Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!
Szokás szerint nem tudok MÉG aludni, majd csak 6-kor.

Ana, szerintem ne variálj a hővel, majd meglátod! Szerintem tutira megvolt, mert nekem se volt pé-kor nagy megugrásom, csak egy fok asszem. Örülnék, ha lemásolnád a görbémet!

Niki, a meg akar jönni érzés is jó, ha van! Ez még mindig 2esélyes! CSak ne idegeskedj, igaza van Kingának, akkor inkább tesztelj előbb!

Kinga, nálunk párizsi szelet volt, rizs, ubisali...a süteményeidet olvasva csorgott a nyálam. Én nem merek sütni, mert tutira ketten megesszük...egy nap alatt. Dde lehet, hogy fogok, mert már szegény Mama se és Anyucikám se süt, lehet, én leszek ezentúl a vasárnapi sütigyártó...és majd kapnak belőle. Tegnap megőrültem 1 kis sütikéért. Aztán maradt 1 szelet Kinder country

Maccs, ez a vizesedés nekem se tetszik, de majd holnap megyek dokihoz, megkérdezek tőle pár dolgot. Töübbek között az amniocentézist is... Meg hogy néha miért fújódik úgy fel az egész hasam a gyomromig... NA mindegy.

Baba, nagyon aranyos a férjecskéd! Elhiszem, hogy izgul... Kíváncsi leszek, mikor jön Dominika - te leszel az eslő szülő közöttünk. Alig várom a képeket! Meg a sztorit is. De azért még 2 hetet kibírok, maradjon csak bennt!

Tegnap úgy elment a nap, ebédet főztem, aztán takarítottunk végre Api is segített, aztán vásárlás, Mama-látogatás, végül este volt, mire hazajöttünk. Ezért nem jöttem már tegnap...

Na várom a hőket most már... ANa Niki, annyira szorítok! Minden nap itt lihegek!
Vendég

Jó reggelt!

Én erre számítottam! Ez van! :( :( :( :(

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Ne csüggedj Niki, akkor is nagy eredmény náűlad, hogy ilyen szép és szabályos görbéd és tüneteid voltak! Ez már tényleg a haladás jele!
Fel a fejjel!
Vendég

Niki! Csatlakozok Lettihez, ez nagy haladás volt, akár ha a múlthavi görbédet nézed is. Két egészséges embernek sem garancia, hogy rögtön összejön. sajna én is ettől félek, mert attól hogy minden rendben, még nem biztos, hogy össze is jön. Pedig most mi annyit sexeltünk, hogy tényleg megvolt a maraton.

Letti! Te meddig akarsz dolgozni?

Maccs, de jó hogy előkerültél. Én nem értek a hormonokhoz, de melyik nem volt jó? Én hiába néztem.

Chris! Foto! Szerinted megy feljebb a tsh-m, hogy most csak 50mg -ot szedek. Jó na néha 75mg. De csak hetente kétszer. Ugye nem megy vissza?

Bettike! Hol vagy?

Baba, Csillag, na és Maresz hogy vagytok?

Kinga! hová tetted a fehér ruhában ezt a nagy pocit. Jól eldugtad, de hogy? Ez már nem kicsi! Ugyan lesz-e nekem ilyen?

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Niki, hááát, ilyenkor most mit írjak? Sajnálom, bár ezzel nem sokra mész. Meg azt is írhatnám, hogy lehet akár egy jó késői beágyazódás is, de nem akarom, hogy aztán meg ha mégsem, akkor pofikára ess, szóval inkább bölcs módjára próbálok hallgatni. Egyenlőre!

Kinga, utólagosan is boldog névnapot kívánok, neked is Istenke éltessen sokáig, cicid érjen bokádig :lol: Nesze neked egy talicska virág :D : Kép

Maccs, ezzel én is így voltam, hogy vártam a 28. hetet, szerintem ezért is vérezhetett be első terhességemkor a méhlepény, mert úgy voltam vele, akkor most már életképes a baba, és agyilag így állt be. Rosszul állítottam be a babát is :lol: Egyébként most már a 24. az a hét, amikor már életképes, ha ki is bújik a baba, bár én ezt nagyon korainak tartom!

