Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Teszt: totálisan negatív! Még egy reményt keltő vékony csíkocska sincs!
Így már nem is bíztatom magam tovább. Semmi esélyem!
Na megyek dolgozni! :( :( :( :(

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Hali!

Niki, hát a 8. DPO-n csak úgy feladni?! Szerintem azért még nem kéne. Nekem (ha minden igaz) a 13. DPO-n volt veszett halovány zebrám a tesztcsíkon, és inkább csak a száradás után lehetett látni. Lehet, hogy még nálad csak most van a beágyazódás, tegnap és ma, akkor meg naná, hogy nem jelez még a teszt! Fel ne add nekem csáje! Mai hődet meg nem is látom. :shock:

Maccs, nem semmi csodajárgány :o

Van egy barátnőm, most 33 hetes várandós szintén a 3. babájával, és szegény ma fekszik be a kórházba, mert lehet, hogy szivárog a magzatvize. Ha így van, akkor beindítják nála a szülést. :roll: Szegény, elég problémás egy terhessége van, cukros, meg nyitva a méhszája, és még ez most. Nem irigylem!

Na szép napot!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Nem feladom, de így már nem élem bele magam annyira. Persze bennem van, hátha mégis napok múlva ott lesz.
Mindenesetre, ha a hő is marad és piri sem érkezik meg keddig, akkor szerda reggel megnézem újból!

Ana, a nekem a bimbóim fájtak pár napig, de már azok sem. Tegnap óta viszont picit szurkálódik jobb oldalon a pf. körül.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki
el ne kenődj,még korai a teszt, majd vasárnap körül nézz egyet megint. Ha szúrkálsz,az lehet a beágyazódás jele is!

Maccs

Nekem elliptikus trénerem van,amin van ülés is,így tudok vele bringázni is. Azzal szoktam befejezni az edzést,mert lemozgatja az izmokat,nem hirtelen állok meg. Az első 20 perc cefet nehéz,alig kapok levegőt,de utána átesem a holtponton és jó. Ez megdolgoztatja a comb- és farizmokat is, jobban mint a bringa. Csak a térdem nincs vele kibékülve. Mondjuk 1 éve rá sem ültem,mert elkezdtem aerobikozni heti 2x,aztán utána 3 napig gondolkodtam a kézen járáson,mert lábon nem nagyon működött. Aztán belejöttem és közben jött a babó. Most épp punnyadós korszakomat élem...

Kép
Kép
k_inga

Niki! A görbe nagyon szép! Még ne add fel kedves zebratársam! Magaddal vitted? Nézd meg később is! Tudod szerintem is elég halvány volt a 13 dpo n a Csillagé is.

Apropó Csillag! örülök hogy jobb hangulatban talált a reggel.

Kép

Kép
anabana

Jó reggelt...tegnap eltűntem, mint szürke szamár a ködben.
Ölég szarul voltam és ma sincs ez másképp. Reggel visszaaludtam, 6-8-ig, úgy keltem, hogy az ujjaim duplájukra dagadtak...már most eléggé vizesedek.

Na, mind1, hétvégén pihikézek.

Niki, ha szúrkál, akkor nagyon valószínű, hogy még helyezkedik. Tényleg ne add fel! Lehet, ez nem is a 9. DPO, a Ferty is tévedhet! Ne hagyd egyedül Anát! És vica-verza, ANA!
Bíztató a görbétek, zebritók!
Vendég

Csajok, bárcsak úgy lenne, ahogy mondjátok!

Ana,eszem ágában sincs egyedül hagyni zebrásként! :)
Nálatok meg aztán ezerrel sex, sex, sex!

Megszoktam mérni a hőmet nappal is kiváncsiságból. Volt olyan, hogy 37,5 volt, de tegnap este lefekvéskor is 37,2 volt.

Most lehet írtó hülyeséget mondok, de nem lehet, hogy a melegtől magasabb a hőm! :oops: :oops: :oops:

Ja ANA a mai teszt induláskor landol a kukába!Mert ha csak a semmit nézem csak elszomorít!

