Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon helyes! Úgy is lesz,ahogy szeretnéd,babók türelmesen növekszenek együtt novemberig :)

Én nem tudom,milyen ütemben tudok lefogyni,mert 50 kg-nál több még sose voltam,nekem a hízás nem megy.

Látszólag jött fel rám valamennyi,de a mérleg még azt se érzékeli :lol: :lol:

Én is az a tipus leszek,akinél hátulról nézve nem tűnik fel semmi,oldalról pedig 4x akkora leszek :lol:

Mondjuk nálunk nemigen voltak óriás bébik,én is csak 2750-el születtem.
Viszont a net szerint a blasztók már nem osztódnak 2felé,azaz egypetéjű ikrek csak a blaszto 8 sejtes koráig alakulnak ki.
Aztán persze ki tudja,hogy mi igaz a neten :shock:

Párom nagyon édes,minden reggel és este elidőzik a pocakomnál,beszél hozzá,odabújik :) Nem bízza a véletlenre :)
Ő is nagyon szeretné,hogy sikerüljön :D
Vendég

Angi: gyere erre valamikor mesélni!! :)
A csütörtöki beszámolót valószínűleg másnap fogom olvasni,túl izgatott leszek a pénteki teszt miatt :lol:
Vendég

Sziasztok!
Pause módban vagyok,olvaslak Titeket :wink:
Vörösmacs,nagyon szép a pocid,gratula a fiúkhoz,biztos sokat voltál napon,h megkukacosodtak :D :D :D :D :D

Kisbeeka!
megy a drukk! :D :D :D :D

Luca!sajnálom az eredményeket! :( ,de van tartalék az is vmi!
vikus82

Szia Vikus!

Köszi a drukkot!! :D
De miért ez a pause üzemmód? :lol:
Vendég

vorosmacs: nem fogsz elobb szulni, noveszgesd oket,annyira cukik az ikrek, es szep neveid vannak.

En nehezen fogyok, koplalas+ mozgassal tudok csak, nem eleg koplalnom,mozogni is kell hozza.65 vagyok, fenykoromban 55 voltam.
Azt mondjaknem vagyok kover, de magamnak kis husika vagyok.
Anno aclostylbegyt-tol hiztam meg.

Kisbeeka: koszi,hogy leirtad a tesztelos majdelajulos tortenetedet, teljesen aterzem, ugy izgultam legutobb,hogy azt hittem menten elajulok,kislanyomnal nem ereztem ilyet,tok nyugiba varakoztunk, neztuk a tv-t fonnt az emeleten akkor ott volt a wigandt doki.

elkezdtem fehrjere gyurni, rantott halat ettem delben, tegnap tepsibe sult husi+pari+ tejfol+sajt rasutve.nyami.
Holnap kezdem a turot tejfollel.
halistennek biromaz ilyeneket, anno meg a fulemen is turo jott ki annyit ettem.
valyoni

haho van itt valaki?
valyoni

Szia Valyoni!

Iiiigen,nagyon izgultam,hogy egyáltalán sikerült-e petesejtet leszívni,vagy azzal vége is az első "próbálkozásnak".

Most még nagyobb a tétje,és izgulok már most.
De tudom,hogy korai a teszt,de péntek hajnalban nekiesek :lol:

Talán csüt. éjjel ha nem bírok elaludni :lol:

Ma én is sült halat ettem,tegnap meg sok-sok túrót,tejterméket, nyers gombát.
Ma is túróztam,meg ettem mogyorót,tejtermékeket.

Most a folyadékkal vagyok elmaradva,de igyekszem pótolni :D
Vendég

Én igeeeeeeen!! :lol:
Vendég

most van egy kis idom, egesz delutan vasaltam, kb 3 hete gyujtogettem, szinte mar mindehonnan a vasalni valo dolt elo,most nekifogtam,haaat tobb oras melo volt,de keszen van.
Azt mondjak szerdatol megint jon a meleg,johet addigra lehulunk
valyoni

mizujs? Jol vagy?
valyoni

hat persze,hogy izgulsz, izgulj is ez a termeszetes:)
valyoni

Mi is izgulunk veled
valyoni

Én jól vagyok,köszi :)

