Rólunk:
Én hidegfront érzékeny vagyok és szombatra vártam a kakiközérzetet, de nem volt semmi, szuper egésznapos programunk volt megállás-leülés nélkül, állatkerttel-rokongyerekekkel-fogorvossal. Csodálkoztam is.
Na, de tegnap 10 órától… délután 3-ig a wcbe kiabáltam
)) még a víz sem maradt meg bennem. De nem panaszkodom, mert a 11 hét alatt 4szer találkotam vukkal, szóval, általában szuperül vagyok, egy energiabomba.
Aztán bementünk az Árkádba és a Minimanóba szoptatós párnát venni. Jaj, annyira jó, most már tudok éjszaka aludni, van hová támasztani a pocakomat. Most először mertünk babadolgokat nézegetni… Tegnap először egész hétvégén a baba volt a téma, utána olvastunk dolgoknak (babakelengyének is). Venni majd később, mert még mindig bennünk a félsz.
A rokoncsalád elől még dugdostam a pocim, mert nem akartam nekik elmondani, vannak közelebbi emberek is, akik még nem tudják. Viszont tegnap már hidegebb volt, hosszú cuccokat kellett felvenni, azokból meg csak passzosabb van, szóval egyértelműen látszott és olyan jó volt, hogy látszott rajtunk a bababoltokban, büszkén cipelgettem
Ja, a Brandon szerint kismama méretben még 36/38-asnak számítok, aminek nagyon örültem, mert normál boltban már örülök ha a 40-es még rámjön…
Kutyus sebe nem igazán gyógyul, de őt kicsit sem zavarja. Azon kívül, hogy elég horror ahogy kinéz, nincs más baja, akkor meg nem pánikolok.
Fogdokihoz végül (sok tippet kaptam
), lustaságból, és mert a párom olyannagyonelfoglalt mostanában, az Örsre mentünk, a zugloifogaszat.hu-ba. Elég drága, de az egészségbiztosítás fedezi. A páromnak még életében nem volt lukas foga, tökéletes, most is. Fogkőleszedés volt neki és nekem is. Nekem elég durva aftáim voltak régen, amikkel hónapokig küszködtem és bármit írtak fel rá, teljesen hatástalan volt. Volt, hogy 1 Ft nagyságú lett és se enni, se beszélni nem tudtam. Aztán volt, hogy átlukadt a szám… Egyedül a szájsebészeti lézer volt, ami 3 nap alatt eltüntette!
Most is kezdődött egy afta, pedig több éve nem volt. Szerintem a babó vonhatja el a nyomelemeket, amiatt talán. Szóval, most sem segít semmi. A fogdokit rábeszéltem és kaptam lézert (lehet babával) és mára már fele akkora! Szerdán megyek vissza. Nekem még egy fogamat kéne tömni, de most nem visz rá a lélek, majd legközelebb…