Borzasztó ez a meleg, megy a hátam mögött a ventillátor és mindjárt megfulladok úgy érzem! Kismamik nem irigyellek titeket!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

HÁt remélem reggelre már túl leszek a pe-n!!! Niki már lassan kitikkadunk. :lol:

Kép

Kép
anabana

Ma kapta meg Anyukám a tuti eredményt: áttét hegyek: nyirok, máj, csont - a tüdő mellett... na most tényleg kész vagyok.
Vendég

Niki, a 9. DPO-s tesztemet én is 2 óra múlva néztem meg. És akkor még nem voltam biztos benne, hogy a szemem káprázik, vagy mi van.
Vendég

Leti, annyira,de annyira sajnálom! Úgy mondanék valami bíztatót!
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked!

Na akkor ha hazamegyek kukázok azért egyet! :lol: :lol:

Egyre jobban szúrkálódok és görcsizek illyen hullámokban!
Ez vagy a mensi vagy a babókám befészkeli magát!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki, mensi ilyenkor még korai lenne, nem???
A szúrkálódás a 8-9. napon tök jó hír!

Anyukám közben beszélt az orvosával, ő mondta neki, hogy azért még ne szervezze a temetést, mert van megoldás: jövő héten lehet, hogy már hétfőn, kemoterápia.

Ana, még a hétvégét jó lenne "ágyban" tölteni! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ja és Niki köszi a szép szavakat, sokszor ez is tök jólesik, az ember nem tud mindig mindenre mondani valamit, de az együttérzés nekem legalábbis sokat segít. Köszi
Vendég

niki

ne keseredj el csajszi :!: :!: :!: marha nehéz ez az állapot,de akkor is jönnie kell a picinek.

mikor letti terhes lett és megéreztem nála is pl,meg most a másik fórumon miánál is.
nálad még korainak érzem a tesztet de ne kenődj el...van remény,kell lenni reménynek :) ha nem most akkor legközelebb.

KépKép
bettike83

Letti! Azért ez nem semmi hetekkel, hónapokkal később kapni biztos eredményt! A MAGYAR EGÉSZSÉGÜGYI RENDSZER megérdemelne egy fejbelövést. Azért kitartás!

Hát kismamák, rohadt meleg van, pedig én még eddig nem panaszkodtam, de most már tényleg kibírhatatlan. Minden elismerésem a tiétek!

Kép

Kép
anabana

Letti
Nagy adag kitartást kívánok most nektek,főleg anyukádnak! De talán majd az unoka gondolata átsegíti őt és téged is a nehéz pillanatokon! És szerintem csodák igenis vannak,ezt a rohadt kórt meg lehet fékezni,csak hinni kell,de nagyon!

Ana

Elhiheted,hogy majd megdöglök! Én sosem voltam az a rosszul vagyok típus,de most! Elmentem Mórra, majd felfordultzam,pedig minden üzlet klímás,de a kocsi 1millió fok volt! A klímától beteg vagyok,azt nem tudom használni 5 percnél tovább,már azon gondolkodtam kidugom a fejem az ablakon! Pedig tesóm kocsija le is van sötétítve,nem enged be annyi hőt a fólia,mint az én autóm ablakai, azért is mentem azzal,de nem segített. Szegények ma fejezik be az aratást,én ki se bírnám! Anyu segített zsákolni tesómnak a búzát,azt mondja majd meggyulladta talpa alatt a gabona,de estére esőt mond,muszáj lemerni,vagy megázik és meg lehet ......

Kép
Kép
k_inga

letti

amúgy néztem a csikomat de nem nincs,csak a poci van :)

maccs

én sem láttam túl sok emberen eddig.

KépKép
bettike83

Hazaértem és kikukáztam a tesztem!De továbbra sincs rajta csík!

Ma elvoltam fürdőrucit nézni magamnak! Mert ezek a jobb minőségek le vannak árazva. 5 helyen voltam és üres kézzel jöttem haza.
Ami tetszett az vagy drága vagy nem volt jó rám!
Pedig volt egy gyönyörű Felina de 15000Ft volt. :?

Aztán megvolt a mai edzésem is! Mert futnom kellett a buszra vagy 200métert, de úgy hogy a papucs meg feltörte a lábam már előtte.
Most eszméletlenül fáj!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki

Ez nem a te napod! Ha én is határozott szándékkal megyek venni valamit,akkor tuti,hogy nincsen vagy kicsi! Ez velem is így van! De minden alkalommal,nem csak néha! Ezért veszek magamnak spontán dolgokat,sőt ha spontán megtetszik és nem veszem meg rögtön,hanem visszamegyek érte,akkor már elvitte más! Ebben egyformák vagyunk!

