Új privát üzeneted érkezett!

Mara: igen,ez most kényszer,mert nincs jobb dolgom :)
én is inkább takarítanék :lol:

netem csak addig lesz,míg kötelező a pihi :lol:

párom tudja,hogy legalább Ti leköttök engem,így a popómon maradok :)
Vendég

Mara,
köszi a tippeket :)
Van nálunk Nagymaroson egy fickó, aki kézműves fagyikat és csokikat készít, diabetikus kivitelben is (nyamiii), ezentúl gyakoribb vendég leszek nála.
Egy kis reklám neki (tényleg zseniális termékei vannak):
www.csakcsoki.hu

Asszem ma délután fogom magam és elindulok meló után beszerző körútra: édesítőszer, teljes kiőrlésű liszt és péksüti, zöldségek, stb...
Szóval körbebástyázom magam, nehogy mást "kényszerüljek" enni, mint amit szabad :wink:

Mieza,
na végre! Már kezdtem parázni miattad!
Szóval vízöntő lesz a babó? Hááát, öntörvényű egy jegy, de egyben nagyon kreatív is!

Macsi,
meg nem is gratuláltam a Balázs-Krisztián névpároshoz!
Nekem mindkettő tetszik :wink:

"egyre terhesebb vagyok" :lol: :lol: :lol: Énisénisénis szeretnék mááááááár :roll:

Breki,
naná hogy igyekszünk lekötni, feküdj csak szépen és dédelgesd a babókat a pociban!

Kép
judit0713

Mieza, nagyon örülök, hogy minden rendben, már nagyon vártunk.
Mi is megyünk 28-án kombinált tesztre, de nekem ezt mondták nem lehet vinni a 12 hetes uh eredményét, pedig hétfőn megyek 12 hetesre, mert csak akkor tudnak megbízható eredmény adni, ha ők csinálják az uhu-t. (legalábbis nekem ezt mondták) Nem kell külön keresni senkit, csak felhívod a számot és adnak időpontot (Tel:06-1-201-21-94, 06-1-224-54-42)

Holnapra kitartást, én személy szerint nem bánom, ha lehűl a levegő, elviselhetetlen ez a meleg.

Sajt örülök, hogy jól van a kolléganőd, bár ez a hematóma nem túl jó hír, de biztos minden rendben lesz, ha sokat pihen.

Mindjárt megyek a védőnőhöz, ma kapom meg a kismama könyvem, már nagyon várom.
mako30

Sziasztok!
Voltam ma megint Uh-n, és rajtam már nem múlik a dolog, úgy tűnik ... :).... Van egy dominánk, 15-ös, mnyh, még vékonka (6 mm) de nálam sajna ez szokott lenni. Ma vagyok a 11. napon egyébként. Hétfőre megint visszarendelt, férjestül, az aláírások végett. Köszi mindenkinek a tüszőnövelőket!!!!!!!!!

Angyalka: Ma nagyon sokat gondoltgam Rád, mostanra már biztosan túl vagy ezen a hysteros partyn. Remélem rendben találtak mindent!! Ölellek-puszillak :)

Megyek most, mert dolog van...... jövő héten meg szabin leszek...
andrea-1

Macs, de aranyos vagy, hogy a híreket vártad! :D
Csoki, kóla, igenis :D
Egyre terhesebb, hihihihi.
Nincs semmi mókás anyóstory? mit szólt a két kis lurkóhoz?

Én most egy kicsit elbizonytalanodtam. Szóval, úgy volt, hogy a nagymamiknak csak akkor mondjuk el, ha megyünk Prágába, aug. 15-én. Viszont az egyik nagymami már nagyon öreg és szervi baja nincs, de két napja nem kell fel az ágyból… Azon gondolkodtunk, hogy elmondjuk-e neki telefonon, amitől jobb kedve lesz, erőt kap. (első unokája lenne és olyan rég várja már!), vagy várjuk meg a 12. heti vizsgálatokat, mert ha valami baj lenne, az csak rosszabb lesz neki. Szerintetek?

