Na fiúk alszanak, elkészült a gyerekszoba, végre lehet szusszani. Persze Marcusnak első dolga az volt hogy bemászott a pinky ágyba
és ott csápolt…
Estrella,
Ez a villamos ahol segítőkészek az emberek tutira Mo-n van
Kisbeeka,
Hmmm érdekes a „korai gyermekvállalás” kérdése.
Ilyen szerkezetről még nem is hallottam, de teccik, én is most ágyban vagyok, de nekem térdemen-combomon van a lapi.
Köszi továbbítást.
Ha nekem Liza esetében az uccsó mensi első napját vennénk alapul akkor júl 13-án kellett volna szülnöm…. De mivel nálam is van egy csomó gebasz így lett aug 7
Ölelések mennek, sajnálom rossz hírt.
Judit,
Sajnálom a rucikat, tutira egyébként azok mentek össze a szekrényben.
Hiszen amikor találkoztunk, akkor is megjegyeztem magamban hogy milyen csini vagy.
Nálam is egy szekrény totál tele az én ruháimmal, szerintem simán 15-18 kg választ el tőlük
Arra a mosógépre emlékszem, volt a szüleimnek is
Ma újra átporszívóztam a lakást, muszi volt hiszen tegnap kimaradt
, férjem már nem is szól. És még mindig van a listámon el nem végzett feladat, pl itthon lévő dvd-k leellenőrzése a gépen lévő dvd listával
(tudom nem vagyok nooormális)
Mieza,
Lukas Matyi
Éljen a 41 mm-es Lime
Istenhegyi: tulképpen felhívod őket, elmondod hogy kombi teszt vérvételes részét szeretnéd megcsináltatni, mert X.Y. az orvosod és az ő uhuját elfogadják ott oszt ennyi. Nekem kicsit gáz volt a bejelentkezéskor mert a dokink pont előtte került fel a listájukra, és még a recis nem tudta, de 10 perc után sikerült nekem és a másik asszisztensnek meggyőznie hogy mehetek csak vérvételre
Bármikor mehetsz du 4 előtt (mert utána már csak egy asszisztens van és sok a munka) és nem kell éhgyomorra (ha jól emlékszem). Nem kell a Hajdú Krisztinához menned, hiszen uhu nem lesz.
5 perc a vérvétel 15.000 Ft., aztán 1-1,5 óra múlva hívnak az eredményekkel, majd pedig az eredményeidet az általad megadott címre el is postázzák
Humánus trükk nem alvásra ? hááááát csoki, (cola), szénsavas üccsi, vagy lépcsőzől egy sort fel-le
Asszem felhívnám a nagyit. Ha nem tudtok hamarabb menni, akkor valahogy célozzatok rá hogy lesz valami meglepi aminek tutira örülni fog (persze itt kell egy kis linkelés nehogy rájöjjön hogy mi a helyzet, mondjuk hogy elviszitek valahova, vagy visztek neki valami szupi dolgot aminek nagyon fog örülni, mindenképpen terelni a gondolatait a babáról, de azért erőt adjon neki).
Mara ötlet is nagyon jó !
Macs,
„Egyre terhesebb vagyok.” Ez annyira édes
Mara,
Hajrá nagytakarítás, ügyi vagy.
Mako,
Akkor fogadják el az Istenhegyin az uhut ha olyan doki csinálja akivel ők „szerződésben” állnak !
Juppé kiskönyv.
Andrea,
Jó hírek, giga drukkok továbbra is !