De úgy feszít a pocim még mindig,nem tudom behúzni,és úgy nézek ki,mintha legalább 3-4 hónapos terhes lennék :lol:

Voltam ma vásárolni,de mivel a nadrágom nem jött fel (mármint a cipzárja),azt lehúztam,és egy hosszabb felsővel takartam,hogy ne lássák,hogy alig van rajtam a naci :lol:

Anyum már most kismamaként kezel,ami kissé zavaró,mert míg nem erősítik meg,nem esik jól... ezt nehéz elmagyarázni :(
Vendég

nagyon felnézek Rád,hogy vasalsz,én csak akkor,ha nagyon muszáj... :oops:
Szerencsére max ha kiöltözünk,akkor kell vasalnom,de nem a kedvenc elfoglaltságom.
Anyósom még párom alsóját is minden mosás után kivasalta,de engem nem visz rá a lélek... :shock:
Vendég

na azert alsot en sem vasalok, es en csak azota szorgoskodom igy,hogy kb 3 hetente amiota megvan a kicsi
valyoni

Kisbeeka!nem tudom mostanában kicsit depi vagyok,meg izgulok,a petevezeték átjárhatósági vizsgálattól,meg attól is félek mit mondd majd az orvos a leletekről!köszi kérdésed!
mindig nézem a Titok c. videót!

vasalás én is vele szenvedek!pfúj!
vikus82

vikus: Milyen film a Titok? Meg nem hallottam rolla

valaki irta korabban a sejtjeink-et. Nagyon jo megsirattam oket.
valyoni

Sziasztok!
Egész nap anyáméknál dekkoltam, legalább egyikünk sem volt egyedül. Igaz, apám is otthon volt, de tőle ugyanúgy egyedül van anya, mert folyton dolgozik. Na jó, 1-1 percre néha beszalad hozzá.

Megjött. Most nem tudom, örüljek-e neki, vagy sem, mert mérés alapján normál esetben 3 nap múlva kellett volna neki. És ráadásul hétfőn a legnehezebb felhívni a BMC-t. Na mindegy holnap nagyon próbálkozok.
Megint iszonyúan fájok, szédülök, megy a hasam, meg minden ami ilyenkor nálam szokás. Annyira utálom :cry: Ilyenkor mindig nagyon el vagyok keseredve, hogy nekem már sose lesz babám. Pedig tudtam, hogy ez egy esélytelen hónap, nem is voltunk jókor együtt, mégis nagyon megvisel, hogy megjött. Ez már a 19. mért ciklusom. A hülye program még ki is írja nekem.
aktucs

Békusz, mennek a babaragacsok. :) Anyud, szerintem csak igyekezne bíztatni, de tényleg zavaró lehet...

Mi lehet Ritával és Számos Pancsival?
aktucs

Bocsi lányok és tudom hogy nem piactéren vagyok, de: nem érdekel valakit egy nagyon jó állapotban lévő Samsung F480-as T-mobilos telefon? Még októberig garanciális és fóliával használtam. Ha valakit érdekel írjon privit. És még egyszer bocsi.
vicky79
Budapest III. kerület

Vikus: tudom,hogy izgulsz az átjárhatósági miatt,ezt meg is értem,hisz számodra az még ismeretlen.

Nekem az altatás után azért voltak nagyon erős fájdalmaim,mert az átjárhatósági és méhtükrüzés közben a doki úgy látta jónak,ha csinál egy méhkaparást is.
Azt mondták,hogy kb.3-4 órát alszom a műtét után.

10-kor toltak vissza a kórterembe,én 10:20-kor már hívtam telefonon a páromat,hogy végeztem :lol:

Nem lehet engem csak úgy altatgatni :lol:

De maga az átjárhatósági vizsgálat nem vészes,úgy tudom.

A Titok tényleg jó!!!
Ami még nagyon jó,a meditáció.
Én minden alkalommal alkalmaztam,mikor mentem Sz-hez,mert nekem nagyon fájdalmasak az UH-ok.
Meg előtte a "vetkőzőben",ahol rákoncentráltam,hogy minden rendben menjen utána.

Aktucs: én is utálom,amikor megjön,nagyon megszenvedem minden hónapban. Ha a Jóisten megsegít,most 9 hónapig nem fog kínozni :)
Jó kis gyogyókat szedek rá,azokkal nagyon jól elviselhető.