Kép
Kép
k_inga

20 hetes babalak
Kép

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok CSajszik!

Pécset illetve Kozármislenyt kedden délután magunk mögött hagytuk és azóta Magyarhertelenden vagyunk... itt legalább ESTE lehet pihenni, sőt néha fázoik :) De ma a kis házban bent 4kor 33 fok volt és kint még melegebb.....!!! Nincs ember , aki ezt jól bírja!

Kinga: babalak nagyon tete :)

Leti: ha van még remény, és megoldás, akkor igenis abba kell kapaszkodni !!! Addig sok sok ölelés neked!

Niki: én is korán teszteltem, de el is tettem őket, és csak később rá mondjuk egy - két hétre láttam hogy jé, már annó ott is volt csík de a 10-11. nap volt sztem a normálisabban látható! MÁsrészt a hőd csodás, főleg a múlt havihoz képest! Futásért le a kalappal, én ülve is szuszogok :)

Ana: cép lehülés lesz talán ti meg apival csak melegítsétek , izzzzzzon az az ágy!!!

CSillag: jaj, szegény ismerősöd, de igen, vannak könnyű és vannak nehezebb terhességek..... ez sem egyforma!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Köszi Lányok a bíztatást!

Niki, ez a görbe akkor is szép. Várj még 2-3 napot!

Ana, az időjárás a kezetekre játszik, "gyerekcsináló" idő lesz a hétvégén!

MAres, én is voltam Hertelenden szerdán, pedig Anyukám háza jó kis vályog, na ott is meg lehetett dögleni.

De holnap megyünk Balatonra, ha minden jól megy, csak 1 napra.

Kinga, csak azt nem értem, hol volt ez a babalak az esküvőn??? Nagyon jól elrejtetted!! Már egész szép nagy!

Úgy várom már a vihart!
Vendég

Kinga akkor mi már csak ilyen pechesek vagyunk.Én is ált. így járok!
Sokat nőtt a pocid az utolsó kép óta! És tényleg a menyasszonyi ruhádban nem is látni!

Mares köszi! Nem volt azért olyan egyszerű futni de a kövi buszom csak 30perc múlva jött volna!De gondolhatod milyen paprikavörös fejem lett tőle! :D

Leti amíg le nem esik a hő nem temetem még a ciklust!

Én holnap nem nagyon leszek, megyünk Mórra nagynénémhez.
Úgyhogy KÍVÁNOK MINDENKINEK JÓ HÉTVÉGÉT!!!

És kitartás jön a hűvösebb idő!!!!!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Egy jól kiválasztott ruha csodákra képes! Egybeszabott, a derekánál csavart volt és fűzős,amit úgy húztak,ahogy akartak! És nem mellesleg sehol sem szorított,csak rohadt melegem volt benne.
Köszi a pocakdícséreteket!
Ja és amit legutóbb raktatok,azt lehetne ám frissíteni! 1-2 hét is sokat számít! Igaz Betti?

Kép
Kép
k_inga

csajok! Még mindig előtte vagyunk. Már nagyon nem bírom! Letti mondom hogy olyan görbém lesz mint neked.

Kép

Kép
anabana

Hello Lányok!

Hová tűntetek? Tegnap reggel óta sehol senki???

Niki, Ana, hőértékek? Nagyon kivi vagyok ám! Niki, teszteltél?

Ana, hogy bírod a lepedőakrobatikát? :wink: :oops: :lol:

AZ idő tényleg jól lehűlt. Tegnap lementünk B.lellére, na azt a szelet, ami ott volt, nem lehetett elviselni. A párocskám elindult, hogy bemegy egyet úszni (én lemondtam róla) de aztán még a lába se ért bele, inkább visszajött. De mindegy, kicsit kimozdultunk, meg Anyukámat is kimozdítottuk.

Most élvezem a hűs "szellőt"(=orkán), olyan jó volt, hogy betakaróztunk éjjel és nem folyt rólunk a víz...

Éppen ezért ma takarítás lesz műsoron...

JA! KINGA? BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!! Puszi

És mindekonek puszcsika
Vendég

Sziasztok!

Én most ébredtem nemrég másodszor. Fent voltam egyszer reggel 6-kor is hőt mérni!
Nem teszteltem, még nem akarok. Bár megint azt álmodtam, hogy pozi lett a tesztem. Látszik, hogy állandóan ezen agyalok, mert már álmomban is ez van.