Ana, szerintem megvolt az ovud, tegnap és előtte nem néztél tesztet már? Ma még rádolgozhattok egy szépséges kisfiúra :wink:

Tegnap elindultam a kertbe, hogy a kiscicáknak adjak enni reggel, de a lépcsőnk jól csúszott az eső miatt, én meg leestem a lépcsőn, és jól sejhajra vágódtam. Hú, nagyon kiborultam, azt hittem, el is vetélek azonnal. De nem, csak nagyon megijedtem. :roll:

Na szép napot!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Köszönöm a drukkokat nektek és hogy mindig bíztattok!

Most ilyen vegyes gondolatok vannak a fejemben. Nem vagyok túlságosan szomorú, de boldog sem. Viszont most úgy érzem, hogy hagynom kellene egy kis szünetet. Túlságosan ez foglalkoztat már. És ezt ti is észrevettétek. Még nem döntöttem el, de lehet ebbe a hónapba semmit nem csinálok. Megpróbálok kiakapcsolódni. Majd meglátom.

Csillag, már ez is bőven elég! :D Vigyázz magadra nagyon. Gondolom még most is fáj.

Ana, neked adom az ehavi két laptetőmet. Most neked van rá szükséged!

Maccs, nekem még novemberben néztek hormonokat! De azóta fogytam 20kg-ot. Most meg mikor májusban voltam endokinál, közölte velem, hogy én már ki vagyok vizsgálva nekem nem kell horomonkép.
Felkéne keresnem egy nőgyógyászt, de valami visszatart és nem tudom megmagyarázni hogy mi. Mindig azt mondogatom, majd ha a párom talál végre munkahelyet. Lehet azért, mert akkor biztosabban érezném magunkat.
Mindenesetre fogyogatok tovább, már múlt héten is lement 1,5kg.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Csillag! nem volt több tesztem. De ha visszalapozol, szerdán két csíkos volt, de még nem igazi poz. Csüt, péntek lehetett tök pozi. Szerintem vasárnap hajnalban volt ovu, bár kitudja lehetett szombat is. Azt tudom , hogy tegnap kezdett el fájni a cicim, úgy ahogy ovu után szokott.

Niki! Igazad van, kell egy kicsi pihi, mert különben az ember lánya meggágyul. Úgy kell gyereket csinálni mint Csillag.

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Leti:Nagyon sajnálom anyukádat,amin végig kell mennie,meg nektek is.Remélem mielőbb jobban lesz.

Ana:4 hét múlva nézesd meg majd megint a tsh-t.
A szülinapi hétvége nagyon jó volt,csak hamar elrepült.Sajnos fürdeni nem tudtam,mert nekem hideg volt a víz,így inkább nem kockáztattam.

Rakok fel képet.Jól megnőtt a poci :D

Nem engedi felrakni,mert nagy.Nem tudom lekicsinyíteni :cry:
Vendég

Chris, Painttel vedd le a méretet, az általában mindenki gépén van. Nézet - nyújtás-döntés - és ott írd át a 100%-ot kisebbre, majd az attribútoroknál tudod ellenőrizni, hogy szélte-hossza megvan-e 600alatt, akkor még mindig lehet tovább kicsinyíteni.

Ana, a hormonértékelés a köv. volt:
Értékelés Endokrinológus Dokitól:
- Vas oké
- Pajzsmirigy jó lenne 1-2 között. Testsúlykilogrammonként állítja elő a hormonokat, minél magasabb a súlyom, annál jobban megterhelem... fogyni kell!
- Fsh-Lh oké (nincs PCO, szabályos ciklus - oda járok nőgyógyhoz is, előtte volt a leletem segítségnek:))
- Progeszteron jobb lesz, ha csökken a súlyom.
- Tesztoszteron magas, női hormon alacsony... baba nem maradna meg!
A többire nem emlékszem.

maccs01

Ana, igen, tudtam, hogy fogyóban a teszt nálad, csak azt nem, hogy el is fogyott :P . Ferty mára fogja behúzni az ovucsíkot, szerintem :wink:

Niki, hát szerencsére nem fáj sehol, jó alaposan ki vagyok párnázva popótájt :twisted: . Persze lehet, hogy van ott lila folt, csak oda nem látok :lol: Szörnyen ügyesen tudsz fogyni. De amíg fogysz, nem valószínű, hogy babás leszel, most stagnálnod kellene kicsit, és mellette egy kis "babás vitamint" szedni! Hidd el nekem, oké?