Program mondja,hogy mikor érdemes együtt lennetek?
Én is mindig kétségbe estem,hogy megjött-újra meg újra.
Aztán a 4,5 év alatt megszoktam,hogy mindig megjön,ha akarom,ha nem.

De a legdühítőbb,hogy BMC miatt vártam,hogy megjöjjön,hogy kezdhessük,erre nem késett vagy 4 napot??

tudtam,hogy nem baba miatt nem jön meg,ezért még jobban idegesített.
Vendég

Szia Vicky: köszi,de én most vettem új telefont kb. 1 hónapja,mert a másik használhatatlanná vált. :)
Vendég

Sziasztok!

Lányok, köszi a bíztatást. Sajnos akkor is para, ha abból a fagyasztottból kell dolgozniuk, mert szövet van lefagyasztva, igaz a szövettan azt igazolja, hogy van benne, de ez akkor is egy izgulás, hogy van e abban vagy nincs. Erre nálunk nincs garancia, de bizakodunk, mert eddig is működött friss mintából és ezért is örültünk eddig, hogy találtak mindig párat, amik jók voltak. Szedi az előírt vitaminokat és amúgy is az egészséges életmód hívei vagyunk, tehát a táplálkozásra is eléggé odafigyelünk.

Breki: Neked miért kellett 6 hetet feküdnöd? Ezek szerint én már a felszedett kilóid után láttalak a bmc-ben. Hú hát akkor tényleg nagyon vékony voltál, mert én most is annak láttalak :-)

Angyal: Hétfőn gyere, hogy mit mondott Lintner.

Vasalás: Úgy látszik ezzel mindenki le van maradva. Én is már három hete tologatom a dolgot, de lassan neki kell állnom, mert már nem nagyon van mit felvennünk.

Ma sütöttem egy vatikáni kenyeret, lehet már hallottatok róla. Múlt héten kaptam a m.társamtól a receptet és mondhatni alapot. Egész héten foglalkoznom kellett vele, minden nap valamit hozzáadni és még sütés előtt 3 részt tovább ajándékozni és most a hétvégén kellett kisütnöm. Nem nézett valami jól ki nyersen, nem fűztem túl sok jót hozzá, de kész lett és szerintem nem is olyan rossz. Kellett bele tenni étcsokit is, na az nagyon ízlik benne. Állítólag szerencsét hoz, úgyhogy nagyon ügyeltem a kenyérkére.

Luca
luca4

[quote="valyoni"]v írta:valyoniikus: Milyen film a Titok? Meg nem hallottam rolla

valaki irta korabban a sejtjeink-et. Nagyon jo megsirattam oket.

Valyoni: http://www.titokfilm.hu/thesecret/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.25 18:36-kor.
Vendég

Sziasztok!

Anyunál vagyunk, itt nem kell le-fel mászkálnom, ezért írok. :)

Most megint csak magamról, mert nem nagyon olvastam vissza :oops:

Jól vagyok, megvagyok...
Néha leeresztek, picit alábbhagy a pozitív gondolkodásom. :cry: :?
A hasamat olyan elnehezedettnek érzem, főleg pisilés után. Még mindig szúrkál néha a jobb oldalon. :? Na ez az, aminek nem örülök :?
Amúgy vannak "jó jelek" is, úgyhogy asszem kicsit össze vagyok zavarodva. Tudom, hogy nem szabad figyelni a jeleket, de mivel nekem ez a harmadik beültim, már van "összehasonlítási alapom" és sajna nem nagyon tudom elkerülni a "figyelést".
Szóval nagyjából ez van.
De persze nem adtam fel :D
Ja és az a tervem, hogy nem fogok tesztelni.

Béka

Mennek a drukkok neked is :D
A babácskáid szépségesek!

Most megyek, aztán majd vmikor visszaolvasok :oops:
Kérlek, ne haragudjatok, hogy csak magamról írtam.
angi81

kisbeeka: Akkor rólad lemaradtam :D
vicky79
Budapest III. kerület

Angi: de örülök,hogy jössz!!! :)
Örülök,hogy jól vagy! Kíváncsi vagyok,mit tapasztaltál eddig,és mi az,ami most más az eddigihez képest.