Ana, kitartás csak megvolt már pé! Mi a pé miatt annyit voltunk együtt, hogy most megmár egy hete semmi!Szinte belefárad az ember.

Leti valószínűleg ma én is takarítok! Utálom ezt az időt, de most jó, hogy egy kicsit lehűl és beázik a a kert. Épp néztem a kinti hőmérőt 15fokot mutat.

KINGA SOK BODOG NÉVNAPOT NEKED!!!! egy napot megcsúszva

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki, az nem semmi, 15 fok...uh!
Lehet, hogy itt sincs több! De most jól fog esni pár napig, utána visszajön úgyis a meleg. A hődre ugyanazt mondom, mint eddig, de megértem, hogy kicsit félsz a csalódástól.

Most már lassan 1 órája bíztatom magam, hogy álljak neki :? de nem megy.
Vendég

Hahó!
Köszi, hogy gondoltatok rám!
itt is esik és fúj,de valahogy nem bánom! Csak aza baj,ha kinyitom az ablakokat,akkor huzat van,ezért is hagytam el a konyhát! Megpakoltama húst,aztán beraktam sülni! A szobában jobb idő van! Csak a fejem ne fájna megint! Biztos a szél miatt van.

Niki

Mikor tesztelsz?

Kép
Kép
k_inga

Szia Kinga!
ÉS mi jót sütsz?
Vendég

Kinga! Boldog névnapot!

Letti! Már nem bírom, semmi biztos jele, hogy megvolt a pe. Kezdek pánikolni, hogy pe nélküli a hónap. A férjem meg csak azt mondogatja, hogy honnan tudom, hogy még nem volt meg. Talán mintha ma hajnalban meglett volna, de a méhszájam még nyitva és reggel magasan van, aztán estére tegnap is lent volt, de nyitva. Mondjuk tegnap már nem volt fehérje csak krém. Segítség! Szerinted? Ha a szerdai fotót nézed, nem volt 100% poz a teszt, de akkor mondjuk csüt péntek + , akkor is már megkellet volna a hőnek ugrani. Bár a dokim azt mondta, hogy a teszt 100% de a hő nem mindig követi, az nem biztos.
Örülök, hogy kicsit anyukáddal lehettél. Használj ki minden percet! Persze vigyázz nagyon a picikédre is!!!

NIki! A hő szuper!

Kép

Kép
anabana

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e ... 16000_.png

Na átmahináltam! Pénteken meg szombaton 36,6 volt az ébredési hő, de nagyon kevés, talán 3 óra alvás után, de a rendes időben. Aztán még aludtam, és megmértem 6 óra alvás után már csak 36,4 szom 36,5 volt a hő. Na ha ezt írom be, akkor behúzza. Na de szerdán nem lehetett, mert nem volt poz a teszt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anabana 2010.07.25 11:06-kor.

Kép

Kép
anabana

Szia Ana!

De hát a Ferty behúzott valamit!
És ha az én görbémet nézzük, lehet, hogy igaza is van...
Vendég

Ja, egyszerre írtunk. Szerintem is már megvolt!
Vendég

Ez a trifázis második fázisa :wink:
Vendég

Letti, de hát tényleg nagyon kevés alvás után mértem, de ha meglett volna, akkor nem kevesebb hőt hanem magasabbat kellett volna mérnie.
Segítség megőrülök, többet nem mérem a hőmet!!!!!

Kép

Kép
anabana

Letti de ezekkel e hőkkel kiveszi! Melyiket írjam be? Szerinted?

Kép

Kép
anabana

Na mondjatok már valamit!!!!!!!!!!44444444444

Kép

Kép
anabana

Ana, bárcsak tudnék segíteni, de én baromira nem értem ezeket a hőket! Nem véletlenül kérdezlek titeket! Nekem a ciklus. hu totál máshova írta a hőmet mint a ferty. Szerintem a ferty sokkal pontosabb.

Kinga, szerda reggelre gondoltam, de még nem döntöttem el.

Ha valaki babás milyennek kéne lennie a méhszájának? Nézte valaki közületek. Mert a neten úgy találom, hogy kemény és fent van.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki! Magasan kell lennie és kemény zárt. VAgy még esetleg középen.

