Niki, szerdán minden kiderül!
Nálad volt hormonkép?
Felina fürdőruci – imádom a Felina melltartóit, nem lehet rossz a fürdőrucijuk sem. Remek márka.
Akárcsak Kinga, én is szoktam magam kényeztetni ezzel-azzal, ha megtetszik valami, mert tényleg másnapra hült helye és akkor megüt a guta.
Csillag, jövőhéten el is hozom a bicót.
Szegény barátnőd!
Én is úgy voltam vele, hogy a 28. hétig kibírni, aztán a 35-ig, utána nem is érdekelt, hogy mikor indul be a szülés. Remélem, hogy sikerül még egy-két hetet ráhúznia!
Kinga, én még nem is láttam olyan elliptikus trénert. Tök jó levezetése akkor a gyakorlataidnak. Szerintem nem is szabad túlzásba esni terhesen, én lehet, hogy semmit sem fogok csinálni, ha baba lesz, mert nagyon beszarós vagyok.
Nagyon csini a 20 hetes babalak.
Olvasom, hogy névnapod volt,
Nagyon Boldog Névnapot Kívánok Én is!
Unokahugi, szegénykém. Egyelőre csak sokat elmondjátok neki, hogy nem lesz semmi változás, úgyanúgy szeretitek, aztán majd ha meglesz a baba, akkor fog megnyugodni, hogy tényleg őfeléje semmi változás.
Müzli tejjel, legalább nem egy hízlaló kívánósság.
Letike, most még nem kéne vizesedned.
Annyira sajnálom anyukádat! Borzalmas! Kívánom, hogy meggyógyuljon!
Bettike, a Linea Negra van, hogy csak a végefelé kezd el láthatóvá válni, ritkán, már az elején.
Baba, milyen kedves a férjed! Hát, már nem kell sokat aludnia a babáig.
Ana, Hatalmas DRUKKOK BABÁHOZ!
Itthon nagyon jól érezzük magunkat, hogy kicsit még fázunk is. Végre, ideje volt!