Chris, a szép és jó dolgok sajnos elég hamar véget érnek, legalábbis ha vége, ez az érzése az embernek :roll: Hány fokos volt a pancsivíz, hogy nem mertél belemenni? Küldd át nekem nyugodtan a képet mail-ben, ha gondolod, szívesen lekicsinyítem, ha esetleg nem boldogulsz. :wink:

Ja igen, ha esetleg feltétlenül kell teszt, rendelhetek, de min. 50 db-os kiszerelésben tudom ezt tenni (100 Ft/db), és kb. 1,5 hét, mire megérkezik, és csak hétvégén tudom postázni.

Pusz

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Lányok, nekem akkora de akkora herótom van!
Itt ülök, de nem csinálok semmit. Anyukám felett ma törnek pálcát az orvosok. Nagyon depis a hangulatom.

Ana, novemberig szeretnék dolgozni. Mert kilátásban van egy nagyobb jutalom, ha jól működik a szálloda, márpedig most van rá esély. Nem lenne kis összeg, nem szívesen hagynám itt. Persze, ha menni kell, akkor pénz se számít. Annyira bizonytalan az ember jövője, hogy az valami katasztrófa. Egyszerűen nem lehet tudni, mi lesz 1-2-x hónap múlva...gyerekek, régen ilyen nem volt azért ennyire. Hányok, ha rágondolok.

Niki, jobb is, ha pihizel egy kicsit te is. Elkapott a gépszíj téged is rendesen. De a görbédnek azért mindenképp örülj. Meg hogy fogyogatsz, ezekből meríts erőt!

Csillag, te meg aztán vigyázz mán magadra! Nem ugrálunk! Nem lépcsőzünk, nem adunk a macskáknak tejet! Nincs tej! Fogjanak egeret! Na jó, persze ez nem így van, de a virgonckodásnak VÉGE egy ideig! :wink: :lol:

Chris, köszi! Csak próbálkozz azzal a képpel. Talán én is felrakok egyet, de elképedtek, hogy mekkora dinnyém van. Holnap meg is kérdezem a dokimat, hogy miért olyan kemény a gyomrom és miért olyan gyakran...
Vendég

Csillag: Köszi:-) Priviben elküldöd az email címedet?
Vendég

Leti, munkahely tényleg drága kincs. Téged mindenesetre már nem raknak ki. A depis hangulatnak ez az időjárás sem tesz jót, hol dög meleg, hol fázunk.

Csillag, tényleg vigyázz magadra, ez az esésed baromi ijesztő volt!

maccs01

Maccs.: Paint??Én elég tutu vagyok a számítógéphez....
Vendég

Vagy kirakta magát a start menübe, de elvileg a kellékeknél van. Keress :)

maccs01

Hát, kirakni nem fognak. A menni kell-t arra értettem, ha a baba megállít és térdre kényszerít. De biztos szeretne szép babaszobát meg jó kis babakocsit meg jó rucikat, ezért hagy és hagyni is fog még pár hónapot dolgozni:). De ha nem, az se baj, majd megoldjuk másképp. Csak 3,5 éve ez a jutalom visz előre és most először látszik elérhetőnek.