Kép

Kép
anabana

Már csak ebből kiindulva szerintem nincs babó! :( :(
Napok óta figyelem, de volt hogy kemény volt és lent volt.
Most magasan van, de puhább!Tökre változó.
Viszont már napok óta sűrű krémesség van.

Én meg már ezt nem bírom! Egyik felem azt mondja, hogy bízzak mert van babó, de másik meg hogy nincs! Egyedül csak a görbi olyan más nem! :( :(

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki! próbálj másra koncentrálni. Ne foglalkozz vele egy kicsit. De ha mostanság tesztelsz, akkor ki kell mutatnia, ha nem mutat semmit, akkor ne áltasd magad tovább.

Megmértem a hőm 37,1, ilyen hőt nem lehet mérni pe előtt. Szerintem ma reggel megvolt.

Kép

Kép
anabana

Niki

ha ennyire gyötröd magad,holnap reggel csinálj egy tesztet,ha szerdán lenne esdékes,akkor talán már holnap is mutat valamit! Annak sincs értelme,hogy ezen rágod magad! Márpedig minden gondolatod ekörül forog,ahogy látom! De én ezt tökéletesen meg is értem!
Sem a hőmérőzés sem a tapintás nem ismeretes nekem! Mi csak edzettünk mintha muszáj lenne,aztán egyszer csak összejött,persze a peteérést figyeltem én is! Apuka azóta is visszasírja azokat az időket! :D De a baba azért kárpótolja! Minden nap beszélget neki

Anyu ma mondta,hogy az unokahúgom,(akiről szoktam is nektek írni, aki szinte a fél életét nálunk élte le és mindennap itt van nálunk,aput Papának hívja,imádjuk mint a saját kistesónkat és visszük magunkkal mindenhova) szóval ő tegnap elkottyintotta magát,hogy ha megszületik a Bence,akkor őt már biztos nem fogjuk szeretni és akkor apunak lesz saját unokája és ő nem hívhatja majd papának. Anyu próbálta megnyugtatni,de szerinte nem sikerült teljesen. Már most kijött rajta a féltékenység,pedig mindenbe igyekszünk belevonni,mondogatjuk,hogy ő majd milyen nagy segítség lesz nekem,mert már nagy és ügyes. Akkor lelkes is,de ezek szerint a lelke mélyén küzd egy kicsit. Mit csinálhatnék még,hogy ne érezze magát mellőzve?

Kép
Kép
k_inga

Ja Letti

Majd elfelejtettem,sertésszelet gazdagon volt a menü, krumplipürével meg rizi-bizivel,mert tesóm nem rajong a krumpliért. Most meg gyorsan kevertem be egy meggyes piskótát,mert tegnap elfogyott a gyümölcskocka,pár szelet joghurttorta maradt csak. Saját barackot raktam a gyümikockára,tesóm hármasával ette, aztán átjötteka szomszédék köszönteni,kaptama fiúktól virágot! 3 évesek,meg kell őket zabálni, meg keresztanyámék is itt voltak még,aztán szépen elkopott minden. Mondom legyen valami nasi mára is!

Ti mi jót főztetek?

Kép
Kép
k_inga

Ana valakinél kicsit több nap mire megérik a pete és kiszabadul... sztem is megvolt a pé-sed, nem mindenkinél ugrik meg egyből tizedeket a hője. A napközbeni hő meg sztem nem számít, mivel mozogsz persze, h feljebb megy a hőmid, ezt reggel kell mindig ugyanabban az időben mérni, minimum 4 óra nyugodt alvás után, ha nem sikerül, sztem kár beírni is.... A lényeg, h maradj nyugodt, sikerüljön beágyazódni a babónak odabentre. :) Ne stresszeld a szervezeted...
Niki nekem tökre lent volt, pedig mégis volt baba. Sztem mindenkinél más... ha a napokban tesztelsz szerdán legkésőbb ki kell mutatnia a pocaklakót sztem... Türelem, ne idegeskedjetek... :) Könnyű nekem mondani :)
Ma reggel erre ébresztett a férjecském:

http://www.youtube.com/watch?v=tGjAxmypt6Y

Annyira izgul ,ár szegénykém :P

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba

Aranyos a férjed! Már csak 2 hét! Ki tudja,nem jelentkezik-e hamarabb a kisasszony! Azt hittem ez a szél majd megkever téged egy kicsit! De látom Dominika jól érzi még magát odabent! :D
Vid hogy van? Tényleg,honnan jött nektek ez a név? Tök érdekes! :)