Kisbeeka, te is egyre terhesebb vagy :D Dehogy takarítanál inkább… kicist sem hisszük el :D )) Kérdezd meg a két héttel ezelőtti kisbékát, hogy inkább takarítana, vagy feküdne babósodva? :lol:

Hófehérke, abszolút megértem, a kerítés az egyik legjobb dolog a világon!

Judit, ez szuper tipp!! Nyaminyami

Mako, nekem a dokim mondta, hogy nagyon spec géppel, nagyon spec 12. heti uhut csinál és az Istenhegyin az övét így elfogadják (biztos elég jó szakember akkor :D )
Én már voltam védőnéninél, ronda egy kiskönyv, és nem is olyan kicsi :shock: ) De örültem neki azért :D
mieza

Judit, neki nincs boltja? Nyammm.
mieza

Álmaink :)

Álmaink
mieza

Miezka: Kiveszed nálam a nem sikerültet??? Olyan sz@r látni.... írd inkább be, hogy fagyisra készülünk....... :) Köszi.

Nekem már sajna nincs nagymamám, pedig mennyire várta mindig a kis dédit...... :( Viszont, ha még élne, én tutira elmondanám a jó hírt hasonló helyzetben......
andrea-1

Nekem sincs már nagyim :((( A pároméit viszont imádom, mintha az enyémek is lennének!
Felhívom, megnézem mennyire van lent...
mieza

Judit: Bevásárl tippeket is tudok adni :) Édesítőszer: A legtöbbnek mellékíze van, de van kettő, aminek nincs... Canderer bogyó teába, kávéba... lehet hozzá utántöltőt is kapni tasakosat, így az adagolót csak egyszer kell megvenni. Ha főzöl vagy sütsz valamit, akkor Süssina, a kupakján van g-ra átváltó jelzés :) . Ezzel a kettővel én úgy megcsinálok mindent, hogy nem is érzik, hogy nem cukorral van. Ha félsz az viszonlag egészségtelennek tartott édesítőktől, akkor Stévia, de az drága. Vagy használhatsz fruktózt, de azt meg számolni kell ;)
Ha valamiben segíthetek még, akkor szólj nyugodtan ;)

Mieza: Én is elmondanám a nagyimnak, sőt a közeli családnak is. Kisebb az esélye, hogy baj lesz mint annak, hogy nem, és így veled tudnak örülni. A nagymamám világ életében gyengécske volt, de ha megjelenünk, a mai napig úgy "ugrik" elénk, hogy öröm nézni :) Ha meg mégisbaj lenne, ki vígasztalna más, ha nem a családod?

hofeherke

Egy éve nekem sincs már nagyim,de mindenben maximálisan támogatna,fentről drukkol nekünk nagypapámmal együtt :)

Andrea: mennek a drukkok,hogy minden megfelelő méretű legyen a tökéletes indításhoz :)

Mieza: tökéletesen igazad van a 2 héttel ezelőtti Kisbékát tekintve :lol: :lol:

Persze én nem is arra gondoltam,hogy takarítás vagy babavárás, hanem hogy babázás mellett ne csak fekvés legyen :)

A fekvés is egyre terhesebb számomra :lol:

És még anyós is hívott,hogy szabadnapos :shock: :shock:

mondtam neki,hogy szerencsére párom is :lol:

minek tud róla?????! :shock:
Vendég

Igen Mara, de telefonon? Az olyan béna... Ő úgy szereti a meglepiket és annyi jó dolgot kitaláltunk már, hogy hogyan mondjuk el, amit majd nagyon büszkén élhet meg. Telefonban nem is hall olyan jól...stb.
mieza

Mieza, előbb nem tudtok menni a Mamához? :shock: :shock:
andrea-1

Békus: Köszönöm :)
andrea-1

Mieza,
van a csokis bácsinak boltja Nagymaroson, illetve valahol Pesten is forgalmazzák a cuccait, az a cím fenn van a honlapon.