Nem lehet,hogy az épp jó jel,mert most sikerül is? :D

Szúrkálódást én ma már nem éreztem,csak az előző napokban.

A cicim ismét fáj,de már egész másképp.

Néha inkább görcs-szerű dolgokat érzek a hasamban,a legkülönbözőbb helyeken. :lol:

Akkor pénteken olvasom a híreidet. :)
Vendég

Én is jól eltúntem a hétvégére, de van mentségem :D Rámtört a kereatív "félóra". Most meg jöttem dicsekedni :oops: :P Nem sikerült minden tökéletesen, de azért elmegy. Először is péntek este kifestettem a lépcsőházat. Utána meg nekiláttam varrni. Fel kellett hajtani néhány nadrágot, aztán ezek lettek az eredmények, annyira belelendültem. :) Néhány levendulás zacsi, egy falvédő és egy vendégpapucstartó. Az utóbbiakra külön büszke vagyok, mert dédnagymamám szőtteséből készületk :P

Kép Kép
Kép Kép

hofeherke

Kisbeeka, azért annyira nem vagyok elvetemült, hogy program mondja meg, hogy mikor :D Csak a reggeli hőmet írom be, mert cetlin elhagynám. A hőgörbéről meg utólag lehet megmondani, hogy jókor volt, vagy nem. Mivel nem egyforma hosszúak a ciklusaim (volt 16 napos is, meg 42 napos is) azért is jó, mert így szoktam tudni, hogy mikorra (ne) várjam. Még akkor kezdtem vezetni, amikor bíztam abban, hogy spontán összejön, ha egy kicsit időzítünk, és úgy megszoktam, hogy most már marad.
aktucs

Luca: külsőre nemigen látni azokat a kilókat,azok inkább csak a combomra és a hasamra (no meg a fenekemre) jöttek fel.
Talán csak plusz dekák.
De mivel kg-ban nem hiszem,hogy van változás,inkább csak "átrendeződtek" rajtam a dolgok :lol:

Legközelebb tessen szólni,ha meglátja Kisbékát!! :lol:

Én még nemigen ismerlek Titeket személyesen,és iwiw-en is csak kevés emberke van közületek bejelölve,így nem ismernélek fel :(
Vendég

Sziasztok Lányok!

Elég rég jártam már erre, asszem úgy 2 hete, amikor is negativ hireket kaptam, mert nem sikerült az inszem. A következő körben ragaszkodom S-hez az tuti :D
Mindenkinek köszönöm a biztató szavakat, mert mindig erőt és kitartást adnak nekem :)

Sikerült az utolsó 2 hét termését végigolvasni, előre is bocsi, ha sokat irok.

Csucsu,
Fogadd őszinte részvétem :cry: . Nagy ölelést küldök és kitartást a jövőben.

Kubu,
Nagyon aranyos Marci fiad. Férjednek sikerült új melóhelyet találnia?

Wikka,
Most már nem kell sokat várni a kezdéshez :D

Kahlan,
Ismerős az érzés amiről írtál, hogy mindenki körülötted babát vár vagy terhes. Nem tudom, hogy mennyit kell még várni azért, hogy egy kisbabó beköltözzön a pocakba. A legrosszabb az amikor a páromat látom szenvedni, meg látom anyumon is hogy mennyire szeretne unokát. A múltkor is mesélte a telefonba, hogy az unokájával álmodott és a gyerkőc mondta neki, hogy mama. Itt bőgtem el magam a telefonba....

Mieza,
Kérdezted több mint egy hete, hogy hogyan is tovább. Ebben a hónapban spontánkodás, aztán augusztusban jön a 2. inszem. Átirod majd a táblát? Most értem csak meg, miért is kell az egy hónap szünet. Engem lelkileg eléggé megterheltek a dolgok. És még nem látom az alagút végét. Próbálok valahogy máshogy gondolkozni, de már most félek mi lesz augusztusban. :? Lehet nekem is el kellene mennem lélekgyógyászhoz?