Nah, mindegy. Próbálok dolgozni.
Vendég

Niki, itt mindenki babalázban ég, vagy égett egyszer és már ott a pocaklakó :) Csak tereld el kicsit a gondolataidat, hogy ne 100%-on égj :) Mondom ezt én, aki "ide nekem, de azonnal" felfogású úgy általában :lol:
Nem értem, hogy miért nem csekkol hormonra a dokid, nekem most volt az első júliusban és fogyás után, decemberben kell újra hormonra mennem. Rengeteget változhat, változik - jó irányba - ilyen fogyás mellett, mikor az egészséges testsúly felé haladsz (tehát nem az anorexiásokra gondoltam az "ilyen" fogyásnál).

maccs01

Leti, nem kell, hogy mindenkinél "gondokat" okozzon a terhesség, én az első kettőt fél lábbal végigcsináltam, egy panasz nem hagyta el a szám, úgyhogy ne is gondolj ilyenre! A vége felé már nehezebben jársz-kelsz, de egy egészséges várandóssággal simán kihúzod a munkahelyen a szülés előtti hónapig. Ha meg gond lenne, akkor valóban otthon maradsz és fekszel sokat, de inkább az előbbit mantrázd magadnak :)

maccs01

Ha amniocentézisre mennél, akkor szerintem kalkulálj be 3hét betegszabit, mert feküdj-feküdj-feküdj!

maccs01

Iegn Maccs, igazad van. Ez is agyban dől el. És odabeszélem magamnak az egészséget. meg a babámba is..:)
Vendég

Csillag! Az nagyon sok 50db, esetleg valakivel felesbe. De az is lehet, hogy befejezem a tesztelést és a hőmérést is. A férjem már régóta kérlel, hogy spontán műveljük a dolgot, higgyem el hogy hamarabb sikerül. A ferti tuti hogy mára fogja behúzni. Azt írtad ma még próbálkozzunk, szerintem már késő, mert úgy érzem a méhszáj teljesen zárt lett.

Letti! Nov még messze van. Jól bírod. BÁr van egy rokon csaj aki szeptben szül és aug 1-ig az anyagiak miatt dolgozik, Shell központban. Otthonról szokott dolgozni, ha nincs kedve bemenni. Így nekem is jó lenne.

Chris!írd be a googlebe a fotosizer szót, és töltsd le ezt a programot. Ezzel egyenkét letudod kicsinyíteni. De szerinted hogy reagál a tsh-m?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anabana 2010.07.26 08:56-kor.

Kép

Kép
anabana

Én is nagyon sokat gondolkodtam amnión, és úgy döntöttem, hogy a köv. gyereknél megyek uh-ra a 12., 15., 18. héten, ha valami difisnek tűnik, csak akkor vállalom be, továbbá integrált tesztre megyek, valamint ha még akkor is ingyenes, akkor a "csak 12. heti" tesztre is -- és ezek össz eredménye adja majd ki, hogy kell-e kockáztassak. Én félek attól az 1% vetéléstől, ugyanis 2 gyerek mellett nem tudnék annyit pihenni, amennyit AZ megkövetel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.07.26 08:57-kor.

maccs01

Kép 26 hetes poci

No,lehet,hogy nagyon kicsi lett.....
Vendég

Maccs: A keret miért maradt benne?
Vendég

Csillag, próbálom elhinni, de sajna még így is 107kg vagyok.
Már legalább 3 hónapja nem fogytam semmit és most ment le megint egy kicsit. Mondjuk most annyira nem foglakoztat és nem annyira masszívan csinálom mint korábban..

Sokan mondják, hogy nem csodálják, hogy január óta belefáradtam ebbe a diétázósba.
De mondasz valamit, mert lehet, hogy nem véletlenül van ez a fáradékonyág és ingerlékenység is. Kicsit vitaminhiányos lehetek.

Leti, természetesen annak örülök, hogy már a 3. hónap és 35 körüli ciklus. Javulgat a helyzet és még a progi szintem is jó volt.
A helyedben én sem hagynám ott. Ha pedig bírod a munkát addig jó!
Az nem baj, ha nem csinálsz semmit. Nyugalom, rendbe lesz minden!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Chris, elvileg nem marad benne a keret, lehet, hogy a babanet hülyéskedik, de nekem még sosem volt "keretem".
Viszont a pocak jól látható, szerintem bazi nagy :) Aztapaszta! Nagyon babás, tetszik-tetszik-tetszik :lol:

maccs01

Chris! ez igen, mekkora babalak!!!! Nem kicsi!