Én is elmondanám a nagyinak telefonon, ha máshogy nem tudjátok. Biztos nagyon örülne, és még izgatottabban várná hogy menjetek!

Andi,
jó hírek :!: Nagy drukkok! Aztán majd követ Sajti, én is, és Zsu is hamarosan :wink:

Breki,
akkor most jön anyóspajti kényeztetni? :lol:

Mara,
a kukorica minek számít?
Amit letöltöttem listát, abban nincs benne :shock:

Kép
judit0713

Makó,
kiskönyvet kapsz? Hurrrááááá!!!

Kép
judit0713

Judit: neeeem,szerencsére nincs kényeztetés,de párom hazajött kismamás újsággal,rajta ajándék cumival :lol:

gyorsan átnyálaztam,most ő bújja vagy 10 perce :lol:
Vendég

éééén is akarok kiskönyvet!!!
bármilyen randa vagy nagy is,örülnék neki :lol:
Vendég

küldjetek nekem energy-t,hogy kitartson a hitem!! :)
olyan rossz "bezárva" lenni..
ráadásul most hívott a húgom 2 közeli barátunk halálhírével... :(
Vendég

Béku,
vigaszölelés (((((o)))))
és ENERGIABOMBÁK :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Judit: A csemegekukorica ezeket tartalmazza: 100 g-on ként, 3-4 g fehérjét, 20 g szénhidrátot, 8–12 mg C-vitamint, de vasat, foszfort, karotint, és meszet is tartalmaz.

Mieza: esetleg egy gyönyörű képeslap, gyorsítottan, ajánlva? aztán egy telefon? A képeslapot még utána is tudja nézegetni, ha rátok gondol. Esetleg rakhattok mellé egy friss fényképet, amin hárman vagytok. :)

Mennyi haláleset... ölelést és vígasztalódást!

hofeherke

Köszi az öleléseket,és energiát!!!
Vendég

Na fiúk alszanak, elkészült a gyerekszoba, végre lehet szusszani. Persze Marcusnak első dolga az volt hogy bemászott a pinky ágyba :shock: és ott csápolt…

Estrella,
Ez a villamos ahol segítőkészek az emberek tutira Mo-n van 8)

Kisbeeka,
Hmmm érdekes a „korai gyermekvállalás” kérdése.
Ilyen szerkezetről még nem is hallottam, de teccik, én is most ágyban vagyok, de nekem térdemen-combomon van a lapi.
Köszi továbbítást.
Ha nekem Liza esetében az uccsó mensi első napját vennénk alapul akkor júl 13-án kellett volna szülnöm…. De mivel nálam is van egy csomó gebasz így lett aug 7 :lol:
Ölelések mennek, sajnálom rossz hírt.

Judit,
Sajnálom a rucikat, tutira egyébként azok mentek össze a szekrényben. :lol: Hiszen amikor találkoztunk, akkor is megjegyeztem magamban hogy milyen csini vagy.
Nálam is egy szekrény totál tele az én ruháimmal, szerintem simán 15-18 kg választ el tőlük :shock:
Arra a mosógépre emlékszem, volt a szüleimnek is :lol:
Ma újra átporszívóztam a lakást, muszi volt hiszen tegnap kimaradt 8), férjem már nem is szól. És még mindig van a listámon el nem végzett feladat, pl itthon lévő dvd-k leellenőrzése a gépen lévő dvd listával :shock: (tudom nem vagyok nooormális)