Ritabmc, Számos Pancsi, MissMoniq
Sajnálom, hogy nem sikerült Nektek. Kitartást kivánok és vigaszöleléseket küldök ((((((((((O))))))))))

Rodina,
Még jó, hogy elmentél dokihoz. Kitartást kivánok a köv. hónapokhoz.Csak pozitivan minden rendben lesz Kittikével Vigyázzatok magatokra.
Utólag is boldog szülinapot kivánok Neked :D . Álmaid teljesüljenek

szdrita, Aktucs, velociraptor
Üdv itt. Mielőbbi pocakosodást kivánok :D

Vörösmacs,
Csini a pocak :D

Luca,
Sajnálom az eredményeket. Csak pozitivan, hajrá fagyis tartalékok.

kisbeeka, Angi81
Babaragacsokat küldök :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
brumi24

Mara: nagyon szép lett minden,gratulálok!! :)
Az utsón a festésed látszik?? Nagyon szép! Azt hittem csak fel-le kented vmi színnel,nem gondoltam,hogy mintás :)
Hogy csináltad?

Irigylem a többi dolgot is,amit varrtál! Én 4 éve kaptam anyósomtól egy varrógépet,nem is értek hozzá,de nincs jól beállítva,így csak elszakítja a cérnát,vagy a fonákján össze-vissza van kuszálva...

Szóval egyelőre még mindig használhatatlan,pedig állítólag már beállította :(
Vendég

Szia Brumi!

Mivel elkezdődött a nyerő széria,az augusztusi kezdésed meghozza a várva várt eredményt!! :)

Köszönöm a ragacsokat! :) Remélem péntekig már lesz annyi ragacs,ami elegendő lesz a 9 hónapra :)
Vendég

Breki: Oké, majd szólok. Most én is csak utólag raktam össze a képet, hogy kiderült pont egy napon voltunk és a kezedben volt az ismertetőd a "Titok". :-) Innen merészkedtem rákérdezni, hogy Te vagy-é. Én már megismernélek :D
Luca
luca4

Luca: az a baj,hogy én meg nem figyeltem eléggé. :(
De majd ha egy időben leszünk ott,akkor megismerlek :)

Még csak Wikkát és Sajtit ismerem személyesen.
Na jó,Zsuzsót is láttam már :)
Vendég

Mara: Nagyon-nagyon tetszenek, amiket készítettél. A festés különösen. Engem is érdekelne, hogy hogyan készítetted? Én is annyira szívesen készítenék ilyesmiket, de nekem még a tű is annyira bénán mutat a kezemben, nemhogy még használjam is. A falat mondjuk még megtudnám oldani valami sablonos mutatvánnyal, gondolom Te nem azzal csináltad. Le a kalappal!
luca4

Brumi: Drukk az augusztusi kezdéshez !!!!!

Luca
luca4

Most már tényleg olyan,mintha megjönne...
Tudom,az utrótól nem fog megjönni,de azért hanyagolnám ezt az érzést :lol:
Vendég

Szép reggelt mindenkinek!

Mara,
nagyon ügyes vagy, irigyellek!
A festés különösen szép, én is örülnék ilyen egyedi mintának a falamon...hogy csináltad? Előbb megrajzolod a kontúrját? Vagy sablon?

Breki, Angi,
NEM CSÜGGEDNI!!!
A hét végére lesznek szép hcg-k!

Brumi,
jó hogy újra jöttél!
Ismerős az érzés, mindenki maga alá zuhan egy kicsit a nega teszt után :(
Aztán meg azért búsultam egy darabig, hogy most nincs mit tenni, csak várni, várni a következőig...nekem ez a halálom, amikor azt érzem, nem tudok aktívan közreműködni hogy sikerüljön végre!
De most új értend, sőt, tornázni is fogok, hogy szeptemberben fagyibabáim csinos, elégedett, egéstséges amihoz érkezzenek.

Aktucs,
drukk hogy sikerüljön me időpontot egyeztetni!
Hsg-től ne félj, egy erősebb fájdalomcsillapítóval simán túlélhető! Csak az a béna póz ne lenne közben :?

Valyoni,
lehet hogy kicsit kegyetlenül hangzik, de én bizony megpróbálnám valahova lepasszolni a kicsit! Ha nem is 3-4 napra, de legalább a beágyazódás napjaira (mert ugye nem rögtön a beülti napján kezd ágyazódni).

Luca,
pozitív energiák mennek mindkettőtöknek a katonaállomány növekedéséhez :arrow: :arrow: :arrow:
Miket szed a párod?

