Eloszor is koszonom mindenkinek a halk gratulaciokat es a kedves szavakat
Gabi
Szep az uj vonalzid
Erabera
koszonom neked is igy ismeretlenul
punkcional aki nem keri nem altatjak!vgy akinek az ekg-ja nem engedi az altatast...de amugy altatnak
Ez nem melyaltatas csak ugymond kabitasos altatas ugyhogy no para nem lesz cso lenyomba
Lucuzs
Na orulok,hogy azert csak eloszedtem par eltunt leanyzot a hiremmel
Hogy vgytok?
LHB
Hat en probalkoztam mar hamarabb is johirekkel jonni...hidd el mar reg hoztam volna oket
Csoki
Hat meg en sem hiszem el teljesen hogy ez velem tortenik de azota is probalom felfogni
Az tuti,hogy a buszosoknak sok remenyt ad az ilyen tortenet...ha elso hallasra kicsit fajo is a mas orome...
De ne csak olvass hanem meselj mi van veled tudom mostanaban megallt az elet bneten de neha neha jelents magadrol te is
Zsu
Senki nem tudta mert nem mondtam "senkinek" nekem igy jobb volt...nem kattogott rajta az agyam es abszolut lazan fogtam fel a mostanit ugy ahogy az elozo inszemet is ami szinten titokban volt meg aprilisban.Nem irogatok mar csak ngyon ngyon ritkan nem irtam sehol sem sot azt irtam az eskuvo szervezes lekot igy is volt de ez az "utolso" lombik meg benne volt a pakliban mielott visszamegyek mert utana mar csak jovore mentem volna februarban a lagzi miatt
ugyhogy nem irtam rola nem te vgy a figyelmetlen
PGD-s lombikrol en annyit tudok,hogy pl mivel nekem a 2.lombiknal amikor lettek azok a kuka petijeim....es a vegen beulti sem volt tavaly oktoberben na akkor a dokim elkuldott egy ilyen genetikai vizsgalatra...ha kiderult volna hogy bajom van...valami kromoszoma rendellenesseg ebben az esetben es csakis ebben a gyerek nemet is megtudjak hatarozni neked....azaz ha olyan kromoszoma rendellenes betegsegem vgy mittomen mim lett volna amit a lanyom orokolne de a fiam nem akkor nemcsk azt neztek volna meg nekik milyen a kromoszomajuk hanem lenyt pl nem is kaptam volna vissza...mondjuk ez mar a veg veg kifejlet de ha csak siman kromoszoma baj van akkor igenis elore megnezik az embriot es csakis a nem betegeket kapja vissza az ember...de en ugy tudom elobb elkell vegeztesd magadon hogy van e neked...es csak utana alkalmazzak ezt...ha esetleg tenyleg van...
Utana kell kerdeznek valamelyik kaali intezetben
bovebben
http://www.nemesekteherbe.hu/cikk_15:Pr ... ztika_(PGD)
Szrityi
En meg ngyon sajnalom,hogy az elso lombikod nem sikerult
Latod pedig a doki mennyi minden problemat elore kikuszobolt neked es megsem....de majd fog
Amit irtam priviben meg most is all barmikor megkereshetsz beszelgetni vgy kerdezni vgy barmi....mielobbi felepulest kivanok neked
Suzy
Te kis tobb,mint felidos....no mar a poci
Eddys
Akupunktura es talpmasszazs az ngyon jo!!!!Csakis ajanlani tudom!
Betty
pusz pusz neked is!!!
Tobb embrios beultetes
Hat szerintem itthon megszokott a 2embrios beulti mert igy is csak 25%-os sikerekkel dolgoznak itthon hat ha meg 1lenne.De szerintem is aki nem akar ikreket vgy fel esetleg tole az ne ultessen be 2-3mat
Magamrol
Mindenki azt mondja magas a hcg es mindenki mondja,hogy tobben vannak en mondjuk az elso tesztbol mar tudtam ezt szinte mert annyira eros volt
ET+9en csinaltam az elso tesztet vegulis nem is akartam tesztelni nem is vettem tesztet sem otthon de itt kint NY-ban is volt meg majdnem 10db maradekom...de jott ram egy annyira jo erzes olyan nyugodt meg nem is tudom leirni es gondoltam ellovok egy tesztet...a marciusban nem sikerult lombikomnal vegig teszteltem szal volt hasonlitasi alapom...es egybol lattam sinen vgyunk
aztan vegig minden nap teszteltem et+14-en ellottem a kaalis tesztet az is pozi lett meg hat mentem vv-re doki mondta ra 2napra leellenorzik duplazodik es es ha igen akkor 2hetre ra uhu...hat most az uhura varunk,hogy megerositsenek eloszor is abban,hogy jo helyen van mindenki meg hogy egyaltalan van ott valaki
hoztam egy tesztsoroztot bar nekem voltak hcg szurijaim beultikor meg utana is de mondom megvolt a marciusi hasonlitasi alap es a ket teszsorozat teljesen mar hisz az nem volt sikeres ez meg igen
Bar elegge mar kivannak itt fakulva a regebbi tesztek csak az epp aznapi az eros de azert latni,hogy itt valami van