Mieza,
Lukas Matyi 8)
Éljen a 41 mm-es Lime :lol: :lol:
Istenhegyi: tulképpen felhívod őket, elmondod hogy kombi teszt vérvételes részét szeretnéd megcsináltatni, mert X.Y. az orvosod és az ő uhuját elfogadják ott oszt ennyi. Nekem kicsit gáz volt a bejelentkezéskor mert a dokink pont előtte került fel a listájukra, és még a recis nem tudta, de 10 perc után sikerült nekem és a másik asszisztensnek meggyőznie hogy mehetek csak vérvételre :!: Bármikor mehetsz du 4 előtt (mert utána már csak egy asszisztens van és sok a munka) és nem kell éhgyomorra (ha jól emlékszem). Nem kell a Hajdú Krisztinához menned, hiszen uhu nem lesz.
5 perc a vérvétel 15.000 Ft., aztán 1-1,5 óra múlva hívnak az eredményekkel, majd pedig az eredményeidet az általad megadott címre el is postázzák :lol:
Humánus trükk nem alvásra ? hááááát csoki, (cola), szénsavas üccsi, vagy lépcsőzől egy sort fel-le :lol: :lol: :lol:
Asszem felhívnám a nagyit. Ha nem tudtok hamarabb menni, akkor valahogy célozzatok rá hogy lesz valami meglepi aminek tutira örülni fog (persze itt kell egy kis linkelés nehogy rájöjjön hogy mi a helyzet, mondjuk hogy elviszitek valahova, vagy visztek neki valami szupi dolgot aminek nagyon fog örülni, mindenképpen terelni a gondolatait a babáról, de azért erőt adjon neki).
Mara ötlet is nagyon jó !

Macs,
„Egyre terhesebb vagyok.” Ez annyira édes :lol:

Mara,
Hajrá nagytakarítás, ügyi vagy.

Mako,
Akkor fogadják el az Istenhegyin az uhut ha olyan doki csinálja akivel ők „szerződésben” állnak !
Juppé kiskönyv.

Andrea,
Jó hírek, giga drukkok továbbra is !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

Látom rajtunk kívül más Szigetjárók is vannak errefele (is) :)
Hát ajánlom figyelmetekbe ezt a zseniális számot... ez is Szigetes:

http://www.youtube.com/watch?v=ng5yb4iQCHE
andrea-1

Mara,
köszönöm a segítséget! Bocsi, hogy nyaggatlak a kérdésekkel, de ezen a téren még igen kezdő vagyok :oops:

Kubu,
örökmozgó Marcihurrikán véletlenül nem rád hasonlít? :lol:
Kész a gyerekszoba? Ügyik vagytok!
Kis szussz még rádfér, aztán már tényleg érkezhet Liza! Még mielőtt Marcus végképp kitúrja őt a lánybirodalomból :lol:

Lányok,
lehet gratulálni!
Nagyra nőtt kisfiamat felvették a Budapest Műszaki Egyetemre gépészmérnök-tanoncnak :D

Kép
judit0713

Bocsi, de ezt nem tudtam szerényebbre fogalmazni :oops:
Dagad a mellyem ezerrel, hogy ilyen okos nagy srácom van :)

Kép
judit0713

Judit:

hatalmas gratula a fiacskádnak!!!! Kép
Vendég

Ne szégyelld a büszkeségedet!! :) Ez igenis nagy dolog :)
Vendég

Lányok remélem nem báánjátok, ha felteszem a kandurlakomról imént készített fotót :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Maccs
vörösmacska

Húha Macsi!
Egy babával ekkora pocak már utolsó hónapokat jelentene :shock:
Gyönyörű kandúrlak!!!

Kép
judit0713

Macskusz: csodaszép pocak!!!! :)
köszönjük a lelkesítő fotót!
Vendég

Judit gratulálok a nagysrácodnak!!!!! :lol: :lol: :lol:

Mieza én felhívnám a nagyikát, biztos jót tenne neki ez a csodás hír!!!!!