Kép
judit0713

Mieza,
pityeregtem ám a telefonos történeteden!
Mi is voltunk hétvégén a nagyikáimnál, megmutattuk nekik Simon érettségi bizijét, meg elújságoltuk hogy egyetemista dédunokájuk van :) (nekem még mindkét nagymamám él szerencsémre!)
Az egyikük olyen édes volt, mesélte, hogy a múltkor álmában, vagy talán már félálomban gondolt rám, hogy ikreim lesznek, vegyespáros :) Mondta is, hogy azt még nagyon szeretné megvárni! Én is szeretném, és úgy látom, van is esélye, mert bár már 83 éves, de még egészséges, szerencsére!

Kép
judit0713

Jó reggelt Mindenkinek!

Valyoni!ez a video is nagyon jó nem olyan hosszú és a lényeg benne van érdemes megnézni!

http://www.youtube.com/watch?v=qojU-s6AXHs
vikus82

Kisbeeka!

vegyek be a átjárhatósági vizsgálat elött fájdalom csillapitót?
altatnak?azt mondták pár perc az egész,és még nincs orvosom ezért Ú ügynök csinálja?? :shock:
vikus82

Sziasztok!
8 óta hívogatom a BMC-t és nem sikerül :cry: :cry: :cry: :cry:
Az már nagy kicseszés lenne, ha most sem kapnék időpontot. :(

Breki, Angi, kitartás!!! Már csak egy kicsi türelem. Blasztobabák kapaszkodnak!
aktucs

Aktucs,
általában érdemes őket 11-13 óra között hívni, akkor már nincsenek annyian a recin, és fel is veszik a telefont!
Igen, vegyél be előtte fájdalomcsillapítót (ott adnak is előtte, és hatásos!).
Nem altatnak, kb. 10 perc az egész, és altalában az Újvári csinálja. nagyon rendes, végig mondja mit fog csinálni, mit érzel majd, és mi az amit lát.
Aztán még vissza a BMC-ba (a hsg-t a központi röntgenben csinálják) ott várni kell kb. egy fél órát - órát a zárójelentésre, és már mehetsz is.
Aznap azért vegyél ki szabit, mert elég gyenge leszel, és ha kimegy a fájdalomcsillapító, akkor mensiszerű alhasi fájdalom, esetleg pici vérzés is lehet.
Mindenképpen tegyél be betétet, mert a kontrasztanyag egy része a bugyidban landol utána!

Kép
judit0713

Békát csak azért altatták, mert nála mást is csináltak.
A szimpla bmc-s beutalónál csak ennyi van, amit írtam.
A legrosszabb része amíg "felszerenek" a cuccal, aztán már csak várni kell pár percet amíg röntgeneznek.
No para, mindannyian túléltük :)
Vannak, akiknek hsg után spontán is sikerült, mert ilyenkor kissé kipucolódnak a petevezetők :wink:

Kép
judit0713

Szerintem házidokival megbeszélek aznapra 1 nap táppénzt :wink: Nincs a földön annyi szabi, ami ehhez elég lenne.

Remélem 11-ig nem fogy el az összes időpont.
aktucs

Na, ez jó ötlet, az egy napos táppénz!
Nyugi, mivel most mások sem érik el őket, lesz még időpont :wink:
Nem úszod meg :roll:

Csajok,
akinek volt már fagyis beültije, attól jól jönne egy kis tanácsadás!
A ciklus hányadik napján kapjuk vissza a babákat?
Fontos az, hogy ők 3 naposak? Vagy csak az adott ciklus napjai számítanak?

Kép
judit0713

Luca, a párodnak a szokásos katonanövelő sem segít? (fürjtojás-megváltozott életmód-Macavibe-Fer14…stb) Többünknél abszolút bevált, mi is a párommal közéjük tartozunk.
De bízz a fagyikban, ők is ugyanolyan jók lehetnek! :D

Valyoni, nekem sem a 22. napon, hanem valahol a 27. körül lett a beülti… (nem fagyisoknál, hanem stimuval, de akkor is és lám ). Én ma fogok vasalni, már nincs olyan szekrény, aminek az aljába ne lenne felhalmozva :D Sajnos azt is ki kell vasalni, ami már nem jön rám és nem is fog még egy ideig.