Kép

Kép
anabana

Niki, ez gyakori, hogy megáll a fogyás, de ne add fel a diétát, látod, hogy most újra elindult.
Szedj multivitamint, valamint a körzeti elküldhetne egy teljes vérképre, hogy megnézhesse, hogy áll a szervezeted. Ekkora fogyások általában már klinikai ellenőrzés mellett mennek, hogy mindig csekkolják a szervezet "kimerülését" és megtámogathassák, ha kell.

maccs01

Chris

azta mekkora pocakod van! Én csak úttörő vagyok hozzád képest! Mi is lesza neve? Mit mondtál?

Niki

A vitamin tényleg jó ötlet,de én nem szednék tablettát, én attól híztam,az tuti,ez a Hipp Natal viszont jó,semmi ragsztó meg ilyesmi nincs benne,csak gyümikivonat.

Csillag

Basszus ne ijesztgess! Még olvasni is rossz,hogy esel-kelsz! Igaza van Lettinek,fogjanak egeret,ha éhesek,most a babóa fontos! :)

Letti

Neked meg kitartás és tényleg kérünk pociképet!

Ana

Nagyon szorítok ám!

Ma voltam okmányirodában, új jogsi meg személyi kellett, ugye a megváltozott nevem miatt. Móron,ahová tartozunk 1,5 hónap múlva adtak időpontot, úgyhogy elmentem egy másikba,ahol be se kellett jelentkezni,feladtama csekket és már mehettem is, 8-ra értem oda, 10-re itthon voltam és az út 40 km. Hát nem mindegy! És ugyanakkora a vonzáskörzetük,mint Móré.Csak ők dolgoznak is,nem csak kávéznak. Ja és a jogsiért jövő szerdán mehetek, a személyi is kb 1-2 hét míg megjön! Móron ez 1 hónap volt a páromnak!

Kép
Kép
k_inga

Növesztem rendesen.Na,megpóbáltam a fotosizer programmal,lássuk mi lett belőle. Kép 26 hetes poci
Vendég

Jó ez a program,köszi a tippet!!4:-)

Csillag:28 fokos volt a víz :shock:
Vendég

Pirinéne elég fájdalmasan bekopogott! :( :(

Új hónap új kérdés! Szerintetek az jó, ha erősen jön meg és végig erős is marad? Mert nekem régebben, mikor nem volt ilyen rendszeres akkor mindig alig volt valami. Mostmeg!

Maccs, általános teljes vérképem volt kb. 3 hete.
Teljesen tökéletes volt, hál istennek.
Csak a hormonok kellenének, hogy azok mennyit változtak.

Chris, azta micsoda nagy babalak! Hű és ez még mekkora lesz! :lol:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki, normális a sok (nekem is), bár tök egyénenként változik, hogy kinek milyen.
Örülök, hogy jó a vérkép.
Hormon szerintem szükséges, a legjobb időzítés a mesi 3. napján!

Este jövök, pussz

maccs01

A fotosizer ötlet Maresz-tól van. Nekem ő ajánlotta. Ez tényleg nagy poci. Irigy-birigy vagyok.

Niki! Látod, tényleg igaz, ha nem mutatja ki korán a Csillag teszt akkkor nincs semmi. Szorítok az új hónaphoz. Köszi a tetveket, elkaptam jó gyorsan.

Kép

Kép
anabana

itt vagyok lányok :) örülök ennek a jó időnek végre,végre van levegő :D

tegnap pihi volt,megint görcsölök pár napja és kezd elegem lenni.más is igy van,volt vele?mert már vaalhogy soknak érzem...

2.án jön ki a dokim tanácsadásra és elmegyek hozzá,nézzen meg.vagy ha nagyon nem múlik akkor még a héten elmegyek magánba.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Bocsika, de hétvégén nem igen jutottam géphez, most meg bakker a hűvös idő miatt tiszta alvós vagyok, az imént is egy órát szundítottam, vagyis csukott szemmel feküdtem, bent Gergő meg nyomba a brake-et :)

Chris: nagyon édes pocak :) jó helye van a babának!