Andikám ezek remek hírek, nagyon örülök neki :lol: :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!: :!:

[quote]P írta:ersze Marcusnak első dolga az volt hogy bemászott a pinky ágyba és ott csápolt…

Kubu nagyon ügyik vagytok, minden kész, nem is gondoltam volna másként Marcus reakcióját :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Béku lelkesítő energiák mennek :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: KépKépKépKépKép és ölelés a rossz hírek miatt Kép

Maccs
vörösmacska

„jó hajnalt”

Hát csajok alakul ez mint az ágyba…… Bocsánat de tényleg napról napra mindig egy órával hamarabb ébredek, már előre félek a vasárnap hajnaltól :shock:
Nem akar valaki megelőzni ? Nava lécci gyere már 8) :lol:

Judit,
ÖÖÖÖ asszem igazad van Marci az én vérem, tudom már miért pörög. :lol:
Tényleg jól esne egy kis szussz, mert ez így agyrém, délután nem alszom, este meg mint egy zsák krumpli dőlök el.
Nagyon nagyon nagyon büszke lehetsz a kisfiadra :!: :!: :!: Hipermegagiga gratula neki. Gondolom nagyon boldog. Koleszos lesz ? :lol:

Macs,
De dönörű a macslak.

Akartam írni már tegnap is, hogy tényleg nem tudom meddig húzom mert elkezdődtek az esti émelygések, hányingerek. Folyamatosan nyom lent, olyan mintha állandóan wc-re kellene mennem nagydolgozni, pedig nem, ja és arról továbbra sem beszélnék hogy gyorsaságban nagyon is verhető vagyok. Mint egy nyugdíjas, rokkant, féllábú szöcske.
Azért még jövő szerdára gondoltam beiktatok egy kozmetikust, este meg egy Ráday utcai partit :?: :P 8) :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

"Mint egy nyugdíjas, rokkant, féllábú szöcske." :shock: :lol: :lol:

Kubu drága,én már most is így érzem magam :lol:
Hihetetlen jól bírod a pocóval,meg pláne hogy ilyen kánikula volt...
Semmi panaszkodás :)

Én már ezt a kis felpüffedt pocimat is alig bírom hova rakni :lol: :lol:
Feszít nagyon.

Viszont jelentem,a mellfájdalom szinte 0-ra csökkent.
A hasim viszont mindenhol minden lehetséges módon fáj.
Görcsölget olykor,szúrkálódik,stb.
Nem vészes a fájdalom,csak jó lenne,ha abbahagyná :lol: :lol:

Ígérem,a jövő pénteki pozitív teszt után már nem nyavalygok :lol:
Vendég

Szép reggelt a koránkelőknek (na jó, a későbben ébredezőknek is) :)

Kubu,
Ráday utca? MMmmmm, nekem ahhoz különösen jó élményeim fűződnek....ott talitunk először életem párjával :oops:
Van annak a helynek egy bizonyos hangulata, ahogy ülsz mondjuk egy kávézó teraszán nézegetve a jövő-menő embereket...

Émelygések, pocinyomás miatt nem irigyellek!
Vagyis dehogynem, én is szeretném már újra érezni hogy hamarosan egy kis élet jön a világra általam :wink:

Breki,
nyavalyogj csak, mi is ezt szoktuk tenni :wink:
Pocisimit és babaragacsaimat postáztam :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Judit: köszi a ragacsot és a pocisimit :)

de jó nektek,hogy már van tapasztalatotok :)
Párom tegnap az újság mellett egy várandósságról szóló könyvet is hozott,elég sokat olvasgattunk belőle,nagyon érdekes dolgokat ír :)

Gondolom anyósomtól kaptuk,mert nem árulta el,hogy kitől van,én meg ugye nem engedtem tegnap anyóst idejönni... :roll:

Este már kimegyek sétálni picit,addig még a popómon maradok,ahogy kell :D

jó lesz látni embereket végre,talán visszatér a kissé alábbhagyott optimizmusom.
bízom a tesztben,de rossz,hogy ilyenkor a tünetek még nem nyugtatnak meg,hogy minden rendben.
Biztos úgy van,de nem érzek semmit. :(
Vendég