KissAngyal, gyere majd írd le, hogy mit konzultáltatok. Lehet, hogy nem is olyan rossz hírek, csak nem értetted még.

Aktucs, ez szuper ötlet, be is szerzem ma! Figyi, a bmc 12 előtt nem fogja felvenni a telefont. Olyan f11-12-13 között próbáld, akkor mindig felveszik. Ezzel ha most hívogatod csak magadat fogok felhúzni- ne tedd!

Hajrá Angi!!! Csak jó jeleket kívánok!!!

Mara, szuperkreatív vagy! Nagyon jók lettek!

Brumi, nagy-nagy kitartást, mert hinni kell az augusztusiban. A mostani is valamit akart mondani, talán változtatni kell egy-két gondolaton, vagy el kell rendezned magad körül ezt-azt. De az augusztusi már tutis lesz!

Macsi, a képen nem úgy néz ki, hogy hattalmas sonkák lennének hozzá, meg koffer :D Ezt csak te érzed úgy esetleg, de nincs.

Judit, az intimtornát nagyon sokan javasolják, rendberakni a belső és a lelki dolgokat is … lehet, hogy el kéne menned egyszer :D
mieza

Rólunk:
Én hidegfront érzékeny vagyok és szombatra vártam a kakiközérzetet, de nem volt semmi, szuper egésznapos programunk volt megállás-leülés nélkül, állatkerttel-rokongyerekekkel-fogorvossal. Csodálkoztam is.
Na, de tegnap 10 órától… délután 3-ig a wcbe kiabáltam :D )) még a víz sem maradt meg bennem. De nem panaszkodom, mert a 11 hét alatt 4szer találkotam vukkal, szóval, általában szuperül vagyok, egy energiabomba.
Aztán bementünk az Árkádba és a Minimanóba szoptatós párnát venni. Jaj, annyira jó, most már tudok éjszaka aludni, van hová támasztani a pocakomat. Most először mertünk babadolgokat nézegetni… Tegnap először egész hétvégén a baba volt a téma, utána olvastunk dolgoknak (babakelengyének is). Venni majd később, mert még mindig bennünk a félsz.
A rokoncsalád elől még dugdostam a pocim, mert nem akartam nekik elmondani, vannak közelebbi emberek is, akik még nem tudják. Viszont tegnap már hidegebb volt, hosszú cuccokat kellett felvenni, azokból meg csak passzosabb van, szóval egyértelműen látszott és olyan jó volt, hogy látszott rajtunk a bababoltokban, büszkén cipelgettem :D
Ja, a Brandon szerint kismama méretben még 36/38-asnak számítok, aminek nagyon örültem, mert normál boltban már örülök ha a 40-es még rámjön…
Kutyus sebe nem igazán gyógyul, de őt kicsit sem zavarja. Azon kívül, hogy elég horror ahogy kinéz, nincs más baja, akkor meg nem pánikolok.

Fogdokihoz végül (sok tippet kaptam :D ), lustaságból, és mert a párom olyannagyonelfoglalt mostanában, az Örsre mentünk, a zugloifogaszat.hu-ba. Elég drága, de az egészségbiztosítás fedezi. A páromnak még életében nem volt lukas foga, tökéletes, most is. Fogkőleszedés volt neki és nekem is. Nekem elég durva aftáim voltak régen, amikkel hónapokig küszködtem és bármit írtak fel rá, teljesen hatástalan volt. Volt, hogy 1 Ft nagyságú lett és se enni, se beszélni nem tudtam. Aztán volt, hogy átlukadt a szám… Egyedül a szájsebészeti lézer volt, ami 3 nap alatt eltüntette!
Most is kezdődött egy afta, pedig több éve nem volt. Szerintem a babó vonhatja el a nyomelemeket, amiatt talán. Szóval, most sem segít semmi. A fogdokit rábeszéltem és kaptam lézert (lehet babával) és mára már fele akkora! Szerdán megyek vissza. Nekem még egy fogamat kéne tömni, de most nem visz rá a lélek, majd legközelebb…
mieza

Laptető átadva a jóhírekre várókank!!! És a spontánosainknak!!!
mieza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?