor frissítem a találkozó válaszait:
Ja, hétközben szerintem nem igen jó ötlet. Valaki ismét felvetette (bocs, nem tudok most visszaolvasni). Késöö délutánra mindenki fáradt, a gyerekesek kevésbé tudnak eljönni, az esti idööszak a legmunkásabb
De ha gondoljátok, felvehetjük a kérdéskörbe, bár senki nem reagált rá, talán azért, mert senkinek nem jó?
Ha holnapig nem jön válasz a hétköznap felvetésre, akkor lassan összesíteni kéne a két idööpont szavazatait. Bár már most látszik, hogy a november 6-a lesz a befutó:
október 30. szombat:
Maya
Hadri
Angéla
Zsana (du)
Lir (du)
Borbolya (inkább nov.6.) (du)
Dorka (de, du)
november 6. szombat:
Dorka (de, du)
Jimbone
Lir (du)