Sziasztok!
Olyan szar kedvem volt, hogy nem akartam senkinek rontani a hangulatát.
Először is sikerült napszúrást kapnom. Biciklivel járok dolgozni, és úgy látszik nem tekertem elég gyorsan. :? Mindenesetre estére nagyon szarul voltam tőle, hányinger, fejfájás, szédülés, hőemelkedés, és kutya rossz közérzet. Természetesen a hasam is egész nap fájt, mert ha már nem vagyok jól, akkor miért hagyná ki?
Egész hétvégén egyedül leszek, mert a nagyfiam a dédszüleinél, a férjem meg dolgozik. Lerobbant az autónk, úgyhogy hirtelen másfél órás út lett neki szegénynek a félórásból. Hazafelé több. Elég "vicces" így a 12 órás műszakokkal.
És persze közölte, hogy amíg nincs kocsi, eszembe ne jusson időpontot kérni neki, mert hogy ő nem megy el tömegközlekedéssel, az fix. Mondtam, hogy engem meg nem érdekel, én négykézláb is elmegyek a HSG-re, ha kapok időpontot. A jövő héten ez is kiderül. :)

Béka, csak feküdj szorgosan, nem nyafogni, babát ragasztani és növeszteni! :D

Kubu, szerintem már nem lenne sorstragédia, ha kibújna az a csöppség. :) És mennyivel mozgékonyabb az ember pocak nélkül!
Egyébként "megelőzhetlek", úgy fél 1 körül fekszem. :D

Judit, gratulálok a nagyfiadnak!

Macsek, gyönyörű pocak! Énisénisénis! :oops:
aktucs

Aktucs: sajnálom,hogy ilyen rosszul végződött a napod,remélem már jobban vagy!!
Én is sokszor bringával jártam be dolgozni,így tudom,milyen tűző napsütésben... hát elég durva.
A kulacsomat kiittam majdnem,míg a lámpánál várakoztam :lol:

Párod is csak hisztizik,természetesen menj el bátran a vizsgálatra,ha tudsz,így legalább ő is azt érzi,hogy ezzel is előrébb vagytok :)

Igazad van,inkább növesztem a babókat nyafi helyett. Csak nyugtassatok meg,hogy a tüneteim nem mutatnak rosszra...

Tegnap Garfield-ot néztem,hogy felvidítson,meg Shreket,ma meg (ha nem adtuk kölcsön),akkor Alvin és a mókusokat :)
Vendég

Béka, szerintem a tüneteid se jót, se rosszat nem jelentenek. :wink:
A Shreket én is szeretem. Meg a Madagaszkár is családi kedvenc, láttad már?
aktucs

Iiiigen,az is elő van készítve.
Meg a Túl a sövényen (ez az egyik kedvenc),meg a Szörny Rt.,meeeg még sok minden.

Olyan erős kovász illatot érzek,mintha friss kenyér sülne (vagy mondjuk kalács).
Szimatolok,de nem tudom,honnan jön,egyelőre nincs pékség a lakásban :lol:

Azért jobbak így a tünetek,mintha még fájna a cicim,meg a hasam is óriási lenne (mostanra visszább húzódott) :lol:

Lényeg,hogy Maryvel csak egy év múlva fussak össze :lol:
Vendég

De ha máshoz nem lesz kedvem,marad a dr. House :lol:
Vendég

Na, a dr House tiszta olyan, mint a férjem.
Igaz, ő nem orvos, csak mentőzött 15 évig, de tisztára az a stílusa. Néha kissé idegesítő. :lol:
aktucs