Csillag: te csak óvatosan legyél, nem lenne jó még egy ilyen csúszás!

Leti: kis kukori :) én meg a mormota , annyit alszok... de melóhelyen te is óvatosan ám! Jutalom ide-vagy-oda a baba a fontos!

Niki: lányoknak igaza van, a mostani görbéd sokkal szebb és a következő hónap már simán hozhat eredményt!

Ana: dehogy sok az az 50 :) :) nekem pont elég lenne, vagy talán még kevés is, amilyen teszt függő vagyok-voltam... de próbálkozni, vagy egyáltalán csak a jó együttlét miatt összebújni az sosem árt!

Kinga: papírok, igen, nem semmi esküvő után.. én csak a fotnosakat cseréltem le - > személyi,lakcím, a jogsimat nem is :) bankkárty is most jár majd le majd mondom nekik hogy más lett a nevem így októberben már a rendes névvel kapom :)

lusta disznó vagyok.... na összekapom magamat, kiteregetek, be anyumhoz, haza, valami light-os kaja apinak én meg a semmit sem akarok enni de igen, a túró-kefír-tejföl az bezzeg jöhet :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

MAccsom: nem csodálom hogy legközelebb is azért aggódnál a babó miatt, én full paragép vagyok most is :) ha mozog miért mozog ha nem miért nem... gyerekek hogy viselik az időjárás változást?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ana: Neked is lesz ilyen nagyon hamar!!!!

Kinga: András lesz a neve.
Vendég

Ana, ha akarok, én is maradhatok otthon pár napot, de így jobb. Majd augusztusban megyek szabira.

Chris, gyönyörű nagy a pocid! Jó stramm kiscsávó lehet benne :) !

Mares, óvatos vagyok...konkrétan kb. kétnaponta jön a herótom...Tudom, a baba a fontos, mondom: ahogy térdre kényszerít, hallgatok rá.

Betti, nekem is itt-ott fájdogál a pocim, de nem nevezném görcsnek ezeket. Ez a görcs fogalom egy kicsit olyan tág szerintem. Van, hogy szúrkál, van hogy kis mensi-szerű fájdalom, van néha lüktetés...de hát ez remélem, belefér...elvégre nem kis dolgok történnek odabennt. De ha bizonytalan vagy, menj dokihoz, akár magánba is, ilyenkor ne számolj, csak menj!

Niki, látod, Pirinek is lehet örülni! Nekem mindig az első 2-3 nap iszonyat erős volt, csak úgy dőlt...és nekem mindig szabályos volt. Úgyhogy ez is öröm... És szerintem Csillagnak igaza lehet a fogyókúrával kapcsolatban, meg a vitaminnal.
Vendég

Mares, hogyhogy nem tudsz enni? A meleg utóhatásai, vagy amúgy sem?

Baba, hogy bírjátok a gyűrődést????
Vendég

Csajok! Olyat ebédeltem, mint egy ház.
Husileves, krumplistészta koviubival. Olyan jól esett.!!!!!

Chris! remélem, az Isten szólt belőled.

Valami ötlet kéne mit főzzek délután, holnapra kell valami a gyerkőcnek.

Kép

Kép
anabana

Leti: nem mindig vagyok éhes, de ha eszek, akkor is egy kifli-egy kis doboz kefír és majd szét durranok... talán a pocaklakó fent lehet már nagyon, nem tudom... de inkább egész nap eszek ezt-azt... korpás keksz ( jó a savamra) meg sajtika, meg barna kifli, kefír, .... 1-2 óránként vagy ahogy megéhezek... tudom ez sem jó, de ha nagyon bekajálnék, akkor meg jönnek a gázok, amik egyébként is, és akkor meg úgy feszít a pocak hogy csak na... :)

Chris: András szép név :) tökös jó pasik laknak bennünk :)

Leti, Baba: nekem dokim azt mondta hogy amíg görcsök-vérzés nincs, addig nincs gond, gondolom igazi nagy görcsökre gondolt... de azért vigyázzatok magatokra, persze a bentlakó "csinálja" magának a helyet, ami mint egy alagút fúrás nem lehet egyszerű.. :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Maresz! nekem 1 lh teszt is sok, mert már csak 4-5 hcg-t szeretnék elnyomni. Nekem már baba kell és nem teszt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
anabana

Betti! Örülök hogy megvagy! A görccsel tessék dokihoz menni. NEM JÁTÉK!!!

