Sziasztok!
Niki, hááát, ilyenkor most mit írjak? Sajnálom, bár ezzel nem sokra mész. Meg azt is írhatnám, hogy lehet akár egy jó késői beágyazódás is, de nem akarom, hogy aztán meg ha mégsem, akkor pofikára ess, szóval inkább bölcs módjára próbálok hallgatni. Egyenlőre!
Kinga, utólagosan is boldog névnapot kívánok, neked is Istenke éltessen sokáig, cicid érjen bokádig
Nesze neked egy talicska virág
:
Maccs, ezzel én is így voltam, hogy vártam a 28. hetet, szerintem ezért is vérezhetett be első terhességemkor a méhlepény, mert úgy voltam vele, akkor most már életképes a baba, és agyilag így állt be. Rosszul állítottam be a babát is
Egyébként most már a 24. az a hét, amikor már életképes, ha ki is bújik a baba, bár én ezt nagyon korainak tartom!
Ana, szerintem megvolt az ovud, tegnap és előtte nem néztél tesztet már? Ma még rádolgozhattok egy szépséges kisfiúra
Tegnap elindultam a kertbe, hogy a kiscicáknak adjak enni reggel, de a lépcsőnk jól csúszott az eső miatt, én meg leestem a lépcsőn, és jól sejhajra vágódtam. Hú, nagyon kiborultam, azt hittem, el is vetélek azonnal. De nem, csak nagyon megijedtem.
Na szép napot!