Sziasztok!!!
Újra itthon.
Elkezdtem olvasgatni a termést, de eléggé mission impossible egy hempergőző gyerek mellett. Ideraktam magam mellé az ágyamba (onnan nyomom a netet is) és folyton meg akarja kapaintani az egeret vagy a klaviaturát.
Úgy pörög-forog már, hogy nagyon résen kell lenni.
Na szép lassan visszaolvasok, meg reagálok, aztán az is lehet,. hogy ma még el is tudom küldeni. Ahogy Domó engedi.
Most épp a sípcsontomat nyálazza.
Twist!
Szia!!!
Jó, hogy újra bejelentkeztél.
Én is szívesen olvasgatnám a blogodat!
Fú ez nagyon bíztató, hogy 7 kiló lement rólad csupán azzal, hogy kiiktattad az édességet az étrendedből.
Én is erre gyúrok most, csak eddig még képtelen voltam elkezdeni...
Nekem nagyon gáz a hasam.
.
Egyelőre hájas, olyan, mint a kelt tészta. Ha lefogyasztom, akkor meg csüngeni fog az fix.
Megnéztem milyen is tulajdonképpen az a kötényhas. Hát jah..az enyém is ilyen.
Kata05!
Szépek vagytok!
Ahogy elnézem, inkább apuka színvilágát örökölhette Lőrinc, aztán lehet, hogy Te is szőke voltál kicsinek.
Nagyon ügyes, hogy ennyi mindent tud már!
Én is törölni szoktam a képeimet egy idő után.
Csipetnyusza!
Boldog születésnapot!
Szonja!
Én beszari vagyok. Le sem vittem a partra nagyon a babót, amikor a Balcsin voltunk.
Féltem, hogy leég, hogy melege van, hogy fúj a szél a víz felől stb...
Ildóca!
30 vendég?
Na neeeee.
Kirohannék a világból.
Nem semmi vagy.
Pako!
Végre Te is előkerülsz.
Megnéztem a gmailes képeket.
Dorka szuperaranyos!
Nekem sem jött még meg a Miki.
Megható volt a történet apukádról.
Isten éltessen sokáig!
Szilvi!
Klafa képeket rámoltál fel a g-re.
Mókás, ahogy pózolsz.
Pocakod meg aztaaaaaaaaa mekkora.
Nem akarlak megrettenteni, de az egy dolog, hogy mit tippelnek az uh-on.
Nekem 5 héttel a szülés előtt azt mondták, 2940g...
De azért don't panic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem is zsibbadt a kezem.
Fú de rühelltem.
Tlindi!
Üdvözlégy közöttünk!
Édes kis csaj Szonja!
Szonja!
Nekem is rettentően hullik a hajam.
Na mindegy, nem sokat ront az öszképen.
Rólunk:
Tiszta gyagya vagyok. Most aludt el Domorci, én meg szomorkodom.
Amúgy is mindig rossz érzés, mikor elalszik.Mintha itt hagyna.
Na én biztos az a tipus leszek, akit megvisel majd, amikor kitárul előtte a világ és max akkor szalad oda hozzám, ha valami sérülés vagy sérelem érte, amúgy meg köszöni szépen, hagyjam békén, mert Ő most felfedezi a világot.
Na azért remélem nem leszek ilyen rátelepedős szörnyeteg.
A szüleimnél 30 centi van az ágyunk között, így szinte velem aludt, most meg olyan messze van.
Egy szobában alszunk, de van köztünk egy gipszkarton térelválasztó fal meg vagy 2 méter. Szörnyűrossz.
Ma muszáj volt alsó állásra rakni az ágya fekvőfelületét, annyira gyorsan produkálja az új mozdulatokat.
Hát nem egyszerű így belebrékelni miután szopi alatt bealudt úgy, hogy ne keljen fel. IKEÁ-s ágyunk van, de ez még valami régi modell, nem a mostani standard méret. Már két kismukit kiszolgált. Olyan 113x56 cm-es és van egy fenti és egy lenti állása oszt csókolom.
Hát...Domó elég korrektül bele tud ékelődni.
Ráadásul a rácsok is nagyon közel vannak egymáshoz.
Ha kidugja a kezét vagy a lábát, biztos, hogy nyüszítés lesz a vége.
Péntek óta serényen gyakorolja az új todományát, a térdelőtámaszban hintázást.
Annyira cukor, ahogy lerakom hanyatt, rögvest hasra pördül és már nyomja is, mintha muszáj volna.
Ja, és mostanában saját maga választja már meg hogy kíván alvadni, legtöbbször az oldalán szunnyad el.