Aktucs,
jól összejött neked :(
Teljesen osztom a véleményed, én is így voltam a kivizsgálásokkal. Nem érdekelt semmi, össze-vissza variáltam a melómmal csak ott lehessek mindig, amikor időpontom van! Mondjuk mi így is megszívtuk, mert novemberben mentünk oda, aztán mire meglett minden leletem, decemberben már nem csináltak hsg-t (mit csináljon az ember lánya, ha pont az ünnepek idejénlett volna esedékes :?: )

Szerintem használd ki hogy nincs otthon senki!
A takarítás, mosás, stb. mellett ilyenkor azért belefér egy kis ön-kényeztetés is :wink:

Kép
judit0713

Breki,
nehogymár most törjél le!
Eddig olyan szépen, minden várakozást felülmúlva "teljesítettél" :)
Hajrá kiscsajszi, nagyon drukkolok neked! Itt lesz az a +++++++ teszt ami aztán megfordítja a negatív szériát és mindannyian babásodunk :wink:

Kép
judit0713

Mi májusra kaptuk az első időpont. Ciklus 7-8. napján voltam, tehát majd egy hónap múlva kezdhettük a vv-t, aztán most a szabik miatt nem kaptam júliusra HSG-re időpontot, remélem most augusztusra kapok, mert nagyon múlik az idő... :(
aktucs

Judit,talán igazad van,csak olyan rossz itt lenni egyedül,napok óta nem láttam más embert,csak a páromat,szóval max a TV beszél hozzám.

Asszem a filmek előtt visszatérek a könyvemhez,hátha a szavaitok és az segít :)
Párom 100%-ig biztos magában,amilyen én voltam eddig,hisz látta,hogy minden ilyen szépen ment :)

Azt is kitaláltam már,mivel lepem meg,ha idő előtt (péntek hajnalban) csinálok egy +++++ tesztet.
Nem írom ide,mert talán meglátja.

Majd azt mondom,hogy nem csinálok tesztet,de míg alszik hajnalban,megcsinálom a Lily tesztemet kicsi Lilimnek ;)

Aktucs: imáááádom House-t :) Az én férjem egyáltalán nem hasonlít rá,sem külsőre,sem viselkedésében.

Más:
A palástfűteát ihatom most,ugye?
Talán azzal még gyorsan rásegítek a dolgok menetére :lol:
Vendég

[quote="aktucs"]M írta:aktucsi májusra kaptuk az első időpont. Ciklus 7-8. napján voltam, tehát majd egy hónap múlva kezdhettük a vv-t, aztán most a szabik miatt nem kaptam júliusra HSG-re időpontot, remélem most augusztusra kapok, mert nagyon múlik az idő... :(

Fel a fejjel!!! Az augusztus a várt eredményeket hozza! ;)
Én is akkor leszek a legboldogabb,na persze még júl. utsó 2 napján :lol:

Judit: épp a névnapunkra lesz ereményem!! :D
Vendég

Béka, azért valljuk, be, House-szal együttélni nem mindig leányálom :lol: :lol:
Állandóan bajba kerül, mert a főnökével is közli, hogy alkalmatlan a feladatra, de semmi gond, mert nem muszáj ezt csinálnia. :roll:
Az eszem megáll néha tőle, hogy mit meg nem enged magának. És még mindig nem rúgták ki!!! Igaz, hogy ha ellentmondd, azzal többnyire megmenti valakinek az életét, na de a stílus!

Palástot ihatod szerintem nyugodtan, ártani nem fog. Nekem el szokta mulasztani a hányingerem. :D (ovu után mindig van)
aktucs

Hajráááá,laptetűűűű!!! :)

Bár House mindig bajba kerül,de lazán kezeli,épp ezért ő a legkevésbé stresszes ember :lol: :lol:

Jó lehet csak úgy beolvasni a főnöknek.
Bár az enyémmel semmi para,fiatal,és mivel közülünk került ki,jól megértjük egymást. :)

De ettől függetlenül most a babákat választom helyette ;)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?