Kép
Kép
k_inga

Totál jól látjátok!Teljesen igazatok van, mert nagyon foglalkoztat. Mindig megfogadom, hogy hanyagolom, de nem megy. :oops: :oops:

Viszont pár órája úgy érzem, hogy meg fog jönni. És emelett baromira hisztis lettem. Szinte a párom is egyfolytában cseszegetem.
Ilyenkor szokta azt mondani, hogy "látom megjött mert tiszta hülye vagy". És belátom teljesen igaza van. :oops: :oops: :oops:

Most már nem fogom ezen rágni magam, ha szerda reggelig nem jön, akkor fogok tesztelni.

Kinga, nem tudom mit lehetne ilyenkor még tenni. Szerintem majd ha meglesz Bence, akkor fogja meglátni, hogy igenis törődtök vele is és ugyanúgy szeretitek.

Ana, ha most ilyen magasabb akkor már biztos megvolt pé!

Én ma zöldbabfőzeléket csináltam meg a páromnak lekváros piskótát.Ezt kérte.

Baba, nagyon édes a férjecskéd! Már nagyon várja Dominikát!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Csajok! Köszike a nyugtatást! Aludtam egy nagyot. Szerintem meg ma volt meg. Na majd meglátjuk.

Baba! De drága férjed van. Tényleg nem is olyan messze van már a pici lány érkezése. Megmutathatnád az ágyát, ruháit stb. Fotót kérek.

Chris! Te is hozd a beígért fotot! Remélem jól sikerült a szülinapos hétvége.

Letti! Eltűntél! Remélem úgy végződik a görbém mint neked!

Betti! Te merre voltál a hétvégén?

Csillag! Hogy vagy?

Maresz, Maccs jól vagytok?

Kép

Kép
anabana

Mire képes a terhesség! Soha nem szerettem a műzlit tejjel,csak a műzliszeletet,de azt is végszükség esetén!
Barátnőm hozott áfonyás műzlit málnával,azóta minden nap azt eszem,majd megdöglök érte! Mondjuk nem mintha baj lenne,de megleptem önmagam!... :)

Kép
Kép
k_inga

Niki, szerdán minden kiderül!
Nálad volt hormonkép?
Felina fürdőruci – imádom a Felina melltartóit, nem lehet rossz a fürdőrucijuk sem. Remek márka.
Akárcsak Kinga, én is szoktam magam kényeztetni ezzel-azzal, ha megtetszik valami, mert tényleg másnapra hült helye és akkor megüt a guta.

Csillag, jövőhéten el is hozom a bicót.
Szegény barátnőd!
Én is úgy voltam vele, hogy a 28. hétig kibírni, aztán a 35-ig, utána nem is érdekelt, hogy mikor indul be a szülés. Remélem, hogy sikerül még egy-két hetet ráhúznia!

Kinga, én még nem is láttam olyan elliptikus trénert. Tök jó levezetése akkor a gyakorlataidnak. Szerintem nem is szabad túlzásba esni terhesen, én lehet, hogy semmit sem fogok csinálni, ha baba lesz, mert nagyon beszarós vagyok.
Nagyon csini a 20 hetes babalak.
Olvasom, hogy névnapod volt, Nagyon Boldog Névnapot Kívánok Én is!
Unokahugi, szegénykém. Egyelőre csak sokat elmondjátok neki, hogy nem lesz semmi változás, úgyanúgy szeretitek, aztán majd ha meglesz a baba, akkor fog megnyugodni, hogy tényleg őfeléje semmi változás.
Müzli tejjel, legalább nem egy hízlaló kívánósság. :lol:

Letike, most még nem kéne vizesedned.
Annyira sajnálom anyukádat! Borzalmas! Kívánom, hogy meggyógyuljon!

Bettike, a Linea Negra van, hogy csak a végefelé kezd el láthatóvá válni, ritkán, már az elején.

Baba, milyen kedves a férjed! Hát, már nem kell sokat aludnia a babáig.

Ana, Hatalmas DRUKKOK BABÁHOZ!

Itthon nagyon jól érezzük magunkat, hogy kicsit még fázunk is. Végre, ideje volt!

maccs01

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?