Vége azoknak az időknek, amikor hasra raktam, szépen betakargattam és csak a fejét rámolta jobbra-balra, takaró szinte úgy volt rajta reggel, ahogy ráterítettem.
Most 2 perc múlva bedarálja maga alá.
Hétfőn, mármint egy hete hétfőn hazaugrottunk, mert jelenésünk volt a gyerekorvosnál.
Csak súlymérés volt. 8500g.
Kaptunk receptet meningococcus ellen, majd a következő vizit alkalmával megbökik.
Ez csak ajánlott oltás, de nem olyan drága és erősen javasolta az orvosunk.
Kicsit bepöccentem rá, mert mondtam, hogy egy hónapja pótlok táppal, ő meg lehurrogott, hogy nem kéne, tekintve, hogy mekkora súllyal született Domi.
Helyette kezdjem el a hozzátápolást, mégpedig délelőtt gyümölcs, délután zöldség.
Az összes hozzátáplálós szakirodalom azt írja, egyszerre csak egy dolgot vezessek be. Mondjuk kapjon egy hétig csak almát.
Mondom, oké, elvégre Ő az orvosunk.
Domi becsületére legyen mondva, megkóstol Ő mindent, de nem eszik mennyiséget semmiből sem.
Az alma volt a csúcs, 80ml, de cukkíniből 10-15, répa-krumpli kombó 20ml, öszibarack 20-30ml.
Hát ezzel nem tudok kiváltani egy étkezést.
Tápot csak egyszer adok neki, az utolsó előtti evésnél, hogy az utsóra gyűljön annyi tej, amivel végigdurmolja az éjszakát.
Tehát napi 4 szopi és 1 táp.
Szerintem ez nem olyan szörnyű.
Na most délelőtt kap szoptatás után gyümölcsöt, szigorúan utána, hisz nem az elválasztás a célom, hanem az új ízekhez szoktatás, délután pedig az utolsó előtti kajaidőkor kap valami "főzeléket". Védőnő az javasolta, hogy hagyjam a répát, krumpli, almát, inkább nyomassam a jelen pillanatban friss és korának megfelelő dolgokat, mint cukkíni, őszibarack, meggy, mert ezekben a legtöbb most a vitamin, répát meg korompélt meg télen is adhatok neki unásig, úgy sem lesz más, mármint olyan, ami nem üvegházi, tápértéktelen viccikvacak (ez ésszerűen hangzik) aztán attól függően mennyi főzit evett, kap még tápot cumisüvegből. Eleinte ment a para, hogy nem rontom-e el a szopó technikáját a cuclisüveggel,. de annyira untam már a poharazást, pedig ügyes volt ám, de mindig öltöztetni kellett, mert a nyakába is landolt egy jelentős adag, aztán meg csőrös itatópohárból adtam neki, és azt is szuperül használta, csakhogy 1,5 perc alatt behúzott 180 ml tápot, ami szerintem nem túl egészséges.
Védőnőt hívtam, hogy jól csinálom-e így, azt mondta tökéletes.
Szüleim aranyosak, de most kicsit elég volt belőlük.
Hogy arról ne is beszéljek, hogy vittem a macskámat is, aki miatt minden éjjel agyvérzést kaptam...
Na most nem írom le, mert így is hosszú voltam, meg még teregetnem is kell, azon kívül zuhanyozni. Ó a francba, meg még szkennelni is meg GYED-es papírokat kitölteni...ehhh....
Augusztus elején lejár a TGYÁS.
Pedig annyi film van, ami itt figyel a gépemen és várja, hogy bezúzzam.
Utoljára Sherlock Holmes-t láttam Guy Richietől (csípem Robert Downey jr.-t, mert egy f@sz (bocs). Az se most volt, február 18-án hajnalban erre vajúdtam, aztán 9- re mentünk be a kórházba. Na ha itt tartunk, az Ironman 2 is meg van, de még nem láttam.
Anyuéknál volt HBO. Pár filmet bepótoltam, bár nem volt mostanában igazán ínyemre való ott.
Na bocs, hogy offolok a filmekkel.
Imádom, hogy hűvös van!
Ja, és mióta nem voltunk itthon Domi kinőtte az IKEÁ-s kádját.
Nem fér el benne!
Át kell térni a kádra.
Hű de sok lettem.
Szilvi, remélem örvendsz vala, hogy nem csak veled van tele az oldal, amit én amúgy nem bánok. Mármint hogy sokat írsz.
Remélem ma jól aluszol.
Csipetnyusza!
Brékó-brékó! Jelentkezz!
Kincsőnek pedig boldog névnapot!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2010.07.26 00:18-kor.