Kép

Kép
anabana

Mares
Jó,hogy előkerültél! Hát én egész nap bírok enni,nincs gond vele!
Épp csináltam egy kis német kaját,múlt héten csinálta a keresztapám krumplival meg cukkinivel,de mivel nincsen cukkini itthon,így helyettesítettem répával meg virslivel.

Ana Figyelj!
Fel kell karikázni a zöldséget,egymásra pakolni,mint a rakott krumplinál,közben só,bors,kakukkfű. Ha leraktad,főzz össz 2,5 dl tejszínt, ugyanannyi tejjel,amibe raksz sót,borsot és örölt szerecsendiót. Öntsd le a krumplit vele,tetejére kis kockára vágott pritaminpaprika. Süsd elő,végén szórj rá sajtot. Én trappistát tettem,de a parmezán jobb lenne. Ja és előtte olajozd ki a tepsit. És tanuljatoka hibámból,jó nagy edénybe rakjátok,mert kifut és odaég!
Cukkínivel finom,így nem tudom milyen lesz,ha nem ízlik,apukával megetetem estére! Ő mindenevő!

Kép
Kép
k_inga

letti

inkább mensiszerű görcsök szoktak lenni,de lehet igazad van,elég nagy dolgok történnek odabent.persze szokott néha derékfájás,szurkálás is lenni..de ha neked is van akkor nem aggódom miatta.pihenés után el szokott múlni.sztem a doki is ezt mondaná,pihenés :!: :!: :!:

KépKép
bettike83

Már épp kezdtem nem azzal törődni, hogy megjött, erre fel a buszon egy mosolygós tündéri kisbabát láttam. Ilyenkor úgy összeszorul a szívem! :( :( :(

Kinga ez annyira jól hangzik! Meg fogom csinálni én is csak nem kakukkfűvel,mert azt nem bírom.
Én épp azon agyalok, hogy rántott patiszont csinálok vacsira.

Bettike, azért figyelj oda!

Mares szerintem az jó, ha 1-2 óránként eszel keveset.Amúgy is jól nézel ki és nincs rajtad felesleg!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Kinga, ez jó recept! Én is kipróbálom!

Mares, lehet, nekem is követnem kell a példádat! erre most jöttem rá. Ebédeltem levest és másodikat: hát úgy felfújt, olyan lettem, mint egy lufi, simán ki lehetett volna pukkasztani a hasamat. Még jó, hogy ilyen nehéz vagyok, különben elszállok:)

Sokszor keveset - ezt persze könnyen leírom:) csak betartanom kellene...basszus ez a nehezebb.

Niki, nyugtasson a gondolat, hogy jó irányba haladsz!
Vendég

niki

probálj bizakodni,és hinni hogy neked is lesz nemsokára :)

KépKép
bettike83

Kinga: a recept nagyon testszik :) na majd kipróbálom :) (krumplit előfőzod?)

Leti: én inkább keveset, mint az a lufi érzés, persze most is itt ahogy irogatok, Gergő mint egy kis Aline bent mozog.. tekereg a lekem, hát ilyenkor végképp semmi nem megy le, mert olyan mintha szegényem ki is akarná nyomni... lehet azt akarja feküdjek le?? pedig sétálni akartam, bár api nincs itthon, gondoltam majd egyedül :) de a kis drága miket feszít belül :)

Niki: csak a praktika miatt eszek így... nem így szoktam, csokit ezerrel, meg minden jöhet.. de most nem én parancsolok :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?